Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş :((((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın :47::47::47::47::47::47::47::47: 30 günlüktü ben onu aldıgımda :43::43::43::43::43::43::43::43:

çok üzüldüm cnm.. dünyanın adaletide kanunuda böyle. birileri yaşarken yada doğarken birileri can veriyor..
tahmin ediyorum evladını kaybetmiş gibi olur insan minikten alıyosun elinle besliyosun...
bana düşmez ama sıkıntıya sokma kendini, "adaletine etme bu dünyanın" iyi şeyler olurken kötü şeylerde olur bu dünyada. iyi bişey olduğunda nasıl şükr etmeyi biliyosak kötü olduğundada şükr etmeliyiz. çünkü İyi sadece bir tanedir.. ama kötü bir tane değildir.. herzaman kötünün daha kötüsü vardır. daha kötü ne olabilirki dersen dünyada okadar çok dertler var ki canım.. üzme kendini dicem ama yersiz olucak.. sadece sabır diliyorum sana. biliyorum çok zor ama dirayetli olmalısın.

Bugün çok mu kuru beslenmişsin bana mı öyle geliyor.
Su gayet iyi.
Yeşil çay içilmiş.
Kaçamak da yok hoş ..
evet canim bugun oyle oldu menude yapamadim ne bulduysam yedim az az:34:
git gite daha aziyla doymaya basladim:32:
sabahki motivasyon düşüklüğünden sonra menüm:
kahvaltıyı yazmıştım zaten.
öğle çorba
ara kahve-yeşil elma
akşam salata bi de 2 hurma yedim :9:
bu akşam yürüyüş yapmicam. dinleneyim biraz. yarın yine aynı tempoda devammmm
valla canim benimde canim bugun spor yapmak istemedim bosver bizde yarin telafi ederiz:9:
......... HURMA :1::1::1::1: 1 TANESİ 15 KALORİ

Hurma pek çok vitamin ve mineral açısından zengin bir meyvedir. Bu meyvede yağ, kalsiyum, demir, sülfür, potasyum, fosfor, manganez, bakır ve magnezyumbulunur.Günde bir hurma tüketmek sağlığa iyi gelir. Hurma, Ramazan ayında oruç açmak için tercih edilir. Bu sayede hurma oruçtan sonra aşırı yemek yemeyi de önler. Çünkü tokluk hissi verir.

• Protein içerir.

• Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.

• Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.

• Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.

• İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.

• B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.

• Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.

• Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.

• İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.

Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.

Sadece Ramazan’da yemeyin, her zaman tüketin!

Diyette yenebilir demek. Bundan sonra günde 1-2 tane yerim artık :61:
Ramazanda da korkmadan yiyebiliriz . zaten en çok dikkat etmemiz gereken ay ramazan ayı . verdiğimiz kiloları da almayalım bari
paylasimin icin tskler canim:71:
aslinda hergun 1 tane yemek lazim hem tatli ihtiyacimizida giderir..
kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş :((((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın :47::47::47::47::47::47::47::47: 30 günlüktü ben onu aldıgımda :43::43::43::43::43::43::43::43:
canim benim cok uzuldum inan:43:bende kopek besledim sevgisi bambaska ama biliyorsun omurleri fazla degil acilari cok buyuk:43:
canım ne olursa olsun sen insansın, taş değilsin etten kemikten yaratıldın ve en önemlisi kalbin var.. kıskançlığı ne kadar taşıyabilirim desende bi yerde o yük çok ağır gelir ya altında ezilmeye razı olursun yada o yükü sırtından atarsın.. kıskançlık hastalıktır. hani derlerya insan sevdiğini kıskanır. evet kıskanır sakınır ama boğucu olduğu zaman o bi hastalığa dönüşür.. ii şeylerinizi ve olumsuz şeylerinizi biriktir ikisinide bi kenara koy ağır gelen taraf hangisi bir bak. ve biz yeni tanıştık seninle ama sürekli bi sıkıntı içindesiniz. uzaklık en büyük etken tabi ama bu minik olaylar sizi yıpratır aranızdaki ipe bir bıçak darbesi atar ve her sorunda ip biraz daha incelir o ip koptuğunda sen çok kanarsın yanarsın.. üzülmeni asla istemem..

