Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gülçin bol sarmalı bir gün gerçirmişsin..afiyet olsun..
nasılsın kuzular nasıl?

gülçin bunu bir yere yaz hergün sık sık oku..

Kilo verebilirim
Kilo veriyorum.
Ben inceyim.
Doğallıkla kilo veriyorum.
Şu andan itibaren her zaman ince olacağım.
Ben her zaman inceyim, tutarlı kilodayım.
Her gün daha da inceliyorum.
Her gün kilo veriyorum.
Her zaman sağlıklı besleniyorum.
Sonsuza dek ince kalacağım.
Sadece sağlıklı gıdalar yiyorum.
Kilo vermek için iradem ve güçlü arzum var.
Başarıyı amaçlıyorum.
Ben kilo hedefime ulaşacağım.
Kilo vermek için motivasyonum var.
Kilo vermek kolay.
Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
Metabolizmam hızlanıyor.
Kalorileri çabucak yakıyorum.
Sağlıklı gıdalar yemekten keyif alıyorum
Sağlıklı bir diyet yapıyorum.
İncelmek kolay.
İnsanlar ince bedenimi seviyor.
Kilo vermeyi seviyorum.
İnce bedenimi seviyorum.
Bedenime dikkat ediyorum.

Tatlım bence senin diyet yapmaya ihtiyacın yok bu boyla kiloda. Sanırım senin sıkı bir şekilde spor yapmaya ihtiyacın var. Çünki boyuna göre kilon gayet normal. Gerçi henüz 19 yaşındasın. Daha ince görünmek daha küçük beden giymek istiyorsundur. Ben şuanki kilonu ve hedef kilonu not alıyorum. Bu arada ismini yazmamışsın. Onuda yazarsan daha rahat hitap edebiliriz sana. Kahvaltıyı sağlam yapman çok güzel bişey çünki bana göre kahvaltı günün en önemli öğünü. Çikolatayıda bırakmanın bir yolunu bul yoksa bütün emeklerin boşuna gider. Sporuda madem akşam yapamıyorsun kahvaltıdan sonrada vaktin yok. Kalkar kalkmaz yap o zaman. Hiç yoktan iyidir. Ama mümkün olduğunca hayatını hareketlendirmeye çalış.

hayırlı olsun kaptanım sen el attınsa olay tamamdır.. şu an 60 ım 2 kilo daha verip 58 de bitireceğim ..siz geldiniz ya katılırım

Teşekkür ederim canım benim. Sen iki haftada halledersin o iki kiloyu

Gidemiyorumm ki zaten kimse cagirmadi bi tek Ebru buraya yeni uye cagiriyo o kadar :)) anlasilan burdayimm :))

Aslında çok fazla dile getirmek istemedim ama sen biraz acele ettin takımdan ayrılma konusunda. Eğer biraz daha kalırsan ortamın ne kadar değiştiğini motivasyonun ne kadar arttığını daha iyi göreceksin. Bende acele etmemen düşüncesindeyim.

Menum

Sabah
1 mandalina
1 kk peynir

Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek

Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran

1.5 lt su
Henuz spor yapmadim

Çok sağlıklı bir menü olmamış. Ama senin menüler kuş kadar zaten. Keşke çiğköfteyi akşam değilde öğlen yeseydin. Bu arada yeşil çay tavsiye ederim. Bende çok işe yaramıştı. Şimdi bile içmek istiyorum ama hamilelikten dolayı korkuyorum bir sorun yaratır diye.

Spor konusunu yukarda yazdım ama yürüyerek gitmen hoşuma gitti. Mümkün olduğunca gitmeyi düşündüğün yerlere yürüyerek gidersen çok faydasını görürsün. Spor olarakta koşabiliyorsan koş yada yürüyüş bandını kullan.

Hahahahah ay cok guldum iyi pazarlik vallaaaa bunun icin kalirim iste hahaha ohhh ohh benimde menulerim begeniliyo artikk hahahaha :))

Betulcum tamda sana bunu yazacaktim bende gonderemiyorun

Mesaj gönderemediğiniz zaman burdan yazarsanız not alınır bir şekilde.

