Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet cnm yaaaa kızın bana ihtiyacım var buna gerçekten.... :78: durduramıyorum çünkü kendimi...

canım ben bi yerde okumuştum sert bir şekeri yaklaşık 20 dk yersiniz ve sadece 30-50 kalori arasıdır... ama 300 kalorilik yumuşak bir dondurmayı 10 dk da bitirirsiniz... tatlı ihtiyacınızı bu tip sert şekerlerle giderin diye okumuştum... tabi sürekli hale getirmemek te lasım...

OĞLUŞUNUN D. GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM....

amanin birimiz iyi oluyo birimiz hasta nolcak bizim halimiz.... dikkat et cnm kendine...geçmiş olsun....

tekrardan herkese günaydınlarr......
güzel hafta sonlarııııı olsun.....

günaydın tekrar cnm güzel temennilerin için tşk ederim
kendini durduramamaya gelinceee :53: arada bi bendede oluyo yedikçe yiyesi geliyo insanın patlayana kadar da yesen hala yemek yemek istiyo insanın canı :60:
yağ ve şeker ve karbonhidrat oranı yüksek olan besinleri tüketince insanın kan şekeri aniden yükseliyo çok yemiş bile olsan bi kaç saat sonra kan şekerinm düşünce yine aynı şey oluyo aç kalıyon sonra ib daha ymk yeme ihtiyacı hissediyoruz mantığı böle yani :60:

iyi aksamlar kizlar..
bugun menu yapamadim ama her seyden azar azar yedim:56:gune 2 bardak yesil cay basladim..
1 haslanmis yumurta, domates,salatalik,biber..
oglen 4 y.k musli 1 kase yogurt..
aksam 5 y.k makarna(yagsiz)
yaninda 2 kasik et yemegi..
az oncede cok acikmistim..
sadece marul yedim:34:
bu arada ben neden takima alinmadim:2:
elimden geldigi kadarda aktif olmaya calismistim oysaki:2:

güzel bi menü olmuş cnmm
takımdasın ya canım zaten sadece deneme süresinde olduğundan listede yoksun
zaten bu hafta kaptanımız olmadığı için listeyi beraber hazırladık yeni arkadaşlar eklenirkende nasıl olucağını ben bilmediğim için sadece hamutranı ekledim tmm mı kuzumm

:46:01.07.2011 msj sayımı :46:
eski_bir_masal : 19 :nazar:
_ferdici_ :19 :nazar:
hamutran :12 :nazar:
elisya :8 :81: :46:
serena :7 :81: :46:
dryrgp :7 :81: :46:
sakaleynmaster :7 :81:
elmaliturta :6 :81:
kedican :6 :81:
ozlemmtekinn :5 :81:
neyneyse :4 :84:evde deildi
chika :4 :84:
roseking35 :3 :84:
neslivicdan :1 evde deil
maviyesil1999 :1 :67:

Son düzenleme:
selamlar kızlar,
nihayet evimdeyim. yorgunluktan kafam 1 milyon durumda.
listeleri hazırlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. henüz geçmişi tam anlamıyla okumadım. okuduğum zaman ayrıca teşekkürlerimi bildiririm.
aralarda geçmişe dalmaya çalışacağım, inşallah olumsuz bir durum yoktur.

bu arada mesaj sayım olayında ufak bir pürüz çıkmış sanırım. kaldığımız yerden devam edelim lütfen. diskalifiye olan bir arkadaşı listeden çıkartmadığımız için problem olmuş. bu mesaj sayımları benim için önemli çünkü yeni üyelerin listeye girmesinde yazdıkları mesajları da gözönünde bulunduruyorum.:97:

Günaydınn kızlar herkese.
Ne günaydınıysa artık bu saatte ama yeni uyandım.
Haftaya erkenden kalkacağım bakalım nsıl olacak.
Şükür ki artık keyfim yerinde.
Neyneysecim hoşgeldin canım.
Serenacım doğum günü kutlu olsun ufaklığın bak çok kaçamak yok haa ..
Bu tatlı konusunda da haklısın nefis körlemesi ama pek bana göre değil. Bu sefer küçük bir parçayla atlattım ama ben yemeye başlayınca günlerce tutamıyorum kendimi o yüzden uzak durmam gerekiyor ne yazık ki..

evet gelelim bugunki yedik ictiklerime:40:
ben gune cok erken basladigim icin sabah 1fincan isirgan cayi.sonrasinda sekersiz kremasiz kahve..:68:
her zamanki klasik haslanmis yumurta,domates,salatalik,biber ekmeksiz:87:
kizlar bugun geceye kadar giremem cok yogun olucagim olglusumun d.gunu partisi var.
ins gece paylasirim yediklerimi umarim cok kacirmam pasta felan:17:

oglunun dogum gunu kutlu olsun.. Insallah saglikli, mutlu bi omur gecirir:)) bugun yediklerim;

kahvalti
5 tane erik

ogle
1 tane tost

aksam yine yuruyus yapicam ins.. Herkese iyi haftasonlarii:)

selamlar kızlar,
nihayet evimdeyim. yorgunluktan kafam 1 milyon durumda.
listeleri hazırlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. henüz geçmişi tam anlamıyla okumadım. okuduğum zaman ayrıca teşekkürlerimi bildiririm.
aralarda geçmişe dalmaya çalışacağım, inşallah olumsuz bir durum yoktur.

