Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada cezamıda yaptım dün 3,5 litre su içtim

bizimkiler yağlı katmerler sivas köftesi gibi bol kalorili şeyler getirmelerine rağmen hiç birine ağzımı değdirmedim:)

Hoşgelmişler, başınız sağolsun canım. Kolay gelsin. Evet pek kimse girmiyor nete bir rehavet çöktü üstümüze.

daha yermiyim baklava falan

Harika bi menu tatlıcım, afiyet olsun:)

sağol kuzucum

geçmiş olsun canım

etimekli pazı salatası nedir canım?

olur canım 45 dk yarım saat hiç farketmez

ayşegülll çok fena çok

Alıntı yapmak için işaretlediğimi sanıyordum ama olmamış. Afiyet olsun canım.

sağol cnm

ben yazcam kaptiş bu arada menüme yorum yapmadın mı ben mi kaçırdım

sağol kuzucummm

canım menün iyi de mamul nedirrrrr tam olarak
:44:

sağol kuzum

öğlen simit dışında ben beğendim canım

kızlarrrr tartılmayın yaaaaa

işte görmek istediğim bir menü yaaaa

bizimkiler yağlı katmerler sivas köftesi gibi bol kalorili şeyler getirmelerine rağmen hiç birine ağzımı değdirmedim:)

o su artık devamlı sevgicim cumaya kadar

kızlar günaydın annem izinli bugün anca kahvaltı filan yaptık anca gelebildim şimdi cezaları yazıyorum

tuğba------>cumaya dahil yarım saat zumba+1000 mekik(salı çarş perş cuma)

ayşegül-----> 45 dk lık videosu ama ne olduğunu bilelim cuma dahil+1000 mekik+3 litre su

sevgi----->cumaya dahil 30 dk leslie 2 mil+ 1000 mekik+ 3 litre su

burcu----->kocasına mantı yapacak kendi yemicek+1000 mekik

kızlar cezaları bu hafta yapmanızı istiyorum fakat yapamazsanız kaç gün yapacağınızı not alın şu an 4 günlük ona göre de 2 günü yaptım gibi sildirin bende not alcam kaptanda not alcaktır

ya burcuu lesli ney ki:)

Bir de canım tartılmayalım cumaya kadar. 300 gr da kötü değil ki + da değilsin en azından.

Afiyet olsun canım

daha yermiyim baklava falan
2 diliminin 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri artık benim de yiyesim kalmadı zaten ben aslında sütlü tatlılara düşkünümdür.

evet yaa kimsecikler yok

huuuuu huuuuu kızlar nerdesinizzz:)

Kızlar gelmeye başladılar

dayanamadım tartıldım baklavadan sonra tamam söz veriyorum artık anne sözüü:) tartılmıyıcamm

Yazı cok iyiymiş gercekten öyle... Haftasonunu unutuyoruz kızlar hiç bişe olmamıs gibi devam :)
evet

Ne yapacağım ben böyle Burcu? Gün içinde yemek yiyemem. Eve bir de geç dönüyorum iftara az kalmış oluyor.
Canım core rhtyms full workout gibi birşeydi ismi

başınız sağolsun. 300 gr az değil ki. cumaya kadar tartı yasak sevgicim
menü çok iyi

tebrikler

kaptişşşş duy beni zumba videosu istiyorummmmmmmmmmm bugün yapıcam cezamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…