Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdi :52: şaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.

akşam beni zorlu bir sınav bekliyor. eşimin rahmetli dedesinin doğum günü. yemek, içki, pasta herşey var. eşimle anlaştık. yemek alıcam ona aktaracam. içkimide çok seyreltik hazırlayacak. pastayı ben yaptım ama yemicem. ( pasta yaparken ki faciamı az sonra anlatacağım, bu diyet takıntısı nelere mal oldu bilseniz ah ah)

akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim :52:

canım yaaa bıraz garıbe gıttı
rahmetlı dedesının d. gunu nu mu kutluuyorlar ?
olunun ıhtıyacı yasındır duadır
bı fatıha okusalar olmaz mı ?
garıp geldı
bu arad sızınkıler e bahane lazım sofra kurulsun aıle bı araya gelsın yenılsın ıcılsın
sen dıkkatlı ol

garıp geldı
bu arad sızınkıler e bahane lazım sofra kurulsun aıle bı araya gelsın yenılsın ıcılsın
sen dıkkatlı ol

valla haklısın dombilim ne diyim. benimde garibime gitmiyor değil. anneanne günler öncesinden başlamış hazırlığa. bizi görmek için desem hep böylelermiş. eskiden çok daha sıktı. biraz arıza çıkardım azaldı. eşimin ailesi baya kilolu, evlerinde aralarında kayboluyorum :52:

eşler konusunda katılıyorum, bi 10 kilo daha alsam benimki de dırdır eder. :47:

kız yağmur senle ilgili yazdıklarımı okumuyor musun? senin kanka diva var ya yemin etti diyet için biliyor musun? ( ne güzel dedikodu yapıyorum değil mi?:52:)

canım yemedim tabiki yememmmm, yemediğim için başıma geldi facia zaten.

ben görmedm onun yemin ettigini de kankam ettiyse ben de etttim edorum allahım sen yardım et bırakmıcam diyetimi yemin ederim bırakırsam alalh cezamı wersin :1:

güle güle giy sekerim bende cok sewerim kırmızı topuklu hayırlı olsun tatlım :)

sağol cnm
oh maşallah ne güzel spor yapmışsın tayta rağmen:)

valla evet zor attım kendımı saunaya bıde uzrımdekı ınceydı fosforlu pembe bısı dustukce frıkık olmaısn dıe hehe
tayta rağmen güzel spor yapmışsın. yeni ayakkabıların da hayırlı olsun

valla cnm ole oldu sağol kuşum senın dogum gunun sanırım nıce yaşlara azcık sinirlendimde iyi okuyamadım pardon :16:
bayagı komık olmustur taytını toplamaya calısan gozumun onunde canlandı

canım benımde bekarken
kangal kopegım vardı adı minik
Rottweiler ımda vardı kömür du
hayvanda sevılıyor helekı enıklerı cok tatlı oluyor
ama ınsanın 9 ay karnında kanı ıle canı ıle besledıgı gece kaklıp nefesını dınledıgı uykusund bıle ozleyıp koynuna alıp yattıgı cok farklı
kopek enıgı erken hanı deyım vardır ya onu soyledım
dusun sen annen dedıgı zaman kzıızıon benım nasıl sınrlendıgımı tahmın et
muhabbet kusum vardı cok severdım oglum dogunca evden attım
görumceme gonderdım
evlat farklı sende sevdıgın asık oldugn adamla evlenıp mutlu yuva kurarsın o zaman anlarsın sekerım

bu arda kopekelr cok hassas oluyor cok duygusal ınsan gıbı
bızım kömur hırcın saldırgan dıye bılınır o ıle ogleydı ben uzgunken eteklerıme dolanırdı

cnm bılıyorum ben onu örnek olarak verdıgını aslında bende derım bazende olesıne yazmak ıstedım :16: ben kızıma aşığım cnm zaten beraber yatıyoruz hep insan gıbı sarılıyor bana :D egıtıme gonderdım 15 gun 2 kere gordu benı 1 hafta boyunca kucagımdan kalkmadı kafasını koyup yatıyordu huzunlu bakışlar sımdı yıne şımarık :1:

kızlar çok kızdım ya aziz nesin soledıgı bı lafa ve bunun sozde musluman olan bırının yazmasına

neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdi :52: şaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.

