Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm

sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

öğlen:1 simit

akşam:küçük bi tabak bezelye

öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm

spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30

nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi

1 kk peynir
5 zeytin

öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm

kol hareketi 30
bacak hareketi 30

Öğleni söylemişsin canım meyve yerine daha tok tutacak 2 dilim kepek ekmeği ile tost da olabilir yalnız bezelye yememeye çalış gi çok yüksek hem acıktırır motiveni bozar hem de direk depolanır.

Ezgi'cim nasılsın canım iyi misin ?
55i gördüm bugün ucundan bir de adetimin ilk günü olmasına rağmen.
Umutluyum ..

ohh yarasın benıde gectın hee.ben surunuyorum valla.adet duzensızliğm basladı olamadım dr sökturucu verdı bugun oldum ama ınan bana sor 70 gbyım davul gb.tartıda 58 gördum ama karnım patlıcak gb yaff moral sıfır yani

Öğleni söylemişsin canım meyve yerine daha tok tutacak 2 dilim kepek ekmeği ile tost da olabilir yalnız bezelye yememeye çalış gi çok yüksek hem acıktırır motiveni bozar hem de direk depolanır.

gerçekten mi ben her zaman bezelyeyi diyette dost olarak düşünürdüm bundan sonra yememeye çalışrm:)

ohh yarasın benıde gectın hee.ben surunuyorum valla.adet duzensızliğm basladı olamadım dr sökturucu verdı bugun oldum ama ınan bana sor 70 gbyım davul gb.tartıda 58 gördum ama karnım patlıcak gb yaff moral sıfır yani

Ne zamandır olmuyorsun Ezgi'cim çok normal ama gecikince feci oluyor iyi bilirim.
Ona rağmen iyi ya çok değil ki halledersin 1 hafta saf protein tamamdır.

gerçekten mi ben her zaman bezelyeyi diyette dost olarak düşünürdüm bundan sonra yememeye çalışrm:)

Kesinlikle değil canım uzak dur ..

ayy bıde bana sor valla nefes zor alıyorum sankı bomba gb oldum bugun oldum sökturucu hapla işte yarında hormon tahlılı yapılcak.kızlığımdan berı varı.oğlumdan sonra doğum kpntrol hapı ıçınce o duzene sokmuştu.sonra dr hapı bırak dedı rahım duvarı kalınlaşmış dedi.hapı bırakınca adette bozuldu

Kesinlikle değil canım uzak dur ..
[/QUOTE]

sağol canım burda paylaşılılanlar sayesinde çok şey öğrendim ve bir şey yiceksem sırf buraya yazacağım için yemiyorum :)

:60: yok hilalim boşvermedim de askıya aldım onun hali durumundan dolayı :60: ama tabi arada fırsatları degerlendirmek de gerekir :60: :60:

Tabi değil mi :1:

Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum :1:

Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum :1:

:60: ahaha hakkaten ya sanki biz böyle sürekli koca arıyoruz da anasını satim belki daha iyisini bulursun diyorlar he eleme aşamasındayım şimdi tanıgın iyi aday varsa katılım formu doldursun deseydin :60:

:60: ahaha hakkaten ya sanki biz böyle sürekli koca arıyoruz da anasını satim belki daha iyisini bulursun diyorlar he eleme aşamasındayım şimdi tanıgın iyi aday varsa katılım formu doldursun deseydin :60:

Ayy cidden ya ne zamandan beri berabersiniz okula başlayınca mı başladı diyor yok lise son dedim.
Aaa ne ayıp o zaman bilsem ben kızardım sana diyor.
Sen kimsin ya ?
Kendi oğlu orta okuldayken arkadaşımın birine sarmıştı gece gece camın önüne gelir paketler yollardı kız neler çekti ..

bide sporumuzu sürekl
i değiştirmek gerekiyomuş ama ben ekleyecek yeni hareketler bulamıyorum:/
Sen yaptığın hareketleri söyle biz çeşitlendiririz.Bak ben bir süredir JİLLİAN MİCHAELS 30 DAYS i yapıyorum.Youtube ta bulup indirebilirsin.10 gün ilk 30dk yı sonraki 10 gün 2. 30dk derken bir ay doluyor.Çok etkili olduğunu söylüyorlar ki bencede öyle. Normalde bir sürü hareket yapıyordum ama bunun kadar ter attığımı yürüyüş,koşu dışında hatırlamıyorum.Sende başlayabilirsin.
benim de bugunkü menüm

sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata
Afiyet olsun canım.

1 kk peynir
5 zeytin

kol hareketi 30
bacak hareketi 30

Aslında sen çabuk kilo verebilirsin ama Hilalin dediği gibi yemen gereken ürünleri ye ama şok diyet yaparak birden çok az yeme.Yavaş yavaş yap.

Ayyy sinir bozucu.Takma tatlım sen onu kafaya .Sinir olurum ben böyle.Hani saygından yine birşey diyemiyorsun boşver sen onu.

Ayy cidden ya ne zamandan beri berabersiniz okula başlayınca mı başladı diyor yok lise son dedim.
Aaa ne ayıp o zaman bilsem ben kızardım sana diyor.
Sen kimsin ya ?
Kendi oğlu orta okuldayken arkadaşımın birine sarmıştı gece gece camın önüne gelir paketler yollardı kız neler çekti ..

aman işte sorsan onun oglu dünyanın en namuslu cocugudur ayy hilalim kız ben yakında açlıktan yüzümdeki steril bantları yemeye baslıcam he dikişlerinm yzünden yemek yiyemiyorum yaa sıvıyla beslenir oldum :60:

Burdanda bilgi alabilirim.Tüm arkadaşlar ister bence.Mesela bel kısmını ve simit bölgesini eritmek için neler yapabiliriz.???

sandalye ye düz oturup 1.50 cm boyunda sopayı enseye koyup 90 derecelik açı saga sola dönebilirsin 1 hafta 50 2. hafta 100 faydasını göreceksin

sandalye ye düz oturup 1.50 cm boyunda sopayı enseye koyup 90 derecelik açı saga sola dönebilirsin 1 hafta 50 2. hafta 100 faydasını göreceksin
Ben o hareketi yere oturup bacaklarımı acarak yapıyorum.Şunuda sorayım.2,5 aydır sektirmemeye çalışarak hergün 100 twester,100 yanbel hareketi,sopalı hareket ,100 mekik ,yürüyüş,koşu yapıyorum.İlk ay belim 5 cm kadar inceldi ancak sonra değişiklik olmadı sebebi ne olabilir?

Ayyy sinir bozucu.Takma tatlım sen onu kafaya .Sinir olurum ben böyle.Hani saygından yine birşey diyemiyorsun boşver sen onu.

Kendimi yiyordum konuşurken anneme verince anne babamla konuşursun olur mu dedim duymuştur inşallah :1:

aman işte sorsan onun oglu dünyanın en namuslu cocugudur ayy hilalim kız ben yakında açlıktan yüzümdeki steril bantları yemeye baslıcam he dikişlerinm yzünden yemek yiyemiyorum yaa sıvıyla beslenir oldum :60:

Öyledir tabi turtam ayy neyse dedikodu da yaptım hemen :1:

Farkettim turtam menünden gerçekten.
Aman dikişlere dikkat et uyurken yeme.

Back
X