Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün en son sporumu:8: yazayım diye girdim unuttum.Başım ağrıyor diye çok yapamadım.Sporsuzda geçmesin dedim.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]150[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sabah belimi ölçtüm 2 cm lik incelme var:21::21:. Jillian Michaels kesinlikle çok yararlı.Yapmaya devam edeceğim.:16:

..

Dün en son sporumu:8: yazayım diye girdim unuttum.Başım ağrıyor diye çok yapamadım.Sporsuzda geçmesin dedim.
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sabah belimi ölçtüm 2 cm lik incelme var:21::21:. Jillian Michaels kesinlikle çok yararlı.Yapmaya devam edeceğim.:16:

..

maşallah süper:) günaydınlar buarada:)

canım evet okuldan çok daha önemli öğretmen
vereceğin okulda çocuğu olan velilerden öğrenebilirsin ama bu tabi göreceli bir bilgi olur..bana göre iyi olan öbürüne uymaz.gene de genel olarak takdir edilen bir öğretmen mutlaka işini iyi yapıyordur diye düşünüyorum.tatlım konyada tanıdığım yok maalesef gidip görmek bile kısmet olmadı oraları.inş.kısmet olur da en kısa zamanda gider görürürüm çok istiyorum.

Çok teşekkürler ablacım. :16:

Allah iyiliğini versin senin.Gece gece ne güldüm.Eşim yandan bakıyor ne oldu diye :60:

Tebrikler Reyhan öğretmenim.Okuma bayramı ayrı bir sevinç veriyor.Yorgunluğu da var ama herşeye değer bence.Afiyet olsun.

İyi geceler Gülçin.

:60::60::60:

İyi geceler.Görüşürüz.

Bir ara eğitimci olarak ismim geçmiş.Beni övdünüz mü yerdiniz mi anlamadım :1::1::1:

Canım sistem otomatik olarak kızını en yakın okula kaydedecek.Bundan haberin vardır.Okula giden velilerden güzel bilgiler alabilirsin.Bu yıl küçük yaş grubu da okula başlayacak ve 1. sınıf şube sayısı her yerde artacak.Kızın normal yaş grubu sınıfında olur.4. sınıf öğretmenleri de 1. sınıf okutacak mı bilinmiyor.Eğer okutacaksa bir sürü 1. sınıf öğretmeni de olur.Bence sen şuan ki 4. ve 5. sınıf öğretmenlerini araştır.Ona göre seçim yapılabiliyorsan kızını o sınıfa kaydettirirsin.Biraz karışık oldu sanırım ama durum böyle.

Çok teşekkürler Hatice'cim. Karışık olmamış anladım demek istediğini. Zaten şuan ev bakıyorum önce okulu ve öğretmeni belirleyip okula yakın bir eve taşınacağım. O yüzden acele ediyorum. Şimdilik öğretmen araştırmak çok zor çünki göreceli bir durum. Ama bir kaç tane herkesin tavsiye ettiği okul var. Ama bu yeni sistem benim kafamı iyice karıştırdı. Benim kızım 2006 Ocak doğumlu yeni sisteme göre 2007 li çocukla aynı sınıfamı gidecek? İlk yıl okuma yazma öğretilmeyecek diyorlar, şuan benim kızım sabırsızlıkla okuma yazma öğrenmek istiyor. Bir sene daha nasıl sabredecek bilmiyorum. Şuan bile gazetedeki yazıları kopyalayıp anne burda ne yazıyor diye geliyor. Biraz daha böyle devam ederse zaten kendiliğinden öğrenecek okuma yazmayı. Ayrıca kendinden yaşça küçük çocuklarla aynı sınıfta olmasını istemem. Anlayacağın kafam çok karışık.

Selam kizlar gene herkes dagilmis :1: ben ancak gelebildim ..

Bugun doktor kontrolum vardi fitik cikti:5: Belimdeki surekli agrilar sebepsiz olamazdi tahmin etmistim
ters giden bir durum oldugunu ama napalim Allah kotusunden saklasin herkesi ..
Aksam da lazer randevum vardi anlayacaginiz gunum bayagi yogun gecti ..

Hoşgeldin Gönül'cüm. Allah'ım acil şifalar versin. Umarım çok ilerlememiştir. Çok dikkat etmen gerekiyor kendine.

Turtisim disimi sormussun vallahi nasil bir olaysa cozemedim ben... Discimi degismistim evet diger doktor intihap oldugunu soyledi
on gunluk bir antibiyotik yazmisti ucuncu gunun sonunda agrilarim azaldi son gunlerde gene disim agriyor disim agriyor turkusu cagriyorum,
huzursuz ediiyor beni ..
18 inde gene randevum var agrilar antibiyotige ragmen gecmezse sanirim cekecek disimi ama ben cektirmek istemiyorummm :14::14:

Bence antibiyotiğe rağmen dişinin ağrıları geçmiyorsa çektirmen senin için daha yararlı bence.