akşam beni zorlu bir sınav bekliyor. eşimin rahmetli dedesinin doğum günü. yemek, içki, pasta herşey var. eşimle anlaştık. yemek alıcam ona aktaracam. içkimide çok seyreltik hazırlayacak. pastayı ben yaptım ama yemicem. ( pasta yaparken ki faciamı az sonra anlatacağım, bu diyet takıntısı nelere mal oldu bilseniz ah ah)

akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim :52:

burcum senden iyi kimse rol kesemez. çok iyi bir oyuncu olacaksın akşam merak etme. pasta yapım aşamasına dikkat et yeter. eşin destek olmaya başlamış bile kuzummmm içki seyreltmeler falan iyi iyi:7:

günaydın asumancım, hoşgeldin:16:
gunaydın ozlettın nerlerdesın
günaydın canlar, hoşbulduk rabiacım,dombilim bende sizleri özlüyorum kesinlikle. ama şu varki,işyerimde işleri daha rahat düşünebiliyorum.önceden biliyorsunuz sürekli buradaydım,haliyle işlerimi aksattığım oluyordu. şimdi daha bi toparladım kendimi. burası gerçekten bağımlılık yapıyor.önceliğim siz oluyordunuz,kaptan olmanın verdiği sorumluluk da apayrı oluyor du gerçekten ve ben çok çok fazla hissediyordum bu sorumluluğu. kaptanlıktan emekli oldum biraz daha rahatladım. rabişim beni çok iyi anlıyor şuanda biliyorum. :71:takıma gelmeyi istiyorum ama biraz daha izinli durayım.
diyet konusunda hiç dikkat etmiyorum.58 kg da asılı kaldım. adetim bitti ama sporuma başlayamadım. sebebi de patronumun saatler ileri alındı diye çıkış saatimi 7 yapmak istemedi,bu konuda henüz askıda tam netleştirmedik. ben 7 de çıkmak istemediğimi belirttim. bakarız dedi. netleştikten sonra duruma göre hareket edeceğim mecburen.ama illa 7 de çık derse spor işim yatar,o saattten sonra nereye gideyim.ama bellide olmaz havalar da düzelmediği için sıkıntılardayım. ben zaten şansıma tüküreyim.:84: hep heves içinde olduğum işlerimde hüsrana uğruyorum. neyse canlar. arada takılırım size böyle. arada menülerimide yazarım.
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş. yagmurcini,emvacilbihar, diva ve burcuxxx kızlar hoşgeldiniz.

ayrıca 200. etapta hem takım olarak hemde bireyselde 2. ciliği yaşamışsınız. çok çok tebrik ederim. :nazar: :46: rabişim seni ayrıca tebrik ederim. :70:

garıp geldı
sen dıkkatlı ol
:44:
:13:

valla haklısın dombilim ne diyim. benimde garibime gitmiyor değil. anneanne günler öncesinden başlamış hazırlığa. bizi görmek için desem hep böylelermiş. eskiden çok daha sıktı. biraz arıza çıkardım azaldı. eşimin ailesi baya kilolu, evlerinde aralarında kayboluyorum :52:

eşler konusunda katılıyorum, bi 10 kilo daha alsam benimki de dırdır eder. :47:

dede konusu ilginç olmuş herhalde anane hala gittiğine inanmıyor. çok seviyor olmalı. kocişler hep aynı kilolu değilsin derler biraz alınca sonra da laf çarpıtırlar. benimki farklı ama.

kızlar dün akşam çiğ köfte yerken bunları da yazcan mı yoksa gizli gizli mi yiyon arkadaşlarından dedi yazcam tabi dedim. yaz da sana kızsınlar diyor. bu da ayrı bir tür

yemin edermmmmmmmmmmmmm bırakmıcam bırakırsam allah ezamı wersin :60::25::60: diwam uyuo daha elsin kıcam ona daha giremdi :1::1:

anaaaaaaaaaaa bu kız da yemin etti. :53: siz takım olarak buraları silip süpürceniz vallaaaa:52:

ben görmedm onun yemin ettigini de kankam ettiyse ben de etttim edorum allahım sen yardım et bırakmıcam diyetimi yemin ederim bırakırsam alalh cezamı wersin :1:

anam bu iki kafadar yemin ettiler. afferim kızlar, ablanız ve kankası arkanızda :66:

burcum senden iyi kimse rol kesemez. çok iyi bir oyuncu olacaksın akşam merak etme. pasta yapım aşamasına dikkat et yeter. eşin destek olmaya başlamış bile kuzummmm içki seyreltmeler falan iyi iyi:7:

sağol canım iltifatların için. evet eşim umarım bana rol kesmedi, akşam görcez.

