günaydın kızlaaaaarrrr,
hepimize hafif , sağlıklı bir ptesi diliyorum.. haftaya hafif başlayalım hafif gitsin
ben pek iyi başlamadım sanırım bu hafta yaa bilmiyorum yaniiii
adımsayar nedir kaptan? ilk defa duyuyorum
telefona mı indiedin burcu? ben de netten araştırayım şimdi. sışarda yürürken çok işime yarar.
kesinlikle korktuğum gibi kötü değilmiş. sütle fena olmadı :)
pasta dışında gayet iyi bir menü. bu arada sahurda yağsız peynirli tost yersek tok tutar mı sizce?
ilginç bir yöntemmiş. çok uzun vadeli ama
ben hiç bakmamıştım bugün bakarım
kısır ve pasta var menüde ama bu kadar börek çörek içinde sadece bunları yemen bile bir başarı bence.
özlemcim sen aç yaşıyorsun yaöğle öğünlerin hep böyle az oluyor.
bence süper bir menü
afiyet olsun kaptan menün süper
alkış annene bize yetişmiş
hoşgeldin aramıza. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. ben de grubun yenilerindenim
tebrik ederim tekrar süpersiniz.
tekrar hoşgeldin.
allah şifa versin canım
hahhahhaa
ben cumartesiyi göndermedim değil mi? en iyisi bir dasha çıkarken son halini göndereyim. geçmişii okuyup sayarım şimdi.
harika bir menü süpersin burcu
benim ayakalşrım da çok şekilsizdir.
allah korumuş valla ya
bu kadarcık kaçamak nazar boncuğu olmuş kaptan telafi edersin sen
canım sabah hem kek hem patates olmamış. kek yarım dilim ama yıne de yeme artık. öğle gayet iyi. akşam da hem çok az hem çok şekerli bir menü olmuş. suyu 3 lt ye tamamlamalısın .
su böreği mievet evet telafi etmişsin
gözün aydın burcu
günaydınlarrrr
canım ben googleplayden accupedo diye bi program indirdim şimdiye kadar en sağlıklısı bu çıktı
merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi
sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık
öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit
akşam(18.00)
1 tabak bezelye.
gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum.
pazar
sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık
2 dilim beyaz ekmek (eşim buğday ekmeği bulamamış)
ara(12.00)
oğluma muhallebi yedirken 2 tatlı kaşığı kalanı yedim.
öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek
akşam(18.00) mangala gittik
2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay
pazar günü yürümedim sadece 1,5 saat temizlik yaptım.
su miktarlarımı sayamadım ama 2,5 lt yi geçtiğimi düşünüyorum.
hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti
canım olmamış yaaaa umarım telafi edersin
Dünkü menüm
07:30
nesfit -süt
12:30
biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek
14:00
sade türk kahvesi
18:00
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk
18:30
1 fincan kayısılı form çayı
19:30
minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola
3 litre su
Egzersizler
21:00
1,5 saat sahilde yürüyüş
canım çok sağlıksız bu yaaaaaa
Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor
Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyleŞu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela
Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.
Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim.
Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımıYoksa şuan berbat görünüyorlar.
Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım.
Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında.
Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.
Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.
Sabahın rezaletÖğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.
Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın.
Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.
Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya.
Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü.
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.
geliyim kaptan ayıp ettin aaa hamarat olmak zorunda kaldım annem çalışıyor bu sene tüm işleri yıktı yemek temizlik ütü çamaşır filan valla zor iş
Kizlar ben biraz erken ciktim isten, kuzenimin yanina geldim, firsat bulursam yazsam size arada... Cok morali bozuk, sonra anlatirim, boole yani, optumm, aksam bozmayin diyetleri)
okudumda üzüldüm canım kuzeninin hakkında hayırlısı olsun
slm kızlar ben geri döndümtedavim yarım kaldı ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim
canım çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun sıkma canını
Bugünkü Menüm
03:00
1 kibrit kutusu kadar pane harçlı tavuk
1 parça ekmek
biraz peynir
1 litre su
20:10
1 litre su
tavuklu karnıyarık ve yoğurt
karnıyarık kızartılmamış
Eki Görüntüle 751113
Egzersizler
18:15
1 saat 10 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
afiyet olsun cnm
Bugunki menum
Sabah 9:30
1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri
Oglen 14:30
2 kasik patlican salatasi
2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi
Ara 17:15
3-4 lokma tavuk gogsu
Aksam 18:30
2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt
3 kucuk zeytinyagli sarma
Su 3 lt simdilik, yatana kadar icerim daha
2 kupa yesil cay
Spor yapamadim
ben beğendim kuzucummm
merhaba kızlar Tlf dan siteye girmeyi öğrendim bu akşamki menümu paylasayim hemen
sabah 7.30
1dilim ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir domates salatalık
öğle 12.45
1 tabak etli bezelye
1dilim ekmek
ara 16.15
1 dilim ekmek
4zeytin
akşam 18.30
bir parça firinda tavuk
salata
1dilim ekmek
bugün 5km kadar yürüdüm
3litre suyu geçtim.
canım bezelyenin şeker oranı yüksek dikkayt etmelisin
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim beyaz peynir
bol bol salatalık
2 dilim kepekli ekmek
çay
öğlen(12:00)
1/2kase mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği (normal porsiyondan az istedim)
ara(16:30)
8 badem
akşam(19:00)
ızgara köfte + piyaz
1 dilim kepekli ekmek
2lt suçok fena ama biliyorum, içemedim walla şimdi biraz içiyorum ama 2,5u bulamam
spor yok ..
su hariç güzel bi menü canım
kızlar ben kaçıyorum, eve bu kadar geç gelince biraz kocişşle ilgilenmek lazım
yrn görüşürüüzzzz..
iyi geceler kuzum
Son düzenleme: