Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen öle oldu kaptan daha doğrusu ben gitmemelerini istedim çünkü tatil masraf demekti borçları filan vardı sonuçta düğün olcak yani ne bilim gitmene gerek yok dedim sonra inatlaştık işte zaten bi aydır biraz limoni takılıyoruz.daha nişanlı değilim bu arada kaptiş sölzüyüz bende ben gelmicem gidersen git dedim annem de zaten gitme boşver üstten ders al seneye kpss ye rahat çalışırsın diyince bende gitmedim çok ısrar etti anneme filan da dedi ama gitmedim işte 12 günlüğüne gittiler bende burda günümü gün etcem işte

ay keşke bi hafta olsa 12 gün yok bide düğün filan var izmirde oraya gidecekler filannn amannn şu an düşünmemeye çalışıyorum hem biraz kafamı dinlerim burda 1 aydır zaten olanları az çok biliyosunuz uzaklık iyi gelir belki

kaptişşşşş dün hazırlanan listede hata varmış püsküüt etap raporu hazırlamış da yazmış emoş hazırladı sanırım dün toplamı kişi sayısına bölmeden ortalama hesaplamış. yayınlanana göre 0.02 olan ortalama aslında 0.0033333 çıkıyor :26:

Tamam canım ben gerekli açıklamayı yaptım. Ufak bir yanlışlık olmuş. Sorun olmaz inşallah.

LAydLiNe cım özledim seni yahu!

Yokluğun fark edilmeyecek gibi değil.. Nasılsın, dilerim bir terslik yoktur..
Bende seni ve yarışmayı özlemişim Püsküüt'çüm Çok iyiyim allaha şükür. Terslik yok ama benim miniş emmeyi bırakınca bende süt felan kalmadı. Emzirme işi bittiği içinde üzerimde fazlalık olan kiloları atayım biran önce dedim. Haftaya listeye giriyorum inşallah. Bu arada tebrik ederim seni hedef kilona ulaşmışsın

Darısı bana inşallah

Kötü olmuş Burcu cum yaaa. İnşallah sorunlar daha da büyümez. Sende sonra gideceksin zaten tatile. O zaman çıkartırsın acısını. Takma boşver şimdi. O gelene kadar hedefine iyice yaklaş. Değişiklik yap kendinde biraz şaşırsın seni görünce.

benim tatilde belli değil annem eğer menisküs ameliyatı olursa tatil zor işte bilmiyorum kaptiş yaaa takmıyorum zaten kafam dağılsın diye iş çıkarıyorum kndime

benim tatilde belli değil annem eğer menisküs ameliyatı olursa tatil zor işte bilmiyorum kaptiş yaaa takmıyorum zaten kafam dağılsın diye iş çıkarıyorum kndime
Önümüz ramazan zaten. Bende eylüle kadar raporla ve izinle işe gitmemeyi planlıyorum. İnşallah planladığım gibi olur. Diyetede başladım. Ramazan zor geçecek hem havalarda çok sıcak. Bayramda da İzmir'e gideceğiz inşallah, orda diyet işini ne yapacağım bilmem çünkü kokoreç ve midye ye dayanmam zor olacak

ahahahahahah ramazanda umarım kilo alımı olmazzzz kaptancım yaa

sabah(11:30)
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
5 zeytin
1 tam bugday roll ekmek
şekersiz çay

öğle(14:00)
1 parça karpuz

akşam(17:45)
1 su bardağı mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
semiz üzeri 3 yk sarımsaklı yoğurt
salata

3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çayı
1 saat walk at home
30 dk egzersiz

Bütün ekmek hakkını sabah tüketmişsin ama bana ekmek çok gibi geldi. Onun haricinde sanırım sırf karpuz yemek için öğleni geçiştirmişsin. Akşamı da çok erken yapmışsın. Bunlar ufak tefek gibi görünebilir ama kilo verirken çok önemli. Çok güzel sıvı tüketmişsin ama form çayı olmamış. Biliyorsun form çaylarını tavsiye etmiyorum. Bunların haricinde güzel bir menü. Sanırım ilk günden kötü yüklendim sana Ama hedefine çok az kalmış. Böyle devam ederse menülerin yerinde sayarsın. Daha sağlıklı menüler bekliyorum senden.

roll ekmek 35 gr yani 1.5 dilim ekmeğe denk geliyor aslında bu sabah onuda yemezdim de babamla kahvaltı yapınca iştahımı açtı. öğlen canım bişi istemedi bi parça öle karpuz denk geldi yedim. akşam bugünlük öle oldu normalde 7 filan oluo. form çayını içöeyince kabızlığıma çare bulamadım kaptancım valla kayısı yiyip üstüne su içtim kar etmedi anca form çayıyla çareyi buldum. daha dikkatli olcam bırakayım bari form çayını yoksa azar yicem hergün sanırım ekmeğide azaltcam söz

Bugün Allahtan ben gelmişim Burcu yoksa tek başına ne yapacaktın. Kimsecikler uğramıyor. Kaldık senle baş başa

Bugün Allahtan ben gelmişim Burcu yoksa tek başına ne yapacaktın. Kimsecikler uğramıyor. Kaldık senle baş başa

ben böle hep tekim işte kaptiş yaaa menü yazıyorum ceren varken bi tek o yorum yapıodu filan 2 haftadır biraz iyi ortam ama ben genelde hep tekim yani depresyona giriyorum arada bi

ben böle hep tekim işte kaptiş yaaa menü yazıyorum ceren varken bi tek o yorum yapıodu filan 2 haftadır biraz iyi ortam ama ben genelde hep tekim yani depresyona giriyorum arada bi
O zaman maşallah sana. Tek başına vermişsin kiloları. Şimdi bende varım merak etme artık tek değilsin.

Uzun bir aradan sonra ilk menümü yazıyorum. Öncelikle bir açıklama yapayım. Diyete başlamadan önce bir sürü abur cubur yiyordum. Akşamları arada bir hamburger menü, arada bir pizza gibi sağlıksız besleniyordum ve genelde akşam yemeklerim 20:30-21:00 gibi oluyordu. Bazen geçiyordu bile. Tatlılar, dondurmalar vs gibi nerde sağlıksız şey var onları yiyordum. Emziriyordum yaaa canım ne çekerse yiyordum. Ona rağmen allaha şükür çok kilo almadım. Metabolizmam şuan çok hızlı maşallah. Şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Öğün miktarlarını sınırlamıyorum. Karnım doyana kadar yiyorum ama zamanında ve gerekli şeyleri yiyorum. Şimdiden miktarları azaltırsam eğer hedefe ulaşmakta zorlanırım. Çünkü asıl hedefim 60 değil 55. Onun için menülerime miktar yazmıyorum. Sadece yediklerimi yazacağım. Bi süre sonra miktarları da düzenleyip yazarım.

MENÜM

Sabah (09:00)

Peynir, zeytin, domates, salatalık
Haşlanmış yumurta ve 200 ml süt
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (14:00)

1 kase şehriye çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık, yoğurt

Akşam (18:45)

Kızarmış köfte
Domates, salatalık, yoğurt

Suyu 3 litreye tamamlayacağım
35 dk tempolu yürüyüş (saat 20:00 gibi çıkacağım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…