Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaaaaarrrr,
hepimize hafif , sağlıklı bir ptesi diliyorum.. haftaya hafif başlayalım hafif gitsin

ben pek iyi başlamadım sanırım bu hafta yaa bilmiyorum yaniiii

canım ben googleplayden accupedo diye bi program indirdim şimdiye kadar en sağlıklısı bu çıktı

canım olmamış yaaaa umarım telafi edersin

canım çok sağlıksız bu yaaaaaa

geliyim kaptan ayıp ettin aaa hamarat olmak zorunda kaldım annem çalışıyor bu sene tüm işleri yıktı yemek temizlik ütü çamaşır filan valla zor iş
Kizlar ben biraz erken ciktim isten, kuzenimin yanina geldim, firsat bulursam yazsam size arada... Cok morali bozuk, sonra anlatirim, boole yani, optumm, aksam bozmayin diyetleri )

okudumda üzüldüm canım kuzeninin hakkında hayırlısı olsun

slm kızlar ben geri döndüm tedavim yarım kaldı ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim

canım çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun sıkma canını

afiyet olsun cnm

ben beğendim kuzucummm

canım bezelyenin şeker oranı yüksek dikkayt etmelisin

su hariç güzel bi menü canım
kızlar ben kaçıyorum, eve bu kadar geç gelince biraz kocişşle ilgilenmek lazım
yrn görüşürüüzzzz..

iyi geceler kuzum

Son düzenleme:
Kızlar aslında acıktığımı hissediyorum biraz bu saatte de ne yenir ki? nesfit yesem fazla olur sanırım.

Jiilian yapicaktım ama canım müzik dinleyip yürümek istiyor şuanda.

Kızlar aslında acıktığımı hissediyorum biraz bu saatte de ne yenir ki? nesfit yesem fazla olur sanırım.

canım sahura az kaldı bence yeme

Kızlar bugün garip bi gündü sabah kardiyolojiye gittim sinirine stresine ruh haline hakim ol dedi bana doktorcum. çok da severim kendisini. neyse sonra araştırma için hastamın yanına gittim çocgun durumu çok kötüydü ondan etkilendim sanırım biraz bi baş ağrısı geçmek bilmedi. sonra o gögüs ağrısı geri geldi önce çaktirmadım kmseye ama sonra kötüleşince gencay a söledim hastaneye gittik bi ekg baktı kötü bi dil altı verdi geçti biraz gözlediler sonra yolladılar ama başım çok ağrıo halaa bugün menümde saçmaydı biraz umarım bu hafta kendimi toplarım birazz

Selam millet. Yeni geldik eve. Çok gezmeciyiz yaaaaKızlar buralardadır dedim ama kimsecikler kalmamış. Ben sahura kadar buralardayım sanırım. Geçmişi okuyup döneyim hemen.

Son düzenleme:
Kızlar 411 kalori yaktımda geldim 1 saatte 4.85 kilometre yürümüşüm birazda koşmuşum
Suyumuda 3 litreye tamamlamıştım onuda belirtmek istedim..

Son düzenleme:

Demek ki ağrılarının sebebi üzüntüymiş cnm.Geçenlerde üzüntülüydün,stresliydin ondan ağrın olmuştur sanırım.Bugünde hastana üzüldün. Dikkat etmen lazım kendine.Geçmiş olsun burcucum

Selam millet. Yeni geldik eve. Çok gezmeciyiz yaaaaKızlar buralardadır dedim ama kimsecikler kalmamış. Ben sahura kadar buralardayım sanırım. Geçmişi okuyup döneyim hemen.

Hoşgeldiniz Akşam pek kimse yoktu:44: Benimde deli gibi bu saatte müzik dinleyerek yürüyesim tuttu.Efkarlımıyım ne?

Son düzenleme:
İnşallah düzelir biran önce. Bu devirde bilgisayarsız kalmak zor gerçekten. Hele ki iş yerinde.

Aç kaldım kızlar bu akşam. Hala çok açım ama dayanıyorum. Menümü yazınca görürsünüz.

Kabızlığım var bu ara o yüzden bildirimdeki kilomun altına inemedim henüz hatta çok az üstündeyim..
İnşallah cumaya kadar geçer şişkinliğin güzel bir sonuç görürsün tartıda. Ama unutma her gün tartılmak moralini bozar.

slm kızlar ben geri döndüm tedavim yarım kaldı ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim
Geçmiş olsun canım. Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah biran önce allah dileklerini kabul eder. Bu arada bu hafta bildirim yapmadığın için seni izinli yazmıştım. Haftaya da listeye giremeyeceksin. Ama yine diyetine devam. Çünkü izin dönüşü kilolar bölünüyor.

Oruç tuttun sanırım canım. Afiyet olsun ama sahur çok az olmuş. Nasıl dayandın? Bide hangi şehirdesin Özlem? İftar saati bizde 20;30 felan olacak sanırım. Henüz bakmadım

Tavuk göğsü ve sarma haricinde güzel bir menü. Keşke sporda olsaydı.

