guzel fikir misAçıklama :
Sevgili arkadaşlarım
haftasonu kaçamaklarını önlemek adına pazartesi tartılıp takım içinde yazıyoruz tedbirli davranmakta fayda var
Bilgilerinize ..
Artıyla gelmezseniz çookkk güzel olur
Ben de kızımla 2 ev taşıdım 2 senede ya, ilk taşınmamda kızım 3 aylıktı. Allah kolaylık versin canım.Hadi kizlar Eda simdi tamgaz koli yapar arada ugrarim optum simdilik
Halledersin sen canımselam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio
Nasıl yapılıyor hiç yapmadım incir çıkmış mıİncir uyutması yapicamm birazdan tatlı isteğini bastırın hemde ara öğünde alternatif olsun
Oooh iyi sevindim döndüğüne hadi bakalımKizlar dondum eve tartildim 73.0 suan temmuz sonu hedefim 72 insallah cok yorgunum yol yordu baya opuyorum hepinizi
Suuu içinizzz
Teşekkür ederiz Estağfurullah takımca çalıştıkIkızlerı almaya gıdıyom yolda bakarım
Unutmuş olabılırım
Hepınızı tebrık ederım
Ama tezbıtsın lısteyı sırtlandı
Kıtkurdumla hayrısıme çok sevındım
Benden mi yoksaBenım takıpten tırstım yazmadan edemıyecem
polonyada canim. ben annelik iznindeyim ya ise donmeden bu zamani sonuna kadar kullanmak istedik.@DeryaOnDiet Deryacığım teşekkürler sizin süper eksilerinizin yanında benim eksimin lafı olmaz ama ben fakir sevindi ne yapsın nerde tatildesiniz şu anda ve baya uzun bir tatil anladığım kadarıyla
Evet gözüm korktuBenden mi yoksa
Berbat bır gün gecırıyom
Cumalar kötü yaşanır bızde
Ama bırsey söylemek ıstıyorum
Takıma herkes güle oynaya gelır
Severız sayarız
Ilk hafta asagı yukarı ışleyiş ögrenılır kızlar egerkı zeka sorunu yoksa
Kı olmaz nette kk ya gelen yeterlı zekadadır
Bırden atılıp gıdılır sanal ya tınlanmaz
Çiçegim böcegım bıtıverır hemen
Rıca edılır cevaplanılmaz
Ve neden en sonunda ben hanım olurumki bunu anlayamadım
Çokta tınlamıyom zaten herkes karakterını yazar sanal dünyada
Kızlar ozellıkle lıstedekı ve plastıkwoman
Böyle bır durumda bır son bıldırımı esırgemeyın
Ve mümkünse telefon numaralarını bana bıldırın
Çünkü her kaybolusta sancılı bır liste ıstemıyorum
Belkı sonrası hanım olacam belkı ABLA olacam orası meçhul ama kırıp kırılmadan ayrılalım lütfen
off ben de dedimYok hayatım parça parça toplamda
off ben de dedimYok hayatım parça parça toplamda
Dıgerlerının telefonu varda o nedenleNeden özellikle ben son kısmını anlayamadım?
off ben de dedimplasticwoman 120 yapiyor ben ancak 65 o da zorla rahatladim
Yokkk yaa benim atıp tuttuğuna bakma sen abla içim foss senki kaç kilo vermiş insansın seni yememek ama yenmek için çok çabaların orası ayriEvet gözüm korktu
Böyle yokYokkk yaa benim atıp tuttuğuna bakma sen abla içim foss senki kaç kilo vermiş insansın seni yememek ama yenmek için çok çabaların orası ayri
canim sen butun gun birsey yenemissin ki dikkat et kendine. hem yorgunluk hem az yemek hasta filan olmaKahvaltı yok koşturmaca da yapamadım
Öğlen de yok
Aksam
1 kaşe çorba
2 yemek kaşığı fasulye
1 yk bulgur
1 yk tavuk
Şu daha hiç başlamadım yatana kadar 2 yaparım şimdi kaciyom çay servisi yapmam gerekiyor
Mesajıma bır cevap alabılırmıyımSende öyle yap sürekli yap 25-30 set halinde olur ama topladığında baya oluyor
Şimdi bizde çıkıyoruz oğlumla birlikte göreceğiz kim kimi yenecek mis senide yönetsel beni durduramazlar hizimi alamamBöyle yok
Ateşimiz sonmesın
Abla yok hıııı çok spor yaptım yıyecem yağlarını
Kız çocuğa yazıkŞimdi bizde çıkıyoruz oğlumla birlikte göreceğiz kim kimi yenecek mis senide yönetsel beni durduramazlar hizimi alamam
Güldane telefonunu vermende yada takımın Watsap grubuna gelmende bır mahsur varmıŞimdi bizde çıkıyoruz oğlumla birlikte göreceğiz kim kimi yenecek mis senide yönetsel beni durduramazlar hizimi alamam
simdilik hergun 1 kere yapip saniye yukseltmeye calisiyorum ama senin dedigin de cok mantikli canimSende öyle yap sürekli yap 25-30 set halinde olur ama topladığında baya oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?