• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seneye mezuniyet insallah Ebrucum..

Sıcakta hiç çekilmiyor gercekten, marmara uni'deyim Deniz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar. Dün regli oldum. Karın ağrısı mahvetti. Çoktandır böyle olmuyordu. Dünkü menümü de paylaşayım.

Sahur 03.00
3 kaşık saç kavurma
3 kaşıl soğan salatası
1 tane sigara böreği

İftar 20.40
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık soğan salatası
2 sigara böreği
2 fıstık sarma

Dün çok abarttım farkındayım. Regli öncesi saldırdım resmen. Bugün yürüyüş ve menüm ile telafi edeceğim.

Gunaydın kızlar

Bugun pilates yapıcam insallah..

Kızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama

Uuu çok etkilendim. Günaydın. Sen yaparsan ben de yaparım. Zaten dünkü menümü görsen anlarsın. Double plates yapsam yeridir.

Hadi ozaman ben yaptım sıra sende:) nasılsa reglsin, benim yerime de bol bol su iç:))

Ben ebrunun karın videosundan yaptım pilatesi, baya zorluyor

Hadi ozaman ben yaptım sıra sende:) nasılsa reglsin, benim yerime de bol bol su iç:))

Ben ebrunun karın videosundan yaptım pilatesi, baya zorluyor

Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.

Kızlar bugun oruclular iftardan önce tartılıyor unutmayın:) çok heyecanlıı

Selamlar,gelemedim doğru düzgün ,evi su bastı , temizlik vs çok yoruldum :/ sular kesilince musluğu açık bırakmışız gelirse görürüz diye sonrada unuttuk, sahurdan sonra sular gelmiş, ve mutfak lavabosu biraz sorunluydu Bi kaç gündür su gitmeyip direk eve giriyo, saat 7 de fark ettik, 3 saat içinde oldu, 4 te yatmıştık , felaketti yaa, regl olcam bugün yada yarın acayip şişim ve karnımda hafif hafif ağrı var. Menülerim saçma sapan 2 gündür ,

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Selamlar,gelemedim doğru düzgün ,evi su bastı , temizlik vs çok yoruldum :/ sular kesilince musluğu açık bırakmışız gelirse görürüz diye sonrada unuttuk, sahurdan sonra sular gelmiş, ve mutfak lavabosu biraz sorunluydu Bi kaç gündür su gitmeyip direk eve giriyo, saat 7 de fark ettik, 3 saat içinde oldu, 4 te yatmıştık , felaketti yaa, regl olcam bugün yada yarın acayip şişim ve karnımda hafif hafif ağrı var. Menülerim saçma sapan 2 gündür ,

Canım çok geçmiş olsun. Aksilik olmuş. Dinlenmeye çalış.

Geçmiş olsun eminecim ya kötü bir durum gercekten. Bizim de şu yerine kum geliyor şu an musluklardan tüm cesmeler kumdan tıkanmış durumda son derece sinirliyim ve gerginim

Kızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama

Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.

Ne güzel spor yapiyosunuz ya ramazan girdiğinden beri spor yapamıyorum. Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi

Günaydın kızlar. Dün regli oldum. Karın ağrısı mahvetti. Çoktandır böyle olmuyordu. Dünkü menümü de paylaşayım.

Sahur 03.00
3 kaşık saç kavurma
3 kaşıl soğan salatası
1 tane sigara böreği

İftar 20.40
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık soğan salatası
2 sigara böreği
2 fıstık sarma

Dün çok abarttım farkındayım. Regli öncesi saldırdım resmen. Bugün yürüyüş ve menüm ile telafi edeceğim.

Az az herşeyden yemissin canim. Gözüme çok görünmedi.

Kızlar selam
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates

Akşam
1 kase tarhana çorbasi
Bol salata
2 dilim ekmek

Baya bi az yemissin canim.

Gelsin menüm

Sahur
1 dilim kızarmış köy ek
Tereyağı sürdüm yanında 1 haşlanmış yumurta salata 1 kk peynir az reçel ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
2 zeytin 1 hurma
Az cacık 2 kaşık babagannuş salata
Avuç içi kdr mücver
1 kaşık hünkarbeğendi patlıcanından
1 kaşık da etinden
1 mini kemalpaşa

İftarlar bizi batırıyor ya

Kizlar dun baligi boraz gec yedim on gibi sabah bir degisim yoktu tartida
Bugun menumde alkali sivi detoksu vardi
sabah
Yesil elma maydanoz limon suyu karisimi ictim
Öğle
Corba vardi haslanmis birkac sebzeyi blendirlayarak yapilan
Tadi cok kotuydu bir iki kasik ictim gerisini icemedim
Ara
1Muz ve yarim portakal
Aksam
Yine sebze corbasi ama icemiycem yine galiba
O corba yerine haslanmis sebze yesem ayni yeri tutar mi kizlar??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.

Dünkü Menum

Sabah yok. Ragldim midem bulaniyordu.

12:30 fırında tavuk
Cacık

20:50 1 porsiyon çiğköfte
1 kase mercimek çorba
Salata ayran

23:00 2 çatal sütlü nuriye. Gani gani su

Back
X