kendine haksızlık etme. hepimizin zaman zaman kaçamağa ihtiyacı olur. bu arada kaç kilosun merak ettirdin
89

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine haksızlık etme. hepimizin zaman zaman kaçamağa ihtiyacı olur. bu arada kaç kilosun merak ettirdin
çantamı aldım yine geldim okula ve kendime güzel bir kahvaltı hazırladım arkadaşlar emvacilbihar abarttı olayı artık diyolar. ve çok ciddi başladın diyolar. ciddiyim.![]()
emwacım günaydın canım, evet sabah giyinirken ben kilo mu aldım acaba dedi. sonra yok yok şişkinlik var almamışımdır dedi, çık tartıl dedim yok o fazla gösterir dedi :84: valla bu adam beni hasta edecek.
akşam ne yedin bakim sen. kaçamak yaptın mı? bugün neler getirdin? partnerini bilgilendir bakim.
pardon canım şimdi gördüm. çok geçmiş olsun. hasta olduğun için bişi yapmıcam sana :)
nası sewindin dimi![]()
kaçamağımı gördün mü? cezamı çekiyorum şu an. çok kötüyüm. üşüyorum yaaaa.
kocişin de bir alem yaw. hem kilo mu aldım demiş hem de tartı beni fazla çıkarır demiş güldürdü beni.sen onu böle tut kolundan götür spora.
gerçi sana diyorum benim hayatımda da düzenli spor olduğu söylenemez.
beslenme çantamda tahin pekmez :18: maydanoz domates salatalık zeytin peynir vardı. dolaba bıraktım. kahvaltımı yaptım.
kahvaltı öncesi ılık limonlu su
1 bardak su+ domates+ salatalık+ yarım demet maydanoz
yarım kk peynir+ 3 zeytin 1 çay kaşığı tahin pekmez
öğle için yemek getirmedim akşamdan yemek yapmadım ya da kalmamıştı![]()
sevindim ama diyetime destek olan arkadaşlarım yok benim daha çok dalga geçip caydırmaya çalışan zorla yedirmeye çalışan arklar var. ama ben onları da diyete sokmaya çalışıyorum.. birine hergün diyet çay içiriyorum kendim içtikçe. bana da al dedi dün
![]()
89boyum da 170
ahahahahaa :) kiloma cwp wermedn dilin mi tutuldu duyunca![]()
sporu kilo vermekten çok sıkı bir vücut için yapmak istiyorum. bütün gün otur otur. deforme olmaya başladım. mutlaka bir düzene oturtacağım.
çantan yine harikalarla dolu, kahvaltında güzel. sen harika bir partnersin.![]()
yemesen ölür müydün artık orasını sana bırakıyorum:) akşam yemeğinden sonraki ara olmasa çok iyi olurmuş.kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım diye
akşam yemeğinden önce 1 tane mandalina
akşam yemeğim:2 kepçe şehriyel çorbası,2 adet et köfte,salata,
ara:2 tatlı kaşığı sütlaç yapıyordum tadına baktım, eşim tadelle yiyordu yarısını verdi kalori :60-70 dir tahmini .
sonracığıma neyse meyve yedim.1 tane elma ,yarım muz,4 adet çilek
toplamda 2.5 litre su tükettim.
teşekkür ederim canım. inşallah hayırlısıyla yıllar görürüz.:97:afiyeto lsun bacıma.doğum günü kutlu olsun eniştenin, daha sizlerle nice seneler görür inşallah.,
günaydın canım.günaydıınnnnnnnnnnnnnnn![]()
inşallah.patates we makarna yedm ewet ama makarna yerne 1 dilim ekmek yesem de aynı olcaktı daha alıswerise cıkamadm o yüzden ewde olanlarla idare ettm ama bundan sora her sey daha güzel olcak her günüm bi önceknden daha güzel olcak we oluo cok sükür :87::87:
geçmiş olsun deryacım. senin kavi de yattı demektir bu. neyse sağlık olsun. minikler daha önemli.yine kızım hasta yine ateşlendi..immuzinc şurup aldım kullanacağım.
