Sürekli uyuyor muyumAfiyet olsun canım. İftarı az yapmışsın yoğurtu güzel yemişsin. Gerçi sen sürekli uyuduğun için hangi arada harcayacaksın kalorileri merak ediyorum. Artık erken kalk biraz olmaz mı?
Hoşgeldin Ayşe.Ebru durumu kısaca özetlemiş.Kendine çok iyi bak.Görüşürüz.günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim
Selam canım.Aynen berbat birgün.Sıcaktan uyuyamadım..Piştim ya.herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa
ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm
NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA
Afiyet olsun Nermin.Sahursuz zor olmuştur.dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
Bu ne kızben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık
iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava
spor yok 1,5 lt su
Ne dubası kız.Sen duba falan değilsin.Çok tatlı güzel bir kızsın.İnşallah fazla olan kilolarınıda bizimle beraber verip çıtır ve güzel bir kız olacaksın.Bu sözleri birdaha duymayayım tamam mı
Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil
Sürekli uyuyor muyumAdım çıkmış adım Canım dünde yazdım ama mesajlar silindi.Ben hergün sahurdan sonra 5-6 arası yatıyorum.Günde toplam 5-7 saat arası uyuyorum.Bu kadar süre bence uzun değil.Sadece uyandığım saatten dolayı çok görünüyor.
Hoşgeldin Ayşe.Ebru durumu kısaca özetlemiş.Kendine çok iyi bak.Görüşürüz.
Selam canım.Aynen berbat birgün.Sıcaktan uyuyamadım..Piştim ya.
Afiyet olsun Nermin.Sahursuz zor olmuştur.
Bu ne kızpilav,kızartma,baklava 3ü bir arada
Ne dubası kız.Sen duba falan değilsin.Çok tatlı güzel bir kızsın.İnşallah fazla olan kilolarınıda bizimle beraber verip çıtır ve güzel bir kız olacaksın.Bu sözleri birdaha duymayayım tamam mı
Çook çookdaha patates kabak kızartması falan vardı ama yemedim çok iradeliyim çoookkk
iftar için:
tarhana çorbası
tavuk(dünden)
mantı
kabak dolması
salata
dondurma vede suuuuuuuuuuu(çok susadııımm)
sahur için de kahvaltılıklar ve hazır yufkadan gözleme yapacağm.
herkese hayırlı iftarlar
oh maşallah ,ben patates yemeği yedim diye neler dediler,bu ne buben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık
iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava
spor yok 1,5 lt su
Dün gece oturdum yaa sahura kadar felaket uykum var. Tam iki saat var mesainin bitmesine eve gider gitmez hemen uyuyorum
slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...
holgeldin balkaymak.kaptanımız ebru,karar onun ama gruba dönmen sanırım zor.baya bir kalabalık şuanda grup.
günaydın ben daha yeni uyandım
ah ah tutmak zorundayzz.. Ben duba diyip morelimi bozup irademi korumaya çalışıyorm ama demem artık :)hoş geldin ayşegül abla
afiyet olsun ablacım sahursuz tuutmak zor olmalı
haklısın aslında bizdede öyle çalıyolar ama allahtan burda çocuk yok
bende öyleyim yaa bazen krize giriyorum canım çok istiyo zor tutuyorum kendimiii
ya canım kendine duba deme böyle bence sen olduğundan zayıf görünüyorsun ve çok güzel bi kızsın kendine haksızlık etme
ayy ablacım kolay gelsin üzüldüm çalışmak çok zor ramazanda allah yardımcın olsun
ciddiyim 4de kadar uyumadım da
Sürekli uyuyor muyumAdım çıkmış adım Canım dünde yazdım ama mesajlar silindi.Ben hergün sahurdan sonra 5-6 arası yatıyorum.Günde toplam 5-7 saat arası uyuyorum.Bu kadar süre bence uzun değil.Sadece uyandığım saatten dolayı çok görünüyor.
Hoşgeldin Ayşe.Ebru durumu kısaca özetlemiş.Kendine çok iyi bak.Görüşürüz.
Selam canım.Aynen berbat birgün.Sıcaktan uyuyamadım..Piştim ya.
Afiyet olsun Nermin.Sahursuz zor olmuştur.
Bu ne kızpilav,kızartma,baklava 3ü bir arada
daha patates kabak kızartması falan vardı ama yemedim çok iradeliyim çoookkk
Teyzemlere gidiyorum iftara .. umarım doğru düzgün şeyler vardır yoksa bana kızıyorsunuz:44::44::44:
by by orti Az ye sende tmmmı kaçamak yapma cuma yaklaştıgüle güle orti
Merhaba hoşgeldin.Ebru gelince durumu söyler.slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...
Canım illa çorba,salata vardır.Sen yiyebileceklerini seçer yersen.Şimdiden afiyet olsun.Teyzemlere gidiyorum iftara .. umarım doğru düzgün şeyler vardır yoksa bana kızıyorsunuz:44::44::44:
Merhaba hoşgeldin.Ebru gelince söyler.
Canım illa çorba,salata vardır.Sen yiyebileceklerini seçer yersen.Şimdiden afiyet olsun.
Görüşürüz canım.iyi uykularKızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine.
Teyzemlere gidiyorum iftara .. umarım doğru düzgün şeyler vardır yoksa bana kızıyorsunuz:44::44::44:
iyi uykular ablacım dinlen olmazsa iftar yemeğini hazırlamaya ben gelirim sizeKızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine.
by by orti Az ye sende tmmmı kaçamak yapma cuma yaklaştı
Kızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?