Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum Döne :) Hoş bulduk
Normalde kahvaltıyı ayrı yapıyorum da dün sabah uykuyu biraz fazla kaçırınca anca 12'de kalktım o yüzden birleştirdim
Umarım hedefe doğru eğlenceli bir şekilde ilerleriz

Yarın kımseyı artı görmek istemıyorum kızlar
Merak etme kaptan bugün güzel bi spor iyi bi menü dengelemeye caliscaz ben zaten arti degilim su anda

Sagol canim ah bir de uzun sure boyle devam etsem. Anca bir iki gun haftada boyle.
Ama bebekte var yoruluyosundur zaten gün icinde haftada 1 2 ama hic yoktan iyi tabi biraz daha arttirsan hic fena olmazdi :)

Babalar da kırılmaz ya ama benimki de ağzıma ağzıma onu bunu tıkar gerçi sonra da şişko diye dalga geçer ama olsun kaç sene ömrü kaldı kırmak istemem hiç
Artık iyi kilo verdin diyor ama şaşırtıyor beni vallaha
Beril abla çok pişmanım zaten 40 dk leslie yapabildim
Pişmanlık iyidir kuzum bir daha yemezsin, yavaştan öğreneceksin bu diyet işlerini merak etme
Haftaya daha da asıl pazartesiden cumaya kadar yarışalım seninle olmazsa ben tatilden dönücem pazar akşamı Ankaraya
Maşallah çenelere
Nasıl gidiyor tatiliniz kankacım güzel mi hava
Anladım canım. Önceki menülerini bilmeyince tabi hep kahvaltıyı atlıyorsun sandım sori.
Eğlenerek zayıflayalım tabi stres her yerde var sonuçta.
arkadaşlarım, merhaba,

bugün kuzenin kına gecesi var, öğlen işten çıkıp, memlekete gideceğim. yarın sabah döneceğim.. bilginiz olsun.. menümü ve kilomu yarın sabahtan paylaşırım..
İyi eğlenceleeeeer ooh ohhh yandaaan
Göööbek atmadan gelme kardeş
Kışt kışt yağlar kışt yağlar de içinden göbek atarken
Vallaha bak

arkadaşlarım, merhaba,

bugün kuzenin kına gecesi var, öğlen işten çıkıp, memlekete gideceğim. yarın sabah döneceğim.. bilginiz olsun.. menümü ve kilomu yarın sabahtan paylaşırım..
ohh hayırlısıyla git gel canim.iyi eğlenceler sana..

Benim baba 70 kilo, kilo da sevmez kiloluda birden imrendim babana nedense

ayy güldürdün yahu :)) spor yaparken deniycem kışt kışt yağları, belki daha hızlı yakarım göbeğimdeki kütleyi

Hmmm
Göbek için zor
Göbeğe denedim olmadı
Ona başka cingıl yapmak lazım
Daha hızlı bişi olsun

11 de yediğin kavun sana şeker olarak döndü bebegim bilesin..

Hadiii bekliyorum eğlenceli kadın
Önce şööyle bi denize uzaklara uzun uzun bakıp entel olayım duur
Sağ elimizle sola doğru göbek yağlarını mıncırmak suretiyle ovalıyoruz
Ve bence en iyisi o yağlara küfür etmek
22 kilo verdim hala göbek duruyo nası iş yaaa

Üzdü benim tek ümidim kilom gidince göbegim de gider diye düşünuyordum.demek ne yaparsan yap gitmiyor hee boşuna mı mekik çekiyorum ben şimdi..

Ahahahhh hem eğlenceli hem de çılgın..
Yalaaaaan

Üzdü benim tek ümidim kilom gidince göbegim de gider diye düşünuyordum.demek ne yaparsan yap gitmiyor hee boşuna mı mekik çekiyorum ben şimdi..
Yok kız mekik halleder göbeği
Ben mekik filan çekmeden cingıl yaramaz dedim
tezbitsin sen tatilden dönünce bende yarış istiyooom :))
Olur bebiş pazartesi perşembe arası yapalım bajalım hadi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…