Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar gunaydin bu haftada evdeyim sonrasinda 1 hafta kayinvalidemde kalcm eve buyuk tadilat girio ama orda sporu birakmicam temiz havada yuruyemem ama laptopu goturup lesloe yapcm zaten sonraki hafta tatile gidiom

Kizlar gunaydin bu haftada evdeyim sonrasinda 1 hafta kayinvalidemde kalcm eve buyuk tadilat girio ama orda sporu birakmicam temiz havada yuruyemem ama laptopu goturup lesloe yapcm zaten sonraki hafta tatile gidiom
Leslie bende başladım bugün hareketler yaptım ne yapsak kâr Burcu ..yoksa kilo versem de incelemiyorum

Günaydın canım kız gaza geldim bende kalkıp ocltum vücudumu :)) yazdım kağıda hemen bakalım ne olacak haftaya
Yazsana bana da buraya yaz bakalım biz de
Döne bu kiloya kaç ayda indin canım 90 dan
Canım, 3 nisanda başladım diyete. 18 kilo verdim. 3 ay gibi. Her tarafımdan kilo alıp veriyorum ben. Piknik tipim
Şimdi yaz canım temmuz sonunda yine ölçelim
Dönee benim kollar kalın yaa sen kolları ölçtün mü
Ben kollarımı tek başıma olunca ölçemedim tutamadım mezurayı. Benikiler de kslın yaa kolsız giymiyorum hiç askılı filan giymem evde bile lömbür lömbür
Tatil dönüşü listeye girecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…