- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Şimdi yaz canım temmuz sonunda yine ölçelimGünaydın canım kız gaza geldim bende kalkıp ocltum vücudumu :)) yazdım kağıda hemen bakalım ne olacak haftaya
Bu hafta bade sen 1 kiloya yakın versen süper olurDöne bu kiloya kaç ayda indin canım 90 dan
Leslie bende başladım bugün hareketler yaptım ne yapsak kâr Burcu ..yoksa kilo versem de incelemiyorumKizlar gunaydin bu haftada evdeyim sonrasinda 1 hafta kayinvalidemde kalcm eve buyuk tadilat girio ama orda sporu birakmicam temiz havada yuruyemem ama laptopu goturup lesloe yapcm zaten sonraki hafta tatile gidiom
1 kilo mu 10 kilo mu yelizim:))Bu hafta bade sen 1 kiloya yakın versen süper olur
İlacı bırakma bence ancak alışır vücut
Bu hafta diyorum 1 kilo versen süper olur1 kilo mu 10 kilo mu yelizim:))
Yazsana bana da buraya yaz bakalım biz deGünaydın canım kız gaza geldim bende kalkıp ocltum vücudumu :)) yazdım kağıda hemen bakalım ne olacak haftaya
Canım, 3 nisanda başladım diyete. 18 kilo verdim. 3 ay gibi. Her tarafımdan kilo alıp veriyorum ben. Piknik tipimDöne bu kiloya kaç ayda indin canım 90 dan
Ben kollarımı tek başıma olunca ölçemedim tutamadım mezurayı. Benikiler de kslın yaa kolsız giymiyorum hiç askılı filan giymem evde bile lömbür lömbürŞimdi yaz canım temmuz sonunda yine ölçelim
Dönee benim kollar kalın yaa sen kolları ölçtün mü
Tatil dönüşü listeye girecek misinKizlar gunaydin bu haftada evdeyim sonrasinda 1 hafta kayinvalidemde kalcm eve buyuk tadilat girio ama orda sporu birakmicam temiz havada yuruyemem ama laptopu goturup lesloe yapcm zaten sonraki hafta tatile gidiom
Hepimiz hedef koyalımBu hafta diyorum 1 kilo versen süper olur
88 e düşsen gerisi de gelir inşallah
Tabi hepimiz için geçerli bu
1 kilo versen iyi kötü değil ki 1 kilo haftada1 kilo mu 10 kilo mu yelizim:))
Olur bence temmuz hedefi yapalımHepimiz hedef koyalım
Bu hafta cumaya kadar
Temmuz sonuna kadar diye
Olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?