Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım aynen öyle gerçi ben tuvalete çok gidemiorum çünkü suyu terle atıyor vücudum.neyse lafa daldık kalkayım öğleni kılayım.sonra görüşürz kızlar

allah kabul etsin. bizim içinde dua et görüşürüz

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil

bugünün yarılarıda var kübracım sen 55 lerde seyrederken ben hala 58 olabilirim sonuçta inanmışsın bişeye başlamışsın kararlı devam ettiğin sürece göreceksin o günleri

Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım.

İnş canımm Tabii Ben 55 olmşken sende hedefine ulaşmış olursun öyle deme...

Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım.

misafirin yoksa bi çorba bi cacık salata tmm işte bi şekilde geçiştir uyuyup dinlenmen daha önemli olmadı çorbanı içtikten sonra hem dinlenmiş olduğun için canının istediğini yapar yersin yemek dediğin yarım saatlik en fazla 1 saatlik iş

Dün gece oturdum yaa sahura kadar felaket uykum var. Tam iki saat var mesainin bitmesine eve gider gitmez hemen uyuyorum

ebrucum bugünün mesajları pia'ya gidicek gözüküyor ona atacakmıyız döndümü.

evet ya bir keresinde ben hem sarımsaklı yogurt yedim hem de evde kaslarıma sürdüm daha cabuk cıksınlar diye ama kokusunu sen düşün tabi neyseki evdeydim de sorun olmadı

ayy birgünde dışardan söyleyiverin kızım yaa git uyu

evet işte tokluk kan şekerim yüksek çıkıyordu ama son ikisinde normaldi ama onlarda ogtt değil kahvaltı yap 2 saat sonra gel dmeişlerdi e ama kahvaltıda zaten şekerli bişeyler yenmiyrki sonuc çok güvenilir değildi yani onun için 75 grla tolerans testi yaptıla rşimdi
gecen sene hamileyken 100 grla yaptırmıştım saat başı dört defa kan vermiştim korkunçtu(
peki bu sonuçlarda insülin direnci belli olurmu yoksa ona ayrı bir testmi yapıyorlar??
anladığım kadarıyla sağlık sektöründesin??

hoş geldin ayşegül abla
dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
afiyet olsun ablacım sahursuz tuutmak zor olmalı
haklısın aslında bizdede öyle çalıyolar ama allahtan burda çocuk yok

Ben tatlı bağımlısıyım ...Yani özellikle şerbetli tatlılar .. çok canım çekiyor yapmayınnnnn
bende öyleyim yaa bazen krize giriyorum canım çok istiyo zor tutuyorum kendimiii

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil
ya canım kendine duba deme böyle bence sen olduğundan zayıf görünüyorsun ve çok güzel bi kızsın kendine haksızlık etme
ayy ablacım kolay gelsin üzüldüm çalışmak çok zor ramazanda allah yardımcın olsun
şaka yaptığını söyle kamera nerde el sallıycam hhhihihihiiii
ciddiyim 4de kadar uyumadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…