Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugun kü menüm şöyle :

sabah : yagsız kaşarlı tost
ara : yarım bardak 3ü 1 arada
öğlen : yarım börek (kare börek) + yarım kase yayla çorbası + salata
ara : 5 tane kayısı
Akşam : 1 tabak bulgur pilavı + az yogurt
ara : 3 tane mavi yeşil light kepekli çikolatalı püskevit + 1 yarım yaglı sütle nescafe

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + dumbell + mekik
25 dk yürüyüş

:46:01.07.2011 msj sayımı :46:
eski_bir_masal : 19 :nazar:
_ferdici_ :19 :nazar:
hamutran :12 :nazar:
elisya :8 :81: :46:
serena :7 :81: :46:
dryrgp :7 :81: :46:
sakaleynmaster :7 :81:
elmaliturta :6 :81:
kedican :6 :81:
ozlemmtekinn :5 :81:
neyneyse :4 :84:evde deildi
chika :4 :84:
roseking35 :3 :84:
neslivicdan :1 evde deil
maviyesil1999 :1 :67:

Canım eline sağlık.. Ben yine kötü örnek oldum yaww.. :96:bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum.. inşallah düzelir katılımım bu hafta.

Kimsecikler yokken ben bu aksamki rezil menümü yazıp gaçhayım:D

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
1 tabak mantı:( (ama yoğurt ve tereyağlı sos dökmedim:D)
2-3 yk salata
1 porsiyon sütlü irmik tatlısı

Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/

Ben genelde tv.de ilgimi çeken bişey olduğunda yürüyorum koşu bandında, zaman çabuk geçiyo öyle.. yada müzik klip falan açıyorum pc.den yada ipod.dan.. yoksa yürünmüyo o bi saat 10 saat gibi geliyo insana..

canım 16 kilo
diyete başladığımda 48 beden sıkıyordu
şimdi 44 beden oluyor.

Tebrik ederim elif.. İnşallah darısı başımaaaaaa.. Allah önce 44leri sonra 38leri tekrar giymeyi nasip etsin.. Çatıdaki hurçlar tekrar dolaba insin yarabbiiiiii :9:

herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim! :53:

sizin gününüz güzel geçmiştir umarım arkidişler...

Canım takma kafana, bazen herşey böyle üstüste gelir insanı sinir eder. Yarın bişicikler kalmaz inşallah :71:

Selam kızlaaaaaaaaaar napansınız bugun aksama kadar calıstık o kadar yorgunum ki geçmişe bile bakamıcam birazdan yatarım büyük ihtimalle beni affedin bugünlüüüüüükkkk ölüyorum yorgunluktan birde geldim üstüne alışveriş yap evle ugraş pooooooooooofffffffffffffffffffffff

Ortimuuu, çok ihmal ediyosun beni bu aralar, bayilazaaaim şimdi, ağliyazaaim moree :19: :9:
Çok yorulmuşsun geçmiş olsun canım..

Bugünkü Mönömmm;

sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak meyve suyu

Ara yok
öğlen yok

1 fincan türk kahvesi şekersiz

akşam (saat 5te)
4 adet boşnak mantısı (kayınvalidemdeydim,o yapmıştı öğlen de yememiştim nasılsa, yiyim dedim :78:)

saat 7 gibi 1 fincan daha türk kahvesi
şimdi 1 tane sade soda

Canım eline sağlık.. Ben yine kötü örnek oldum yaww.. :96:bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum.. inşallah düzelir katılımım bu hafta.

Ben genelde tv.de ilgimi çeken bişey olduğunda yürüyorum koşu bandında, zaman çabuk geçiyo öyle.. yada müzik klip falan açıyorum pc.den yada ipod.dan.. yoksa yürünmüyo o bi saat 10 saat gibi geliyo insana..

Tebrik ederim elif.. İnşallah darısı başımaaaaaa.. Allah önce 44leri sonra 38leri tekrar giymeyi nasip etsin.. Çatıdaki hurçlar tekrar dolaba insin yarabbiiiiii :9:

Canım takma kafana, bazen herşey böyle üstüste gelir insanı sinir eder. Yarın bişicikler kalmaz inşallah :71:

Ortimuuu, çok ihmal ediyosun beni bu aralar, bayilazaaaim şimdi, ağliyazaaim moree :19: :9:
Çok yorulmuşsun geçmiş olsun canım..

ay sözz yharın telafi edezeiim moreeeeeeeeeeeeeeeee :60: :60:

Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.
ne güzel kilo vermişsin cnm yaa 3 ayda 16 kilo bravo... bende 13 kilo versem ah ah...
herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim! :53:

düzeldiğine sevindim cnm bazen herşey üstüste ters gidiyo... para parayı çekiyo gibi bişiy...:1: terslik tersliği çekiyo...:47:

