Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sadece Hatice, Bilgen, Kübra ve Zeynep'in mesajları gelmiş. Diğerleri görünmüyor. Seda seninkini not aldım canım. Diğer arkadaşlar yeniden mesaj atarsa sevinirim. Bekliyorum en kısa zamanda.

Canım dün akşam çıkarken atmıştım: 24 , Dünkü yazışmalara ne olmuş, geçmişe bakacaktım ama geçmiş yok olmuş!!

Canım dün sana saat18 gibi mesaj sayımı atmıştım 24

ooow kaoptanlar birer birer hedefe ulaşıp mezun oluyorlar

Son düzenleme:
herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm

NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA

Son düzenleme:

tebrik ederim tekrar canım
aslında hep olması gerektiğini bildiğimiz şeylerde niyeyse bu nefse hakim olmak bazen zor oluyor
gerçi önce yemek beni mutlu ederdi diyete başladığımdan beri yediğimde daha çok mutsuz oluyorum:)), yapmamam gereken bişeyi yaptığım ve bunun hedefime ulaşmamı geciktireceğini bildiğim için
bende uzun zaman oldu 6lı rakamları görmeyeli tartıda ilk görüdğümde naparım hiç bilmiyorum, rüya gibi:))) ama inş olucam:))

aaa mesajlar yok bende dün düşünüyodum ki keşke kamera sistemide olsa herkes birbirini görebilse diye kendi kendime sadece yazışmayı kaldıramadı bide kamera sistemini düşünemiyorum :))))

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim

bence bayramdan sonraya kadar bekle belki ramzanda fazla fazla veririz ama bakalım koruyabilecekmiyiz kal sen kal kal

ben mesaj sayımı mesaj atmıştım ama tekrar sayarım 21-22 de bu takımda deildim ama kayda değer mesaj sayım vardır sayim yinede hem burdan yazarım hem mesaj atarım

Selam ebrucum ben 5. Takımdan tuni
Tebrik ediyorum seni hedefine ulasmissin darısı basımıza ins:))
Ama merak ettim ne kadar zamanda verdin nasil yaptın:))?..

tunituni hoşgeldin iadeyi ziyaretmi yaptın senin adını görünce hep aklıma tantuni geliyo neden bi türlü anlamıyorum daha sık bekleriz

evet canım iadeyi ziyaret yaptım, gelriim tabi bizim takım epey sessiz bu aralar, sizinki maşallah çok hareketli, kardeş takımız sonuçta burasıda benim takımım sayılır dimi
ee malum bize herşeyy yemeklerriiii hatırlatıyoooooorrrr:))))

bende bu sabah tahlil verdim
diyetten önce kolesterolum şekerim filan sınırdaydı
bizd ehamilelikten kalma tokluk şekerimde sıkıntı vardı
ee 14 kilo verdim bi değerlerime baktırayım dedim inş düzelmişlerdir biraz:))

ama tokluk şeker için aç karna 75 gr glukoz içtim ve iki saat beklemem gerekiyor mahvoldum nasıl midem bulandı bide direk şekerimimi fırlattı naptı bilmiyorum felaket başım ağrıyor(5:

bugün falcı yorgun bitkin takkati yok.birde suçlu tabi kahve içemedi çünkü unuttu:44: kahveyi dışarı çıkarttım şimdi gözümün önünde dursunda unutmayayım

kızlar bizim takımdan bir arkadaş bana msj atmış aynen şöyle yazıyor

canım ya sıte benı atıyo ne yapacagımı sasırdım aynen soyle yazıyo
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bilgi yok: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.
kac kez mesaj attım cevap falan yok yaaaaaaaaaa sıteye gıremeyecek mıyım ben

bizim yapabileceğimiz bişey varmı? bi fikriniz???

bence 5. takımda formunda ne sessizleri var bi bilsen :))) gel tabi ki ne demek ben hep gelme gitme taraftarıyım zaten :)))) keşke sadece hatırlatmakla kalsa

merhABA kızlar.bugün hiç halim yok hava fena sıcak yatasım var hep.geçmiş mesajlarımız görünmüyor sanırım problem var.

evet sıkıntı var dünü yaşanmamış sayıyoruz :)) aslında iyi oldu ebrunun görmesini istemediğim şeyler vardı allahım nası atıp tutuyodum yoktu ya dün hhaahahaa bide silinince ekmeğime yağ bal kaymak sürüldü bende sabahtan çok kötydüm yiyip yatma olayı beni mahfediyo sabh kalktığımda halsizlik soğuk ter mide bulantısı az daha bozucaktım yaa neyseki şuan iyim sahura kalkmadan tutsam bu defada uzun bi süre aç kalıyorum napıcam bilemedim. sahuru yaptıktan bi süre sonraya kadar bekliyorum biraz hazmedebilmek için oda fayda etmiyo hafif şeyler yiyorum yine aynı offf offff açlık susuzluk uzun zaman hiç bişi dokunmuyo bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…