6 DA YEME İŞİNİ BIRAKMAK SANA AĞIR GELİR..en azındna yatmadan önce süt iç..yürüyüş yapmak çok önemli yapabilrsne yapmaya çalış..
ben varım..yarına misafirm var ve mecburen yaptığım keki böreği tattım..çeyrek kek yarım börek..
ama akşam sadece çorba içmiştim..18:30 da tattım bunları..yarına ne olacak bakalım
hatırladığım kadarı takımı sahiplenip geleni kabul etmediler mutide yazmıştı biz sardırdık yenilere gerek yok gibi bir cümle vardı sanırım o günden sonra bende girmedim hatta terk ettimsonuç ortada kendileri gitti..
menum
sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır
arada 1 dılım kek
oglen yok
ara salep
aksam kekden dolayı sadece corba...
1.5 lt su
ve bolca yuruyus
iyi akşamlar arkadaslar...
menüm
sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...
öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk
ara:yesil çay,1 muz
akşam:kıymalı yumurta
2 lt su ,30 dk.aletli spor...
Yok canım yaaa zaten artık midemde sanki yanardağ var. Nasıl yanıyor anlatamam. Sütüde zaten neskafeyle içebiliyorum. İnşallah senin bu kaçamaklar kilonu etkilemez. Bakalım yarın Betül neler yaptı
Bende bugün geçmişe biraz göz attım. Gülçin geldiğinde de pek iç açıcı konuşmamışlar. Zaten yeni üye almamışlar ki. Gelen gitmiş bi şekilde. Ama izne ayrılıpta geri dönmek isteyenlere kötü olmuş.
Şimdi gelde kızma. Bu nasıl bir menü Tuğba. Bir dilim kek uğruna aç kaldın. Bide bunu cuma öncesi yaptın. Kızdım bak şimdi.
Muz haricinde güzel bir menü. Bugün benim menüde de muz var. Yemezdim aslında ama çok canım çekti.
Ben isimi biliriimmmm :) cok bilirim hem de.betul sen ısını bılıyosun hı...
ay ben hıc boyle seyler yapmadım bundan mı kaybedıyorum acaba...kız haftayada benmı gondersem bak kıskandım....
Ortalıkta hiç kaçamak yapan yok ama acaba yapılıyor da yazılmıyor mu diye düşünmüyorda değilim :))
Ben yiyemiyorum madem nişanlım mı yesin dedin. Ben olsam dayanamazdım yerdim diyomuşumBende arada bir gül alırım aşkıma. Denk geldiği zaman, hep o bana alacak değil yaaaa
Bence cok kotu degil ebrucummerak etme snUzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği
Ara (15:00)
1 tane muz
Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı
Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.)
2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.
Tuba ben de pek begenmedim ben olsam o keki yedim diye kendimi ac birakmazdim zaten oglen yememissinmenum
sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır
arada 1 dılım kek
oglen yok
ara salep
aksam kekden dolayı sadece corba...
1.5 lt su
ve bolca yuruyus
iyi akşamlar arkadaslar...
menüm
sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...
öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk
ara:yesil çay,1 muz
akşam:kıymalı yumurta
2 lt su ,30 dk.aletli spor...
ıyıde tatlum burda hatamı dengeledıgım ıcın tebrık beklıyordum ben kızmanı degıl ...
Bugun muz gunuymus galibaa herkes muz yemis, ben de yedim ama saat 2de:))
Simdi gelelim menuyeee
Sabah 7:15 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynir, domates
Ogle 12:30 1 kase yagsiz salata, 4 yk yogurt, 2 dilim ekmek
Ara 14:00 1 muz
Ara 16:30 2 dilim yumurtali ekmek
( eve gidip corba- salata yiycektim o yuzden yedim bunlari, ama sonra nisanliciggimm aradi bulusalim dedi eve gidemedim, onu beklerken gec olmamasi icin yemek yedim, bizim okulun orda da cok az yemek yeri var o yuzdeeenn...
Aksam 18:00 1 tane hamburger..
arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın haber veremedim oğlum hastaydı biliyorsunuz burda sağlık ocağı var oraya götürmüştüm antibiyotik vermişti ve içince yemyeşil safra kusmaya başladı alerjisi varmış
kusmaya yemekde yememeye başlayınca bugün doktora götürdüm birsürü tahlil yaptı şimdilik hiç ilaç kullanmayalım dedi sadece kusması çok olursa metpamit ver dedi yarında tahlilleri almaya gideceğim o yüzden yarında giremem akşama kadar
kilo bildirimini şimdiden yapıyım çarşamba günü 62 kiloydum onu not alın
kusura bakmayın kızlar biraz süt içirip yatıracağım oğlumu çok ağlıyo iyileşirde inşallah biran önce oğlumda rahat eder bende rahat rahat aranıza dönerim
betül dünkü mesaj sayım 12 ydi canım
herkese iyi geceler dua edin kızlar
sagol bir tanem
buna da sukur ne diyelim beterin beteri var
ne oldu bence baştan anlat kaynanan niye helallik istiyor kız senden anteptemi kaynanan ne oldu çözemedim :)
yok anacim annem kalbine stend takilacagini duydu ya
sanki dr.yarin olecen dedi gibi davraniyor tovbe tovbe
esim antepli
kisssssss sende herseye kisiyon yawHadi bakalım kolay gelsin o zaman sana.
Gayet güzel ve hafif bir menü. Afiyet olsun.
Kız Beril o nasıl bir beddua öyle. Hıııııı kızarım bak.
ben surekli gelebilmek istiyorum ama durumum ortadaGün icindeee burasııı coookk bossss kızlaaaar hepimizz biraz daha dikkaaatt edelimmmm
Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?
Yaz canim yaa
Ozellille benden korkuyorsan korkma:))
Kacamak yapsak bile bahanesi sendeb gormek olamaz yani merak etme:))
Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))
Ebru simdi mesaj kutuma tekrar bakayim ama bu hafta felaket kimse dogru duzgun gondermedi mesaj sayilarini gondermeyenler sayip toplu gondersinler aksam 10-11e kadar ben de oyle koyayim buraya.
Yaaaa yemek takımını bernardodan alıcaktım gittim baktım o begendigim takıma suplalarıda icinde olan takıma 4.250 ye dusmus kadın ckardı önüme koydu cok basitti o paraya hic ama hic degmezdi hic begenmedm uzaktan ısık aldatıyomus yakından gordum cok sogudum yaa anlatamam igrencti adıda p yle baslıyoda bak aklımda tutcam dedm senin icin unuttum
Sonra jumboya gittim orda da suplasıyla 3450 suplasız 2.850 alırsanız biseyler yaparım dedi tabi ben onunda adını unuttumjumbodakine bayıldım tam istedgm gibi ben kare istemiyodum yuvarlak istiyodum taamm istedgim o onu alıcam dusuniyim ddedim hisarada bakarım ama yok jumbodakini alıcam muhtemelen yarın gdemem ctesi sınavım var sınavdan sonra alıcam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?