beni duyan yokmu kızlarrr
bende 3 dilim yiyorum tam buğday ekmeği ama sabah öğle akşam bir dilim akşam yeyemem lazım sabah 2 dilim yeyim artık saol ebrumTatlım şuan hamilelik nedeniyle Elevit kullanıyorum. İçeriğinde her türlü vitamin var. Yanında kan hapım ve devit 3 damla da kullanıyorum. Ama vitaminler o kadar etkiliki onların sayesinde kendimi çok dinç ve zinde hissediyorum. İçmediğim zaman çok çabuk yoruluyorum. Enerjim kalmıyor.
Önce yiyeceği seç aşağıdaki kutuyada miktarını gir. Meselar mercimek çorbası yazıyor üzerine gel onun aşağıda ki kutuya 1 yaz. Sepet işaretine bas. Hemen sepete atıyor.
Mrb canım hoşgeldin diyelim sana ama maalesef şuan takımımızda yer yok. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer ordan seni ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır. Şimdiden başarılar diyet yolunda.
Haklısın canım simit konusunda ama çok seviyorumAyırca bugün simit yoktu kantinde daha kötüsünü yaptım
Yarım kahvaltımı evden götürüyorum o zaman. Birde öyle deneyelim ama sanırım simit bana dokunmuyor
Senin için günde 3 dilim ekmek (tam buğday, tam tahıllı, çavdar, kepek, karışık tahıllı) 2 dilimi sabah kahvaltıda 1 dilimi öğle yemeğinde yeterli bence.
Berilcim aletli spor derken shapes spor salonuna gidiyorum bfit ler var ya onun gibi hidrolik aletler var 1 alet bir hoca ile,1 alet 1 hoca ile hızlı 3 tur dönüyorsun arada minder,step tahtası,plates topuyla da haereket yapıyorsun normalde 40 dk.falan sürüyor....
Tatlım şuan hamilelik nedeniyle Elevit kullanıyorum. İçeriğinde her türlü vitamin var. Yanında kan hapım ve devit 3 damla da kullanıyorum. Ama vitaminler o kadar etkiliki onların sayesinde kendimi çok dinç ve zinde hissediyorum. İçmediğim zaman çok çabuk yoruluyorum. Enerjim kalmıyor.
Önce yiyeceği seç aşağıdaki kutuyada miktarını gir. Meselar mercimek çorbası yazıyor üzerine gel onun aşağıda ki kutuya 1 yaz. Sepet işaretine bas. Hemen sepete atıyor.
Mrb canım hoşgeldin diyelim sana ama maalesef şuan takımımızda yer yok. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer ordan seni ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır. Şimdiden başarılar diyet yolunda.
Haklısın canım simit konusunda ama çok seviyorumAyırca bugün simit yoktu kantinde daha kötüsünü yaptım
Yarım kahvaltımı evden götürüyorum o zaman. Birde öyle deneyelim ama sanırım simit bana dokunmuyor
Senin için günde 3 dilim ekmek (tam buğday, tam tahıllı, çavdar, kepek, karışık tahıllı) 2 dilimi sabah kahvaltıda 1 dilimi öğle yemeğinde yeterli bence.
kaptanim
kaplamanin en kotusu 6-7 yil gidermis.ama 15-20 yil dayanan bile varmis
sikayet olmadigi surece degistirmenin yada cikarip taktirmanin bir anlami yokmus
bazi hastalar iki yilda bir gelip yenilemek istiyormus
ama sikayet yoksa dayandigi kadar
bende 3 dilim yiyorum tam buğday ekmeği ama sabah öğle akşam bir dilim akşam yeyemem lazım sabah 2 dilim yeyim artık saol ebrum
Çok teşekkürler Beril'cim bilgi için. Çok soru soruyorum sana ama farzetki şikayetim oldu. Yenisi yapılabiliyor dimi? (Bide hangi tür şikayetler oluyor mu
[/QUOTE
alttaki incelen dis kokunde sorun olmadikca
dis kirilmadikca yenilenebiliyormus
bazen alttaki dis te iltihaplanma koku oluyormus yine degisim yapiliyormus
yaslanildiginda dis eti uzamasi ve dis eti cekilmesi olabiliyor o zamanda caresi var
sadece bazi hastalarda dis ete gomulebiliyormus
o zamanda disi (gerekirse ameliyatla bile)cekiyorlarmis ama guzel yas almada bunlar olmuyormus
haaaaaaaa para olduktan sonra dissizlik diye birsey kalmadi diyor
altta nicler görüyorum toplanıyoruz herhalde
starda 20 dak var çok sevdim bu diziyi nedense
Gunaydiinnn
Ben de tramvaydayim simdii
Benimki normal bir gun :)))
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
Tugbacim sana da sinavinda basarilarr
günaydin canim.kolay gelsin sana.havadisleri aksam aliriz
Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım
Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.
Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem
benden başaka da kimse yok sanırım menümüde yazıyım da çıkıyım bali
menüm
-sabah-
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kibrit kutusu kadar peynir
-3 tane zeytin
öğle-
-1 kase brokoli çorbası
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kase yoğurt baharatlı
-akşam-
-sote tavuk göğsü
-salata
sporu daha yapamadım yapınca yazarım
Bende cok severim salatayada cok yakısıyorr öyle tek yemeyide seviyorum
Arastırdım internette taylan kümeli 4 - 6 bardak icebilirsiniz diyor hatta kansere olan etkilerinden de bahsetmis icinede cubuk tarcın atıncada güzel oluyor
kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum
ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.
bugün kimseler uğramamış canlanın kızlar biraz ortalık boş kalmasın yemekten sonra uğrarım yine
evde spor yapamadım ama bugünkü aktivitem
-40 dak yürüyüş yolun yarında 40 kiloda taşıdım kollarım kas yaptı baya
-5 defa 4 kat indim çıktım
akşam yine bişeyler yaparsam yazarım ama hiç halim yok
ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......
kızlar bıde dun kaynanamla kavga ettık barız kavgaydı alttan almaya calıstım ama olmadı malesef cok sınırlendım .... konuyu musaıt olunca anlatırım sızde bana dogrusun yanlıssın dıyınkı bende dısardan bakıldıgında hata mı yapmısım anlayım...
menum
saban sadece yumurta ve yesıl cay
ara yok dısardaydım
oglen 1 tam bugday ekmegı ve koca kase tarhana corbası
ara kıvı ve elma
aksam 1 tam bugday ekmegı salata yogurt..
ve sıkı durun 2 lıtre suuuuuuuuuu
Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Ogle
Pul biberli naneli yogurt
Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
Selammm nerdesiniz kızlar? Bi saat olmuş kimse gelmemiş hu hu uhuhuhuhuh
Sabah bütün herşeyimi almışım netbook kalmış vestiyerin üzerinde. Allahtan dışarda ayakkabılığın üzerinde kalmamışGenelde herşeyimi unuturum ayakkabılığın üzerinde. Hatta eskiden kapının anahtarını üstünde unutup işe gitmişliğim bile var
önce menümü yazayım sonra okuyayım
sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,cay,yumurta
ara: 1 keçiboynuzu
öğlen:1 biber dolması,az mercimek çorbas,yoğurt
ara:1 avuç
akşam:kıymalı yumurta,salata,yoğurt
55 dakika aletli spor,2 litre su,2 bardak yesil çay
çok mu yemişim ilk hafta 2200 verdim simdi yavasladı iyice anlamıyorum...
bende 3 dilim yiyorum tam buğday ekmeği ama sabah öğle akşam bir dilim akşam yeyemem lazım sabah 2 dilim yeyim artık saol ebrum
muhallebi yaptim acim yeyim diye
tabagi aldim masaya geldim yiyemedim iyimi aklima tarti geldi
ben en iyisi yogurt yeyim
gelirim yine cancazlarim
MENÜM
Sabah
1 tane peynirli poğaça
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk but (Avuç içi büyüklüğünde)
2 tane minik kemalpaşa tatlısı
Ara (15:00)
1 minik portakal
Yarım greyfurt
Ara (17:00)
1 fincan az şekerli sütlü neskafe
Akşam
1 tabak yeşil mercimek salatası
1 kase yoğurt
Limonlu maydonoz ve tere
2,5 litre su
Kırmızı işaretlerim göze batıyordur sanırım .
Buraya menü yazmak gerçekten çok işe yarıyor kızlar. Dünki meyve ve yoğurt uyarıları çok mantıklı geldi ve bugün menüye ekledim onları. Fazlalıklar var ama tamda diyet moduna girmek istemiyorum. Şuan önemli olan benim için kilomu koruyabilmek. Bakalım bu menülerle cuma gün kaç gösterecek tartı.
NOT:Sakın beni örnek almayın
Dışarda bi türlü fırsat bulup akşam yemeğimi yiyemedim, o kadar da acıkmıştım ki bütün güneve gelince yedim ama çok geç yemiş oldum 8 buçukta atıştırcaktım ama nefsime engel olamadım yine her akşam ne yiyosam ondan yedim. Cumaya kadar bugünün telafisini mutlaka yapıcam. O kadar dikkat edicem ki
BUGÜN NELER YEDİM?
Kahvaltı öncesi : Elmasirkesi-bal karışımı, nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz penir
4 zeytin
1 cherry domates
Öğle (Okulda yemekhanede) : 1 kepçe ezogelin çorbası
4 küçük izmir köfte (tabi ki kızartma değil)
Ara: yarım bardak tek içimlik hazır çorba (aslında akşam yemeği niyetine bunu yapmıştım eve geç geleceğimi bildiğim için ama akşama karnım çok acıktı yine yedm biraz :[ )
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
1 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk
+ 2Lt su
+ 1 bardak yeşilçay (yatana kadar 3 olcak)
Bugün benim hiç ama hiç içime sinmedi bi daha asla böyle olmicak gerçekten çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?