Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir tabak yemeseydin bari mantıyı.
Yarım tabak da kalsaydın ..
Koşu bandında televizyon açsan ya da müzik.
bence bir yarım saat daha gider bu akşam telafi amaçlı..

3 ayda 24 kilo.
Çok güzel tebrik ediyorum.
Ölçülerin nasıl değişti?

canım 16 kilo
diyete başladığımda 48 beden sıkıyordu
şimdi 44 beden oluyor.

kimsecikler yokken ben bu aksamki rezil menümü yazıp gaçhayım:d

ara
2 erik
4 kiraz

akşam
1 tabak mantı:( (ama yoğurt ve tereyağlı sos dökmedim:d)
2-3 yk salata
1 porsiyon sütlü irmik tatlısı

spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/

ne yaparsan yap koşu bandında sıkılırsın,o yarım saat insana 3saat gibi geliyor,imkanın varsa sende benim gibi yap yarım sabah yarım saatte akşam yap.

bir tabak yemeseydin bari mantıyı.
Yarım tabak da kalsaydın ..
Koşu bandında televizyon açsan ya da müzik.
bence bir yarım saat daha gider bu akşam telafi amaçlı..

3 ayda 24 kilo.
Çok güzel tebrik ediyorum.
Ölçülerin nasıl değişti?

tamam yarım saat daha yürürüm:) file ben de tebrik ederim valla 3 ayda 24 kilo çok iyii:)

çok dikkatsizim :57:
Ben en son okuduğumda 28-29 die aklımda kalmış. O günleride saydım zaten. Tmam benim hatam.. Ama benim bildiğim 27-28 arası ve 28-29 arası sayılıyor. Yanlış biliyorda olabililrim..

orti 8 li rakamlara az kalmış çıtır olmuşsundur.

ne yaparsan yap koşu bandında sıkılırsın,o yarım saat insana 3saat gibi geliyor,imkanın varsa sende benim gibi yap yarım sabah yarım saatte akşam yap.

Evet öyle de yapabilirim aslında.. Sen kaçta yürüyodun? Demin tebrik ettim de hoşgeldin dememişim ya kusura bakma hoşgeldin:)

herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim! :53:

sizin gününüz güzel geçmiştir umarım arkidişler...

herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim! :53:

Önce sınavın nasıl geçti onu merak ettim?
mide ağrısı zaten genelde stresten oluyor.
Heerşey o kadar ters gidince de sınav sonrası sevdiklerinle oluyor problemler.
Halledebildiniz mi peki sonrasında?

Önce sınavın nasıl geçti onu merak ettim?
mide ağrısı zaten genelde stresten oluyor.
Heerşey o kadar ters gidince de sınav sonrası sevdiklerinle oluyor problemler.
Halledebildiniz mi peki sonrasında?

sağol canım, hallettik tabi hallediliyor ama en kötüsü de o yani nasıl olsa düzelecek şeyler gereksiz yere gerginlik yaratıyor ona sinirleniyorum...
sınav fena değildi bakalım sorular açıklansın diye bekliyorum. benden başka giren oldu mu ehliyet sınavına bugün kızlar?

evdeki sorun kediciklerden çıktı aslında. geçen gün bir bebek kedi buldum evde biraz toparlasın da ya sahiplendiririm ya bırakırım sokağa diyordum ki bugün bir de kardeşi çıktı piyasaya... o daha da bebek ve dolabın altından çıkmıyor ciyak ciyak bağırıyor... :84:

şimdi kızacaksınız bana sokağa bırakacaksan niye eve alıyorsun diye ama evde bir kedi var ve annem kesinlikle diğer ikisini istemiyor...
yavru kedi isteyen varsa doktordan temiz bebişlerimiz mevcut arkadaşlar :1:

sağol canım, hallettik tabi hallediliyor ama en kötüsü de o yani nasıl olsa düzelecek şeyler gereksiz yere gerginlik yaratıyor ona sinirleniyorum...
sınav fena değildi bakalım sorular açıklansın diye bekliyorum. benden başka giren oldu mu ehliyet sınavına bugün kızlar?

evdeki sorun kediciklerden çıktı aslında. geçen gün bir bebek kedi buldum evde biraz toparlasın da ya sahiplendiririm ya bırakırım sokağa diyordum ki bugün bir de kardeşi çıktı piyasaya... o daha da bebek ve dolabın altından çıkmıyor ciyak ciyak bağırıyor... :84:

şimdi kızacaksınız bana sokağa bırakacaksan niye eve alıyorsun diye ama evde bir kedi var ve annem kesinlikle diğer ikisini istemiyor...
yavru kedi isteyen varsa doktordan temiz bebişlerimiz mevcut arkadaşlar :1:

Haklsıın ..
Düzelecekse güzelce konuşalım neden tartışılır değil mi?
En azından toparlanana kadar evde kalsın demişsin çok da güzel birşey yapmışsın kesinlikle.
Bizim evde kesin kural evin içinde kuş ve balıktan başka hayvan beslenmez.
Ona da kardeşimin alerjisi var zaten ..
Ama bu sahiplendirme sitelerine bence ilan bırakabilirsin.

herkese selam!

canım inş sınavı geçersin ama sorular kolay oluyo bence geçersin ve üstüste gelen şeyler için bundada vardır bi hayır diyelim neyseki gün bitti :)
Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.
bizlerde iyiyiz cnm tbr ederim kiloların için sen nasılsın napıyosun
kızlar bu hafta süpersiniz,ferdici senide tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

tşk ederim cnm 64 oldum sonundaa :)

Haklsıın ..
Düzelecekse güzelce konuşalım neden tartışılır değil mi?
En azından toparlanana kadar evde kalsın demişsin çok da güzel birşey yapmışsın kesinlikle.
Bizim evde kesin kural evin içinde kuş ve balıktan başka hayvan beslenmez.
Ona da kardeşimin alerjisi var zaten ..
Ama bu sahiplendirme sitelerine bence ilan bırakabilirsin.

evet evet artık fotoraflarını dağıtmaya başlicam yoksa annem 4ümüzü birden kapının önüne koyucak... :4:

bizde bir de kuş var canım 8 yaşında. bir ara kaplumbağa da vardı ama beceremedim ona bakmayı ayrıldı aramızdan :58:
evde geniş bir fauna var yani :1:

kardeşinin kuşa mı alerjisi var? ne fena! eve renk katıyor, ses katıyor hayvancıklar

evet evet artık fotoraflarını dağıtmaya başlicam yoksa annem 4ümüzü birden kapının önüne koyucak... :4:

bizde bir de kuş var canım 8 yaşında. bir ara kaplumbağa da vardı ama beceremedim ona bakmayı ayrıldı aramızdan :58:
evde geniş bir fauna var yani :1:

kardeşinin kuşa mı alerjisi var? ne fena! eve renk katıyor, ses katıyor hayvancıklar

Sadece kuşa değil tüylü herşeye alerjisi var..
şaşırmış hatta anlamamıştık ilk başta ..
Bir ara 12 tane kuş vardı evimizde, 2 büyük akvaryum falan ..
Babam hayvanlara bayılır ama burada olmuyor tabi pek ..
Ama ne güzel gerçekten öyle evde cıvıl cıvıl falan ..

canım inş sınavı geçersin ama sorular kolay oluyo bence geçersin ve üstüste gelen şeyler için bundada vardır bi hayır diyelim neyseki gün bitti :)

sağoool inşallah geçerim çok gerilmiştim niyeyse! zaten 2,5 saatlik sınavı 1 saatte bitirdim hem de bitirdikten sonra en baştan bütün soruları okuyup kontrol ettim ve 1 saatte çıktım... herkes mümkün değil kesin bişeyleri atladın diyor ama... bilemiyorum bakıciiz =)

ve evet neyse ki gün bitti bitecek azcık kaldı. böyle günlerde erkenden yatıp bir an önce ertesi gün olsun istiyorum ama tabi ki yine erken yatamıyorum :50:

Sadece kuşa değil tüylü herşeye alerjisi var..
şaşırmış hatta anlamamıştık ilk başta ..
Bir ara 12 tane kuş vardı evimizde, 2 büyük akvaryum falan ..
Babam hayvanlara bayılır ama burada olmuyor tabi pek ..
Ama ne güzel gerçekten öyle evde cıvıl cıvıl falan ..

:52: kuş cenneti gibiiiii!!!
ama hiçbir tüylü şey bir kardeşten daha kıymetli olamaz tabi ki :42:

Selam kızlaaaaaaaaaar napansınız bugun aksama kadar calıstık o kadar yorgunum ki geçmişe bile bakamıcam birazdan yatarım büyük ihtimalle beni affedin bugünlüüüüüükkkk ölüyorum yorgunluktan birde geldim üstüne alışveriş yap evle ugraş pooooooooooofffffffffffffffffffffff

:52: kuş cenneti gibiiiii!!!
ama hiçbir tüylü şey bir kardeşten daha kıymetli olamaz tabi ki :42:

Olur mu ya ?
o hasta olunca ne yapacağız diye kıvranıyorduk.
Alerjisi varmış yavrumun ..

Selam kızlaaaaaaaaaar napansınız bugun aksama kadar calıstık o kadar yorgunum ki geçmişe bile bakamıcam birazdan yatarım büyük ihtimalle beni affedin bugünlüüüüüükkkk ölüyorum yorgunluktan birde geldim üstüne alışveriş yap evle ugraş pooooooooooofffffffffffffffffffffff

Nerede çalıştınız ben kaçırdım mı?
Hadi yat dinlen havadisleri sonra alırız.:1:

Back
X