Kızlar sadece Hatice, Bilgen, Kübra ve Zeynep'in mesajları gelmiş. Diğerleri görünmüyor. Seda seninkini not aldım canım. Diğer arkadaşlar yeniden mesaj atarsa sevinirim. Bekliyorum en kısa zamanda.
23 Temmuz Mesaj sayıları
LAydLiNe : 28
Kbra23 : 19
bilgen35 : 17
UZAYIM : 15
mersinli42 : 14
elmaliturti : 11
secccil : 8
zaum : 6
akashha : 5
gurbet_dmr : 0
nurgulguney : 0
yasminyaso : 0
(Nurgül'cüm 20,21 ve 23 ünn mesajlarını sayıp yollarsan sevinirim canım.)
Paylaşımlar yine çok azaldı kızlar. Lütfen biraz daha zaman ayıralım kendimize ve topiğimize
Günaydın kızlar
Geçmişe bakıp döneceğim
Günaydın kızlar,
Ben bugün de yoğun olacağım... Müşteriyle yan yana çalışıcaz bütün gün..
Öpüyorum hepinizi..
Günaydın canım hoşgeldin. Geçmiş kaldıysa bakarsan
Günaydın canım kolay gelsin sana. Allahtan ben dünki kadar yoğun değilim.
Günaydın Ayşe'cim hoşgeldin canım. Doğu görevinin bitmesine çok sevindim. Hayırlı uğurlu olur inşallah yeni yeriniz. Hilal en son nikah yapacaklarını söylemişti ama ondan sonra gelmedi hiç. Bende bu hafta mezun olmayı düşünüyorum inşallah. Hedefe ulaştım hatta aşağısına bile indim. Sen ne zaman dönmeyi düşünüyorsun? Umarım kilo almamışındır tatilde
Yakın zamanda özellikle burası için fotoğraf çektirip ekleyeceğim.
ooow kaoptanlar birer birer hedefe ulaşıp mezun oluyorlar
Mesajlarımızı neden silmişler ki
Haklısın canım benden önceki mezunda KaptandıEce'de mezun oldu. Sıra sende artık
Kimse bilmiyor neden olduğunu:44:
Paylaşımımızı kıskandılar demekki
Bütün herkesin silinmiş canım. Turti dün dolaştı bütün topiklerde aynı sorun var
Ajan turti
Teşekkürler canım öncelikle hoşgeldin. Hedefime çoktan ulaştımda takımdan ayrı kalmamak için oyalanıyorum biraz tickerdaki gibide 60 a çektim hedefi. Ekstradan hiç bişey yapmadım. Sadece sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalıştım. Beyaz ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkardım. Katkı maddeli hiç bir yiyeceği tüketmemeye çalıştım. Bol su içtim. Akşam en geç saat 17:00-18:00 arası akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim. Düzenli olarakta spor yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Eskiden işe araba ile giderken artık yürüyebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanmaya çalışıyorum. Eskiden akşam yemeklerini çok geç yiyordum, eşimin işinden dolayı. Çok fazla 3 übir arada nescafe içiyordum. Bunları düzeltince doğal olarak kilo verme sürecine geçtim. Eminimki herkes hayatından yanlış olan şeyleri çıkartırsa kilo verecektir. Kilo vermemdeki en büyük etkende takımımdan aldığım motivasyon. Hepsi bir araya gelince sonuç karşınızda
Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?
Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim
23 Temmuz Mesaj sayıları
LAydLiNe : 28
Kbra23 : 19
bilgen35 : 17
UZAYIM : 15
mersinli42 : 14
elmaliturti : 11
secccil : 8
zaum : 6
akashha : 5
gurbet_dmr : 0
nurgulguney : 0
yasminyaso : 0
(Nurgül'cüm 20,21 ve 23 ünn mesajlarını sayıp yollarsan sevinirim canım.)
Paylaşımlar yine çok azaldı kızlar. Lütfen biraz daha zaman ayıralım kendimize ve topiğimize
Selam ebrucum ben 5. Takımdan tuni
Tebrik ediyorum seni hedefine ulasmissin darısı basımıza ins:))
Ama merak ettim ne kadar zamanda verdin nasil yaptın:))?..
aaa mesajlar yok bende dün düşünüyodum ki keşke kamera sistemide olsa herkes birbirini görebilse diye kendi kendime sadece yazışmayı kaldıramadı bide kamera sistemini düşünemiyorum :))))
bence bayramdan sonraya kadar bekle belki ramzanda fazla fazla veririz ama bakalım koruyabilecekmiyiz kal sen kal kal
ben mesaj sayımı mesaj atmıştım ama tekrar sayarım 21-22 de bu takımda deildim ama kayda değer mesaj sayım vardır sayim yinedehem burdan yazarım hem mesaj atarım
tunitunihoşgeldin iadeyi ziyaretmi yaptın senin adını görünce hep aklıma tantuni geliyo neden bi türlü anlamıyorum daha sık bekleriz
herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa
ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm
NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA
evet canım iadeyi ziyaret yaptım, gelriim tabi bizim takım epey sessiz bu aralar, sizinki maşallah çok hareketli, kardeş takımız sonuçta burasıda benim takımım sayılır dimi
ee malum bize herşeyy yemeklerriiii hatırlatıyoooooorrrr:))))
merhABA kızlar.bugün hiç halim yok hava fena sıcak yatasım var hep.geçmiş mesajlarımız görünmüyor sanırım problem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?