Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emoş çok sıkıldım

kızz niye sıkıldın ki dur gelcem ben birazdan erkek arkadaşım hasta ona çorba yapıyorum içireyim koparız

regl de olabilir canım ama ilk spora başladığında olur çıkışlar sonra inmeye başlar :) ben ilk pilatese başladığımda 2 kilo aldım şok olmuştum hoca normal dedi ilk 2 hafta olan artışlara moralinizi bozmayın demişti aklında bulunsun canım :)

yatıyorum cnm bn ya geçmiş olsun bu arada yarın kaynatırık

yaa öyle de, ne biliyim, şimdi siz varsınız, liste var, cuma var insan hep inmek istiooo

Kızlar bu arada ben kaçıyorum, biraz uzanıp dinlenmem lazım, uyumadan önce, spor hocam ööle dedi :) o yüzden, Buse'ye mesaj sayılarımı atıp kaçıyoruuum.. öpüldünüzzzz...

Kızlaaarr daha yeni fırsat bulup yazabildim bugün eve alısveris yaptık yaa bu mutfagın eksikleri bir türlü bitmiyor al al al yine eksik var yine eksik alısverise gittik eve geldik hepsini koliledik büyük bir kısmını hafiflettik ama yine alınacak cok sey var offf
Yarında gelinlik provam var o kadar yogunum ki bugün hem nisanlımın hem benim canımız cıktıı vallahi
Gecmisi okuyamadımmm yarın okurum artıkkk cokkkk yorgunumm

Kızlar ben geldim annemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız

Kızlar ofisten birinin evinde yemeğe davetliyim, daha yeni eve gelebildim...
Harikasın aşkıııım :):))))
Teşekkür ederim canım arkadaşım beniiimmmm

venüüüsssssssssss süpersin bu hafta da sen birincisin en büyük 13. takım tutmayın bizi
Ay hedeflediğim kilo olsun da başka bir şey istemiyorum bebişiiimmm hihihi bu hafta da süper olacağız

venüs harikasınnnnnnn
Teşekkür ederim Burcuuum

Ben de iyiyim şükürler olsun Sınavlarının bitmesine sevindim büyük bi yük cidden.. Umarım iyi geçmiştir bebeğim hepsi?

Ooooofff sen harikasın Emine ve seninle ayrı bi gurur duyuyorum ben..
Çok teşekkür ederim Tubişiimmm
Sınavlarımın hepsi çok iyi değildi ama olsun geçtiğim sürece sorun yok
Kahvaltın çok olmuş gibi canımcım, bir de menün düzensiz ama hafta sonu olduğu için herhalde
:26:
venüscüm tebrik ederim canım harika bir sonuç
Çok teşekkür ederim Ayşeciğim, yarın diyetisyen tartacak bakalım...

Ooooh süpermiş canım yaaa

Menün ve sporun da harika canım nazar değmesin

Menümm :)
Sabah: domates - salatalık - yumurta - yeşilçay
Ara: yok
Öğle: çorba - salata
Ara: 1 elma
Ara: yeşilçay
Akşam : ıspanak - taze fasulye

Nasıl sizcee ?
Gayet güzel menün bitanem, günlük içtiğin su miktarını menünün sonuna ekle istersen.
Bir de öğünlerinin saatlerini de ekle. Bunlara göre de yorumlarız diyet için çok önemli noktalar biliyorsun aşkum.Bir de azıcık daha protein tüketebilirsin aşkım tokluk ve yağ yakımı açısından. Yoğurt, süt, peynir takviyesi gibi gibi.
Venüs süpersin, böyle devam
Tişikkürler hihih

Ay çok sevindim canımmm... Üzüntü ile yenen yemekler hem psikolojini bozar hem de diyetini. Çoook çok dikkatli ol bebeğim.

