Bugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın![]()
Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk![]()
hayırlısı olsun. çok güzel bi işe adım atmışsın. başarılarının devamını diliyorum.
Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
zelişcim bu yazdığımı okuyabilirmisin bilmiyorum ama orayı kendine bi kamp olarak görebilirsin. belki evde olduğundan daha rahat diyet yapabilirsin değerlendir bunu.
Menüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
İftar :
2 biber dolması ( prinç) misafirlikteydik ..
Salata
( Kaçamak : 1 küllah dondurma...) Cezamı bekliyorummm
ıh hıııı biliyodum ve bu anı bekliyodum. dondurman neli kaç top. ona göre netten kalorisine bakıcam karışılığında ne kadar ceza alman gerekiyo ona bulucam. itinalı bi şekilde çalışıcam bu konu üstünde

Nurgülll silip süpürmüştürr![]()
akşam arkadaşlarda iftardaydık. silip süpürdüm ama sonra burnumdan geldi uzun uzun anlatırım birazdan.
kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...
ben bu güne kadar hiç istenilen boyutta saç kesen bi kuaför görmedim. demekki bu kuaför olabilme ayrıcalığı.
iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.
hayırdır bilgencim ne oldu.