Kolay gelsin cnm.hem Îslerin yoğunlugu hem kafa yoğunluğu zor oluyordur.sonucla aklında bebiştedir:-/pazartesi sendromu yaşıyorum. yine başladık koşturmacaya. bankalardan nefret ettiğimi söylemişmiydim
patron ekstra gergin bugün. inşallah günü en az hasarla atlatırız.
Afiyet olsun canım sana. Bende bebişi uyuttum yemeğimi hazırlayayım. İyi hatırlattın. Geçmişini içinde kaybolup gittim. Amma da alıntı yapmışım.benim öğle yemeğim geldi kızlar. herkez nerdeeee yanlız kaldım burda
merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi
sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık
öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit
akşam(18.00)
1 tabak bezelye.
gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum.
pazar
sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık
2 dilim beyaz ekmek (eşim buğday ekmeği bulamamış)
ara(12.00)
oğluma muhallebi yedirken 2 tatlı kaşığı kalanı yedim.
öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek
akşam(18.00) mangala gittik
2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay
pazar günü yürümedim sadece 1,5 saat temizlik yaptım.
su miktarlarımı sayamadım ama 2,5 lt yi geçtiğimi düşünüyorum.
hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti
hoşgeldin kaptiiişşş, olsun müsait olduğunda bekleriz.. bu arada ben de akşam kuzenime gidicm, canı çok sıkkın, ben de akşam giremicem kızlar haberiniz olsunGünaydın canlarım. Dün gelemedim çok yoğun bir gündü. Pazarları eşimin tatil günü. Bugünde masaüstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum şuan ama bugün yine çok sık gelemem sanırım. Ufaklığı yeni uyuttum. Geçmişe bakıp dönüyorum hemen.
Günaydın herkese.Bugün hiçte erkenci değilimminnoşum uyuyor diye bende uyudum bugün, genelde sabahin köründe ayakta oluruz aslında ama ikimizde dün geç uyuduk
Dünkü menüm
07:30
nesfit -süt
12:30
biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek
14:00
sade türk kahvesi
18:00
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk
18:30
1 fincan kayısılı form çayı
19:30
minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola
3 litre su
Egzersizler
21:00
1,5 saat sahilde yürüyüş
Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor
Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyleŞu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela
Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.
Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim.
Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımıYoksa şuan berbat görünüyorlar.
Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım.
Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında.
Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.
Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.
Sabahın rezaletÖğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.
Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın.
Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.
Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya.
Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü.
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.
haklısın valla kaptan rezalet bir hafta sonuydu.Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor
Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyleŞu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela
Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.
Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim.
Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımıYoksa şuan berbat görünüyorlar.
Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım.
Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında.
Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.
Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.
Sabahın rezaletÖğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.
Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın.
Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.
Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya.
Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü.
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.
evet zamanlaman harikaAfiyet olsun canım sana. Bende bebişi uyuttum yemeğimi hazırlayayım. İyi hatırlattın. Geçmişini içinde kaybolup gittim. Amma da alıntı yapmışım.
pazar nispeten daha az kötü ama olmamış cnmfarkındasın zaten..
bu arada önceki alıntın çok uzundu, buradan cvp vereyim, bence sahurda tost olmaz, tutmaz yani onca saat... yumurta falan yemek lazım...
hoşgeldin kaptiiişşş, olsun müsait olduğunda bekleriz.. bu arada ben de akşam kuzenime gidicm, canı çok sıkkın, ben de akşam giremicem kızlar haberiniz olsun
olsun, arada sizlere de tembellik lazım
cnm ben bundan bi şey anlamadım, hiç bi şey yememişsin ki sağlıklı.. olmaz bbööle
kaptişş aslında farketmemişim demek ki, yoksa yanlışları yazıyorum ama, bilemedim walla.. :44::44::44::44:
daha dikkatli bakayım artık menüne yaa
evet toparlanmamız lazım, ben hala 70,0ım yaa... çarş-perş hastalanıcam, ondan mı inmiyorum acaba??