bu arada mesaj sayım olayında ufak bir pürüz çıkmış sanırım. kaldığımız yerden devam edelim lütfen. diskalifiye olan bir arkadaşı listeden çıkartmadığımız için problem olmuş. bu mesaj sayımları benim için önemli çünkü yeni üyelerin listeye girmesinde yazdıkları mesajları da gözönünde bulunduruyorum.:97:
hoşgeldin rabişim nasılsın bakalımm msj sayımında şuan itibariyle bi sorun yok şimdilik:) yeni dü<zenlenmeyi yaparsın inşş olumsuz bi durum yok şükür :) haftanın 1.si oldukkk :65:
Günaydınn kızlar herkese.
Ne günaydınıysa artık bu saatte ama yeni uyandım.
Haftaya erkenden kalkacağım bakalım nsıl olacak.
Şükür ki artık keyfim yerinde.
Neyneysecim hoşgeldin canım.
Serenacım doğum günü kutlu olsun ufaklığın bak çok kaçamak yok haa ..
Bu tatlı konusunda da haklısın nefis körlemesi ama pek bana göre değil. Bu sefer küçük bir parçayla atlattım ama ben yemeye başlayınca günlerce tutamıyorum kendimi o yüzden uzak durmam gerekiyor ne yazık ki..

tünaydın cnm keyiflerrrin düzeldiğine sevindim sorunlar halledildi sanırım?

herkese merhabaaaaa
evet kimse yok biliyorum, artık öğrendim haftasonları az uğranıyor buraya :1:
bugün kendimi toparladım. sabah kalkınca form çayımı içtim sonra 1 saat yürüyüş yaptım.
haftasonu geç kahvaltım : domates,salatalık,1 yumurta, 3 zeytin ve azcık beyaz peynir, şekersiz çay ve bol suuuu
şimdilik bu kadar. akşam görüşürüz

hoşgeldin rabişim nasılsın bakalımm msj sayımında şuan itibariyle bi sorun yok şimdilik:) yeni dü<zenlenmeyi yaparsın inşş olumsuz bi durum yok şükür :) haftanın 1.si oldukkk :65:

tünaydın cnm keyiflerrrin düzeldiğine sevindim sorunlar halledildi sanırım?

Çok şükür düzeldi bir kaç günden beri sorunsuz gidiyor.
İzin işi de kesinleşti ya rahatladık aman nazar değmesin de böyle devam etsin.:nazar:
Yoksa çok takıyorum aklıma.

herkese merhabaaaaa
bugün kendimi toparladım. sabah kalkınca form çayımı içtim sonra 1 saat yürüyüş yaptım.
haftasonu geç kahvaltım : domates,salatalık,1 yumurta, 3 zeytin ve azcık beyaz peynir, şekersiz çay ve bol suuuu

Aferinnn sana boll su da içilmişşş .:1::1:

Çok şükür düzeldi bir kaç günden beri sorunsuz gidiyor.
İzin işi de kesinleşti ya rahatladık aman nazar değmesin de böyle devam etsin.:nazar:
Yoksa çok takıyorum aklıma.

Aferinnn sana boll su da içilmişşş .:1::1:
çok sevindim cnmm maşallahh:nazar: :)
herkese merhabaaaaa

afiyet olsun canım gayet güzelll suda güzell:66:

Kimsecikler yokken ben bu aksamki rezil menümü yazıp gaçhayım:D

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
1 tabak mantı:( (ama yoğurt ve tereyağlı sos dökmedim:D)
2-3 yk salata
1 porsiyon sütlü irmik tatlısı

Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/

Son düzenleme:
Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.

Son düzenleme:

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
2-3 yk salata

Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/

slm ben elif, menün hemen dikkatimi çekti,yoksa artık kaptan buralarda değil mi yok mu artık sopası.

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
2-3 yk salata

bir tabak yemeseydin bari mantıyı.
Yarım tabak da kalsaydın ..
Koşu bandında televizyon açsan ya da müzik.
bence bir yarım saat daha gider bu akşam telafi amaçlı..

Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.

3 ayda 24 kilo.
Çok güzel tebrik ediyorum.
Ölçülerin nasıl değişti?

slm ben elif, menün hemen dikkatimi çekti,yoksa artık kaptan buralarda değil mi yok mu artık sopası.

Neyneysecim eskisi kadar göstermiyor sopasını yumuşadı yumuşadı :1:
Duymasın .. :1:
Aslında son zamanlarda menülerde cidden kaçamak yok o yüzden ama bugün olmuş elisyanın :47:
Kızdık ona da ..

Ben de yediklerimi yazayım.

Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum.
-1 fincak sek kahve

Öğle:
- 4 kaşık semiz otu yemeği
- 2 kaşık yoğurt

ara:
- yarım bardak meyve suyu

Akşam:

- karpuz.