Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dışarıda da yerine göre değişiyor, güzel olanlarda genelde oluyor bence :1:
Ama yerken sorarsın bir ..

Lezzetli olan her sey sagliksizdir, kalorilidir mantigindan mi bu cikarim :1:

zaten durup dururken popona iğne batırdıysa pek sağlıklı biri değil... safoz salla gitsin çoook var böyleleri:27:

Ay Nihal ben senin tarzini cok sevdim
Komik kizsin:))
Kac yasindaydin sen Nihal?

Menum

Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet

Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--

Ara
Nane ve biberli light yogurt

Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-

herkes dukancı olmuş wayy:) afiyet olsun yağlarından gide inşallah:)

zaten durup dururken popona iğne batırdıysa pek sağlıklı biri değil... safoz salla gitsin çoook var böyleleri:27:

Ayy çenem açıldı.
Benim refleksim fazla kuvvetli.
Çok ani tepki veririm falan.
Birden bir şey atsın karşımdaki uçar yakalarım falan.
Ama aynı şey bir anda biri yaklaşınca bağırmak için de geçerli.
Eskişehirin işlek bir yerinde herkesin tanıdığı bir deli var adı murat.
Yoldan geçenleri falan da korkuturmuş arada ama bana hiç öyle denk gelmemişti.
Adam geldi arkamdan bir bağırdı ben nasıl korktuysam ondan feci çığlık attım deli döndü arkasını nasıl koşuyor ayakları poposuna vura vura bütün yoldakiler döndü bana bakıp gülüyorlar aaa deliyi bile kaçırdı diye :60:

Bu aksam mesajlari sana mi atiyorduk Hilal mumunun yerine
Mumu nerde bu arada izne mi cikti?

Ne guzel Nihal ev yapimi olmasi
Zaten bu marketlerde satilan gercek nar eksisi degil, nar eksisi sosu ve diyette cok tavsiye edilmiyor
Gercegi kullanilabiliyormus ama

Elleri dert görmesin kayınvalidemin bacağı agrıo buna ragmen tutturmus koltuklarını sileyim sen cocuklusun diye:) Allahım hep onu iyi etsin amin:)

selam kızlar nasılsınız?
hilalcim ben ara sıra uğramaya çalışacağım fakat 20 gün sonra da izne ayrılıyoruz
bahar temizliği yapıyorum
ders çalışıyorum
çocuklar ve dışarı sevdaları
vakit bulamıyorum inşallah izin dönüşü ben de izinden dönüp başalyım burda olur mu uygun mudur?

merhaba arkadaşlar
bugün çok telaşım vardı.okuma bayramımızı yaptık.süper oldu.
ama sabah kahvaltı edemeden evden çıktım.ancak saat dört gibi velilerin hazırladıkları yiyeceklerden yemek zorunda kaldım.
biraz sarma,biraz patetes salatası ve amerikan salatası..verdikleri tabakta tatlılar vardı onlardan yemedim.evde mantar ızgara,peynir ,ayran ve erik! yedim.

Bu aksam mesajlari sana mi atiyorduk Hilal mumunun yerine
Mumu nerde bu arada izne mi cikti?

Evet Betülcüm bana atılıyor.

Başka takıma geçti ..

Elleri dert görmesin kayınvalidemin bacağı agrıo buna ragmen tutturmus koltuklarını sileyim sen cocuklusun diye:) Allahım hep onu iyi etsin amin:)

Ayy maşallah anlatma kız her yerde nazar değer falan ya da popnu mu kaşı derler.

Ay ne guzel nihal Allah herkese kayinvalidesiyle geliniyle iyi olabilmeyi nasip etsin

Ayy çenem açıldı.
Benim refleksim fazla kuvvetli.
Çok ani tepki veririm falan.
Birden bir şey atsın karşımdaki uçar yakalarım falan.
Ama aynı şey bir anda biri yaklaşınca bağırmak için de geçerli.
Eskişehirin işlek bir yerinde herkesin tanıdığı bir deli var adı murat.
Yoldan geçenleri falan da korkuturmuş arada ama bana hiç öyle denk gelmemişti.
Adam geldi arkamdan bir bağırdı ben nasıl korktuysam ondan feci çığlık attım deli döndü arkasını nasıl koşuyor ayakları poposuna vura vura bütün yoldakiler döndü bana bakıp gülüyorlar aaa deliyi bile kaçırdı diye :60:

çok iyiymiş ya:) aklıma ankarada sakaryada bi deli hatun vardı kıvırcık saclı o geldi:)

bu tarzım normal hayattada aynı yazdığım gibi bilior musun ama bazen cok yanlış anlaşılıorum :(( 27 yaş 1.5 yıllık evli 6 aylık ogluşum var örtmenim bide:)

Aman Nihal'cim ciddi olsan da asık suratlı diye yanlış anlaşılır merak etme insanlar her şeye kulp bulur.

selam kızlar nasılsınız?
hilalcim ben ara sıra uğramaya çalışacağım fakat 20 gün sonra da izne ayrılıyoruz
bahar temizliği yapıyorum
ders çalışıyorum
çocuklar ve dışarı sevdaları
vakit bulamıyorum inşallah izin dönüşü ben de izinden dönüp başalyım burda olur mu uygun mudur?

