Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kötü olmuş ablacım ya bu günün orucu boşa gitti benim yerimede bi şeyler içsene

Ay sen yıne ıyısın 2.5 saat varms benm 20 dakika fln vardııı ya regl oldugmda tartıyı etklmz ıns cnm

ayyyyy hoşgeldin balum kaymagummmmmmm kaç kilo oldun kız konusamadık da hiç ayy şimdilik listeye girmesen bile takımda kalırsın yaa ne olcak 13. takımın eskilerindensin sen ne de olsa

sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış o haldeyken senide gelin edeydik 40 gün hamamdan çıkarmazlardı seni

bana bile zor geliyor yemek yapması çalışan olunca daha bir zor ya söyleyiverin dışarıdan ramazan menülerinden
ya bendeki talih değil kör salih.ezana 2.5 saat kala regli oldum.gözünün yaşına bakmadım içtim 3 bardak buzzzzzzz gibi suyucumayı cidden merak ediyorum.bakalım ne olacak.

iyi uykular ebru.ben uyuyamadım sen uyu.

ah canım benimde en sinir olduğum şeydir.tut tut bütün gün 1 saat 2 saat kala regli yüzünden boz neyse geçmiş olsun

Son düzenleme:

bende kocamla hamam fantttteeeeeeezisi yaparım nolcek ay bu arada KAHVENİ İÇMEYİ UNUTMA

merhaba hatunlar...
TURTİM bende yoğurtsuz yemek yiyemem..
VE fal işi fincan kapatmayın bu bir davettir negatif kapıları açarsınız eğlenceniz hiç ummadığınız bir günde hayatınızı olumsuza çevirir..ne kişi adına ne kendi adınıza lütfen kapatmayın..

Iftrda lahmacn corba salata var azıcıııkk lahmacn yesemmı :)
azcık ye bişey olmaz..önce çorbanı içerse çok fazla kaçırmazsın..
kızlar ben kaçyorum.yemekler ocakta beni bekliyor hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar hepinize
sabahtan yemek yapıyorum yoksa akşama halim kalmıyor..
sanada hayırlı iftarlar..
Kızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine.

hoş geldin çalışana daha zor..Rabbim yardımcınız olsun..

nasılsınız arkadaşlar.iftar açmanıza az kaldı.allah kabul etsin dualarınız kabul olsun

Nurgül kız yolarım senin saçını başını, baştan çıkartacaksın kızları sonra hepsi kaçamak yapacak. Duymayayım bidaha tamam mı

Yok canım yaaa evde pilavla cacık var zaten. Karnıyarık yaptım yanına. Dün akşam eşime söylemiştim şimdi yapmasam olmaz canı çekmiştir adamcağızın Nedense ramazanda daha iyi yemekler yapmaya çalışıyorum. Sanırım akşama kadar hayal kurmanın sonucu

Amin canım çok teşekkürler.

nasılsınız arkadaşlar.iftar açmanıza az kaldı.allah kabul etsin dualarınız kabul olsun

Bizimde az kaldı canım. Allah hepimizin orucunu ve dualarını kabul eder inşallah

Kızlar kaçıyorum bende. İftara çok az kaldı. Hepinize afiyet olsun şimdiden. Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…