Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelim sen ne yapmışsın öleee:86: önce geçmiş olsun diyelim

ya tadına bakmasaydın asıl facianın eşiğinden dönmüşsün. dedenin ruhuna fatiha okurdunuz o zaman. yiyecek pastayı bulamayınca:1:

su içmen de iyi olmuş. ben çok sinirlenirdim. sen nasıl atlattın iki kerek kek yapma olayını?

:62: kızım tadına hiç bakmasaydım, dedenin yanına gidecektik hep beraber :52: orda kutlardık doğum gününü artık. ayyyyyyy çok güldüm.

akşam hiç sinirlenmedim. şaşırdım bu kadar tahmin edipte nasıl uyanmadım diye. spor faciasının sersemliğinde pasta faciası aptal etti beni iyice :34:

5.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal
:56:

çok güzel görünüyor kahvaltın. afiyet olsun erirsin inşallah:70:

Kızlar tünaydın
bahar yorgunluğu mudur, adetten midir nedir, canım hiçbişey yapmak istemiyor.. sabahları zor uyanıyorum.. işe gelmek, çalışmak istemiyorum.. evde kös kös yatmak istiyorum.. yemek bile aramıyorum.. yani bu sıkıntılılı dönem çabuk bitsin.. akşam eve gittim direk yattım.. bu hafta da 1 kilo vermiş olarak görürsem kendimi çok motive olacağım.. ama spor olmadan zor olsa gerek :50:

5.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal
:56:
begendm hep aynı genelde kahvaltı listeleri ama ii oluo ortak dewam :4:
diva yağmur cini :nazar: hadi bakalım başaracaksınız. ben şimdiden nazar boncuğunuzu takayım. azimli arkadaşlarım benimmm
ayyyyyyy cok saol canım benim inş wericez inşşşşş :74:
Sende mii:9: Girdik bir taşın altına sonumuz hayır olsun:9: Kahvaltımı paylaşıcam canım şimdi geliyor:32: İnşallah kilo veririz az kaldı tartılmaya:30:

ewet cok az kaldı ama bana werdim gibi gelmio daha hic tartılmadım inş weriorzdur bebisim yaaa :75:

Kızlar tünaydın
bahar yorgunluğu mudur, adetten midir nedir, canım hiçbişey yapmak istemiyor.. sabahları zor uyanıyorum.. işe gelmek, çalışmak istemiyorum.. evde kös kös yatmak istiyorum.. yemek bile aramıyorum.. yani bu sıkıntılılı dönem çabuk bitsin.. akşam eve gittim direk yattım.. bu hafta da 1 kilo vermiş olarak görürsem kendimi çok motive olacağım.. ama spor olmadan zor olsa gerek :50:

canım havalardan dolayı bu sıkıntı bende de var sende bi de adet varmış :((
inş. haftaya hava güzel olurda biz de mutlu oluruz...
bu sabah uyanamamaşım bile hava kapalı :((
umarım istediğin kiloya ulaşırsın

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...şimdilk iyi.öksürüyor..okula gidecek sınavı var..bende kaviye gideceğim tabi....yanlız ..leslie yapıyordum ya hani..yürüyüş daha etkili gibi geldi..onuda dipnot eklyeyim dedim..leslie+yürüyüş hafta içi harmanlamıyı düşünüyorum..
bu arada KAÇAMAĞIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTIM..KESİN CEZA VERİLMELİ..
3 ADET BAKLAVA VE 1 ADET AA TATLININ ADINI UNUTTUM..:37::28:HAHA KADAYIF..eşim akşam almış gelmiş bir çığlık attım ne yaptın sen sabotaj bu dedim..gülüyor. senin kilon yokki bu kadar çaba niye diyor birde..:(( ilk ağzıma koymadım..ama epeydir yemiyordum çiko bile yemediğim için canım çekmedi..ama sonra az ucundan aldım tadı berbat geldi..ama işte kötü alışkanlık beyin hatırladı hemen ..ye dedi yedim.içim yeme dedi ama yedim yav..:35:.oy kafayı yiyeceğiz kilo vereceğiz derken ..neyse zaten geceden uykusuzm iki sıpada sırayla kalktı hatta bazen aynı anda o yüzden sabaha kadar ayaktaydım desem yalan olmaz..:27::53:
şimdilik benden bu kadar..
oğlum gözlerini ufalıyor ..daha çıkmaya 1 saat var..kesin otobüste uyuyup beni 2 katı yoracak..:24::6::59:

