- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Yok evden sıkılmış dışarıyı istiyor çocuk anasını düşünüyor spor yapısında beril teyzeyi yendim diyeKız çocuğa yazık
Yat yanına uyusun nennnnı
Bilemedim ki eşim sıkıntılı bu konuda biraazda hesabımdan bile haberi yokGüldane telefonunu vermende yada takımın Watsap grubuna gelmende bır mahsur varmı
Abbau gaddar anne bu havada yenecek dıye çocuğu evdede yatırmıyorYok evden sıkılmış dışarıyı istiyor çocuk anasını düşünüyor spor yapısında beril teyzeyi yendim diye
Sana nasıl ulaşırım bırsey olursaBilemedim ki eşim sıkıntılı bu konuda biraazda hesabımdan bile haberi yok
Kendi yatmıyor da hep evde sıpa az parkta yurucez onunda salıncağa bindirecegim sonraAbbau gaddar anne bu havada yenecek dıye çocuğu evdede yatırmıyor
Genelde buradayım ama bı sıkıntı olursautlaka bı şekilde haber veririm olmaz mıSana nasıl ulaşırım bırsey olursa
Tamam ama lütfen bıldırımsız bırakmaGenelde buradayım ama bı sıkıntı olursautlaka bı şekilde haber veririm olmaz mı
Emin ol sorumsuzluk yapmayacağım elden geldiği kadar bildiririm habersiz çekip gitmem kimsenin vebalini almak istemem herkes uğraşıyor sonuctaTamam ama lütfen bıldırımsız bırakma
Bak kac kışıyız uğraşıyoruz
Aa yelkenleri suya indirmek yoook öyleeeYokkk yaa benim atıp tuttuğuna bakma sen abla içim foss senki kaç kilo vermiş insansın seni yememek ama yenmek için çok çabaların orası ayri
Benimki de aynen yaaaBilemedim ki eşim sıkıntılı bu konuda biraazda hesabımdan bile haberi yok
Çok sağol canımEmin ol sorumsuzluk yapmayacağım elden geldiği kadar bildiririm habersiz çekip gitmem kimsenin vebalini almak istemem herkes uğraşıyor sonucta
Eskıden kızıyordudaAa yelkenleri suya indirmek yoook öyleee
Benimki de aynen yaaa
Samiyetinizbelli zaten bende aranizdayim sanal olması bir şeyi değiştirmiyor insan her şeyini burada paylaşıyor sonuctaÇok sağol canım
Sanal bır ortam ama bız yürekten bağlıyız
Ama sonrasında kırıp kırılınca reeldekılere bıle guvenı kalmıyor ınsanınÇocuk uyudu emerk
Samiyetinizbelli zaten bende aranizdayim sanal olması bir şeyi değiştirmiyor insan her şeyini burada paylaşıyor sonucta
Haberi olsa çok kızar ama biraz zaman geçsin de soyleyecegimEskıden kızıyorduda
Artık gıt kk na
Bana bulaşma dıyor
Haklısınız kesinlikle inşallah onlardan olmam olmayacağımAma sonrasında kırıp kırılınca reeldekılere bıle guvenı kalmıyor ınsanın
sagol canim cok mutluyummOooh iyi sevindim döndüğüne hadi bakalım
Aslında kendi çapımızda kafa dağıtıyoruz işte kızacak sinirlenerek bir şey yok ama erkek milleti işteHaberi olsa çok kızar ama biraz zaman geçsin de soyleyecegim
Anlatamıyorum benimki bide eski kafalı hiç bir sosyal medya hesabım yok bu yuzdenAslında kendi çapımızda kafa dağıtıyoruz işte kızacak sinirlenerek bir şey yok ama erkek milleti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?