Bu kadar şeyi reddettiğin için tebrik ederim seni.

Ekmeklerin çok olmuş Burcu'cum. Birde bezelyenin glisemik indeksi yüksek. Çok çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle mümkün olduğunca tüketmemeye çalış. Spor ve su harika. Adımsayarı araştır unutma. Çok işine yarayacak.

Her işte bir hayır vardır Ceren'cim. Umarım kuzenin en az hasarla atlatır bu dönemi. Allah yardımcısı olsun.

Menü gayet güzel. Su az ve spor yok. Daha çok dikkat et lütfen. Neden az kilo verebildiğin anlaşılıyor. Su ve spor önemli canım. Eğer düzenli yaparsan çok iyi kilo verebilirsin.

kızlar gece sahurda yulaf ezmesi bile yemeyi düşünüyorum
Neden? Özel bir sebebimi var?

Bence de yeme sahur geldi sayılır. Ben ölüyorum ama açlıktan. #direnebru

Geçmiş olsun kuzucum. Dikkat et kendine. Takma artık kafana hiç bir şeyi. Menüyü yazmamışsın ama?

Kızlar 411 kalori yaktımda geldim 1 saatte 4.85 kilometre yürümüşüm birazda koşmuşum
Tebrik ederim çok güzel yürümüşsün.

Kızımın mamasını içirip geliyorum. Sanırım bi Özlem' le ben varım.

MENÜM

Sabah (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
3 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim köy ekmeği

Ara(13:00)

1 avuç leblebi

Öğle (15:00)

1 tabak sarmısaklı yoğurtlu kabak yemeği
Soğan
1 dilim köy ekmeği

Ara (18:00)

1 avuç leblebi

Akşam (20:00)

Küçük bir tabak salata

3 litre su, bol bol yürüdüm elimde pusetle

Şuan açlıktan ölmek üzereyim ama kararlıyım hiç bişey yemeyeceğim. Bu arada yarın oruç tutamayacağım çünkü reglim bitmedi. İnşallah ikinci gün tutabilirim.

Sanırım bu saatten sonra gelen olmaz. Bende eşimin kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum. İyi geceler. Oruç tutanların allah orucunu kabul etsin inşallah. Bu arada oruç tutanlar bu hafta perşembe iftardan önce tartılacak. Tutmayanlar ise yine cuma günü sabah tartılacak. Unutmayın bunu olur mu?

aynen canım herşey üzüntüdenmiş

kaptiş valla bugünlük affet beni menü yazmayım olr mu çünkü çok yedim kaçamak değil ama çok yedim

owww açlık yoksunluk sendromu çekmişsin resmen menü uzun olsada doyurucu olmamış kaptiş

anlaşıldı kaptiş

Tamamdir kapptan

kızlar günaydııınnn,

ay aptal gibiyim walla, dün o kadar üzüntü içime çöktü.. hiç bugün salı gibi gelmiyor, hafta bitmeli artık, haftasonu gelmeli

neyse, bu sabah tartıldım 70,1im.. acaba 1-2 güne hastalanıcam diye mi yaa:44::44::44: izne ayrıldığım kiloya inmem lazım cumayaaaa 69,7 yani...

bu arada kaptiş, aklım bir yerlerde, dün sana cvp yazdım mı hatırlamıyorum, hergün tartılmadan duramam ben yaa.. alışkanlık oldu... boşver mutluyum da.. diyetisyen de haftada 1 diyor, haklısın sen, doğrusu o ama ben dayanamıyorum işte

saol Burcum

cnm bir yorumda bulunmadı mı doktor ekg'ye? ok üzüntüden oluyordur ama ne biliyim... :44: naapacakmışsın peki?

ohh gezin walla kaptişş havalar güzelken...

dsol Kaptiş.. inşallah hayırlısı dediğin gibi..
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar çok yoğun spor yapıyordum kaptiş yaa, ondan yavaş veriyor olamam..suyum da bir ara coşmuştu ama normalde hep 2,5-3 arası.. onu artırayım ok.. spora da yeniden bi başlamak lazım, haklısın kaptişş...

menü güzel de cnm leblebiler seni kabız yapmıyor mu? beni çok etkiliyor
bir de köy ekmekleri doygun büyük dilimlerse, 2 avuç leblebi ile acaba çok mu karbonhidrat oldu :44::44: emin olamadım kaptiş, sen daha iyi bilirsin...
öğlen akşam protein yok (yoğurt dışında) ama sabahki bol miktarda olmuş.. afiyet olsun

Gunaydin hanimlarr
Gidip bi tartilayim , ayran deoksuna baslicam bugun ,
Cerencim uzuldum ya kuzeninin durumuna, hayirlisi insallah

Ozlemcim ayran sade degil , icinde bulgur yesisl mercimek nohut ve salatalik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…