Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bekın annemin iftar menüsü

1 parça pide
1 tabak çorba
kavurma
baklava
dondurma

böyle bi evde iftarda benim tahmini menüm
çorba
küçük bi prsiyon kavurma
yeşillik

Son düzenleme:
bende sabah sabah 1,5 saat bisikletimi sürüverdim sahilde geliverdim sonra da uyumusum nasıl yorulduysam artık :60: :60: yarın da arkadaslarımı iftar yemegine davet ettim ben tutmuyorum bari tutana faydam olsun ama ne yapcem bilmiyorum kızlar yawwwww fikri verin bana

anaammm sahilmi ne güzel ya öle bi şansın varsa. patates püresi, patlıcan ve kırmızı biber közlemesi, içecek olarak (cacık, ev yapımı limonata yada hoşaf), çorba (ezogelin, yayla, mercimek yada soğuk çorbalardan), tonbalıklı salata, tavuğu haşlayıp suyula pilav tavuğuda tiftif pilavla servis yapabilirsin bide sebze yemeği zaten sıcak olduğu için ağır yemekler yenmiyo bide tahmininden çok çok daha az yeniyo fazlasına girme bence. kaç kişi gelecek bilmiyorum ama fazlasıyla işini görür

Eki Görüntüle 472557 avatarımı begenmeyen arkadaşlara gelsin bu foto hedef bu olsun o zaman :)
evet bu olur ama diğeri olmasın nolur,korkunçtu!!!

1 parça pide
1 tabak çorba
kavurma
baklava

çorba
küçük bi prsiyon kavurma
yeşillik
kız sizin hayvan çiftliğiniz falan mı var.bu ne her akşam kavurma:1:

orti senin çatlaklar neki ben doğumdan sonra karnımda ,bacaklarımda E5 kadar geniş ve derin çatlaklar edindim:ssz:

anaammm sahilmi ne güzel ya öle bi şansın varsa. patates püresi, patlıcan ve kırmızı biber közlemesi, içecek olarak (cacık, ev yapımı limonata yada hoşaf), çorba (ezogelin, yayla, mercimek yada soğuk çorbalardan), tonbalıklı salata, tavuğu haşlayıp suyula pilav tavuğuda tiftif pilavla servis yapabilirsin bide sebze yemeği zaten sıcak olduğu için ağır yemekler yenmiyo bide tahmininden çok çok daha az yeniyo fazlasına girme bence. kaç kişi gelecek bilmiyorum ama fazlasıyla işini görür

3 -4 kişi gelcek canumm işte 2 kişide annemle ben yani 6 kişi olcaz iyi fikir oldu banada saol ben de çorbayı ayranaşı yapayım diye düşündüm soguk da içilir sıcak da kafasına göre takılır herkess ben de yarın oruç tutayım diyorum ama bir ay içinde 2. reglimi oldugumdan zor yanii neyse artık az yicem ben de o saatte napayım :1: :1:

evet bu olur ama diğeri olmasın nolur,korkunçtu!!!

kız sizin hayvan çiftliğiniz falan mı var.bu ne her akşam kavurma:1:

orti senin çatlaklar neki ben doğumdan sonra karnımda ,bacaklarımda E5 kadar geniş ve derin çatlaklar edindim:ssz:

yok ablam ya kurbandan kalan son parçaydıda dün bitmedi bu gün tekrar :ssz:

yok ablam ya kurbandan kalan son parçaydıda dün bitmedi bu gün tekrar :ssz:

hahay 2 ay sonra bir daha kurban ayy ben kurban etini hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın yani gerçi eti sevmem pek kırmızı eti o yüzden geldiği gibi dagııyorum hepsini bir cigerini severim kurbanın annem kavurma falan yapmasın diyede herkese veririm bize kalmaz sonra da aaaaaaaaaaa onu sen bize mi ayırmıstın tüüüüüüüh bak ben karıstırdım verdim artık yapcak bişey yok derim :60: :60:

Bir meslektaşımız daha geldi o zaman.Ben de sınıf öğretmeniyim.28 yaşındayım.Kpss den inşallah yüksek bir puan alırsın.Aynı zamanda sende benim gibi hipotiroidmişsin.Kilo vermekte diğer arkadaşlara göre çok yavaşım.Ama ilk defa bu kadar süre dikkat edip bu kiloları verdim.Benim için burası eşsiz biryer:16:
9:

canım hipotroidde önemli olan düzenli olarak ilacını kullanman ve kontrollerini yaptırman... ilacını kullandığın sürece kilo vermekte sıkıntın olmaz.... çünkü normal hasta olmayan bir insan gibi oluyoruz o ilaçla... inşallahta bütün kilolarımız vericez... ben bi kız görmüştüm hastanede kontrole giderken üflesen uçacaktı.. heralde dedim bu hipretroid... sonra muhabbet oldu fala oda hipotroidmiş onada ilaç fazla gelmiş çok zayıflamış... bazen aklımdan geçiyo bitanecik fazlamı içsem diye sonra yok yok bide sağlığım bozulur diyip normal içiyorum :1:
inş bende atanırım senin gibi bu arada...

hahay 2 ay sonra bir daha kurban ayy ben kurban etini hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın yani gerçi eti sevmem pek kırmızı eti o yüzden geldiği gibi dagııyorum hepsini bir cigerini severim kurbanın annem kavurma falan yapmasın diyede herkese veririm bize kalmaz sonra da aaaaaaaaaaa onu sen bize mi ayırmıstın tüüüüüüüh bak ben karıstırdım verdim artık yapcak bişey yok derim :60: :60:
ben ete bayılırım,her türlüsünü yerim.hele taze etin kavurması muhteşem olur.kurban gelsede kavursak.iki ayda baya bir zayıflarım kanımca,bayramdaki yediklerimde ödül olur:1:

hoşbuldum turtam benim :16: özledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...

hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....

ayy yaşanmaz mı aşkımız basladıgı gün bitti kızım ya agzını burnunu dagıtsam yeridir onun anlatırım bir ara :60: :60:

günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya

ayyyyyyyy öküz çok kuzum napcan bizimde var burda öyle tartıstıgımız insanlar görsen sitede yasıyor kazancı en az ayda 5000 6000 lira olan insanlar bunlar dışardan bakınca dersin ki kültürlü adam gibi adam yok anacum çoğu öküzün dananın önde gideni yanii o yüzden ya görmemezlikten gelcen bu tipleri ya da daha iyi bir yere tasınma imkanın varsa tasıncan ama her yerde illaki uyuzluk çıkartan birielri olacaktır ya çok çirkef olucan ya da duymamazlıktan gelcen

Ayyy Bilgen yaaa tam dayaklıksın aç kalınarak zayıflanmayacağını öğrendiğini sanıyordum. Yukardaki mesajımı dikkate al lütfen.

Ayy ne güzel yaaaa benim yerimede tatilin keyfini çıkartın. Böyle günlerde çalışmak daha çok zorluyor insanı.
biliyorum canım ben zaten aç duramam ki.en çok üzüldüğüm dür tartıda 90.8 gr'dım.bugün 92.3 niye böyle nerde hata yapıyorum.
:))) kıskançlığında bu kadarı yaaaa :52::52::52: allah yardımcı oluyo yaa bence evde olanlar için daha zor çünkü bi çok çalışanın şartları eskilere göre çok çok iyi mesela ben klimalı odada otur otur oruç tutuyorum evde olanada zaman geçmiyo sıcak basıyo halsizlik çöküyo (gerçi hiç kalmadım sadece tahmin ve duyduklarım :1::1::1: )

ben dedim kötü örnek oldum siz bana uymayın dedimm hem o kadar kaçamak olmasınmı ya bi dilim baklava kan şekerim düşmüş :1::1:

bence sık sık tartılarak kendine eziyet ediyosun. bu kadar çabuk kilo verme isteğinden kaynaklanıyo ama nasıl bi iki ayda almdıysak o kadar kiloyu bi iki aydada veremeyiz hemen o yüzden haftada bi kere tartılmak psikolojin ve motivasyonun için daha sağlıklı olacaktır. sabırsızlığını anlayabiliyorum sanki her çıktığında gördüğün eksiler seni mutlu ediyo bağımlı hale geliyo ama + çıktığı zamanda bi okadar olumsuz etkiliyo işte o yüzden kendine biraz zaman tanı kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklan tartı işinide bi araç olarak kullan sadece.
canım benim bu takıma girmekteki amacım uzun sürede,yaptığım hataları farkederek sağlıklı kilo vermek ve yerleşmiş olan kiloları vermek.ben normaldede çok zor kilo veririm.şok diyetlerede karşıyım.tartılmaktaki amacım nöbet öncesi ve sonrasını değerlindirmek.
günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya
allah hakkınızda hayırlısını versin canım.üzmeyin kendinizi.
Günaydııın erken uyandım ilk defa:)
günaydın zelişim.
Tünaydın kızlar :))

Geçmişe bakıp döneceğim dicem ama şimdi öğle yemeğine gideriz sanırsam ondan sonra döncem :1:
tünaydın canım
Günaydıınn Kızlarrr balkaymakk hosgeldııın ..
Ben kubra 20. Yasına gırmedm daha fen bılgısı ogretmenlıgı 3snfm..
Branslarımız yakınmıs kpssye gırdın herhalde ıns atanırsn cnm ...
kübracım merhaba,ablan nasıl oldu umarım iyidir,
Bendede bazen öyle ödem oluyor sanırım vücut yapısıyla ilgili bir durum..
Aç kalmak çözüm olmaz.. Yeşilçay form çayı içebilirsin ..
Bende etkili olan ödem söktürücü birşeyde var
mısır püskülü ve kiraz sapı aktardan alıp demleyebilirsin canım...
morelini bozma boşuna...

Evet ferhanda kayıpppppp :(

Günaydın canım erken 11.30 mu oluyor tembel senii :P

Hoşgeldinn canımmmm ... :)

3 bardak yeşil çay içtim kübracım.

Selam kızlar...

Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu :43:
geçmiş olsun allah şifalar versin canım.
dün yediklerimi yazayım.
İftarda dışardaydım o yüzden istediğim gibi bişi bulamadım
Bir kase çorba
bir kutu aysti şeftali :))

eve gece 2 de geldim tekrar sahur için kalkma gereği duymadım
bir pizza dilimi büyüklüğünde pidenin arasına çokokrem sürüp yedim
bir de haşlanmış yumurta
bir bardak portakal suyu içtim.
menünü beğenmedim canım.
ama ablacım evde kavurma pişerken ben ne yiyebilirim ki :26:

sporu 1 den 2 ye kadar sürüdü

hoşgeldin balkaymak ben zeliş 16 yaşındayım üniversteye hazırlanıyorum

şişkinlikdir ablacım inş geçer :44:

çoook sıcak ya ölücem :5:

ayy kötü olmuş ablacım eğer sürekli böyleyse bencede taşınmak en iyisi

saat 4de yatmış biri için erken :P :33:

geçmiş olsun ablacım inş iyi olur herşey

kaçamaklarla dolu afiyet olsun:9:
inşallah geçer zelişim.
hello bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:
hoşgeldin funda
kızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye Eki Görüntüle 472506 bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)

ben sevmedim avatarını seçilcim

ben cıkıyorum şimdilik hoşcakalın :)
görüşürüz

1 parça pide
1 tabak çorba
kavurma
baklava
dondurma

çorba
küçük bi prsiyon kavurma
yeşillik
çorba biraz et kavurma ve salat olabilid canım
Nabersiniz kızancıklar?
Ramazan,kurs,ders derken ugrayamadım pek... :44:

selam hoşgeldin

merhaba arkadaşlar nasılsınz.ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz akşamada iftara davetliyiz.nasıl yapsam acaba.bu gecelik iftar vakti yemek yesem olurmu.

Son düzenleme:
Back
X