Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar..
bugun menu yapamadim ama her seyden azar azar yedim:56:gune 2 bardak yesil cay basladim..
1 haslanmis yumurta, domates,salatalik,biber..
oglen 4 y.k musli 1 kase yogurt..
aksam 5 y.k makarna(yagsiz)
yaninda 2 kasik et yemegi..
az oncede cok acikmistim..
sadece marul yedim:34:
bu arada ben neden takima alinmadim:2:
elimden geldigi kadarda aktif olmaya calismistim oysaki:2:

Serena 1 hafta deneme süresi var listede yer almak için o yüzden.

iyi aksamlar kizlar..
bugun menu yapamadim ama her seyden azar azar yedim:56:gune 2 bardak yesil cay basladim..

ohh çok güzel olmuş menün, tebrikler :46:
normalde yeşil çay sevmem, diyetteyim diye içiyordum.ama dün itibariyle bitince ve sen de şimdi 2 bardak içince canım bi çekti,
way be yeşilçaya da alışmışım :1: marul da iyi bir tercih olmuş.ben de çok severim hele limon ikilisi ile.

Kızlar bugün yediklerimi yazayım.
Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum
- sek nescafe

Öğle gibi:
- 2 yumurtadan omlet
- yarım domates
- 1 dilim ekmek.

Kaçamak: dün gözüme takılan geç olduğu için yiyemedim çikolatadan gerçekten çok küçük bir parça.

Ara: nescafe

Akşam:
-karpuz
-erik
-kiraz

Bundan sonrada su nescafe tüketirim.
Bugün su tüketimim de az olmuş sanırım.
canım menün bana çok hafif geldi.. ama bugünlerde ben çok ağır yiyorum maş sana:nazar: birazdan menümü yazıcam kaç gündür yazmıyorum çünkü rejim hastaneydi v.s di uçtu gitti... geri dönmüyorda bugünkü menümü yazarsam belki biraz hizaya sokarsınız beni:31: en sona yazıcam...

Selamm ben geldim:D listede yokum neyse haftaya girerim insallah:D ama ask olsun size de hic soylemiyosunuz "deneme surecindesin" diye:P bana 13. Takima bekleriz denildiginde direkt alindim sanmistim:D neyse haftaya daha da fazla kilo veririm oyle girerim listeye insallah, gerci denemeyi gectim mi onu da bilmiyorum:D neyse bugunku menumu yazayim hemen

sabah
1 dilim kepek ekmegi uzerine 1 tk kahvaltilik salcali sos surdum..
1 salatalik

ogle
1 seftali

ara
2 grissini

aksam
1 porsiyon eristeli mercimek corbasi

Bakin artik kacamak yok.. Uslu duruyorum alin beni de takima, denemeyin artik:p
cnm kurallarda yazıyo olması lazım 2 hafta denem süresi olayını... orayı grmedin sanırım... seninde menün güzelmiş bu arada:46::nazar:
Selamlar kizlar,eve geldim AMA evden iceri girebilnis degilim. Uni den bir arkadugunundeyim. Milletle irtibati kopardigim icin gayet sikici vakit geciriyorum. Bi eve gidebilsem cok iyi olucak.
ay benim de bugünkü düğün çok sıkıcıydı... dünkü güzeldide .... ben oynamadığım düğüne düğün demiyorum artıkın....
geçmişi okudum, ve gelelim banaa :17:
bugün eeee şey ben bugün nasıl desem :78:
öyle planladığım gibi bir gün geçiremedimmm.
arkadaşlar geldi ve öyle işteee :77:
sabah kalkınca yapmam gereken yürüyüşü YAPAMADIM:17:
içmem gereken form çayımı İÇEMEDİM:17:
KAHVALTI :YOK
ÖĞLE : kfasülye-pilav salata azcık ekmek :17:
ara YOK
AKŞAM : 4 tane hurma
bol su içiyorum.
akşam yürüyüşü de yok,sadece dışarda gezdik okadar, o da sayılmaz ama off ya böyle işte
ne sağlıksız bir gün geçirdim. ama yarın böyle olmayacak, kararlıyım.

benim menünün yanında çok masum bu menüü...

