Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süpersin üstten ders almakla çok iyi etmişsin. Seneye son sınıf dimi? Bu hafta kilo vermede göreyim seni

evet seneye soon sınıf kaptancım. mesela benm seneye 6 tane dersm vardı 3 tane geçen yaz aldım 1 tanede bu yaz alıyorum seneye 2 dersim kalıo görelim kaptancım 63 barajını aşmam lazım bu hafta

kaptiş biz yeni kurallar koymuştuk ama uygulayamadık çok fazla aktiflik olmadığı için

Nasıl kurallar onlar? Buraya arada bir bakabiliyorum, minik kuş kucağımda durursa, geç yazarsam merak etme

tamam kaptancımmm o minik kuşu yerim bennn mesela herkes haftalık bi hedef belirlio yüzde 80 yaklaşamazsa ceza olarak diğer takımlara pişmanlık mesajı yazıo şu nedenle hedefime ulaşamdım filan. sonra kaçamak yapana yaptığı kaçamağın kalorisi kadar spor ve yne pişmanlık mesajı şeklinde filan gibi krallar koymuştuk.

Ayyy sorma Burcu m ben o minik kuşu yemeye doyamıyorum maşallah çok bi tatlı geliyor bana Kurallar güzelmiş. Şimdi uygulamak zor ama takım toparlanınca yeniden düzenleriz. Şuanki tek hedefimiz cumaya ilk üçe girebilmek olsun. Herkesten güzel bir yüzde bekliyorum. Ben bu sabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm çok mutlu oldum. Böyle giderse cumaya bireyselde ilk üçe bile girebilirim inşallah

inş. kaptancım ben 62.9 u görsem yeterli bu hafta bugün sporun dibine vurucam bu hafta vermem lazım takılıp kalmak istemiyorum

inş. kaptancım ben 62.9 u görsem yeterli bu hafta bugün sporun dibine vurucam bu hafta vermem lazım takılıp kalmak istemiyorum
Hadi bakalım ben güveniyorum sana eğer istersen yapamayacağın şey yok biliyorsun. Bende 70 i ucundan görürüm inşallah. 73,7 kiloyu gördüm en son tartıda.

kızlar ben yola çıkıyorum şimdi.düğün fethiyede. düğün bahanesiyle 2 gün tatil yapcaz :) öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize

görüşürüz canım iyi tatillerrr

Hadi bakalım ben güveniyorum sana eğer istersen yapamayacağın şey yok biliyorsun. Bende 70 i ucundan görürüm inşallah. 73,7 kiloyu gördüm en son tartıda.

inş. kaptancım kilo olabilir ama sen çok muhteşem bi canlı getirdin dünyaya mis kokuluuuu minnak bişi

ebrucum seni gördüm bi selam vermeden geçmiyim dedim :) iyisindir inşallah :) minik kızını öpüyorum :) sana çok ihtiyacımız var inşallah gelebilirsin topiğe :) şimdi çıkıyorum öpüldünüz

Geldim bile canım merak etme sen. Dönünce görüşürüz

Tuba yı gördüm aşağıda ama çıkmış hemen nedense:44:

Memnun oldum benim boy 165:26: tebrikler çok güzel kilo vermişsin..umarım yine aynı şekilde hedefine ulaşırsın.yaş kaç?
Bana bazen imkansız gibi geliyor ama biliyorum öyle değil.

bu hafta bomba gibi geleceğiz inşallahh

Evet benm durumum hiç iyi olmadıAslında böyle değildi ama
24 mayıs 75.200

31 mayıs 74 200

7 haziran 72.500

14 haziran 71.200 diye güzel güzel gidiyordu
bu hafta bildirimden önce 74ü bile gördüm.İşte kabızlık,şişkinlik derken neyse 72ye indim çok şükür

e

evi toplamakla uğraşıyorum ne kadar dağılmış ev gardolapları filan yada sanırım ben kafam dağılsın diye kendime iş çıkarıorum gencay dün gitti tatile ilk defa aramızda bu kadar uzak mesafe var sanırım ondan bi durgunluk var toparlayayım evi bide spor yapıcam bugün uğrarım arada kızlarr çok öptüm hepinizi biraz canlanalım dimi artık

Sen memnun oldum deyince ben kendimi yeterince tanıtmadığımı gördüm. Hemen kısaca tanıtayım kendimi. İsmim Ebru. Konya da yaşıyorum. 31 yaşındayım. Sağlıkçıyım. Şuan doğum izninde olduğum için işe gitmiyorum. Biri 7 yaşında diğeri ise 3aylık iki tane prensesim var Dünkü menünü gördükten sonra kilonun + çıkması normal gibi geldi bana. Bazen sabretmek lazım. Düşünsene hedefe ulaştığımızda ne kadar mutlu olacağız. Ben o mutluluğu yaşadım ve tekrar yaşamak istiyorum. En kısa zamanda da başaracağıma inanıyorum. Eminim ki gerçekten istersen sende başarırsın. Çünkü ben burdan mezun olduğumda hiç + çıkmamıştım. Karnemde de görebilirsin en kötü haftamda bile en az 100-200 gr gitti. Önemli olan inanmak.

Nasıl yaaaa nişanlın senden ayrımı gitti tatile :26: Çok sinir bozucu bir durum. Ben olsam daha kötü olurdum. Bence de kafanı dağıt iş çıkart kendine. Bol bol spor yap oyalan. Bende kaçıyorum yine uğrarım. Minik kuş uyudu. O uyumuşken işlerimi yapayım. Çok zormuş iki çocuklu bir anne olmak

Tekrardan memnun oldum eşim geçenlerde 1 haftalık izine ayrılmıştı bende o hafta kendimi bıraktım.spor yapamadım
aslında bu hafta okadar çok spor yaptım yediklerimede dikkat ettim ama 72de takıldı.neyse bu sabah 71.800ü gördüm biraz motive oldum diyebilirim
bu arada sıcaklardan laptopumda etkilendi sanırım kasılıyor donma ve kopya yaşıyorum.şu yazıyı yazana kadar cnm çıktı.pervaneyi tutacam üzerine birazdan

Senin için zor bir hafta olacak aklın hep onda olacaktır:44::44: kolay gelsin cnm.
Bebiş ağlıyor bende onunla ilgilenim sonra görüşürüz kızlarr

Bebiş demişken? Sende kendinden bahsetsene biraz?

LAydLiNe cım özledim seni yahu!

Yokluğun fark edilmeyecek gibi değil.. Nasılsın, dilerim bir terslik yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…