tayta rağmen güzel spor yapmışsın. yeni ayakkabıların da hayırlı olsun.kızlar selam dün gıttım spora nihyet hastalıkdı sınavdı gidememiştim
spor :
30 dk yürüdüm - hızlı tempoda ve %7 eğimli
20 dk bisiklet yaptım - nabzımı 128 altına düşürmedim
10 dk sauna
taytımdan rahat edemedım kısa kestim ikidebir düşüyordu :) cocuk gıbı elım onda haha en ıyısı çıkmak dedim :) bugunde ayakkabı sipariş etmiştim onlar geldi çok şekerler kırmızı,mavi,pembe topukluonları almaya gidicem
yılda bir namaz hagünaydın kızlarrrrrrrr
inşallah herkes iyidir. akşam yazdıklarınıza bir çırpıda göz attım. yürüyüşümün gerçekleşmesi konusunda iyi dileklerde bulunmuşsunuz. sağolun. anlatayım spor faciamı, öhüm öhüm
eve geldik. diyet yemeğimden yedim yanında yoğurt, yeşil salata. sonra bizimki azcık dinlenelim dedi. yok dedim. giyindik çıktık. dediğim gibi bankamatiklerde işi vardı eşimin bu bahaneyle yürüyüş yapacaktım. evet başladık yürümeye tam ısınmaya başlıyorum, geldik bir bankamatiğe bizimki işlem yapıyor o arada ısım düşüyor. sonra yine başka bankamatikte aynı olay. bizimki makbuzları okuya okuya gittiği için tabiki yavaş yürüyor, hadi hadi demekten canım çıktı. sonra anlayamadığı bir işlem yapılmamış mı hesabında anam takıldı kaldı. kıpırdamıyor bankayı arıyor benim orda terim soğudu, karnım ağırmaya başladı. işini halletti hadi yürüyelim dedi. e ben üşüdüm nasıl devam etcem sancı girdi yürü eve dedim :84:
annemin bir lafı vardır o geldi aklıma : senede bir gün namaz onuda şeytan bırakmaz.
kahvaltıya geçiyorum. 1 yarım paket etiform. biraz peynir. şekersiz çay. canım çekerse kuru meyve.
inşallah böyle de devam edersin canım. kararlılıkla devam edince oluyor.bugün 5.günüm artık cok sabırsızlanıorum ben yaz geldi zayıf olmak istiorum artık :2: kendme cok güel pantolonlar almak istiorum cok güzel giysiler daha ince olmak istiorum salına salına gezmek istiorummmmmmmmmmmmmzaman bi an önce gecsin istiorum 2 y sora olsun istiorum hemen cok sabırsızlanıorum ama hic wazgecmicem size bi sır werim mi ilk defa bu kadar kararlı we benm icin bu kadar uzun bi süre oldu diyetteyim en ufak bi kacamak bile yapmadım we cok huzurluyum
günaydın asumancım, hoşgeldingünaydıııııın.
herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum.![]()
aranmışsın uygunkızlar dün akşam tok olduğum haldeeşim etsiz çiğ köfte almış 3 tane marulla yedim.
artık ara mı dersiniz yoksa sen aranmışsın mı dersiniz bilemedim:26:
dün hava çok soğuktu ve ben biraz ince giyinmişim çok üşüdüm öksürüyorum midemi üşütmüşüm ve afedersiniz cırcır olmuşum![]()
maşallahçantamı aldım yine geldim okula ve kendime güzel bir kahvaltı hazırladım arkadaşlar emvacilbihar abarttı olayı artık diyolar. ve çok ciddi başladın diyolar. ciddiyim.![]()
oyyyyyyyyy canım benim ben yerim seni . diyetimin light gıdası:)
sen asıl harikasın. ben de sıkılaşmak istiyorum göbişimden kurtulmak istiyorum. sağlıklı olmak istiyorum![]()
anam çok güldüm. kız sen gençsin verirsin. hem kararlısın. kız kankan manken diva gibi yemin etmeyecek misin diyetini bırakmamak için?
kız öğrencileri sınav mı yapıyorsun da bu kadar aktif yazıyorsun hı? artık sen diyete gireli sınavlar sıklaşmıştır. yerim valla senin kuzularını. kaçıncı sınıf okutuyorsun?
canım bitanem boyun gaye güzelmi. eminim kılonla boyun birbirini tölere ediyordur. sadece biraz daha ince görünmek istiyorsun veeeeeeeeeeee ben bu konuda sana desteğim.
güzelimmmm kaçamaksızım benim sen başarmıcan da kim başarcak![]()
neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdişaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.
akşam beni zorlu bir sınav bekliyor. eşimin rahmetli dedesinin doğum günü. yemek, içki, pasta herşey var. eşimle anlaştık. yemek alıcam ona aktaracam. içkimide çok seyreltik hazırlayacak. pastayı ben yaptım ama yemicem. ( pasta yaparken ki faciamı az sonra anlatacağım, bu diyet takıntısı nelere mal oldu bilseniz ah ah)
akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim![]()
gunaydın ozlettın nerlerdesıngünaydıııııın.
herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum.![]()
herkes ısı var veya uyuyor bırazdan kalabalıklasıryapıorum yapıorum olmuyor :2: bu arada bugün kimse yok topikte
emwacım günaydın canım, evet sabah giyinirken ben kilo mu aldım acaba dedi. sonra yok yok şişkinlik var almamışımdır dedi, çık tartıl dedim yok o fazla gösterir dedi :84: valla bu adam beni hasta edecek.
gecmıs olsun yaaa cok sık hasta oluyoryine kızım hasta yine ateşlendi..immuzinc şurup aldım kullanacağım.
yemekelrını 1 kase yogurtla yee dayaabıldıgın kadar pul bıbernedir bu pul biberli yogurt canım bana da söleyin bende baslayım bugün hemen![]()
bayagı komık olmustur taytını toplamaya calısan gozumun onunde canlandıkızlar selam dün gıttım spora nihyet hastalıkdı sınavdı gidememiştim
spor :
30 dk yürüdüm - hızlı tempoda ve %7 eğimli
20 dk bisiklet yaptım - nabzımı 128 altına düşürmedim
10 dk sauna
taytımdan rahat edemedım kısa kestim ikidebir düşüyordu :) cocuk gıbı elım onda haha en ıyısı çıkmak dedim :) bugunde ayakkabı sipariş etmiştim onlar geldi çok şekerler kırmızı,mavi,pembe topukluonları almaya gidicem
sevgılı takımımselam kızlarr menümü yazıp çıkıcam abim izin vermiyo:)))
sabah kahvaltı öncesi 2 günkurusu
kahvaltı 1 simit
ara yeşilçay
öğlen 5 yk patates yemeği tavuklu 2 dilim tuzsuz ekmek 2yk yoğurt
arada 5 dut kurusu 1 yeşilçay 1 5i 1 arada çay
akşam 1yk patAtes yine 1 yk yogurt 1 haşlanmış but
2 lt suuelma yemeyi düşünüyom şimdide...hepinize iyi gecelerrr öpüyomm fıstıklar
![]()
amın canım gelıyorlar gıdıyorlar 2 gunde alısıyor ınsanhoşgeldin dombilim. misafirin olacağını söylemiştin zaten. gerçi bugün akşam gidiyorlar değil mi? Allah kavuştursun tekrar canım.
canım o kadar yemeye 68 kıloyum bugun dıyetıme basladımdombilimmm nettin sen gıı oh ohh neler yemişş bizim kızz aboooooheheee bu gidişlee benle senin kilo eşit olcak yakında kızz ben azcık verem sende azcık dur yerindee tmmdırr
![]()
bıde spor yapsaymıın super olurmuskahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek canım cılek ıcın bıraz dah eklemek gerekmez mı mevsımı acısından
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım diye
akşam yemeğinden önce 1 tane mandalina
akşam yemeğim:2 kepçe şehriyel çorbası,2 adet et köfte,salata,
ara:2 tatlı kaşığı sütlaç yapıyordum tadına baktım, eşim tadelle yiyordu yarısını verdi kalori :60-70 dir tahmini .canım ara olarak sayılır kacamak olmaz meyve yerıne
sonracığıma neyse meyve yedim.1 tane elma ,yarım muz,4 adet çilek
toplamda 2.5 litre su tükettim.
demı ınsanın evladına yapınca o zaman empatı kuruyor uzuldum cocuga ama kendı evladımıda korumam lazımdısaol canım..yanlız bu çocukalına dur demeyen anne tiplerine gıcığım..
iyi etmişsin..aslında yavrucağın suçu yok ama ne yapacaksın mecbur yaptığının hata olduğunu anlatmak sana düşmüş..
sızı yormayayım dedım bayagaı kabarık lıstemne güzelde kaçamakları kırmızı kırmızı yazmışsın gözümüze giriyor, sen ceza istiyorsun galiba![]()
yaaa ıraz ogle oldu artık bu hafta telafıedecemanaaaaaaaaaaaaaaam sen napmısssın neler yemissn bööle oldu mu smdi![]()
canım benımde bekarkençok kötü valla okudum yanlız bı laf olmadı dombılıcım :) benım oğlum köpen eniğimi ? o ne demek kız ole oldumu hıc benımde kızım var kendisi köpek golden annem kızdığı zaman bile kıyameti koparıyorum onlarında can yani o benım kızım gibi kızım olsa herhalde aynı duyguları beslerım![]()
ayy b kereden bise olmaz deme bak sakın yeme bebisim pastayı yaparken ben olsam icim giderdiiiiiiiii![]()