Menumu yazayim ..

Kahwalti
haslanmis yumurta
Yogurt

Oglen
tavuk file
salata (yemek durumunda kaldim)

Aksam
Sut

1lt su
Maden suyu

Afiyet olsun canım. Bişey yememişsin ki.

berru78esila_1275944850.jpg

Sanada günaydın canım :16:

günaydın kızlar.dün eşim evdeydi yoktm.güzel bir gün geçirdik ama yarım kaldı, gece gitmek zorunda kaldı.neyse 2 ay kaldı inş.

Günaydın Ayşe'cim :16:

:16:Herkese günaydınlar.:16:

Günaydın Hatice'cim. :16:

[TR]
[TD]Twester
[/TD]
[TD]Yan bel
[/TD]
[TD]Sopalı hareket
[/TD]
[TD]Göğüs hareketi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]150
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

..

Bu çok yapamamış halin dimi? Yakında vücudun hep kas olacak. Sonra zayıflayamıyorum diye hayıflanacaksın. Sen biran önce şu yağ kas oranını ölçtür canım. Süper olmuş sporun. :nazar:

maşallah süper:) günaydınlar buarada:)

Sanada günaydın Nihal'cim hoşgeldin.

arkadaşlarım toplu alamıyorum iletileri?:( karakter düzeltmem çıkmıyor ve beğene tıkladığımda hata veriyor bilgisayar... sanırım bilg. eşimin şirket bilg.ı olduğu için bir sürü kısıtlaması var onlardan biri buda....

ayrıca ne yazık ki bu sabah 80.0ı görmeme rağmen dün akşamdan beri sütümde inanılmaz azalma olduğu için biraz daha yemeğe karar verdim... yani artık biraz daha yavaş kilo vereceğim..:( aman oğluşum için değer... ne olacak 3 ayda değil 6 ayda vereyim istediğim kiloyu değil mi:)

hayırlı sabahlar hanımlar bugün erkenciyim çayı demledim birazdan kahvaltı yapıcaz kızımla. geçmişe bir göz atayım

Günaydın canım. Erken kalkmak her zaman iyidir.

arkadaşlarım toplu alamıyorum iletileri?:( karakter düzeltmem çıkmıyor ve beğene tıkladığımda hata veriyor bilgisayar... sanırım bilg. eşimin şirket bilg.ı olduğu için bir sürü kısıtlaması var onlardan biri buda....

ayrıca ne yazık ki bu sabah 80.0ı görmeme rağmen dün akşamdan beri sütümde inanılmaz azalma olduğu için biraz daha yemeğe karar verdim... yani artık biraz daha yavaş kilo vereceğim..:( aman oğluşum için değer... ne olacak 3 ayda değil 6 ayda vereyim istediğim kiloyu değil mi:)

Bencede canım dikkat et sen. Çocuğunun sağlığı her şeyden önemli. Kiloyu zaten yavaş yavaş vermen lazım ki sonradan tekrar almayasın.

Bencede canım dikkat et sen. Çocuğunun sağlığı her şeyden önemli. Kiloyu zaten yavaş yavaş vermen lazım ki sonradan tekrar almayasın.

ay evet ya.. moralim çok bozuldu aksam 2 defa uyandı sıpam.normalde gece uyumadan iyice emziriyordum bu sefere 2 emdi ağlıyor sonrasında baktım olacak gibi değil mamasını hazırladım verdim anca sakinleşti tabi ben bittim o an:( ve sabah uyandığımızda bildiğin şişiyordular ve rahatça öğlene kadar idare ediyorduk sütümle. şimdi yok gibi 2-3 günde süt çekilmez değil mi? dur aralık annelerime de sorayım:)

buarada simdi 1 yumurta yiyeceğim kalktığımda yarım muz ve 1 bardak ayran içmiştim 2 tanede hurma yedim süt olsun diye:32:

ohoo sen bu hızla haftaya 75i görürsün:) ancak patates salatası yeme bence birde o lahana suyunu nassılll içiorsun ya:53:

nerdeee ben o 75 i göreyim o hızla koşarak gelirim urfaya valla:) patates diyeti yapanlar 1 haftada 7 kilo veriyoz diyorlar o nasıl oluyor ya gerçi ben sadece dün için yedim dikkat ederim bundan sonra.ben etkilenmiyorum ya tadı kötü gibi ama sabah aç karnına sıcakken içiyorum akşamda soğuk 1 dikişte gidiyor:)

