ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIMBugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın
Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk
Bugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın
Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk
Tamam Zeliş.Kaçamak yapma olur mu?Döndüğünde güzel bir kilo vermiş olarak bekliyoruz seni.Görüşürüz.Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
Afiyet olsun canım ..MENÜM
Sahur öncesi
1 bardak süt
Küçük bir ev poğaçası(iftarda sadece yoğurt salata yiyince acıktım.)
SAHUR
2 dilim ekmek
Melemen
1 haşlanmış yumurta,peynir
İFTAR
Salata,yoğurt
Haşlanmış et(tabağın 1/4 ü kadar)
Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
aaaa olmuş mu hiç KübraMenüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
İftar :
2 biber dolması ( prinç) misafirlikteydik ..
Salata
( Kaçamak : 1 küllah dondurma...) Cezamı bekliyorummm
Bekliyorumaaaa olmuş mu hiç KübraAfiyet şeker olsun.Senin cezanı Nurgül verecek
Bugün kimse yok.Hayırdır ya:44:Hepberaber toplanıp biryere gittiniz de beni mi çağırmadınız :44:
Unutsalar iyi,çağırmamaları kırıcı olduBenide çağırmayı unuttular heralde
Unutsalar iyi,çağırmamaları kırıcı oldu
Tabii ki canım sen nasıl istersen.Sen daha öncede bu gruptaydın zaten.Burdan ayrı kaldıkça kilo vermemiz zorlaşıp,kaçamaklarımız artabiliyor biliyorsun.O yüzden fırsat buldukça bizimle olmaya çalış.slm kıslar... dünden beri pek giremedim eşimle biras problemler oldu ama geçti şuan iyiyiz... başlamışken bu arada kaptan hatice sendin sanırım... bişey danışıcaktım sana... benim şuan listeye girmek gibi bir durumum yok eylül gibi de dersaneye başlayınca muhtemelen yine çok yoğun olucam ve yine giremiycem... ben bu 5 mesaj olayının dışında dursam... nasılsa listede değilim aday da değilim.. zaten kime mesajları yolluycağımıda şaşırıyorum habire.. ama zayıflama serüvenim de ve sizinde bu serüveninizde birlikte de olmak istiyorum fırsatım oldukça... yani bu şartlarda burada olabilirmiyim???
Bizi çağırmamaları seni kırmadı, düşündüğün şey neler yediklerimi aşkolsun KübraPasta börek Buz gibi kolalar mı var menülernde
hamburger
patates kızartmasııı
slm kıslar... dünden beri pek giremedim eşimle biras problemler oldu ama geçti şuan iyiyiz... başlamışken bu arada kaptan hatice sendin sanırım... bişey danışıcaktım sana... benim şuan listeye girmek gibi bir durumum yok eylül gibi de dersaneye başlayınca muhtemelen yine çok yoğun olucam ve yine giremiycem... ben bu 5 mesaj olayının dışında dursam... nasılsa listede değilim aday da değilim.. zaten kime mesajları yolluycağımıda şaşırıyorum habire.. ama zayıflama serüvenim de ve sizinde bu serüveninizde birlikte de olmak istiyorum fırsatım oldukça... yani bu şartlarda burada olabilirmiyim???
Tabii ki canım sen nasıl istersen.Sen daha öncede bu gruptaydın zaten.Burdan ayrı kaldıkça kilo vermemiz zorlaşıp,kaçamaklarımız artabiliyor biliyorsun.O yüzden fırsat buldukça bizimle olmaya çalış.
Bizi çağırmamaları seni kırmadı, düşündüğün şey neler yediklerimi aşkolsun KübraYine de onlar dediklerini yesin bizde çıtı pıtı olalım oh ne güzzel
Acaba en çok hangisi yiyor:) Hep aklım fikrim boğazda ben gitgide kaçamakyapmaya başlasamda çıtı pıtı olacam.. Sende öyle burda olmadıklarına göre yiyorlar
Tabii ki canım sen nasıl istersen.Sen daha öncede bu gruptaydın zaten.Burdan ayrı kaldıkça kilo vermemiz zorlaşıp,kaçamaklarımız artabiliyor biliyorsun.O yüzden fırsat buldukça bizimle olmaya çalış.
Bizi çağırmamaları seni kırmadı, düşündüğün şey neler yediklerimi aşkolsun KübraYine de onlar dediklerini yesin bizde çıtı pıtı olalım oh ne güzzel
Bencede özlemm burda olmaya çalış özletme kendini cnm
:) Hep aklım fikrim boğazda ben gitgide kaçamakyapmaya başlasamda çıtı pıtı olacam.. Sende öyle burda olmadıklarına göre yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?