gelelim benim kalabalık menüme...
sabah 2 kaşık yulaf, muz, 2cevizsütle müsli yaptım
öğle
1 pizza dondurulmuş satılanlardan
2 bardak gazoz
1 magnum
1 kahve

ara muz

akşam

4 kaşık pilav
sebzeli taavuk
fırında mücver

midem genişledi galibaaa yine şu anda karnım kazınıyor resmen...

yaaaa işte hastalık moral bozukluğu beni naptııı kızlar... şimdi moralim düzeldi artık ama menüm nasıl düzelcek bilmiyorum hiiiçç.. herkeste bu ara zayıflamışsın çok diyo...
yakında hepsini geri alcam böyle gidersem....:97:

ohh çok güzel olmuş menün, tebrikler :46:
normalde yeşil çay sevmem, diyetteyim diye içiyordum.ama dün itibariyle bitince ve sen de şimdi 2 bardak içince canım bi çekti,
way be yeşilçaya da alışmışım :1: marul da iyi bir tercih olmuş.ben de çok severim hele limon ikilisi ile.

valla canim o kadar yogun bir gun gecirdimki yarin oglusumun dogum gunu partisi var hazirliklar felan:51:
menu yapamadim:50:
ama her seyden yedim az yedim:32:
yesil cayida hic sevmiyorumda bende senin gibi mecburiyetten iciyorum:1:
aslinda canim maruldan baska seyler cekti zor tuttum kendimi:17:
bu ayin 31 benim dogum gunum yeni yasima formda girmek istiyorum:34:

canim zaten ben 1 haftadir paylasimlarimla aranizdayim..:25:
neyse haftaya ins dahada gayret edicegim:34:

İnşallah haftaya o zaman canım ..

canım menün bana çok hafif geldi.. ama bugünlerde ben çok ağır yiyorum maş sana:nazar: birazdan menümü yazıcam kaç gündür yazmıyorum çünkü rejim hastaneydi v.s di uçtu gitti... geri dönmüyorda bugünkü menümü yazarsam belki biraz hizaya sokarsınız beni:31: en sona yazıcam...

cnm kurallarda yazıyo olması lazım 2 hafta denem süresi olayını... orayı grmedin sanırım... seninde menün güzelmiş bu arada:46::nazar:

ay benim de bugünkü düğün çok sıkıcıydı... dünkü güzeldide .... ben oynamadığım düğüne düğün demiyorum artıkın....

benim menünün yanında çok masum bu menüü...

Kaç günden beri moral bozukluğundan canım istemiyordu yine öyle olacak diye hafif hafif geçirdim günü.
Ama bana moralimin düzelmesi yaramadı açlıktan öleceğim 5 dakikada bir mutfağa gidip olmaz deyip geri dönüyorum. :17::1:
Menünü yazıp kaçmak için mi sona bırakıyorsun bakayım.:1:
Görelim de bir kızalım sana.:47:

of yarın sabah ehliyet sınavı var arkadaşlar ve günlerdir feci stres halindeyim!
annem de sürekli "ders çalış ders çalış" diyip duruyor daha çok geriliyorum! ne biçim anne bu be insan "sakin ol yavrucum" falan der :20:

velhasıl pek katılamadım sohbetinize birkaç akşamdır, inşallah yarından sonra telafi ederim.

jelibon, tatlı, çikolata krizleri çarptı gözüme...

bence çok fazla ama böyle çok aşırı canımız çektiğinde vücudu ondan mahrum bırakmak daha kötü.
bir tanecik jelibondan bi zarar gelmez bence yani...

ben öyle durumlarda tabi abartmadan kendime izin veriyorum. sonuçta nazi kampında değiliz di mi?

bir de benim dışardayken nane şekeri yeme huyum var, yemeklerden sonra veya "nefesimi tazelemek" için falan. acaba onun bir zararı oluyo mudur diye de düşünmeden edemiyorum şimdi...

iyi aksamlar kizlar..

canım ben de alınamadım, bizi sevmiyolar istemiyolar burda!!! :43:

dermişim... üzülme haftaya alırlar belki... avrupa birliği hikayesine dönmeyelim de sonra :27:
moral bozmak yok, önemli olan kilo vermek!