Hoşgeldin Gülçin'cim şu an için listeyi doldurduk sanırım ama sen dönünce kaptan Ebru olur muhtemelen ya da daha geç gelirsen Hatice benim mezuniyetim yakındır.

Aman Nihal'cim ciddi olsan da asık suratlı diye yanlış anlaşılır merak etme insanlar her şeye kulp bulur.

Hoşgeldin Gülçin'cim şu an için listeyi doldurduk sanırım ama sen dönünce kaptan Ebru olur muhtemelen ya da daha geç gelirsen Hatice benim mezuniyetim yakındır.
tamam hilal uygundur benim için

Ay ne guzel nihal Allah herkese kayinvalidesiyle geliniyle iyi olabilmeyi nasip etsin

yaw o kayınvalidemden kaynaklanıyor maşallah diyim ben geçimsiz bir insanımdır aslında o melek gibim ondan. tabi arada sorunlar yasanıyor zaman zaman ama idare edioruz karsılıklı yoksa ooohoo bşara dedim yerre gire urfa ben gidiorum

benim de bugunkü menüm

sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata

Afiyet olsun turticim. Söyleye söyleye Hatice'nin menülerden çıkarttırdık kahveyi. Sıra sende haberin ola :27:

ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm

sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

öğlen:1 simit

akşam:küçük bi tabak bezelye

öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm

spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30

nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi

Simit ve bezelye konusunda Hilal gerekeni söylemiş zaten canım. Bundan sonra dikkat edersen senin için daha iyi olur. Bu arada kilon fazla olduğu için çok kolay kilo verirsin yeter ki hiç kaçamak yapma.

Tabi değil mi :1:

Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum :1:

Hangi akla hizmet konuştun bu kadınla anlamadım. Ne tuhaf insanlar var yaaaa. Burnunu soktuğu işe bak. Belkide seni kendi oğluna düşünüyordu Hilal'cim Ondan böyle tepki verdi :9:

Menum

Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet

Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--

Ara
Nane ve biberli light yogurt

Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-

Çok güzel olmuş canım her ne kadar dukan olmasada yaklaşmışsın.

Kizlar ben de cikayim yavastan
Hilal sen hazir burdayken mesaj sayisini burdan yazsam olur mu:))
Cepten zor oluyor ozel mesaj gondermek

ben kaçıyım kızlar eşim de nöbetçi bugün çocuklar birbirine girdi şimdiden böyleler büyüyünce ne olur artık bilmiyorum:31::36:

merhaba arkadaşlar
bugün çok telaşım vardı.okuma bayramımızı yaptık.süper oldu.
ama sabah kahvaltı edemeden evden çıktım.ancak saat dört gibi velilerin hazırladıkları yiyeceklerden yemek zorunda kaldım.
biraz sarma,biraz patetes salatası ve amerikan salatası..verdikleri tabakta tatlılar vardı onlardan yemedim.evde mantar ızgara,peynir ,ayran ve erik! yedim.

Çok yememişsindir inşallah Reyhan abla ..
Erik de pek iyi olmuş.

çok iyiymiş ya:) aklıma ankarada sakaryada bi deli hatun vardı kıvırcık saclı o geldi:)

Aaa ben o kadını severim :1:
Geçen sene bir maç vardı onu izleyeceğiz ama her yer dolu yer bulamamıştık kadın bakın şurada yer var diye tarif etmişti bize aman deli dedim geçtim ama haklıymış :1:

Yine bir gün eskişehirde başka bir deli kesti yolumu.
Elinde kalemle kağıt var bunu sana hediye edeceğim diye üstüme yürüyor, ibrahim o da :1:
Ben korktum ben çekildikçe o üstüme geliyor ama atlayacak gibi resmen.
Yok istemiyorum diyorum ısrar ediyor.
İnatla alacaksın diyor.
Baktım sarılmaya kalkıyor aldım hemen saol dedim yürüdüm ne korkmuştum.
Sonra oradan her geçtiğimde iltifat etmeye başlamıştı ama arkadaşlarım çok gülüyordu ..

yaw o kayınvalidemden kaynaklanıyor maşallah diyim ben geçimsiz bir insanımdır aslında o melek gibim ondan. tabi arada sorunlar yasanıyor zaman zaman ama idare edioruz karsılıklı yoksa ooohoo bşara dedim yerre gire urfa ben gidiorum

Maşallah maşallah gerçekten çok güzel ..

Hangi akla hizmet konuştun bu kadınla anlamadım. Ne tuhaf insanlar var yaaaa. Burnunu soktuğu işe bak. Belkide seni kendi oğluna düşünüyordu Hilal'cim Ondan böyle tepki verdi :9:

Annemlere gitmiş Ebru'cum birden alıverdi telefonu elimden :1:

2 oğlu var teki kız kaçırmış :60:
Diğeri de benden küçük ama arkadaşının oğluna istiyorlardı :1:

Back
X