günaydın hanımlarr:emir_bebek: bir uykusuzum ki anlatamam bizim velede bişeler oldu ayol gece 4 te uyudu .... ölü gibiyim 7 den beri ayaktayım ve işyerindeyim :2:
bugün sabah uyanır uyanmaz tartıldım 300 gr daha vermişim:52: bunun sevinciyle motive oldum enerjim az da olsun yerine geldi azıcık:)
sabah yediklerim:
3 minik çatal peynir
2 yumurta beyazı haşalaması
dukan işe yarıyor yaa:=):kkk:
weight.png

Son düzenleme:
ay evet ya.. moralim çok bozuldu aksam 2 defa uyandı sıpam.normalde gece uyumadan iyice emziriyordum bu sefere 2 emdi ağlıyor sonrasında baktım olacak gibi değil mamasını hazırladım verdim anca sakinleşti tabi ben bittim o an:( ve sabah uyandığımızda bildiğin şişiyordular ve rahatça öğlene kadar idare ediyorduk sütümle. şimdi yok gibi 2-3 günde süt çekilmez değil mi? dur aralık annelerime de sorayım:)

buarada simdi 1 yumurta yiyeceğim kalktığımda yarım muz ve 1 bardak ayran içmiştim 2 tanede hurma yedim süt olsun diye:32:

canım ben kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim sonrasında kendim kestim sütten..sütümde boldu.ama yediklerime çok dikkat ettim sana önereceğim şeyler bol bol dere otu tüket.acayip süt yapıyor.rezene çayı iç arada anason çayı.hem sütünün kalitesini arttırın bebeğine daha çok yarar hem de sütün bollaşır.kuru incir ye oda çok arttırıyor. suyu bol iç.mesala benim bir salatam vardı yeşim mercimeği haşlardım içine bolca dere otu ve kurusoğan doğrardım biraz zeytin yağı tuz yemek yerine bunu yerdim inan bu salatayı yiyince sütüm taşardı,o derece arttırıyor.moralini sakın bozma ayrıca, kesieceğini falan düşünme.

Son düzenleme:
nerdeee ben o 75 i göreyim o hızla koşarak gelirim urfaya valla:) patates diyeti yapanlar 1 haftada 7 kilo veriyoz diyorlar o nasıl oluyor ya gerçi ben sadece dün için yedim dikkat ederim bundan sonra.ben etkilenmiyorum ya tadı kötü gibi ama sabah aç karnına sıcakken içiyorum akşamda soğuk 1 dikişte gidiyor:)

ama patates nişastadır nişastada karbonhidratların babasıdır polisakkarittir yau! ıyk! o lahana suyunu es geçiyorum.. zaten sütüm azalmış:( ühüüü:.( sen koşmadan gel urfaya geze geze eririz:) buarada yanlış anlaşılmasın sadece harrandaki kubbe evleri görmeye yürüyerek gitsek sen 75 ben 60:) oohh gel ya sen

günaydın hanımlarr:emir_bebek: bir uykusuzum ki anlatamam bizim velede bişeler oldu ayol gece 4 te uyudu .... ölü gibiyim 7 den beri ayaktayım ve işyerindeyim :2:
bugün sabah uyanır uyanmaz tartıldım 300 gr daha vermişim:52: bunun sevinciyle motive oldum enerjim az da olsun yerine geldi azıcık:)
sabah yediklerim:
3 minik çatal peynir

hoşgeldin canım.dukancısın sen de demek. çocuğun kaç yaşında.benimde 3 yaşına girecek bir kızım var

canım ben kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim sonrasında kendim kestim sütten..sütümde boldu.ama yediklerime çok dikkat ettim sana önereceğim şeyler bol bol dere otu tüket.acayip süt yapıyor.rezene çayı iç arada anason çayı.hem sütünün kalitesini arttırın bebeğine daha çok yarar hem de sütün bollaşır.kuru incir ye oda çok arttırıyor. suyu bol iç.mesala benim bir salatam vardı yeşim mercimeği haşlardım içine bolca dere otu ve kurusoğan doğrardım biraz zeytin yağı tuz yemek yerine bunu yerdim inan bu salatayı yiyince sütüm taşardı,o derece arttırıyor.moralini sakın bozma ayrıca, kesieceğini falan düşünme.

yemin ederim daha dün annem dedi ki dereotu ye bende kadını susturmuştum dereotu yiyemem bennn diye... annemmm özür dilerim.. teşekkür ederim kesinlikle yapacağım. çok ama çok teşekkürler. beğene tıklayamıyorum kusuruma bakma:(

Geçmiş olsun Gönülcüm.Umarım tedaviyle geçer.

