Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bariz incelme var olculerimi almadim ama pantolonlarimdan belli ama.hala 40 bedene girebilmis degilim ilk zayifladigimda 38ler zor oluodu fazla bisi istemiyorum bazanin altindaki milyonlarca pantolonun icine girim yeter
Bu tatıl senı bozmasa olur çok hızlı gıdıyon
Şahsen çok şaşkınım spor askına

3 haftada ıyı bence sporla sıkılaşma yapmadın
Spor olsa acayıp ıncelırdım bence

hanimlar coxuklardan first bulup dogru duzgun menu yapamiyorum. artik.o anda ne yersem kar diyip yiyorum ama buraya da bildirim yapamiyorum o yuzden. plank yapamadim yine firsat bulamadim ama ilk firsatta yapicam ama gecen cuma 76.4 iken bu cuma 75.4 olmusum. jafta ici bi ara 77 yi gordum ama demek ki su flan sonrasiydi. temmuz sonunda 70 olabilsem ne ala. dogum sonrasi kontrole gitmedim sirf buvyuzden drum zayifla diyecek.cunku...

inşallah canım bırak yavaş yavaş gitsin
Salata yapamazsan bile marul yapraklarını yıka hazır dursun kolay değil ben de biliyorum
ama suyu ihmal etme yinede
kontrole git canım erteleme hepimiz böyleydik İnan

su zamana kadar yediklerimi yazayim ben bari. sabah ac karna zencefil limon tarcin bal su karisimi. 15 dk sonra bir tost bir bardak sut. bugun oglanin.kalca ultrasonu vardi sukrolsun temiz cikti one gittik geldik. hazir esim evdeyken kasimi aldirayim.dedim emrivaki yapip bebeleri babalarina biraktim eve geldim oglan agliyor esim susturamamis kiz kanepe de kosturuyor. halbuki bayagi actim dereotlu yagurt yerim diyorsum hicbisey yiyemedim. bebeleri ve babayi uyuttum bir muz bir dilim karpuz bir beypazari kurusu yedim. acayip sagliklsiz besleniyorum farkindayim ama iste bukadar oluyor...

Bu babalar hep böyle galiba
Kolay gelsin hepsine birden yetişmek zor gerçekten
Biraz vakit olsa insan uyuyayım diye düşünüyor bebek küçükken ..yine de ne yapsan kâr işte ..

Çocuğun nasıl sımdı
Hersey yoluna geldıgınde gelırsın canım hıc sıkma kendını

Bu babalar hep böyle galiba
Kolay gelsin hepsine birden yetişmek zor gerçekten
Biraz vakit olsa insan uyuyayım diye düşünüyor bebek küçükken ..yine de ne yapsan kâr işte ..
insallah 60 a dusebilirim. hedefim bebegim 6 aylik olana kadar 60 a dusmek... bubhizla biraz zor ama nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…