Sadece kuşa değil tüylü herşeye alerjisi var..
şaşırmış hatta anlamamıştık ilk başta ..
Bir ara 12 tane kuş vardı evimizde, 2 büyük akvaryum falan ..
Babam hayvanlara bayılır ama burada olmuyor tabi pek ..
Ama ne güzel gerçekten öyle evde cıvıl cıvıl falan ..
12 tanemi:53::53::53:
benim bi tane var evde... adını çiço koydum küçükken babam bana çiço derdi... kuşada öğrettim çiço diyo başka bişiy demiyo... sanırım normal ötmeyi unuttu.. çiço diye ötüyo...:52: şuan bile söylüyo..
benim de bugun kü menüm şöyle :

sabah : yagsız kaşarlı tost
ara : yarım bardak 3ü 1 arada
öğlen : yarım börek (kare börek) + yarım kase yayla çorbası + salata
ara : 5 tane kayısı
Akşam : 1 tabak bulgur pilavı + az yogurt
ara : 3 tane mavi yeşil light kepekli çikolatalı püskevit + 1 yarım yaglı sütle nescafe

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + dumbell + mekik
25 dk yürüyüş

sporun her zamanki gibi süper cnm...

kızlar ben umutsuz vaka oldum bugünde rejime dönemedim... kilo aldığımım hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum... az önce eşimle koca bi laysi hüplettik... :43: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebilirsiniz ama rejimi bi kere bozunca geri dönmem çok zor oluyo... o ilham her zaman gelmiyo... :59:

böyle yedikten sonrada pişman oluyorum... bunların hepsi kendime bugün....
:47::47::47::47::47::47::63::63::63::63::63::63::63::63::63::77::77::77::77::77::67::67::67::67::67::67::67::67::95::95::95::95::95::95::95::95::57::57::57::57::57::57::57::57::67::67::67::67::67::47::47::47::47::47::17::17::17::20::20::20::20::20::25::25::25::25::26::26::26:

siz bana kızmıyonuz ben kendime kızıyım dedim....:86:

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
2-3 yk salata

Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/

oooh afiyet olsun canım. sabah erik ve öğle de tost yemiştin. bence o mantıyı öğleyin yeseydin bir güzel sos de eklerdin bişecik de olmazdı.ama akşam olunca biraz ağır olabilirdi eklemediğin iyi olmuş, tatlı da tatlı yaniiii :56:

Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.

merhaba, ben yeni üye olduğum için tanımıyorum tabi sizi :1:
ancak çoook tebrik ediyorum gerçekten:46:, ne güzel kilo vermişsiniz öyle maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
darısı bize inş. :34:

menümü de yazayım da tam olsun

sabah: normal kahvaltı; domatis peynir zeytin 1 dlm ekmek ve 1 haşlanmış yumurta (haşlanamamış aslında allaaahım o bile ters gitti ve az pişmiş oldu)
öğlen: köfte-makarna (dolapta onlar kalmıştı bitek)
akşamüstü: sek filtre kahve (kalorisiz malorisiz mis gibi) :68:
akşam: aslında nesfit yiycektim ama hain annem peynirli börek yapmış, salata ve 1 minik dilim börek

bir de fena yaramazlık yaptım, ara ara kola içtim bir de cips yedim biraz özür dilerim :26:

Ben de yediklerimi yazayım.

Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum.
-1 fincak sek kahve

Öğle:
- 4 kaşık semiz otu yemeği
- 2 kaşık yoğurt

ara:
- yarım bardak meyve suyu

Akşam:

- karpuz.

sek kahveciiiiii güzeliiiiii:80:
menün harika, tabi tatile az kaldı :21:,
işi sıkı tutuyoruzzz hımm tebriklerrrr:46::46::46:

Ara
2 erik
4 kiraz

Akşam
2-3 yk salata

yaa niye rezil diyosun harika işte! burda önüne mantı gelip de yok dicek kimse var mıdır sence?
tereyağı ben zaten hiç dökmem mantıya ve hiçbir yemeğe ama yoğurt ve salçalı sos da ister mantı yani... ay şimdi olsaydı... of!
bu sırada yağsız yoğurt kullanabilirsin biraz daha masum en azından.

bu sırada yağsız yoğurt ve süt kullanan veya hiç sevmeyen var mı arkadaşlar? ben öyle bir alıştım ki tam yağlı süt içemiyorum, hele süzme yoğurtlar öyle ağır geliyor ki!
yaklaşık 4 senedir falan hep yağsız süt ve yoğurt alıyoruz... siz nasıl süt ve yoğurt kullanıyorsunuz?

herkese selam!

canım senin bu durumun aklıma Murphy Kanunları'nı getirdi :61:
her insanın vardır böyle talihsiz günleri, umarım herşey yoluna girer yada girmiştir

canım senin bu durumun aklıma Murphy Kanunları'nı getirdi :61:
her insanın vardır böyle talihsiz günleri, umarım herşey yoluna girer yada girmiştir

ayy aynen! bugün murphy bana çalıştı gerçekten, birşeyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gider!
ya kalemin kapağı nasıl evde kalır ya?! hani "basmalı" kalemlerden, arkasındaki basılıp da uç çıkaran kısım evde yere düşmüş!

neyse ki hepsi geçti ve işallah artık yarın herşey güzel olacak... evrene olumlu enerjimi gönderiyoruommmmmmmm....