anlatayım şu pasta olayını. canım akşam pastayı yaptım.ama nasıl???

tesisatçı gelecek diye bulaşık makinasının tuzunu yerinden çıkarıp tezgaha bırakmıştım. pasta malzemelerinide çıkarıp tezgaha koydum. şekeri koymaya gelince makine tuzunu koymuşum. tuzu dökerken ne küçük taneli şeker dedim, karışımı karıştırırken bu şeker neden erimiyor dedim. eee diyetteyim ya tadına bakmamaya direndim. sonra tuz paketini şeker paketinin yanında gördüm dedim ki kendi kendime " ne kadarda riskli biri bunları karıştırabilir :78:
ama hala uyanmadım. kalıbı yağladım, dökmeden önce bi tadına baksam mı dedim. yıllardır aynı tarif ne gerek var dedim, rejimdeyim dedim ama bunu kayınvalidelere götürcem bakayım dedim. parmağı daldırdım, yaladım anam o ne zehir bir tat. tükürdüm ağzımı yıkadım ama tadı geçmedi midem bulandı. evet itiraf ediyorum eşimin doğrudan olmasada dolaylı olarak diyetime katkısı oldu. bana bi ton su içirdi sağolsun :1:

sonra baştan yaptık tabi keki, kremasından da bir parmak yedim o kadar, kaçamak yapmadım :52:

anam bu iki kafadar yemin ettiler. afferim kızlar, ablanız ve kankası arkanızda :66:

tesisatçı gelecek diye bulaşık makinasının tuzunu yerinden çıkarıp tezgaha bırakmıştım. pasta malzemelerinide çıkarıp tezgaha koydum. şekeri koymaya gelince makine tuzunu koymuşum. tuzu dökerken ne küçük taneli şeker dedim, karışımı karıştırırken bu şeker neden erimiyor dedim. eee diyetteyim ya tadına bakmamaya direndim. sonra tuz paketini şeker paketinin yanında gördüm dedim ki kendi kendime " ne kadarda riskli biri bunları karıştırabilir :78:
ama hala uyanmadım. kalıbı yağladım, dökmeden önce bi tadına baksam mı dedim. yıllardır aynı tarif ne gerek var dedim, rejimdeyim dedim ama bunu kayınvalidelere götürcem bakayım dedim. parmağı daldırdım, yaladım anam o ne zehir bir tat. tükürdüm ağzımı yıkadım ama tadı geçmedi midem bulandı. evet itiraf ediyorum eşimin doğrudan olmasada dolaylı olarak diyetime katkısı oldu. bana bi ton su içirdi sağolsun :1:

sonra baştan yaptık tabi keki, kremasından da bir parmak yedim o kadar, kaçamak yapmadım :52:

ayyyyyyyyyyyyyy nası güldüm yaaaa kıyamammmmmmm :60::60::60: o kadar da olur canımmmmm desteginiz icin tesekkürleeeerr :65:

günaydıııınnnnn :71:
geç kalktım bugün yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
hala çay içiyorum
adcım gelmiş...canım nasılsın ?? ara vermek ii gelmiş gördüğüm kadarıyla...daha çok ara verme gel bekleriz ...
masalcım arkadaşına da geçmiş olsun sende daha fazla açma arayı derim
inş. hepiniz iyisiniz kızlar geçmişi yarım saatte okudum azminize hayranım maşallah

güzelim sen ne yapmışsın öleee:86: önce geçmiş olsun diyelim

ya tadına bakmasaydın asıl facianın eşiğinden dönmüşsün. dedenin ruhuna fatiha okurdunuz o zaman. yiyecek pastayı bulamayınca:1:

su içmen de iyi olmuş. ben çok sinirlenirdim. sen nasıl atlattın iki kerek kek yapma olayını?

5.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal
:56:

Sende mii:9: Girdik bir taşın altına sonumuz hayır olsun:9: Kahvaltımı paylaşıcam canım şimdi geliyor:32: İnşallah kilo veririz az kaldı tartılmaya:30:

diva yağmur cini :nazar: hadi bakalım başaracaksınız. ben şimdiden nazar boncuğunuzu takayım. azimli arkadaşlarım benimmm

Back
X