- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Amin canım vallahi yolluk poğaça yaptım onu bile sadece 2 küçük yedim kahvaltı niyetineİnşallah yetişirsiniz ..bu şartlarda devam etmişsin bravo vallainşallah faydasını çoook görürsün canım
Doğruymuş valla :)
canim ben de yaparim bu hafta ama pazartesi baslayabilirim ins evime gidince
Ayneenn ..haydi bakalım sağlıklı beslenin kaçamak yapmayın sporu arttırın Cuma neler olacak ?
C cilginkimyacitezbitsin yarılması da çok heyecanlı ayyy
Çok iyisin bu aralar Hilalim sakın bozma canım salatana yağ koyma bugünSelam kızlar akşama misafir var menüyü şimdiden yazayım ben
Sabah 2 yumurta omlet
1 salata peynir
1 dilim ekmek
Öğlen tavuklu salata yapıcam kendime
Aksam
Mangal tavuk ve köfte olacak
Salata
Şu bugün 3 olacak
Leslie
Ve 75 sguat
Ooo süper bir hedef hadi hayırlısı senin tarafındayım canımİnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten
haydi o zaman egzersiz yapmaya.
Yok Zeynep ya hastayım başlayamadım sana da yüksekten atıp boyumun ölçüsünü aldım dün yapamadım geceden beri bir yatıp bir kalkıyorum vallaha gözüm yatakta. Ankarada çok ciddi ishal salgını var maalesef...aciller dolmuştezbitsin ike beraber yapıyoruz ama o Cuma'dan başladı seninlede yapalım sende pazartesi başlarsın :)
Akşamları ve pazarları aynı vaziyetteyim. Eşim ve kk arasında sıkıntı var resmen...gözü hep üstümde ama haklı buluyorum o da oyun oynasa filan ben de kızarımBu arada günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hafta sonu eşim evde telefonu elime aldığımda bırak bırak mecbur bırakıyorum kızmayın bana
Kurukahveyi duymamıştım deniyimtezbitsin çok geçmiş olsun abla benim yakın arkadaşımda Ankara'da oda aynı salgından şikayetçi sen iyi ol gerisi önemli değil abla bol bol su iç kurukahve ye yat dinlen
G Gundirella 72AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....
@anderes....
kitkurdu ....
eliya ....
Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun ....
meliyke ....
@guldanee....
SendebenBendesen ....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum ....
Gokmavisi90 ....
aylin90 ....
Kızlar unuttuğum kardeşim varsa affola, benim mesajımı alıntı yapıp hedef kilonuzu ekleyiniz nikinizin yanına. Alıntı yapmayı bilmeyen arkadaşlara yardımcı olurum.
İnşallah hedeflerimize ulaşırız hatta daha da fazlasına ve çok mutlu oluruz.
tezbitsin Kankişim dedim şiirler yazdım besteler yaptım yokluğunda karalar bağladım ama kankilikten anca rakipliğe geriledim öylemi diyorsun zayıfladın diye bana hava atıyorsun peki öyle olsun şarkısını sana gönderiyorum
Bilmem mi ama artık bu zaaf aradan çıkmıştır oldu olacak başka zaaf bulup zor günler için kendimi garantiye alayım malum kötü kadın Müzeyyenin sağı solu belli olmazberilceee
Aşk kadını hem döverim hem severim diyorsun ama deli sevdanı da biliriz karasevdanı daberilceee
@ceren06_35 Canım teze anne nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıları başladı mı liste yapılınca gözlerimiz seni arıyor erken işe giderken yazdığın mesajları
Uyu ne şikayet edıyon
Kuzucuk senı uyutup yer acıyor kendıne işte
Şikayet yok daha neler edecek sana zevkle okuyacam hepsını
Yi yi gülüm can boğazdan gelir yi
Aboooov
İyi ki doğmuş sağlıkla mutlu seneleri olsun
Aldık o zamaaaan
Hoşgeldin ben Döne.
İyilik sağlık canım boğuşuyorum kaç gündür
Brn de gebelikte çok uyurdum ya
Aynen ilk zamanlar gebelikte bende uyurdum çok @ceren06_35 ..ama geçiyor sonradan Allah sağlıkla tamamına erdirsin ..yap işte evde nazları bu fırsatı kaçırma bence
AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....
@anderes....
kitkurdu ....
eliya ....
Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun ....
meliyke ....
@guldanee....78.9
SendebenBendesen ....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum ....
Gokmavisi90 ....
aylin90 .
AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....
@anderes....
kitkurdu ....
eliya ....
Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun ....
meliyke ....
@guldanee....
SendebenBendesen ....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum ....
Gokmavisi90 ....
aylin90 ....
Kızlar unuttuğum kardeşim varsa affola, benim mesajımı alıntı yapıp hedef kilonuzu ekleyiniz nikinizin yanına. Alıntı yapmayı bilmeyen arkadaşlara yardımcı olurum.
İnşallah hedeflerimize ulaşırız hatta daha da fazlasına ve çok mutlu oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?