doğunun neresinde?

ben :1:

saol cnm malesef öyle ama işte insan ister istemez üzülüyor gözümün önünde öyle ben bişi yapamıyorum vs :(

canim siz yapabileceginizi layigiyla yapmisiniz icin ferah tut kopegin sizinle 15 yil cok mutlu yasadi heveslenip kopek alip bir sure sonra terkediyorlar acimadan onlarin ne kadar duygusal hassas olduklarini umursamadan. en azindan 15 sahip cikip sicak bir yuvada mutlu yasamasini saglamisiniz:71::71:

canım ne olursa olsun sen insansın, taş değilsin etten kemikten yaratıldın ve en önemlisi kalbin var.. kıskançlığı ne kadar taşıyabilirim desende bi yerde o yük çok ağır gelir ya altında ezilmeye razı olursun yada o yükü sırtından atarsın.. kıskançlık hastalıktır. hani derlerya insan sevdiğini kıskanır. evet kıskanır sakınır ama boğucu olduğu zaman o bi hastalığa dönüşür.. ii şeylerinizi ve olumsuz şeylerinizi biriktir ikisinide bi kenara koy ağır gelen taraf hangisi bir bak. ve biz yeni tanıştık seninle ama sürekli bi sıkıntı içindesiniz. uzaklık en büyük etken tabi ama bu minik olaylar sizi yıpratır aranızdaki ipe bir bıçak darbesi atar ve her sorunda ip biraz daha incelir o ip koptuğunda sen çok kanarsın yanarsın.. üzülmeni asla istemem..

doğunun neresinde?

:71::71:hadi bakalim taze anne verelim kilolari citir anne olalim seninle:38:

aynı olur sanırım.. istersen bir netten bak cnm.. yanlış bilgi vermek istemem.

evet tatlım en geç sabah saat 11 e kadar :34:

aynen :66:

canım öncelikle durumunuza üzüldüm.. hakkınızda hayırlısı.. ben 6 senelik evli 8 senelik birliktelik geçirmiş biri olarak söylüyorumki uzaklık çok ama çok zor.. ben daha eşimde 3 senedir bi çatı altındayım hep ayrıydık benim okul onun iş derken farklı şehirlerde yaşadık uzun zaman.. zor çok zor.

Peki ayrıyken olan sorunlar aynı evde olunca azalıyor mu? Ya da bitiyor mu?

doğunun neresinde?

Yüksekova tarafında.
Üzülüyorum sürekli bir sıkıntı bir problem gerçekten yoruyor.
Ama br sene aynı yerdeydik o zaman durum çok farklıydı.
Sürekli görüştüğümüzde hiç böyle problemler yoktu.
tşk ederim canım işte temmuz 9da 2 ay olacak. bakalım geri kalanı nasıl vercem asıl zor olan kısma geçtim :14:

napim ortimu bugun gene saat 9 a kdr çalıştık ya sonra eve gel bilmemne derken saat 11 oldu iş yerinde de internete giremiyorum sadece şube prıgramları var onları kullanabiliyoruz ondan da karşılaşamıyorukk :9:

:47::47:

hehe :9:

arada öyle şişkinlik vs olur canım hergün tartılmamak lazım o yüzden hem moralinde bozulmaz

benim eski erkek arkadaşlarımdan 2 side astsubaydı biri sürekli ıraga gidip gelirdi 3 ay yoktu digeriyle beraberkende dogu görevi yeni çıkmıştı vs vs ama ikisiylede aramızdaki uzaklık nedeniyle çıkan sorunlar uzak oldugumuz için o sorunları halledemememizden kaynaklı ayrılık oldu. moralini bozmak istemem ama asker sevgilisi olmak zor hele asker eşi olmak çok zor birde rütbesi yüksekse adamın yüzünü göremiyorsun zaten ordan oraya sürüklendigin cabası. bir de üstlerinden fırça yedilermi (astsubaylar rütbelilerin en alt seviyesi olduklarından genelde fırça yerler :60: ) yok denetleme zamanı hep sinirli olurlar hıncını senden alırlar vs vs ayyyyy birdahamı töbe dedim yani.

Cidden askeriye başlı başına bir sorun.
Ama işi çok fazla taşımıyor en azından yanımdayken.
o bir sene de yanıma gelirken herşeyi bırakırdı işe dair ama işte o uzaklık yaratması yok mu o berbat ..

Peki ayrıyken olan sorunlar aynı evde olunca azalıyor mu? Ya da bitiyor mu?

Yüksekova tarafında.
Üzülüyorum sürekli bir sıkıntı bir problem gerçekten yoruyor.
Ama br sene aynı yerdeydik o zaman durum çok farklıydı.
Sürekli görüştüğümüzde hiç böyle problemler yoktu.

Cidden askeriye başlı başına bir sorun.
Ama işi çok fazla taşımıyor en azından yanımdayken.
o bir sene de yanıma gelirken herşeyi bırakırdı işe dair ama işte o uzaklık yaratması yok mu o berbat ..

canım her insanın evinde de arasındada sorun vardır.. sorun yok herşey dörtdörlük mükemmel diyen insana inanmam ben.. ozamanki sorunlarla şimdi elbet bir değil. ama benim eşim sorunu uzatmazdı bazen ben uzatmazdım bazen o.. bir ilişkide biri deliyse öbürü akıllı olacak biri üste çıkarken diğer alttan alıcak yoksa yürümez.. bunları göze alabiliyorsa bi insan birlikteliğe başlar, yoksa ne olur; ufak bi sorunda ayrılalım, boşanalım olur. sorumluluktur bu.. nasıl çocuk sahibi olmak başkasının çocuğunu sevmek kadar kolay değilse buda öyle. insanlar büyüdükçe meseleler sorumluluk ister. herşey herzaman laylaylom olmaz ki sen daha iyi biliyorsundr. sıkıntılarınızı uzatmadan çözmüyosunuz yani benim gördüğüm o mesele uzadıkça uzuyor ee buda senin düşüncelerini yansıyo ve uçuruma gidiyosun.. yıpratma kendini çok fazla cnm.. asker karısı olmak çok zor sevgilisi olmak çok zor.. sürekli orda burda göreve gidince günlerce gelme yok. benim hemen yan komşumun kocası uzman burda adam bi gidio 20 gün yok karısı tek evde çocuğuyla.. bunların sorumluluğunu alabileceksen yoluna devam etmelisin.. yoksa ilerde üzülürsün. herşey öyle kolay değil.. hele evlilik çok zor.

Oyyyyy canım yaa.. :5: Çok üzüldüm ortimuu, Allah sabır versinn..
Benim hiç köpeğim olmadı ama çok severim köpekleri, abim işyerinin köpeğini getiriyodu bazen boxer cinsi, ilk getirdiğinde 30 günlüktü, bebekmiş gibi bağlanmıştım 2 günde, gidince o kadar üzüldüm ki, sonra ara ara haftasonları getirdi abim onu, gece bile az uyuyodum daha fazla zaman geçiriyim diye.. 1,5 yaşına geldiğinde bigün işyerinin orda sokakta belediye zehirlemiş.. :5: Ne kadar üzüldüğümü anlatamam, bildiğin yas tutmuştum bi süre..

15 yıl seninle yaşamış ne kadar bağlandığını tahmin bile edemem.. Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalış, en azından diğerlerinin aksine siz ona 15 yıl güzel bi yaşam verdiniz.. :71:

canım her insanın evinde de arasındada sorun vardır.. sorun yok herşey dörtdörlük mükemmel diyen insana inanmam ben.. ozamanki sorunlarla şimdi elbet bir değil. ama benim eşim sorunu uzatmazdı bazen ben uzatmazdım bazen o.. bir ilişkide biri deliyse öbürü akıllı olacak biri üste çıkarken diğer alttan alıcak yoksa yürümez.. bunları göze alabiliyorsa bi insan birlikteliğe başlar, yoksa ne olur; ufak bi sorunda ayrılalım, boşanalım olur. sorumluluktur bu.. nasıl çocuk sahibi olmak başkasının çocuğunu sevmek kadar kolay değilse buda öyle. insanlar büyüdükçe meseleler sorumluluk ister. herşey herzaman laylaylom olmaz ki sen daha iyi biliyorsundr. sıkıntılarınızı uzatmadan çözmüyosunuz yani benim gördüğüm o mesele uzadıkça uzuyor ee buda senin düşüncelerini yansıyo ve uçuruma gidiyosun.. yıpratma kendini çok fazla cnm.. asker karısı olmak çok zor sevgilisi olmak çok zor.. sürekli orda burda göreve gidince günlerce gelme yok. benim hemen yan komşumun kocası uzman burda adam bi gidio 20 gün yok karısı tek evde çocuğuyla.. bunların sorumluluğunu alabileceksen yoluna devam etmelisin.. yoksa ilerde üzülürsün. herşey öyle kolay değil.. hele evlilik çok zor.

Biliyorum bu konularda tamamen haklısın çok büyük bir sorumluluk.
Yeri gelecek göreve gidecek günlerce olmayacak.
Bu sorunları büyütmemek lazım da benim sayemde bu kadar büyümüyor yoksa neler olurdu hayal bile edemiyorum.:1:
Aslında özledikçe çok hassaslaşıyoruz.
O özlem azalınca normal insanlar olup çıkıyoruz ama onu geçirmek işte.
Olmazsa bu sene ben olabildikçe gideyim diyorum hoş zor izin verir oraya gitmeme ama böyle de çok zor ki başka çaresi yok ..

** 13 .TAKIM 212. ETAP ** Etap 6.cisi
neyneyse ( / / /%)
_ferdici_ ( / / / %)
roseking35 ( / / / %)
ozlemmtekinn ( / / / %)
elmaliturta ( /// %)
neslivicdan ( / / / %)
chika ( / / / %)
dryrgp(///%)
eski_bir_masal ( 65.3 /64.5/0.8/1.22% )

Kızlar geçen haftadan alıntıladım.
Kimler eklenecek bir bilgim yok ama kendi kilomu da yazdım yarın ne olur ne olmaz ..

** 13 .TAKIM 212. ETAP ** Etap 6.cisi
neyneyse ( / / /%)
_ferdici_ ( / / / %)
roseking35 ( / / / %)
ozlemmtekinn ( / / / %)
elmaliturta ( /// %)
neslivicdan ( / / / %)
chika ( / / / %)
dryrgp(///%)
eski_bir_masal ( 65.3 /64.5/0.8/1.22% )

Kızlar geçen haftadan alıntıladım.
Kimler eklenecek bir bilgim yok ama kendi kilomu da yazdım yarın ne olur ne olmaz ..

eline sağlık cnm.. rekor bende inşallah :1:

Son düzenleme:
Ya kızlar gecen hafta kaptan yoktu ya hani biz yaptık listeyi, takım içi sıralama yapılmadı sanki, yoksa ben mi hatırlamıyorum:37:
Belki de 1. olmuşumdur da haberim yoktur :63::1:

çok üzüldüm cnm.. dünyanın adaletide kanunuda böyle. birileri yaşarken yada doğarken birileri can veriyor..
tahmin ediyorum evladını kaybetmiş gibi olur insan minikten alıyosun elinle besliyosun...
bana düşmez ama sıkıntıya sokma kendini, "adaletine etme bu dünyanın" iyi şeyler olurken kötü şeylerde olur bu dünyada. iyi bişey olduğunda nasıl şükr etmeyi biliyosak kötü olduğundada şükr etmeliyiz. çünkü İyi sadece bir tanedir.. ama kötü bir tane değildir.. herzaman kötünün daha kötüsü vardır. daha kötü ne olabilirki dersen dünyada okadar çok dertler var ki canım.. üzme kendini dicem ama yersiz olucak.. sadece sabır diliyorum sana. biliyorum çok zor ama dirayetli olmalısın.

dediğin gibi şükretmek lazım genede :50:

evet canim bugun oyle oldu menude yapamadim ne bulduysam yedim az az:34:
git gite daha aziyla doymaya basladim:32:

valla canim benimde canim bugun spor yapmak istemedim bosver bizde yarin telafi ederiz:9:

paylasimin icin tskler canim:71:
aslinda hergun 1 tane yemek lazim hem tatli ihtiyacimizida giderir..

canim benim cok uzuldum inan:43:bende kopek besledim sevgisi bambaska ama biliyorsun omurleri fazla degil acilari cok buyuk:43:

canim siz yapabileceginizi layigiyla yapmisiniz icin ferah tut kopegin sizinle 15 yil cok mutlu yasadi heveslenip kopek alip bir sure sonra terkediyorlar acimadan onlarin ne kadar duygusal hassas olduklarini umursamadan. en azindan 15 sahip cikip sicak bir yuvada mutlu yasamasini saglamisiniz:71::71:

Oyyyyy canım yaa.. :5: Çok üzüldüm ortimuu, Allah sabır versinn..
Benim hiç köpeğim olmadı ama çok severim köpekleri, abim işyerinin köpeğini getiriyodu bazen boxer cinsi, ilk getirdiğinde 30 günlüktü, bebekmiş gibi bağlanmıştım 2 günde, gidince o kadar üzüldüm ki, sonra ara ara haftasonları getirdi abim onu, gece bile az uyuyodum daha fazla zaman geçiriyim diye.. 1,5 yaşına geldiğinde bigün işyerinin orda sokakta belediye zehirlemiş.. :5: Ne kadar üzüldüğümü anlatamam, bildiğin yas tutmuştum bi süre..

15 yıl seninle yaşamış ne kadar bağlandığını tahmin bile edemem.. Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalış, en azından diğerlerinin aksine siz ona 15 yıl güzel bi yaşam verdiniz.. :71:

en azından vicdanım rahat ben ona cocugum gibi baktım 15 sene küçükken uyusun diye dizimde sallardım o kadar yani :9: ben bir yere gitsem üzülür ağlardı ben gelene kadar odamın kapısında beklerdi vs vs. zaten bugune kadar hiçbir hastalıgı olmadı olan herşey de yaşlılıktan oldu çoğu köpek 6 7 yaşında kanser olup tedavi görüyor benimki 15 yaşında sadece kalp var oda yaşlılıktan hepsinde oluyormuş. ama şimdi onu böyle yürüyemez tüyleri dökülürken vs vs görmek çok kötü yaw elimden bişi gelmiyor :14: en azından durumunu biliyorum acı çekmicek ama bir daha hayatta köpek almam:19::19:

Sana da iyi geceler turtam..

Herkese iyi geceler kızlar Conan'ı izliyim diye bekliyorum ama cnbc-e'deki film bitmek bilmedi bugün. yatıyorum bende..
:54::54::54:

incir reçeli die bir sinema filmi vardı bilenler vardır onu izliordum dalmaışım. çıkıyorum. hayırlı geceler..

gunaydin fistiklar:71:
cok mutluyum coook gozlerime inanamadim:52:defalarca tartildim
evet ben artik 61.9 kg""dayim:66::66:
benide listeye eklemeyi unutmayin:34:

Back
X