Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?
Türkiye'de de Yeni bir hayat ismiyle yayınlanmıştı. Gerçekten güzel şeyler başardılar katılanlar. Ama devamı gelmedi.
inşaallah... sınavlarım var. atalatayım bimeleeeeeeeeeeeek seni gördüm daha iyi oldum nasılsın gelsene kız sende eskilerden epey toplandık
Hoşgeldin Melek'cim. Uğrasana arada bir.
Bana simdilik musade kizlar , azicik cikip hava alim disarda , bu arada benim reglim bitti ve bugun tartildim , aksama girdigimde bu alltaki kilo kaybetme cetvelimide degistirmem lazim yeni kiloyu yazayim ,Hepinize selamlar sevgiler
tamam ebusum yarın ozaman lıstedeyım...
sımdı gırdım kızlar bugunu kendıme ayırdım ve cok guzeldı...
hemen antıbıyotık tarıfını vereyım..
yarım lımon suyu
bı tutam toz zencefıl
bı tutam karabıber
1 tatlı kasıgı hakıkı bal
1 tatlı kasıgı hakıkı zeytınyagı
1 tatlı kasıgı pekmez
ıyıce karıstırın 2 kasık verın yatarken... hergun taze yapın...
bana doktorum verdı bu taıfı ben faydasını gordum yaparmısınız bılmem sızın bılcegınız ız kızlar ... Yavrularınıza sıfa olsun ınsallah...
inşaallah... sınavlarım var. atalatayım bi
ugrarım canım ya.. yogunum biraz...
iyi olmuş takımı toparlamıssın
Yaz canim yaaKızlar bugünden itibaren bende menü yazmayı düşünüyorum ama acaba menüdeki bazı yiyecekleri yazınca sizi baştan çıkarırmıyım diye korkuyorum. Ama artı benimde dikkat etmem gerekecek. Doğuma fazla kiloyla gitmek istemiyorum. Sizce yazayım mı menümü?:26:
Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))Bu aksam aldıgımız buzdolabını degistirmeye gidicez, alırken begenmistim ama baska yerde baska cesitlerini görünce sogudu icim o buzdolabından.. Telefondan yazıyorum zaten ama o ara fırsatım olmayabilir birde yemek takımı bakıcam.. Haberinizz olsun
Güle güle canım. Kilomuzu yarın sabah bildiriyoruz. Umarım akşam uyumadan okursun mesajı. Çizelgeyi değiştir ama kilonuda buraya mutlaka yaz.
Bende seni düşündüm az önce. Tuğba sabah bi gitti bidaha gelmedi diye. Anlat bakalım neler yaptın. Tarif için teşekkürler. Yapabilirsem bende deneyeyim. Hasta olmadan da verebiliyor muyuz?
hemencık anlatayım sıze yazdıktan hemen sonra ustumu gıdım cıktım once lıse arkadasıma gıttım ordan onunla alısverıs merkezıne gıttık gıydım cıkardım gıydım cıkardım ama almadım sadece bedenıme bakmak ıstedım cogu olsada genel bedenım 40 bende 38 gırmek ıstıyorum artık... neyse sıcak sahlep ıctık dısarda sogukda ve cok zevk aldım bunu yaparken.... kısaca bnım ıcın cok guzel bı gundu arkadasım saolsun...
tarıf ıcın rıca ederım canım ben verıyorum ara ara hasta olmadanda ....
Bugun okulda giremedim hicc
Stajyer gelmedigi gun icin telafiye gelcekti bugun ama haber vermeden gelmedi, ben de plan yapmamistim biraz ortada kaldik gibi oldu karisik bi gundu ama guzel gecti:))
Simdi de sevgilimle buluscamm
Ona bugun supriz yapip bonnyfood'tan cikolatali meyve sepeti gomderdim is yerine, icine de guzzeel bir not yaazdim, cok mutlu olduu:))
Yaz canim yaa
Ozellille benden korkuyorsan korkma:))
Kacamak yapsak bile bahanesi sendeb gormek olamaz yani merak etme:))
Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))
Ebru simdi mesaj kutuma tekrar bakayim ama bu hafta felaket kimse dogru duzgun gondermedi mesaj sayilarini gondermeyenler sayip toplu gondersinler aksam 10-11e kadar ben de oyle koyayim buraya.
hemencık anlatayım sıze yazdıktan hemen sonra ustumu gıdım cıktım once lıse arkadasıma gıttım ordan onunla alısverıs merkezıne gıttık gıydım cıkardım gıydım cıkardım ama almadım sadece bedenıme bakmak ıstedım cogu olsada genel bedenım 40 bende 38 gırmek ıstıyorum artık... neyse sıcak sahlep ıctık dısarda sogukda ve cok zevk aldım bunu yaparken.... kısaca bnım ıcın cok guzel bı gundu arkadasım saolsun...
tarıf ıcın rıca ederım canım ben verıyorum ara ara hasta olmadanda ....
Bugun okulda giremedim hicc
Stajyer gelmedigi gun icin telafiye gelcekti bugun ama haber vermeden gelmedi, ben de plan yapmamistim biraz ortada kaldik gibi oldu karisik bi gundu ama guzel gecti:))
Simdi de sevgilimle buluscamm
Ona bugun supriz yapip bonnyfood'tan cikolatali meyve sepeti gomderdim is yerine, icine de guzzeel bir not yaazdim, cok mutlu olduu:))
inş. canım sagol.. ugrarım...Tamam canım başarılar inşallah istediğin sonuçları alırsın sınavlardan. Mutlaka uğra ama.
Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği
Ara (15:00)
1 tane muz
Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı
Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.)
2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.
inş. canım sagol.. ugrarım...
oo maşallah
ya sen hamile degilmiydin? ne sporu
yapıyormusun yoksa
6 DA YEME İŞİNİ BIRAKMAK SANA AĞIR GELİR..en azındna yatmadan önce süt iç..yürüyüş yapmak çok önemli yapabilrsne yapmaya çalış..Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tane muz
Akşam
2 bardak ayran
2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.
ben varım..yarına misafirm var ve mecburen yaptığım keki böreği tattım..çeyrek kek yarım börek..Ortalıkta hiç kaçamak yapan yok ama acaba yapılıyor da yazılmıyor mu diye düşünmüyorda değilim
Kızlar mesaj sayılarını atmayanlar mutlaka atsın. Çünki yarınki liste için önemli.
Bende bayılırım salepe. Özellikle bu mevsimde çok iyi gider. Bu arada sen menünü yazdın mı? Ben mi görmedim. Salepin kalorisi çok gibi geldi bana.Kıyafet denemen çok güzel olmuş. Kendine bir hedef belirle mesela bir ay. Bir ay sonra yeniden çık bakalım böyle bir gezintiye kaç bedene gireceksin.
Ben yiyemiyorum madem nişanlım mı yesin dedin. Ben olsam dayanamazdım yerdim diyomuşumBende arada bir gül alırım aşkıma. Denk geldiği zaman, hep o bana alacak değil yaaaa
Melek gelmiş. Canım hoş geldin. Geçen gün Derya bişeyden bahsetti. Ama tam açıklamadı. Noldu ben yokken?
Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?
Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tane muz
Akşam
2 bardak ayran
menum
sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır
arada 1 dılım kek
oglen yok
ara salep
aksam kekden dolayı sadece corba...
1.5 lt su
ve bolca yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?