Ekmekler o kadar göze batmıyor (tabii ki ekmeğin cinsi önemli, beyaz ekmek mi?) ama diyet reçel ve nutella çok göze batmış. Tatlı krizlerini bir bardak tarçınlı sütle atlatmayı denedin mi hiç? Daha önce takımda deneyen ve işe yaradığını söyleyen bir çok arkadaş oldu. Bence canın çok tatlı istediğinde doğal yollardan almaya çalış. Ben mesela kuru mevye (incir, kayısı) yiyordum az miktarda. Çok işe yarıyordu. Bide canın çok çektiğinde ertele. Mesela akşam canın çekti yarın sabah yerim diye düşün. Çok işe yarıyor.

Eşin şimdi nerde Dilek? Çok mu uzakta? Bu bakandan çekmeyen kalmadı vallahi. Ama allahtan Siirtte hizmet süresi daha az oluyor. İnşallah bu son olur senin için. Çocuğada çok zor oluyordur. Allah yardımcınız olsun. Ne kadar süren kaldı? Daha çok var mı?

Gülçin bu gün çok yemişsin canım. Menün hiç hoşuma gitmedi. Sanırım yavaş yavaş alışman lazım. İnşallah biran önce düzeltirsin. Çünki böyle gidersen kilo vermek yerine alacaksın.

Aman haaaaa tut kendini beni düşün. Şeytanlarımı düşün. Bak senden sonra geldim, senden önce mezun oldum gittim. Yakında tekrar geleceğim. O zaman seni burda görmek istemem yeniden.

Merhaba arkadaslar 34 yasında 1 70 boyunda üniversite mezunu evli 12 ve 6 yasında 2 çocuk annesiyim oğlumun doğumunda 30 kilo alarak 98 kilo ile doğuma girdim kısa sürede 70 kiloya indim 6 yıldır da 70 kilo balık etliydim fena değildim,8 ay önce annemin ısrarıyla kalsyum mağnezyum vitaminleri ve dizimdeki menüsküs baslamasından dolayı yine vitamin içerek 10 kilo aldım su an 80 küsür kiloyum,tek hayalim küçük deri ceketler giymek bu hayalimi gerceklestirmek istiyorum yarın shapes spor salonuna baslıyorum günde yarım saat hidrolik aletler ile spor yapacağım çok diyet denedim tam dukan olmasa da ona benzerbir diyet yapmak istiyorum ayrıca seker hamuru kurabiye pasta yapıyorum bu da bana kilo aldırmış olabilir,sevgiler...(kuralları okudum günde 5 mesaj yazıcam,kilomu cuma bildiricem)

gülçin bol sarmalı bir gün gerçirmişsin..afiyet olsun..
nasılsın kuzular nasıl?
öyle oldu biraz derya sarma boldubenim kuz nasılular iyi oğlum o kadar çabuk büyüdü ki konuşuyo bi tuvalet eğitimi kaldı onuda söylüyoda hava çok soğuk malum ev sobalı bahara erteledim hem iycede büyür diyorum söyleyincede tatam geldi diye acıyorum lazımlık aldım poposu sığmadı büyüğünüde bulamadım bulursam alıştırırım herhalde kızda iyi işte 1. sınıfa gidiyor
senin kuzular nasıl öpüyorum onları

tmam not ettim derya okuycam inşallah

ne yapsam bilemedim ebru galiba bana uyan tek diyet karatay şu ara öğün yapılan diyetlerde dahada kaçırıyorum bi sabah bi ikindi akşam arası bolda proteinli yeyince kendimi tutup veriyordum yine aynı şeyimi yapsam

spor harka olmuş canım sarmalar sarmalaaaarrrr....
biraz sabret canım.. kilo verdikçe moive olacaksın ve miden küçüleceeekk
aslında meyve yemeyi düşünüyordum ama şeyan çeldi aklımı işteeee
siirtin süresi 500 gün çok yani, batıdakilerin de en fazla 550 gün doğudayız bari biraz az olsaydı süre, ve biz geleli daha 3.5 ay oldu, eşim bursada..geri döneyim de 300-500 farketmez , blirsin tayin daha zor ...özel sektördeki eşe tayin çıksa süper olur ama nerde o şans..
merhaba hoşgeldin ben dilek aynı yaştayız .. merak etme gider o kilolar.. dukan tavsiye etmem ben birçok kez dnedim 3-4 kilo verdirdi ama çabuk sıkılıyorsun o diyetten meyve ble yok .. sonra aynen geri geldi kilolar çünkü devam edemedim.. hamurişi çok kilo aldırıyor insana dikkat etmelisin