Kızlaaar YARIN SABAH DİYETİSYENE GİDECEĞİM, SONUCU ÇOK MERAK EDİYORUUUM! Bir an önce yarın olsun istiyorum. Bu arada sınav haftası boyunca eksik kalan menülerimi yarın yazacağım canımlar.

cavbin icin tesekkür ederim canim

tesekkür ederim canim
canim tupperware'nin hangi modelinden bahsediyorsun :26:
tsekkür ederim canim ozaman kepekli ekmek dedigim sey tam bugday ekmegiymis demekki, ögrendigim iyi oldu sagol

hosgeldin canim bende buraya yeni katilanlardanim, yeni sayilmaz aslinda 1 haftayi gecti

bakayim canim merak ettim

gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin.

ay cok güldümmm ya

canim ben bu yagsiz omleti yapmaya calistim, tavayi bayagi kizdirdim, üstelik kolay yapistirmayan tava olmasina ragmen biraz yapismisti, sen nasil yapiyorsun?
birde limonlu brokoli ilgimi cekti, özelligi nedir, sanirim damak tadima uygun. nasil yapiyorsun onu tarifi verebilirmisin canim?

canım menü güzel bence

güzel olmuş menün canım.işlenmiş gıda olduğu için sosis yemesen iyiydi
kizlar pozitif seyler duydum ama sabah tartildigimda 800gr fazla geliyordum

Allah acil sifalar versin canim.

Bugünki menüm,

12:00
yagsiz et kavurmasi ile 1 yumurta
+ 1 dilim aycicekli tam bugday ekmegi

17:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
1 salatalik

21:00
1 tabak kuru soganli pazi kavurmasi
1 bardak ayran (2,5 yk yogurt 3,5% yag)

spor
3km az hizli adimlarla yürüyüs

2lt su
(2-3bardak yesil cay + 1 bardak mate cayi dahil)

kizlar 3 km yürüyüs beni coook yordu.
nasil uykum geldi anlatamam hemde bu saatte.
yarinda uni. var ben yatsiyi kilip, daddi yapayim bu gece siz örtün üzerimi
herkese iyi geceler,
öpüldünüz kizlar :)

Son düzenleme:
evet haklisin aslinda en azindan ekmekler olmayabilirdi.
menüm kahvaltidan sonra aksam grill yapacagimizi ögrendigim icin hicbirsey yemedim ondan öyle oldu galiba
Olsun canım zaten normalde menülerini böyle yapmazsan hafta sonu ödülün olur bunlar da çok abartmamak lazım tabisi

Hosgelldinnn canim yeni gelmissinn sen ondan gozumden kacmis kusura bakma canim benim sinavlarim vardi bi iki hafta ihmal ettim burayi yoksa yeni gelen herkese kendimi tanittim seni es gecmezdim tekrar kusura bakma olur mu :)
Ben Ecem yasim 23 ogrenciyim nisanliyim dugunume az zaman kaldi istanbuldayim :) bu takima ekimde geldim su an itibariyle 20 kilo vermis durumdayim basladigimda 76ydim simdi 56 yim asil hedefim 57diydi o yuzden 57 ile bu takimdan mezun oldum ama su an tekrardan gundemimde olan 55 kiloya gitmeye karar verdim :) 1 aylik mezunum ama bu takimi birakmadim birakmamda hemde tubise(dontpanic) sozum var o gidene kadar bende burdayim :) bu arada boyumda 172 iste boyle simdi ister yeni de bana ister eski :)) hee bu arada ben mezun oldugum icin listede yokum 6 ayda listeye girmeye hakkim yok birazcik kidemden torpillyim ondan girip yorum yapiyorum menumu yaziyorum hahahahah :) saka bir yana ben kilolari attim cok huzurlyummmmm darisi basinaaaa canim :)

Son düzenleme:
Emoooosss adini gordum asagidaaaaa ama cikip hemen uyumalym prova var yarnnnnn cok heyecanliyim uyuymdeee sabah olsun hemennn hahahah :) senin mi erkek arkadasin rahatsizdi kuzum cok gecmisss olsunn
Ayyyy burda gok gurulduyo yagmurrrr offf cok korkunncc gorusuruzzzz citirlarrr :)

Son düzenleme:

saklama kabının modelinin adını bilmiyorum ama kapağı ayrı değil birleşik saklama kabı diye geçiyo sanırım teyzem satıyodu ondan almıştım isimlerini pek bilmiyorum :)

tatlım omleti yaparken çok kızdırma tavayı. biraz ısınınca atıyorum yumurtayı sonra kapağını kapatıyorum sıvılığı gidince de ters çeviriyorum bazen bende yapıştırıyorum :)

limonlu brokoli de şöyle canım : brokoliyi haşlıyorum 1 büyük limon sıkıyorum üzerine bazen baharat koyuyorum istersem de yoğurt :) eskiden bi de kavururdum yağda ama artık sadece haşlayıp tüketiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…