Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olabilir canım ama 1 tutam bile yemiceksin sadece bakacaksın öle

evet aynen böyleee bakacağım.

aslında eşime ekmek kadayıfı yedirip benim ona bakmam tam ceza olurdu bana ama eşim sevmiyormuş ekmek kadayıfı

ahahahahahahahah hadi bakalım kendi cezanı kendin verdin ama bişi sölüüm mi size ben mantıyı aramam olsada yerim olmasada ama çok güzel yaparım

ahahahahahahahah hadi bakalım kendi cezanı kendin verdin ama bişi sölüüm mi size ben mantıyı aramam olsada yerim olmasada ama çok güzel yaparım

mantı aranmaz mı yaaa annem çok güzel yapar . mantı günleri yaparlar bir tepsi mantı 10 dk da buhar olur . sağolsun annecim yapıp yapıp atar buzluğa. hazır yemek
sen de fazla maharetli çıktın heeee baklava da yaparsın sen

yok o kadar da değil artık fazla maharetim annemden geliyor ya annemin eli çok lezzetlidir bide şuan bi yemek yerinde çalışıyor aşçı yardımcısı bilmediği şeyleride öğrendi eve gelio banada öğretio ama baklava annemde yapmadı hiç yani bana öğretmedi her türlü yemeği çok gzel yaparım ikramlarımda iyidir hani

yetenek başka bişey tabii

Burcum bana zumba cezası mı veriyorsunuz? 3 gunluk keslie cezam vardı onları bu hafta yapıcam insallah, zumba cezalarım da kaptan tarafından onaylanırsa onların videosunu da yukleyip annemlerden yaparım artık, cezama razıyım.. Haftaya persembe gunu ankaraya gidiyoruz, oradakilere kendimi zayıflamıs olarak gostermek istiyorum

Ay bu rada kızlar , aabimler geldi ya dün, abimin karısı beni gormemişti uzun zamandır, omuzların kalçaların goguslerin kuculmus hep, cok vermişssin filan dedi:) bu arada zayıflayınca hemen hemen nasıl gorunecegimi de gormus oldum, abimin karısı ile aynı boydayız , kilosu 57 , tam istediğim gibi, insallah benim de az kaldııııı:)

sahur(03:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim pide(ekmeğim bitmişti evde)

1 tatlı kaşığı tereyag
şekersiz çay

iftar(20:20)
1 kepçe tarhana
1 yk taze fasulye
3 yk fırında domatesli patlıcan biber
1 küçük kase yoğurtlu semiz
4 -5 yk domates salatası
1 bardak şekersiz erik kompostosu
yarım dilim tam bugday

2.5 litre su
1 maden suyu
spor yok

Milleetttty nerdesiniz yaaa, kimsecikler ugramamıs... Toplayın kendinizi hadi, birinci olmamız ustunuze rehavet cokturmesin, aynı hızla devam, ne demiş jillian "chop chop ladies chop chop!" :)))

Harika bi menu tatlıcım, afiyet olsun:)

Ya kızlar, esim boynunu incitmiş, ters bir hareketle, simdi cok agrıyor eve geldiginde cok kotuydu, agrı koluna da vuruyor, yarın beyin cerrahına gidicek arkadası var, onunla ilgileniyorum yani bayadır.. Kayınvalidemler de geldi meraklanıp, simdi yeni gittiler.. Basını tasıyamıyor esim, boyunluk taktı , bakalım insallah iyi olur, iftarda agrı kesici aldı onun için simdi iyi biraz

Ben de menumu yazayım

Sahur
1 dilim etimekli pazı salatası
Peynir
Azıcık bal

İftar
1 kepçe domates corbası
1 servis kasıgı kozlenmiş patlıcan salatası
Yarım dilim etimekli pazı salatası
1 servis kasıgı piliç döner

1 kupa yesil cay
3 fındık
1 hurma

Su daha içiyorum, simdilik 1,5 filan galiba

Spor yok

Canım video izleyemiyorum ya da açamıyorum. İnternet sorunum var. Elimde onun gibi bir video var onu kullansam olur mu? yarım saat değil de 45 dk mesela

Tebrikler canım inşallah
Milleetttty nerdesiniz yaaa, kimsecikler ugramamıs... Toplayın kendinizi hadi, birinci olmamız ustunuze rehavet cokturmesin, aynı hızla devam, ne demiş jillian "chop chop ladies chop chop!" :)))
Toplanacağız canım yarın adam oluruz
Çok geçmiş olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Bugün bir tek akşam yemeği var.
Akşam:
1 kase mısır çorbası
4 kaşık fırın yemeği(etli-sebzeli patatesleri falan ayıklayıp yedim)
Yoğurtlu semizotu salatası

3 bardak çay
2 kk kadar muhallebi (içinde şeker yok geçen gün bahsettiğim tatlandırıcı gibi bir tatlandırıcı var.)

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…