- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
gece yapmayi sevmiyor musun canim? ben birazdan basliycam gel beraber yapalim uyku oncesiBen üstüne step aleti var evde 100 tane step de yaptım. Senin kasların çok iyidir. En imrendiğim spor yüzme, bir de tenistir. Tamam tek oturum yapıp saniyelerimizi yazalım birbirimizi etiketleriz.
Aynen ben de 3 mili yapıyorum bu hafta 1 kere yapabildim ama
Çıtlar dıyecemde korkuyomBomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
Bazen ekmek oluyor ama esmer kapkaraHiç ekmek ve zararlı kh yok menülerınde
Tebrıkler balım
3-4 kılo mu bacımFazla evet
canım benimki kayısı yla falan olmuyor geçen yıl karatay yapıp 1 hafta wc ye cikamamisligim var. BeniM ki kronik kabızlık bebeklikten beri. Herşey ilk seferde ise yarıyor 2. Sefer yaramıyor malesef.
hamile kalasim geldi kuzum ya ne romantik
ohhh hadi atlattın. Bizde özlüyoruz kaybolma.
balık fırındaymis okudum ohh miss afiyet olsun.
Afiyet olsun bebegim.
miss misss afiyet olsun.
ayaklar taşımadi zaten napcan beya topuksuzda olmuyor.
aşk olsun millet haftaya 3 kilo 4 kilo vericeksin sen mi veremiyorsun kınıyorum seni
O ne yatezbitsin napar da ben yapamam mi dedim 90sn oturdum wallsitte sagol canim gaza getirdin beni
Kıza bak ya kapişın da bızede deyın ne oSen de mi tek oturum yaptın
E yarışalım bu hafta wallsitte o zamanyarın cumartesi hadi başlayalım cumartesiden cuma akşamına kadar bakalım toplam kaç saniye yapıcaz bu hafta kapışalım mı
buyuk degisim zayiflayim ben de atarim hmmm aslinda dogru bir ara su avatar resmimi degistireyim.
Yarın da böyle diyebilecek misin ecabaaa?Bomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
Derya tartını çok merak edıyomMerhaba bugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: omlet, salatalik, 2dilim tuzsuz peynir, 2 kasik soslu kuru fasulye, 1 kasik kahvaltilik sebzeli domates sosu, 2 ceviz, 8 kuru kayisi, 8 kuru erik, 2 fincan sutlu kahve
oglen: 1yk yulaf, yarim kase yogurt, 10 cig badem, 2 nektarin, 4 erik
aksam: 3 kucuk parca buglama tavuk gogsu, 4 parca soslu tavuk cigeri, kirmizi pancar corbasi, 4 kasik havuc salatasi, 1 kasik kirmizi pancar salatasi, salatalik, 1 fincan sutlu kahve
su:tezbitsin 3litre
spor: @Bestttt
jillian level 1
wallsit 90sn
squat 90
30 dakika yuzme
yatmadan leslie yapasim var yaparsam yazarim. yediklerimi biraz eritmek lazim
wallsitKıza bak ya kapişın da bızede deyın ne o
Siz uçmuşsunuzgece yapmayi sevmiyor musun canim? ben birazdan basliycam gel beraber yapalim uyku oncesi
haklisin @berilcee canim sozum yok cok dolu ama eritmek icin inan yapmadigim kalmiyor.Derya tartını çok merak edıyom
Bu menüden sonra tartılmanı çok ısterdım
Öğünler çok dolu gülüm
Miktar az dıyecen ama çok geldı bana
Normal oturma degılwallsitberilceee kim daha uzun oturacak 1 seferde 1 hafta boyunca
Türkan Şoray kirpiği mi?Siz uçmuşsunuz
Kahvemı ıcıp örgümü orecem ben
Nıye ezıyet edıyon o güzel canınahaklisin @berilcee canim sozum yok cok dolu ama eritmek icin inan yapmadigim kalmiyor.
normal oturma gibi ama sandalyesiz duvara sirt yasli. komple bacak ve popo calisiyorNormal oturma degıl
Çömelme felan mı
Geogle amcaya sorduracaksınız ıllakı
Yok kız yatak örtüsü yapıyomTürkan Şoray kirpiği mi?
Beledıye wc sınde klozete dokunmadan ayakta çiş eder gıbın mınormal oturma gibi ama sandalyesiz duvara sirt yasli. komple bacak ve popo calisiyor
Ya boşver sen kızların çeyizlerine spor aletleri koyarsın miss gibiYok kız yatak örtüsü yapıyom
Bırını bıtırdım ıkıncıde mecbur ıkız teranesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?