Ayyy böyle ayrılıklar cok cokkk cokkk zorrr ( kıyas bile kabul etmezz siz evlisiniz bir yavrunuz var ama bende kerem i yani müstakbel eşimi bu yaz 5.5 ay bekledimm asker yolu gözledimm o kadar zaman bi ben bilirim yasadıgımı ( Allah yardımcınız olsun ne güzel bu cuma sizin bayramınız olucakkkk allah tez zamanda temelli kavustursun sizi...

Canım cok sagol :) 24 aralık 8 mesaj 18 dk jillian

Sabah buraya girdigimde kendimi cok mutsuz hissettim zaten kimsede cagırmadı beni hahaah kaldımm basınıza yinee :))
Aslında itiraf ediyim daha saglıksız olanını yapıp hiiiccc yemicektim aksam ama arkadasım elinde cigköfte cıkageldi mecburen yedim..
Bu kadar kilo verdikten sonra yemek yemek bana ızdırap oluyor bunu genelde yasıyorum cok üzülüyorum yemek yedigimde sanki yeniden kilo alacakmısım yada hic veremeyecekmisim gibi ama bir o kadarda yemeyi özlediklerim var özellikle regl zamanında kendimi kontrol edemeyecek sekilde yemek istiyorum cok zor tutuyorum kendimi su an öyleym mesela ama yemicem inatla yemicem o tartı beni 57 gösterecek :))

Yesill cayıııı coooooook severim ben evimizde de poset degilde cay gibi olanından var cok sık tüketmesemde bazen unutuyorum cünkü yesil cay iciyorum

kızlar mesaj kutusunu boşalttım
gönderilen mesajları da sayıyormuş ben de dün özellikle boşaltmıştım 8 mesj vardı sadece , meğer giden kutusu doluymuşş ::)

kübra dilek ecemin mesaj sayılarını not aldım.
diğer göndermeyenlere duyurulurrrr

pff ben de diyet yapamıyorum yaa...
derya senin yazdığın yazıyı ben de kaydettim cep telefonuma sık sık okuyayım faydasını görürüm belki

şurda 6 ay sonra düğünüm var ben hala yemek peşindeyim..
şu anda kilo verememekten çok bu hallerime iradesizliğime canım sıkılıyor.

hep böyleyim e veriyorum geri alıyorum veriyorum geri alıyorum ...

O zaman aramıza hoşgeldin diyorum. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 2 haftalık deneme süresini bol paylaşımlı geçirmeni diliyorum. Günlük en az mesaj sayısı 5 olmalı. Ama budemek değil ki 5 mesaj yazdım görevim bitti. Şuan için takımda esas olan en önemli şey paylaşımdır. Çünki ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon. İsminide öğrenirsek daha rahat hitap edebiliriz birbirimize

O zaman dukan yap sen yine bir süre düzene girene kadar. Yada sana uygun başka bir yol deneyelim. Kaloride sayabilirsin. Araştır bakalım nasıl bir yol izleyebiliriz. Kendini tanıyorsun sonuçta. Ama sana tek tavsiyem en baştan sporu abartma lütfen. Sonra daha çok işine yarayacak çünki.

ebrucum mezun olsamda burdan ayrılmak istemiyorum hep 1 kilo bırakıyım fazladan da yanından ayrılmayım

Sen mezun olda ayrılma zaten Gülçin'cim. Ben nasıl hala buralardaysam sende buralarda olursun.

