Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hİlal bir de dunku mesaj sayim 20 diye tazmistim onu gorebildun mi?

Ben o hareketi yere oturup bacaklarımı acarak yapıyorum.Şunuda sorayım.2,5 aydır sektirmemeye çalışarak hergün 100 twester,100 yanbel hareketi,sopalı hareket ,100 mekik ,yürüyüş,koşu yapıyorum.İlk ay belim 5 cm kadar inceldi ancak sonra değişiklik olmadı sebebi ne olabilir?

sayıları arttırın her seferinde yüzde 20 oranında sürekli aynı kalmayın

Ben de 1'e takıldım, 2 de fena değil ama 1 daha güzel geldi.

Yenmiyor betül salata var içinde.

Gördüm gördüm not aldım onu.

Bir de 1 ve ozellikle 2 boleroyla daha guzel olur ama 3 pek gitmez sanki belki salla kullanilabilir.

Cacik da cok severim annem yapmis ama yemedim ben de, olur deseydiniz tetikte bekliyordum:))

Emine'cim aşağıda seni görüyorum benim 2 soruma cevap verir misin :1:
Bugün oda arkadaşımla konuşurken aklımıza geldi.
1 ) Kıbrısta burger king var mı ?
2 ) Midye çıkarılıyor mu orada güzel midyeler var mı öyle her yerde falan ?

Emine'cim aşağıda seni görüyorum benim 2 soruma cevap verir misin :1:
Bugün oda arkadaşımla konuşurken aklımıza geldi.
1 ) Kıbrısta burger king var mı ?
2 ) Midye çıkarılıyor mu orada güzel midyeler var mı öyle her yerde falan ?
Allahımmm merak ettiği şeye bak midye var mı diye soruyor.Seni gidi MİDYE CANAVARI seni.Başka birşey sorsan şaşıırırdım :60::60::60:

Kendimi yiyordum konuşurken anneme verince anne babamla konuşursun olur mu dedim duymuştur inşallah :1:

Öyledir tabi turtam ayy neyse dedikodu da yaptım hemen :1:

Farkettim turtam menünden gerçekten.
Aman dikişlere dikkat et uyurken yeme.

:60: ay şimcik bir bardak nescafe içiyorum hilalim ya sıvıyla beslenir oldum dikişleri yememek için dedim bişi içeyim bari :60:

Menum

Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet

Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--

Ara
Nane ve biberli light yogurt

Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-

Bir de 1 ve ozellikle 2 boleroyla daha guzel olur ama 3 pek gitmez sanki belki salla kullanilabilir.

Cacik da cok severim annem yapmis ama yemedim ben de, olur deseydiniz tetikte bekliyordum:))

Tamam 1 boleroyla da şalla da oluyor sevindim buna ..

Yok yok içinde sebze tarzı olan hiç bir şey tüketmiyoruz ..

Allahımmm merak ettiği şeye bak midye var mı diye soruyor.Seni gidi MİDYE CANAVARI seni.Başka birşey sorsan şaşıırırdım :60::60::60:

Aman ne yapayım ya aklıma takıldı :1:

Oda arkadaşım zaten orada burger king yoksa ne yapacaksınnn :53: diye sordu :60:

:60: ay şimcik bir bardak nescafe içiyorum hilalim ya sıvıyla beslenir oldum dikişleri yememek için dedim bişi içeyim bari :60:

Afiyet olsun turtam iyi yapmışsın ..

Menum

Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet

Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--

Ara
Nane ve biberli light yogurt

Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-

Betül köftenin içinde ekmek yok dimi ?
Afiyet olsun baya dukan olmuş bu sefer ekmek de olmaz yarın tam olur.

Afiyet olsun turtam iyi yapmışsın ..

Betül köftenin içinde ekmek yok dimi ?
Afiyet olsun baya dukan olmuş bu sefer ekmek de olmaz yarın tam olur.

Aa var ya..
Annem her zamanki gibi yapmistir ben dusunemedim onu
Off yaa:(

Disardakilerde olmuyor di mi kofte yiyebiliyoruz onlari?

ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm

sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

öğlen:1 simit

akşam:küçük bi tabak bezelye

öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm

spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30

nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi

yeterli tabi sağlıklı seyler yersen daha iyi olur okulda simit yanına ayranda alabilirsin di mi:)

yaw artık gına geldi her türlü deniyorum:) fena da değildi ama benimki has nar ekşisi kayınvalidem kaynata kaynata yapmış:)

Ne guzel Nihal ev yapimi olmasi
Zaten bu marketlerde satilan gercek nar eksisi degil, nar eksisi sosu ve diyette cok tavsiye edilmiyor
Gercegi kullanilabiliyormus ama

Tabi değil mi :1:

Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum :1:

zaten durup dururken popona iğne batırdıysa pek sağlıklı biri değil... safoz salla gitsin çoook var böyleleri:27:

Back
X