Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım

13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz

akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran

Bu nasıl menü??????????? Hic begenmedim bi bakıp cıkıyim dedim ama bunu gorupte yorum yapmadan duramadımmmmm su an bu kadar azaltacak pozisyonda degilsin bi 100ün altına in hic begenmedim !

güldenim senin menünü yorumlayıp öyle çıkayım karatay başlamak istiyorsun ya.meyveli soda,dondurma,nescafe olmamış tatlım türk kahvesi şekersizse içebilirsin canım.saatlerde önemli öğünlerin arasında en az 4-5 saat olacak ara öğün de olmayacak

Ayşe abla menün güzel olmuş afiyet olsun

hoşgeldin busiiiiiii

Busecimm yaa sana bi mail atcaktim unutttum yaa ben yarin atym olur mu simdi tlfdayim
Ayrıca istanbulda olan herkesle ayarlayalim bulusmayi :)
Tubişim bebegim sira sende hayirli kismett gelsinnn artikk hahaha :) sana kizdim amaaaaa

çok beğendim canımcım

Ben geldim :) gülden abla şimdi 99 kiloyum

karamel geçmiş olsun

menüler süper ben kendi menülerimi beğenmiyorum sizinkileri görünce :)

şuna bak ne diyo yaaa gayet güzel menülerin

Menü

sabah 8:00
1 bardak süt

öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin

ara 17:00
4 kuru kayısı

akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran

su 2 litre

ben bu menüye bayılırımmmm

kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım

13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz

akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran

yine klasik karatayy afiyet olsun canım

bu Gülden Karatay dieti olsa olmaz mı

hosbuldum canim, sorun dgl tanistik sonucta memnun oldum
Allah tamamina erdirsin.
cokda güzel kilo vermissin, darisi basimiza insallah

evet demek ki ben tavayi cokkizdiriyordum ve kapaksiz yapiyordum dogru mu anladim limonu sIktIgInda da yorut koyuyorsun?

Venüssss'cüümmm, bak 1 kg yağ ve et hacmi bu :)
birbirinin kaç katı görüyor musun? ne mutlu sana :)

Eki Görüntüle 679604

canim ben bunun anlamini tam anlamadim.
yani 1kg etin karsiligi yag orani mi bu yada sadece yag ve et kiyaslamasimi?

sanki bir yanlislik var bu hareket baska amacli
bu bayan kesin brezilyalidir

arkadaşlar zayıflama da su içmenin çok büyük önemi var

amma velakin su içmeyi unutuyorum bn çok susamadıysm

eskiden öyle değildi

bence suya cubuk karanfil at icinde dursun o sekil ic. canin tatli cektikce su icmis olacaksin unutmazsin cünkü tadi cok güzel.
ama cok fazla icme cünkü sekeri düsürüyormus, solugu hastanede bulabilirsin demedi deme

Bu nasıl menü??????????? Hic begenmedim bi bakıp cıkıyim dedim ama bunu gorupte yorum yapmadan duramadımmmmm su an bu kadar azaltacak pozisyonda degilsin bi 100ün altına in hic begenmedim !

bişey mi atladım arkadaşın menüsünde ne gibi bir zarar var ?

13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz

akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran

Afiyet olsun canım suyu yazmamissin ama sagliksiz olmus dısardayken hep boyle oluyor :)

Menü

sabah 8:00
1 bardak süt

öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin

ara 17:00
4 kuru kayısı

akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran

su 2 litre

Coooookkkkkkkkkkkk begendiimmmm cok afiyet olsun sende benim gibi yapiyorsun anladigim kadar aksam yemegi en gec 5.30 ta tebrik ederim ben cok faydasini gordumm insallah sende goruceksin tatlim :)

selam kizlar direkt gecmise daldim yazmadan,

nasilsiniz?

bu gün benim icin berbat bir gündü, sinirlerimi asiri derecede yipratti bir "insan".

ya bana herşeyden vazgeç de de de

bazılarından vazgeçemiyorum işte en fazla azaltırım

meyveli sodayı günde 2-3 içiyorusam 2 3 güne 1 adet içerim

dondurmayı sadece 1 top ve sütlü yerim

hele nesacfe vazgeçilmezim onu zaten şekersiz içerim zati yaz da geliyor az içeirm artık

lüütfeeen

bişey mi atladım arkadaşın menüsünde ne gibi bir zarar var ?

Yok kastettigim sey zarar degil ona bakilirsa benim menulerim hem gecmiste hemde simdi daha zararli kastettigim su Tugba 120 kilodan hedefi 80 kiloya inmeye calisiyor su an 102.5 kilo yaklasik 22.5 kilo daha vermesi gerek bu kadar az menuyle bir sure sonra duraklamaya girer evet ilk basladigi kadar cok yemeyecek bu donemde ama bu kadarda azaltmicak yavas yavas dengeli olucak 100 ün altina indiginde bu menuye donebilir o zaman bunyesi bu duzene alismamis olucak ve kilo vermesi devam edicek duraklama yasamaz boylelikle cünkü onun icin 10 20 degil tam 40 kilo vermesi soz konusu.. Diyetisyenlerde bu sistemle gidiyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…