Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi kizlar Eda simdi tamgaz koli yapar arada ugrarim optum simdilik
Ben de kızımla 2 ev taşıdım 2 senede ya, ilk taşınmamda kızım 3 aylıktı. Allah kolaylık versin canım.
Halledersin sen canım
İncir uyutması yapicamm birazdan tatlı isteğini bastırın hemde ara öğünde alternatif olsun
Nasıl yapılıyor hiç yapmadım incir çıkmış mı
Kizlar dondum eve tartildim 73.0 suan temmuz sonu hedefim 72 insallah cok yorgunum yol yordu baya opuyorum hepinizi
Oooh iyi sevindim döndüğüne hadi bakalım
bugün hiç demedim dimi
Ikızlerı almaya gıdıyom yolda bakarım
Unutmuş olabılırım
Hepınızı tebrık ederım
Ama tezbıtsın lısteyı sırtlandı
Kıtkurdumla hayrısıme çok sevındım
Teşekkür ederiz Estağfurullah takımca çalıştık

@DeryaOnDiet Deryacığım teşekkürler sizin süper eksilerinizin yanında benim eksimin lafı olmaz ama ben fakir sevindi ne yapsın nerde tatildesiniz şu anda ve baya uzun bir tatil anladığım kadarıyla
polonyada canim. ben annelik iznindeyim ya ise donmeden bu zamani sonuna kadar kullanmak istedik.
ben bugun bakmadum canim ama sana masallah benim 1kg olsun cok mutlu olurum bu aralar cok meyve yedim ins en az 1kg eksim olur

Neden özellikle ben son kısmını anlayamadım?

Yokkk yaa benim atıp tuttuğuna bakma sen abla içim foss senki kaç kilo vermiş insansın seni yememek ama yenmek için çok çabaların orası ayri
Böyle yok
Ateşimiz sonmesın
Abla yok hıııı çok spor yaptım yıyecem yağlarını

canim sen butun gun birsey yenemissin ki dikkat et kendine. hem yorgunluk hem az yemek hasta filan olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…