Kızlar tünaydın

orti hayırdır..(kızlar kimin sözüydü bilemiyorum onuda unuttum :30::26:ama.orti sözü hoşum agidiyor.).
bahar yorgunluğu hava ısınıp güneş açınca geçer..geçiş dönemindeyiz..:70:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...şimdilk iyi.öksürüyor..okula gidecek sınavı var..bende kaviye gideceğim tabi....yanlız ..leslie yapıyordum ya hani..yürüyüş daha etkili gibi geldi..onuda dipnot eklyeyim dedim..leslie+yürüyüş hafta içi harmanlamıyı düşünüyorum..
3 ADET BAKLAVA VE 1 ADET AA TATLININ ADINI UNUTTUM..:37::28:HAHA KADAYIF..eşim akşam almış gelmiş bir çığlık attım ne yaptın sen sabotaj bu dedim..gülüyor. senin kilon yokki bu kadar çaba niye diyor birde..:(( ilk ağzıma koymadım..ama epeydir yemiyordum çiko bile yemediğim için canım çekmedi..ama sonra az ucundan aldım tadı berbat geldi..ama işte kötü alışkanlık beyin hatırladı hemen ..ye dedi yedim.içim yeme dedi ama yedim yav..:35:.oy kafayı yiyeceğiz kilo vereceğiz derken ..neyse zaten geceden uykusuzm iki sıpada sırayla kalktı hatta bazen aynı anda o yüzden sabaha kadar ayaktaydım desem yalan olmaz..:27::53:
oğlum gözlerini ufalıyor ..daha çıkmaya 1 saat var..kesin otobüste uyuyup beni 2 katı yoracak..:24::6::59:

aslında kızmam gerekior ama amaaaaaaaaaaaaaan ii yapmıssın sekerim biz yiemioz bari sen bizim yerimze yemissn walla ohh yarasın ama bi daa yapma :45:

1 taneyi anlarım 2 taneyi anlarım ama 4 adet tatlı da ne oluyor canım benim...
sen iyice ipin ucunu kaçırmışsın sana 2 hafta tatlı yoookkk
yani kahvaltıda bile reçel bal yeme :)))
çok vicdansızca oldu neyse 1 hafta olsun
ben ceza verdim sana kaptan ne der bilmiyorum
bu arada bende çok severim baklavayı ve kadayıfı :61:

kızlar ben simdi yemek yapıcam ögle yemeklerimi size de söleim hemen sehriye corbası , közde patlıcan , pul biberli yogurt

kızlar bi liste yaptım kendıme her hafta değiştircem birde siz bakın eksik falan varmı yada olmaması gereken liste olunca iyi oluyor bana yoksa sapıtıyorum :D pazartesının karşısına yazdım vakitlerini diğerleride aynı sabah,ara vs

PAZARTESİ
Müsli - yağsız süt - Sabah
1 adet kuru kayısı - Ara
Menüye göre az yemek -öğlen
1 Elma - ara
haşlanmış tavuk - spor öncesi
yağsız yoğurt - spor sonrası
Salata yada bir kase çorba - spora gitmemişsem en geç 20:00

SALI
Domates,salatalık,yumurta
1 Elma
Menüye göre az yemek
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt
Salata yada bir kase çorba

ÇARŞAMBA
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
1 portakal
semiz otu salatası
yağsız yoğurt

PERŞEMBE
beyaz peynir,domates,1 dilim kepek
1 portakal
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
haşlanmış tavuk
yağsız yoğurt

CUMA
Müsli - yağsız süt
2-3 adet kepekli bisk.
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

CUMARTESİ
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
2-3 adet kepekli bisk.
Salata,tavuk
yağsız yoğurt

PAZAR
kepekli ekmek,yağsız omlet,domates salatalık
1 Elma
haşlanmış makarna,yoğurt
1 portakal
haşlanmış sebze
yağsız yoğurt

spora gitmediğim zamanlar çok açıkırsam yatmadan önce falan bir kase yağsız yoğurt tüketirim

kızlar bugün kermes varrrrrrrrrrrrr:18:

az önce tenefüste 3 bardak su içtim. yemek yemeyeyim diye bir de öğlen için yine tavuk pilav ayran aldım. cuma kermes işkencesi bitecek inşallah.

kızlar bi liste yaptım kendıme her hafta değiştircem birde siz bakın eksik falan varmı yada olmaması gereken liste olunca iyi oluyor bana yoksa sapıtıyorum :D pazartesının karşısına yazdım vakitlerini diğerleride aynı sabah,ara vs

PAZARTESİ
1 adet kuru kayısı - Ara
1 Elma - ara

SALI
1 Elma
Menüye göre az yemek
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

ÇARŞAMBA
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
1 portakal
semiz otu salatası
yağsız yoğurt

PERŞEMBE
1 portakal
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
haşlanmış tavuk
yağsız yoğurt

CUMA
Müsli - yağsız süt
2-3 adet kepekli bisk.
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

CUMARTESİ
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
2-3 adet kepekli bisk.
Salata,tavuk
yağsız yoğurt

PAZAR
1 Elma
haşlanmış makarna,yoğurt
1 portakal
haşlanmış sebze
yağsız yoğurt

spora gitmediğim zamanlar çok açıkırsam yatmadan önce falan bir kase yağsız yoğurt tüketirim

ben cok begendm canım benimmm inş ii sonuc alırsın bi yanlıs göremedm müsli we klasik kahwaltıyı hafta icinde karıstırarak yapman ii olmus baslangıc kilolaarımız neredeyse aynı seninle 89 kiloyum bende 65 olmak istiorum kac ayda indin sen canım suanki kilona

kızlar bugün kermes varrrrrrrrrrrrr:18:

az önce tenefüste 3 bardak su içtim. yemek yemeyeyim diye bir de öğlen için yine tavuk pilav ayran aldım. cuma kermes işkencesi bitecek inşallah.

akşam hafif ye arkadaşım. napalım başa gelen çekilir. ben işe güce dalınca ara menüyü unutuyorum. acıktım :44:

bugün aşçımız bezelye, çorba, pilav yapmış galiba. hadi yiyek yaaa :97:

PAZARTESİ
1 adet kuru kayısı - Ara
1 Elma - ara

SALI
1 Elma
Menüye göre az yemek
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

ÇARŞAMBA
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
1 portakal
semiz otu salatası
yağsız yoğurt

PERŞEMBE
1 portakal
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
haşlanmış tavuk
yağsız yoğurt

CUMA
Müsli - yağsız süt
2-3 adet kepekli bisk.
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

CUMARTESİ
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
2-3 adet kepekli bisk.
Salata,tavuk
yağsız yoğurt

PAZAR
1 Elma
haşlanmış makarna,yoğurt
1 portakal
haşlanmış sebze
yağsız yoğurt

çok güzel bir liste olmuş hatta hafif bir liste diyebilirim sen bu liste ile uçarsın bu hafta. hadi bakalım:66::65:

umarım kolay atlatırsın :) pilav olmamış sanki cnm:)

yaaa canım bizim kermesin en masum yemeği pilav tavuk geçen cuma da böle idare etmiştim. sarma börek pasta bunların arasından seçiyorum ekmeksiz pilavı. o da 3 kaşık olcak inşallah. akşama sebze olur inşallah omazsa sadece salata ile geçiştiririm

akşam hafif ye arkadaşım. napalım başa gelen çekilir. ben işe güce dalınca ara menüyü unutuyorum. acıktım :44:

bugün aşçımız bezelye, çorba, pilav yapmış galiba. hadi yiyek yaaa :97:

diyet yapan güzel bayanların yanında bir de yardımcıları olması lazım....

kayal ediyorum. sabah öğle akşam menümü hazırlayacak ara öğünlerimi getirecek ve şimdi su saatin diyecek. spor saatimi ayarlayacak. yaaaaaaaaaaa kızlar benim bir hizmetçiye mi ihtiyacım var. kendi işimi hep kendim yaparım ama bu hayal de çok hoşuma gidiyor. daha düzenli olur sanki herşeyyyy

offffffffff:37:

ben cok begendm canım benimmm inş ii sonuc alırsın bi yanlıs göremedm müsli we klasik kahwaltıyı hafta icinde karıstırarak yapman ii olmus baslangıc kilolaarımız neredeyse aynı seninle 89 kiloyum bende 65 olmak istiorum kac ayda indin sen canım suanki kilona

valla cnm bende bilmiyorumki bayadır diyetteyım :) bu ara çok hastalandım keçi gribi bilmem ne sonra sınavlar bir ara iş yoğunluğu iş değiştirdim düzene alışamadım vs vs o yüzden çok uzadı kısa sürede olacakken
çok güzel bir liste olmuş hatta hafif bir liste diyebilirim sen bu liste ile uçarsın bu hafta. hadi bakalım:66::65:

yaaa canım bizim kermesin en masum yemeği pilav tavuk geçen cuma da böle idare etmiştim. sarma börek pasta bunların arasından seçiyorum ekmeksiz pilavı. o da 3 kaşık olcak inşallah. akşama sebze olur inşallah omazsa sadece salata ile geçiştiririm

inş. cnm bakalım Allahın izniyle hep beraber vercez kılolarımızı

cnm tavuk ayran yapsan daha iyi olur bence bende yıyecegım bişey olmadıgında tavuk döner alıyorum ayran ama pilavsız

Back
X