Hayırdır inşallah kötü bir durumu yoktur kuzeninin? Her gün tartılırsan olmaz bu iş zaten Ceren. Tartını kaldır bi yere cumadan cumaya tartıl. O zaman sonuç sana da sürpriz olur. Menüleri de lütfen daha dikkatli okuyalımpazar nispeten daha az kötü ama olmamış cnmfarkındasın zaten..
bu arada önceki alıntın çok uzundu, buradan cvp vereyim, bence sahurda tost olmaz, tutmaz yani onca saat... yumurta falan yemek lazım...
hoşgeldin kaptiiişşş, olsun müsait olduğunda bekleriz.. bu arada ben de akşam kuzenime gidicm, canı çok sıkkın, ben de akşam giremicem kızlar haberiniz olsun
olsun, arada sizlere de tembellik lazım
cnm ben bundan bi şey anlamadım, hiç bi şey yememişsin ki sağlıklı.. olmaz bbööle
kaptişş aslında farketmemişim demek ki, yoksa yanlışları yazıyorum ama, bilemedim walla.. :44::44::44::44:
daha dikkatli bakayım artık menüne yaa
evet toparlanmamız lazım, ben hala 70,0ım yaa... çarş-perş hastalanıcam, ondan mı inmiyorum acaba??
Çok teşekkürler canım. İnşallah sizde bir gün bu duyguyu yaşarsınız.haklısın valla kaptan rezalet bir hafta sonuydu.
adımsayarı araştıracağım şimdi.
evet dışardaki işler bir tek hareket etme konusunda işe yarıyor.
evet zamanlaman harikabu arada başarı hikayenı okudum. sadece resimler bile ne çok şey anlatıyor. tekrar tebrikler. darısı başıma
Etkileyecek diye düşünme. Beyin gücü denilen bir olay var. Regl zamanı metabolizma daha iyi çalışıyor. Bol yeşil çay iç içebiliyorsan ödemin kalmaz. Bu dönemi kaçamaksız geçirirsen eğer daha iyi bir sonuç alırsın haftaya. Ben bu hafta regl olduğum halde gitti 2,8 kiloKizlar ben dun regl oldum, bu hafta tartida nasil etkilicek bakalim kilomu..
Çok teşekkürler canımKaptancim bu arada basari oykunu okudum , cok guzell:)
Her gün tartılmamak gerekiyor biliyorsun dimi Özlem' cim? Tartılmadım henüz. Cumayı bekliyorum ama Allah'ın izniyle inşallah 69 u görmeyi planlıyorum.Kaptan bu hafta nasıl görünüyor tartıdaki rakamların;-)
Kızlar bu arada size bişey danışmak istiyorum. Ben bir iki saate kalmaz dışarı çıkacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarda olacağım. Yanımda yemek götürmeyi düşündüm ama bişey bulamadım. Dışarda çok bir seçeneğim yok. Ekmek arası köfte, tavuk döner, çiğköfte dürüm gibi kaçamak tarzı yiyecekler var. Öğle yemeğini henüz yemedim. Biraz daha geç yiyip akşamı sadece ayranla geçiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü diğerlerinden yiyecek olsam yine kaçamak yapmış olacağım. Takım kaptanı olarak size kötü örnek olmak istemiyorum. Kaçamak yaptığım zaman da size yeterince kızamıyorum kaçamaklarınızda. Hadi bakalım bana bir fikir verin. Akşam yemeğini ne yapayım?
Kızlar bu arada size bişey danışmak istiyorum. Ben bir iki saate kalmaz dışarı çıkacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarda olacağım. Yanımda yemek götürmeyi düşündüm ama bişey bulamadım. Dışarda çok bir seçeneğim yok. Ekmek arası köfte, tavuk döner, çiğköfte dürüm gibi kaçamak tarzı yiyecekler var. Öğle yemeğini henüz yemedim. Biraz daha geç yiyip akşamı sadece ayranla geçiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü diğerlerinden yiyecek olsam yine kaçamak yapmış olacağım. Takım kaptanı olarak size kötü örnek olmak istemiyorum. Kaçamak yaptığım zaman da size yeterince kızamıyorum kaçamaklarınızda. Hadi bakalım bana bir fikir verin. Akşam yemeğini ne yapayım?
Her gün tartılmamak gerekiyor biliyorsun dimi Özlem' cim? Tartılmadım henüz. Cumayı bekliyorum ama Allah'ın izniyle inşallah 69 u görmeyi planlıyorum.Senin nasıl tartıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?