Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım aman dikkat çok tehlikeliymiş o zaman bu durum arkadaşlar dikkat edelim önce sağlığımız :)

Elif canım etegın zıl çalıyor alıntından bellı
Hadı nıkaha gıt hallederız balım
hallettik buda bitti çok şükür.

Ben anladım kuzum

kızlar kilo veren ugrasan emek harcayan siz değerli kardeşlerimi Candan ve içten sevgimle kutluyorum. Daha güzel cumalar a hep beraber.

İnşallah canım boyle gider inşallah kendimi cok guzlu hissediyorum boyle zamanlarda herşeyi basaracakmısom gibi geliyor inşallah da olur
bu şevki hiç kaybetmemeni diliyorum canım.
Ben Elif hoşgeldin aramıza.
Sabah pizza yedim 2 dilim
Sabahtan başladı planlar
Yaaalnııız bünye bi şaşırdı bi şaşırdı
Nooluyo dedi vallaha dur hemen depoluyum dedi mi acaba
Afiyet olsun hakediyorsun sonuna kadar

biz istersek oluyor Anamiz Babamız kocamiz çocuğumuz en iyi arkadaşımız zayıfla artık dese de faydasız biz istersek oluyor. Sende de bunu görüyorum başarıcaksin bu vücutlara mahkum etmeyelim kendimizi.

Afiyet olsun.

Kizlar dondum eve tartildim 73.0 suan temmuz sonu hedefim 72 insallah cok yorgunum yol yordu baya opuyorum hepinizi
ohhh evim evim güzel evim. Kilo da almamissin harika bebeğim.

ımmmm afiyet olsun kolay gelsin

Afiyet olsun menun güzel canim. Su ne kadar.

durmak yok kaçamak yok diyosun alkisliyorum seni. Afiyet olsun.

Firslayd hoş geldin canım sonunda evindesin bugün artık menü su spor görürüz ilk günde yıldırmayayım da
ayy yarin basliyimm ben bugun spor yok su 2 5 olmustur ve menu cok duzsnsizdi yarindan itibaren tam paylasim yaparim

memnun oldum bende hayriye hoş buldum 4 litre oldu suda

Hoşbuldum bebeğim
Evet canım hakettiği sonuna kadar. Öyle eften puften detokslar yapmadan aç kalmadan sağlıklı beslenerek başardiniz hepinizi tebrik ediyorum.

Burdaki kına nikah işi bitti pazar ki düğünde bitse ne harika olucak. Yarın akşam arkimin sözü var ağlayan pasta ve browni kurabiye yapıcam

Haftaya amcamın kızının kına düğün bu ay bi bitsin ya yoruldum yeminle.

Anammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actik
Cok ozur dileyerek affınıza sıgınarak kendi eşime hitaben derim ki yav sosyal hesaplarım telefonum adı üstünde bunlar kişisel eşya kişisel hesap burda kadın kadına konusuyor sadece. Beni yanlış anlamayın lütfen oldum olası erkeklerin bencil tavırlarını sevmem. Ben ev işi yaparken oturamaz akşama kadar o işteyse ben de işteyim. Veya çocuğa bakamam yediremem uyutamam birkaç kez demeye kalktı ne kadar ayıp dedim ben annesiysem sen babasısın bırakıp gidi gidi verdim spor salonuna alıştı çocuk bakmaya. Çocukluktan beri içimde yaradır babam anneme hiç yardım etmezdş kendi akşam çıkardı annemi çıkartmazdı içimde kalmış galiba. Şükür akşam eğlenmeme de giderim yemeğim de hep olmasa da arada gelir önüme evlilik mutluluk içindir hayatı paylaşmak için bir tarafın diğerinin haklarını elinden alması için değil. Annemden bayagı dolmusum eskiden beri

Maşallah eliya düğün bol. Çok severim düğünleri ne güzel eğlenirsin ohh

Canım haklısın. Bir de en iyisi sadece su değil minerallı su içmek lazım en azından biraz hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…