evet canım aynen öyle gerçi ben tuvalete çok gidemiorum çünkü suyu terle atıyor vücudum.neyse lafa daldık kalkayım öğleni kılayım.sonra görüşürz kızlar
Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil
Hoşgeldin Canımm ..
hoşbulduk canım inşallah hepimiz kilo veririz ramazanda ama zor insan nefsine pek hakim olamıyor
Hoşgeldin Canımm ..
hoşbulduk canım inşallah hepimiz kilo veririz ramazanda ama zor insan nefsine pek hakim olamıyor
İnş canımm Tabii Ben 55 olmşken sende hedefine ulaşmış olursun öyle deme...allah kabul etsin. bizim içinde dua et görüşürüz
bugünün yarılarıda var kübracım sen 55 lerde seyrederken ben hala 58 olabilirim sonuçta inanmışsın bişeye başlamışsın kararlı devam ettiğin sürece göreceksin o günleri
Hoşgeldin Canımm ..
saol canım ama mesajlarım gitmiyo
Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım.
Doğru ama olmamız lazım :)
Hoşgeldin Canımm ..
Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım.
Kıyamam sana .. Ramazanda çalışmak zor gerçekten birde gidip yemek hazırlayacaksınn
geliyor canım ama sorun var heralde
Hoşgeldin Canımm ..
saol canım ama mesajlarım gitmiyo
Dün gece oturdum yaa sahura kadar felaket uykum var. Tam iki saat var mesainin bitmesine eve gider gitmez hemen uyuyorum
Doğru ama olmamız lazım :)
Kıyamam sana .. Ramazanda çalışmak zor gerçekten birde gidip yemek hazırlayacaksınn
geliyor canım ama sorun var heralde
mesajlar gitmiyo gözüküyo sonra hepsi birden gidiyo
Ben geldim kızlar Geçmişe bakayım ...
hoşgeldiniz kızlar.selam kızlar geçmişe göz atıp geliyorum :)
evet canım aynen öyle gerçi ben tuvalete çok gidemiorum çünkü suyu terle atıyor vücudum.neyse lafa daldık kalkayım öğleni kılayım.sonra görüşürz kızlar
günaydın ben daha yeni uyandım
günaydın ben daha yeni uyandım
tabi sarımsakta var içinde onu unuttum ama yoğurtluda güzel oluyor mis gibi sarımsak kokusuyla...burada herşeyin içinde sarımsak var oda az buzdeğil yani ben alışık değildim benide alıştırdılar sarımsak baştacımız millet alışmış kokuya
Sayamadık zaten canım. Sende ne görünüyorsa kendi sayfanda onu söyle. Tahmin edecek olursak yanılırız.
Teşekkürler canım. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün. Dediğin gibi sadece irade yetiyor. Boğazımızı tuttuğumuz zaman herşey kendiliğinden düzeliyor zaten.
Hadi hadi yeme beni. Dünki mesajları okudum ve yorum yapmıştım. Hiçte öyle attığın bişey yoktu. Olsa zaten paralardım seni.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Seninkisi tokluk kan şekeri değil canım, gizli şeker var mı diye sana glukoz tolerans testi yapmışlar. İğrenç bir test. En son geçen yıl yaptırdım nevrim dönmüştü. Allah kolaylık versin inşallah tahlillerin temiz çıkar.
Turtininde söylediği gibi site sapıttı iyice belki banlanmıştır.
hoş geldin ayşegül ablagünaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim
afiyet olsun ablacım sahursuz tuutmak zor olmalıdünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
haklısın aslında bizdede öyle çalıyolar ama allahtan burda çocuk yokramazan davulcusundan rahatsız olanlarınız varmı acaba.benim kızım çok korkuyor davulun sesinden her gece uyanmaya ağlamaya başlamıştı.eşim şikayet etti belediyeye 2 defa red cevaebı gelmiş neymiş kültürümüzü yeni nesillere aktarıyormuşlar dedim ne kültürü bu kafa patlatma kültürümü milletin kafasını şişirmekten başka işe yaramıyor bizim çocuklarda davulsuz büyüsünler başka aktaracak kültürmü yok sanki..tabi belediyenin işine geliyor çünkü ihaleyle veriyorlar para kazanıyorlar.senmisin öyle diyen eşimde savcılığa gitmiş şikayette bulunmuş savcı tamam demiş ve bu gece davulcu gelmedi siteye girişi yasaklanmış.sevindim yani bence çok gereksiz artık ya.
bende öyleyim yaa bazen krize giriyorum canım çok istiyo zor tutuyorum kendimiii
Ben tatlı bağımlısıyım ...Yani özellikle şerbetli tatlılar .. çok canım çekiyor yapmayınnnnn
ya canım kendine duba deme böyle bence sen olduğundan zayıf görünüyorsun ve çok güzel bi kızsın kendine haksızlık etme
Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil
ayy ablacım kolay gelsin üzüldüm çalışmak çok zor ramazanda allah yardımcın olsunKızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım.
ciddiyim 4de kadar uyumadım daşaka yaptığını söyle kamera nerde el sallıycam hhhihihihiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?