Ben Adana'da 600 gün diye biliyordum. Belki branştan branşada değişiyordur. Daha çok yeniymişsin. Tam askerlik gibi olmuş seninkiside. Allah en kısa zamanda kavuştursun sizi. Bu bakan çok beddua aldı çok. Daha önce söylemişimdir. Bende eşimde uzakta 1,5 yıl yaşadım. Tayinim çıktığında kızım 1 haftalıktı. 3,5 aylıkken göreve başladım ve 1,5 yıl babasından uzakta tek başıma büyüttüm. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Sen tek şanssızlığın Siirtte olman. Ben Adana'daydım, eşim Kayseri'deydi. Ona rağmen çok zorluklar çektim. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada Uzmanlığını hangi dalda aldın?

kızlar iyi geceler ... ben kaçıyorum kuzum ilgi bekliyor..

Sanada iyi geceler.

Bizim için başımıza kalmanın bir sakıncası yok zaten

Dikkat et sakın kilo vereceğim diye sağlığından olma. Vücudunu terazi gibi düşün. Normal ve sağlıklı beslen ama diğer tarafta yediğin kadarından fazlasını harca. İşte o zaman daha sağlıklı kilo verebiliyorsun. Zaten böyle yememeye devam edersen vücut kıtlık alarmı verip kilo kaybını durduruyor çünki harcayabildiği en az kaloriyi harcamaya çalışıyor. Bide allah göstermesin biliyorsundur mutlaka anoreksiya diye bir hastalık var. Hani şu kendini hep şişman hissedip sürekli zayıflamaya çalışarak. Dikkat et kendine.

Yeşil çayıda unutma mutlaka iç. Hem seviyormuşsunda. Kış günü sıcak sıcak iyi gider.

Memnun oldum Ebru ve diğer arkadaslar ismim gül güzel paylaşımlar dileğiyle bir de mezun olanlar falan varmış karne falan gercek mi bunlar :) ve burada devamlı paylaşım yaparsam sizce veririmiyim bu kiloları...

Memnun oldum Ebru ve diğer arkadaslar ismim gül güzel paylaşımlar dileğiyle bir de mezun olanlar falan varmış karne falan gercek mi bunlar :) ve burada devamlı paylaşım yaparsam sizce veririmiyim bu kiloları...

sanal ortamda ne kadar gerçek olabilrse o kadar gerçek Gül :)
karne dediğmiz bir özetini çıkarıyorlar, ne zamandır burdaymışsın kaçla başlamıssın kaçla bitirmişsin fln.

burda devamlı paylaşım yaparsan motivasyonun artar.
böylece de verirsin bu kiloları.

Memnun oldum Gül'cüm. Ben bu takımın mezunlarındanım. Karnemde var birazdan sana linkini paylaşırım. Hatta normal değil şampiyon olarak aldım karnemi. 26 Aralık 2011 tarihinde yani bundan tam bir yıl önce 85,5 kiloyla karar verdim zayıflamaya. Hayatımda ilk defa o zaman gördüm o kadar kiloyu. Uzunca bir hikayem var aslında ama bir süre sonra başarı öykülerine hikayemi yazmayı düşünüyorum. Kısmet olursa ordan okursun inşallah. Şimdi kısaca özet geçeyim. İnternette dolaşırken bu siteyi keşfettim. Sonra herşey cuma zayıflama yarışmalarına başvurmamla başladı. 13. takım çağırdı beni ve ben yaklaşık 6 ay sonra (1 defa izne ayrıldım, 1 hafta) 61,8 kilo ile mezun oldum. Şimdi hamileyim tickerımdan anlaşılacağı gibi. Önemli olan karar vermen, azimli ve istekli olman. Burda ne kadar çok bulunursanda motivasyonun o kadar çok artar. Paylaşımlarım asıl amacı bu. Çünki kilo verme sürecinde motivasyonun %70 lik bir payının olduğunu düşünüyorum.

Şöyle düşün ben yapabildiysem, sen neden yapamayacaksın?

Gül'cüm bide şuanki tam kilonu ve hedef kilonu yazabilirsen not alacağım. Ayrıca her gün mesajlarımızı sayıp liste yapacak arkadaşa özel mesaj olarak gönderiyoruz. Bu hafta mesajlar Betül'e atılacak. Bugün saat 24:00 ten önceki mesajları sayıp yollaman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…