ins canim:73:
Kaç günden beri moral bozukluğundan canım istemiyordu yine öyle olacak diye hafif hafif geçirdim günü.
Ama bana moralimin düzelmesi yaramadı açlıktan öleceğim 5 dakikada bir mutfağa gidip olmaz deyip geri dönüyorum. :17::1:

of yarın sabah ehliyet sınavı var arkadaşlar ve günlerdir feci stres halindeyim!
annem de sürekli "ders çalış ders çalış" diyip duruyor daha çok geriliyorum! ne biçim anne bu be insan "sakin ol yavrucum" falan der :20:

velhasıl pek katılamadım sohbetinize birkaç akşamdır, inşallah yarından sonra telafi ederim.

bence çok fazla ama böyle çok aşırı canımız çektiğinde vücudu ondan mahrum bırakmak daha kötü.

ben öyle durumlarda tabi abartmadan kendime izin veriyorum. sonuçta nazi kampında değiliz di mi?

bir de benim dışardayken nane şekeri yeme huyum var, yemeklerden sonra veya "nefesimi tazelemek" için falan. acaba onun bir zararı oluyo mudur diye de düşünmeden edemiyorum şimdi...
bende seninle ayni fikirdeyim nefsi koreltmek lazim eger canimiz istediginde bir parca yemezsek bir sure sonra degil bir parca paketi bitirsek tatmin etmiyor:9:
bence annen senin basarmani istiyor bu ikazlar ondan canim.. bol sans ins alirsin:71:
canım ben de alınamadım, bizi sevmiyolar istemiyolar burda!!! :43:

dermişim... üzülme haftaya alırlar belki... avrupa birliği hikayesine dönmeyelim de sonra :27:
moral bozmak yok, önemli olan kilo vermek!

tabikide ins bizim grupdaki herkes muaffak olur:71:
ins haftaya gireriz canim :73:

evet gelelim bugunki yedik ictiklerime:40:
ben gune cok erken basladigim icin sabah 1fincan isirgan cayi.sonrasinda sekersiz kremasiz kahve..:68:
her zamanki klasik haslanmis yumurta,domates,salatalik,biber ekmeksiz:87:
kizlar bugun geceye kadar giremem cok yogun olucagim olglusumun d.gunu partisi var.
ins gece paylasirim yediklerimi umarim cok kacirmam pasta felan:17:

ben gune cok erken basladigim icin sabah 1fincan isirgan cayi.sonrasinda sekersiz kremasiz kahve..:68:
kizlar bugun geceye kadar giremem cok yogun olucagim olglusumun d.gunu partisi var.

oğluşuna nice mutlu yıllaraaaaa:) sana gelince tadımlık ye cnm herşeydennn anlaştık mı?

evet cnm yaaaa kızın bana ihtiyacım var buna gerçekten.... :78: durduramıyorum çünkü kendimi...

canım ben bi yerde okumuştum sert bir şekeri yaklaşık 20 dk yersiniz ve sadece 30-50 kalori arasıdır... ama 300 kalorilik yumuşak bir dondurmayı 10 dk da bitirirsiniz... tatlı ihtiyacınızı bu tip sert şekerlerle giderin diye okumuştum... tabi sürekli hale getirmemek te lasım...

OĞLUŞUNUN D. GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM....
günaydınnn kızlarrrr güzel bi hafta sonu diliyorummm
boğazım ağrıyoo :( sesim de kısıldı kalbimde sıkışıyooo oy oyy :14: noluyo bana yaa

amanin birimiz iyi oluyo birimiz hasta nolcak bizim halimiz.... dikkat et cnm kendine...geçmiş olsun....

evet cnm yaaaa kızın bana ihtiyacım var buna gerçekten.... :78: durduramıyorum çünkü kendimi...

canım ben bi yerde okumuştum sert bir şekeri yaklaşık 20 dk yersiniz ve sadece 30-50 kalori arasıdır... ama 300 kalorilik yumuşak bir dondurmayı 10 dk da bitirirsiniz... tatlı ihtiyacınızı bu tip sert şekerlerle giderin diye okumuştum... tabi sürekli hale getirmemek te lasım...

OĞLUŞUNUN D. GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM....

amanin birimiz iyi oluyo birimiz hasta nolcak bizim halimiz.... dikkat et cnm kendine...geçmiş olsun....

tsk edrim canim:71:

Back
X