Bugünkü Mönömmm;

sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak meyve suyu

Ara yok
öğlen yok

1 fincan türk kahvesi şekersiz

akşam (saat 5te)
4 adet boşnak mantısı (kayınvalidemdeydim,o yapmıştı öğlen de yememiştim nasılsa, yiyim dedim :78:)

saat 7 gibi 1 fincan daha türk kahvesi
şimdi 1 tane sade soda

ooohhh afiyet olsun
bugün mantı günümüydü yaa elisya da mantı yemiş de :1:
bak şimdi canım çekti yaaa
menü çok güzel, 5 de yediğin içinde o mantı zarar vermez :46:

ooohhh afiyet olsun
bugün mantı günümüydü yaa elisya da mantı yemiş de :1:
bak şimdi canım çekti yaaa
menü çok güzel, 5 de yediğin içinde o mantı zarar vermez :46:

ayy evet bi biz kalmışız yani hayret bişey! hamutran gel yarın da biz mantı yiyelim bende kayseri'li geni de var açıaçıveririz mantıcıkları :64:

yaa niye rezil diyosun harika işte! burda önüne mantı gelip de yok dicek kimse var mıdır sence?
tereyağı ben zaten hiç dökmem mantıya ve hiçbir yemeğe ama yoğurt ve salçalı sos da ister mantı yani... ay şimdi olsaydı... of!
bu sırada yağsız yoğurt kullanabilirsin biraz daha masum en azından.

bu sırada yağsız yoğurt ve süt kullanan veya hiç sevmeyen var mı arkadaşlar? ben öyle bir alıştım ki tam yağlı süt içemiyorum, hele süzme yoğurtlar öyle ağır geliyor ki!
yaklaşık 4 senedir falan hep yağsız süt ve yoğurt alıyoruz... siz nasıl süt ve yoğurt kullanıyorsunuz?

ben de hep yağsız kullanıyorum, öyle alışmışım ki % 1,5 yağlı sütü dahi içmek de zorlanıyorum. herşeyin yağsız olanı tercihim. süt % 0,3 yağlı, yoğurt % 0,1 ve peynir de light olanı kullanıyorum. diyette olduğum için değil ama herzaman öyle...

ayy evet bi biz kalmışız yani hayret bişey! hamutran gel yarın da biz mantı yiyelim bende kayseri'li geni de var açıaçıveririz mantıcıkları :64:

biz yeniyiz ya canım söylemiyorlar bize, bugün mantı günü diye :1:
biz de açalım bi mantı da görsünler nasıl yeniyormuşşşşşş :56: :27::27::27::27:

ne güzel kilo vermişsin cnm yaa 3 ayda 16 kilo bravo... bende 13 kilo versem ah ah...

düzeldiğine sevindim cnm bazen herşey üstüste ters gidiyo... para parayı çekiyo gibi bişiy...:1: terslik tersliği çekiyo...:47:

12 tanemi:53::53::53:
benim bi tane var evde... adını çiço koydum küçükken babam bana çiço derdi... kuşada öğrettim çiço diyo başka bişiy demiyo... sanırım normal ötmeyi unuttu.. çiço diye ötüyo...:52: şuan bile söylüyo..

sporun her zamanki gibi süper cnm...

Ayy çok güzel olurdu hayvanlar falan.
Şimdi de yazlıkta duruyor 2 köpek :1:

sek kahveciiiiii güzeliiiiii:80:
menün harika, tabi tatile az kaldı :21:,
işi sıkı tutuyoruzzz hımm tebriklerrrr:46::46::46:

Valla o kahveyi içmeden kendime gelemiyorum.
Bir de güne kahveyle başlayınca bağırsaklarım da iyi çalışıyor.
Valla sıkı tutuyoruz da en fazla 62ye düşerim heralde.
Neyse Ağustosun ortasında tekrar görüşme ihtimalimiz var olmadı eylülde o zamana kadar verebileceğimi düşünüyorum ama bakalım.
Bir de sorunumuz kilo vermemi istemiyor :1::1:
O yüzden çok çaktırmadan vermem lazım .:1::1:

Back
X