Afiyet olsun.

Tesekkur ederim Haticecim umarim gecer cok rahatsiz eden bir durum ..

[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

..

Masallah haticecim masallah spordaki azmine hayranim :nazar:

hayırlı sabahlar hanımlar bugün erkenciyim çayı demledim birazdan kahvaltı yapıcaz kızımla. geçmişe bir göz atayım

Erken uyanmak gibisi yok insan daha bir zinde oluyor gunaydin bu arada canim ..

Selam kizlar gene herkes dagilmis :1: ben ancak gelebildim ..

Bugun doktor kontrolum vardi fitik cikti:5: Belimdeki surekli agrilar sebepsiz olamazdi tahmin etmistim
ters giden bir durum oldugunu ama napalim Allah kotusunden saklasin herkesi ..
Aksam da lazer randevum vardi anlayacaginiz gunum bayagi yogun gecti ..

grçmiş olsun allah şifalar versin inşallah ameliyatlık bir durumun olmaz

ama patates nişastadır nişastada karbonhidratların babasıdır polisakkarittir yau! ıyk! o lahana suyunu es geçiyorum.. zaten sütüm azalmış:( ühüüü:.( sen koşmadan gel urfaya geze geze eririz:) buarada yanlış anlaşılmasın sadece harrandaki kubbe evleri görmeye yürüyerek gitsek sen 75 ben 60:) oohh gel ya sen

valla iyiymiş he burada öle imkanım yok çıksam çıksam site etrafında yeşil kubbeli camiye kadar gidebiliyorum:)
dönüyorum dolaşıyorum aynı yerde 1 saat için :)
bu arada bebişin küçük daha annesi sen ekmeği fazla yeme bol su iç yeşillikler ye sitres yapma sütün artar dinlen birde bol bol. bende kızımı 16 ay emzirdim bebekken zorla emzirmiştim 9 ayından sonrada o bırakmadı.anne sütü gerekli canım ya dikkat et.

:16:Herkese günaydınlar.:16:

Gunaydin canim :16:

Çok teşekkürler ablacım. :16:

Hoşgeldin Gönül'cüm. Allah'ım acil şifalar versin. Umarım çok ilerlememiştir. Çok dikkat etmen gerekiyor kendine.

Bence antibiyotiğe rağmen dişinin ağrıları geçmiyorsa çektirmen senin için daha yararlı bence.

Afiyet olsun canım. Bişey yememişsin ki.

[/B][/I][/COLOR]

Hic sorma ebru cum bel agrilari cok kotu yaa benimki bacaga ve ayaga vuruyor birde huzursuz ediyor insani :14:

Atak yapmaya niyetlenmistm ebrucum o yuzden salata bozdu isi :1:

Disimi cektirmek istemiyorum ki been :25: Hatice cim kaplamadan bahsetmisti bakalim yarin dis randevum var
sonuc ne olacak:26:

Patatesin glisemik indeksi yuksek bildigim kadariyla sanirim tek yonlu beslenildigi icin yuksek oranda kilo verdiriyor hizli verilen kkilolar hizlida aliniyor ona dikkat etmek lazim ..

sabah yediklerim:
3 minik çatal peynir
weight.png

Bugun atak a bende siki siki sarilcam dukan gercekten ise yariyor afiyet olsun canim ..

grçmiş olsun allah şifalar versin inşallah ameliyatlık bir durumun olmaz

Insallah canim baslangic asamasinda olmasina ragmen cok rahatsizlik veriyor ...

valla iyiymiş he burada öle imkanım yok çıksam çıksam site etrafında yeşil kubbeli camiye kadar gidebiliyorum:)
dönüyorum dolaşıyorum aynı yerde 1 saat için :)
bu arada bebişin küçük daha annesi sen ekmeği fazla yeme bol su iç yeşillikler ye sitres yapma sütün artar dinlen birde bol bol. bende kızımı 16 ay emzirdim bebekken zorla emzirmiştim 9 ayından sonrada o bırakmadı.anne sütü gerekli canım ya dikkat et.

evet canım ya. öyle ekmek yok yeşillik bol olcak bundan böyle... Allah'ım göreve başlayacağım 2 hafta sonra bakalım o zaman neler bekleyecek beni:( Allahım müdür beni 1-2 saat tutup bıraksın eve git desin inş.

Bu arada gunaydinlar herkese :16:

Melek nerelerde ya gozlerim ariyor onu insallah sorunlarin ustesinden gelebilmistir ..

Back
X