Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen öyle herkese gönlüne göre nasip etsin.
üzüşüyorum o kadar anne olmak için uğraşan kadın varken çocukların yüzüne bile bakmayan kişiler anne oluyor ya zaman zaman.
Hatta bir fotoğraf paylaşacağım bak.

Eki Görüntüle 417868

Şuraya bak ya, hakaret niyetine "hayvan" deriz insanlara, bence bu resimdeki kadın gibilere olsa olsa iltifat olur.
Geçen gün gördük haberlerde eşimle, yine bi bebeği çöpe bırakmışlar! Çöpe ya çöpe!! İnanamıyorum. Akıl sır erdiremedik, gözlerimiz doldu izlerken.

Eğer bunlardan birini seçeceksen, ilk ve son resimdeki model güzel bence Hilalcim, ama nişanın nerede ve ne kadar insanla olacağına bağlı olarak değişebilir tabi, az kişiyle aile arası birşeyse uyar, ama salonda vs gibi daha kalabalık bişey istiyosan sade kalabilir.
Sen yine de böyle "çıtır prenses" olmuşken bele oturan modellere de bi bak :34:

evet canım ya. öyle ekmek yok yeşillik bol olcak bundan böyle... Allah'ım göreve başlayacağım 2 hafta sonra bakalım o zaman neler bekleyecek beni:( Allahım müdür beni 1-2 saat tutup bıraksın eve git desin inş.

çalışınca zor olur ama idare edeceksin inşallah okul eve yakındırda gidip gelebilirsin.

Şuraya bak ya, hakaret niyetine "hayvan" deriz insanlara, bence bu resimdeki kadın gibilere olsa olsa iltifat olur.
Geçen gün gördük haberlerde eşimle, yine bi bebeği çöpe bırakmışlar! Çöpe ya çöpe!! İnanamıyorum. Akıl sır erdiremedik, gözlerimiz doldu izlerken.

bu konuda bende çok duygusalımdır neler neelr var hayatta üniversitede hamile kalıp memleketine giderken mola yerindeki tuvalette doğurup çöpe atıp yola devam etmiştide bir kız şoförler farkedince bulmuşlardı.ne insanlar var allah ölelerinden etmesin ya bazen kızıma kızıyorum bağırıyorum sonra üzülüyorum isteyipte çocuğu olmayanlar var diye.

yemin ederim daha dün annem dedi ki dereotu ye bende kadını susturmuştum dereotu yiyemem bennn diye... annemmm özür dilerim.. teşekkür ederim kesinlikle yapacağım. çok ama çok teşekkürler. beğene tıklayamıyorum kusuruma bakma:(

yaaa annen doğru söylemiş canım.1 hafat dere otu ye özellik o salatayı.yanında rezene çayıda iç.sonraki hafta kuru incir ye bol bol rezene çayı ile.yine süt yapıcı harika bir meyve var onu unutmuşum taze üzüm siyah olan değil ama,normal beyaz üzüm.1 hafta arayala ye hepsinden canım.anne sütü mucize ben de uzman olmuştum süt konusunda emzirmeyi bıraktım hala bişey yerken bu süt yapar diye yiyordum:1:

çalışınca zor olur ama idare edeceksin inşallah okul eve yakındırda gidip gelebilirsin.

okulun son haftası gideceğim için ders verilmeyecek ama idari görevli olarak müdür yardımcılarının yanına verilirim sanırım. bazen müdür yardımcıları ellerindeki yazı doldurma işlerini bana yıkıyorlar hatta dönem basında doğum iznine ayrılmadan önce bir tane müdür yardımcısı resmen beni öğrenci yanına oturtup fişleri doldur dedi. bence hakaret gibiydi bende kaçmıştım.. buarada 7 aylık hamileydim..:( yine aynı seyleri yaşamam umarım.

yaaa annen doğru söylemiş canım.1 hafat dere otu ye özellik o salatayı.yanında rezene çayıda iç.sonraki hafta kuru incir ye bol bol rezene çayı ile.yine süt yapıcı harika bir meyve var onu unutmuşum taze üzüm siyah olan değil ama,normal beyaz üzüm.1 hafta arayala ye hepsinden canım.anne sütü mucize ben de uzman olmuştum süt konusunda emzirmeyi bıraktım hala bişey yerken bu süt yapar diye yiyordum:1:

şimdi hemen yeşil merciimek hasladım. dereotum yok ama alırım. incir kurusu sevmiyorum :( taze üzümde bulsam alırım:)

okulun son haftası gideceğim için ders verilmeyecek ama idari görevli olarak müdür yardımcılarının yanına verilirim sanırım. bazen müdür yardımcıları ellerindeki yazı doldurma işlerini bana yıkıyorlar hatta dönem basında doğum iznine ayrılmadan önce bir tane müdür yardımcısı resmen beni öğrenci yanına oturtup fişleri doldur dedi. bence hakaret gibiydi bende kaçmıştım.. buarada 7 aylık hamileydim..:( yine aynı seyleri yaşamam umarım.[/QUO

sende öğretmensin o da ayrıcalığı neymiş müdür yardımcısı olmakmı yani kaçmışsın iyi yapmışsın :) olmadı yine kaçarsın öğrenciler son hafta okuldan kaçarlar ya genelde bir de öğretmen kaçmış çok mu yani:) şaka maka allah kolaylıklar versin işiniz zor ya ama yinede güzel meslek bende ihep öğretmen olmayı istedim yanlış yönlendirmeyle muhasebeci oldum hiç sevmem laf aramızda:)

sende öğretmensin o da ayrıcalığı neymiş müdür yardımcısı olmakmı yani kaçmışsın iyi yapmışsın :) olmadı yine kaçarsın öğrenciler son hafta okuldan kaçarlar ya genelde bir de öğretmen kaçmış çok mu yani:) şaka maka allah kolaylıklar versin işiniz zor ya ama yinede güzel meslek bende ihep öğretmen olmayı istedim yanlış yönlendirmeyle muhasebeci oldum hiç sevmem laf aramızda:)

mesleğimi bende çok seviyorum ama çırpınıp ders anlatıp artık rehber öğretmen olduğum sınıfa resmen yalvardım ders çalışın bu gelecek sizin diye ama baktım 2 öğrenci sadece çalışmıştı şimdi o 2 öğrenci bana yeter ama öğrt. arkadaşlarımın aman ne diye yırtıyorsun boş işler demesi beni yıktı... eğer ben devletten bunun için para alıyorsam kul hakkı var bunda ve ben sonuna kadar yırtarım kendimi.

+ bazen öğrenciler -ki lise öğretmeniyim- çığrından çıkıyorlar bir arkadaşımızın kafasına kitap önceki okulumda bisküvi atan olmuştu... işte bunlar olunca ben niye çobanlık yapıyorum diyorsun... her mesleğin zorlukları var.

+ bize 3 ay tatil yapıyorsunuz diyorlar yaaa.... işte onları boğasım geliyor... 1.si 2 ay tatilimiz temmuzun ilk haftasından eylül1e. 2.si 1aya indirceklermiş iznimizi ağustos ayı sadece tatil olcakmış.. o zaman bende normal memurlar gibi senelik iznimi istedğim ayda kullanırım..(konu açılmışken içimi dökeyim dedim.:27:)

mesleğimi bende çok seviyorum ama çırpınıp ders anlatıp artık rehber öğretmen olduğum sınıfa resmen yalvardım ders çalışın bu gelecek sizin diye ama baktım 2 öğrenci sadece çalışmıştı şimdi o 2 öğrenci bana yeter ama öğrt. arkadaşlarımın aman ne diye yırtıyorsun boş işler demesi beni yıktı... eğer ben devletten bunun için para alıyorsam kul hakkı var bunda ve ben sonuna kadar yırtarım kendimi.

+ bazen öğrenciler -ki lise öğretmeniyim- çığrından çıkıyorlar bir arkadaşımızın kafasına kitap önceki okulumda bisküvi atan olmuştu... işte bunlar olunca ben niye çobanlık yapıyorum diyorsun... her mesleğin zorlukları var.

+ bize 3 ay tatil yapıyorsunuz diyorlar yaaa.... işte onları boğasım geliyor... 1.si 2 ay tatilimiz temmuzun ilk haftasından eylül1e. 2.si 1aya indirceklermiş iznimizi ağustos ayı sadece tatil olcakmış.. o zaman bende normal memurlar gibi senelik iznimi istedğim ayda kullanırım..(konu açılmışken içimi dökeyim dedim.:27:)

bölümün nedir benimki edebiyat ama ben çalışmıyorum

merhaba:) iyiyiz Allah'a şükür. sen nasılsın? neler yedin neler içtin bakalım..

P.S: hilal nerede buarada? gören duyan oldu mu?

Ben sabah kahvalti yattim 9.30ta
daha yemedim ama aciktim biraz yerim birazdan

Kahvaltida 2 kofte, 1/2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta yedim

Normalde haslanmis yumurtanin beyazini hic yemiyorum alisayim diye rafadan yedim

Ben sabah kahvalti yattim 9.30ta
daha yemedim ama aciktim biraz yerim birazdan

Kahvaltida 2 kofte, 1/2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta yedim

Normalde haslanmis yumurtanin beyazini hic yemiyorum alisayim diye rafadan yedim

afiyet olsun.. bende sarısını hiç sevmem biliyor musun? beyazı güzeldir ama yaa sarısı un gibi yapışır:51:

Gecmisi okuyunca benim de aklima geldi Hilal ugramamis diye fark ettim
Belki derse gitmistir

afiyet olsun.. bende sarısını hiç sevmem biliyor musun? beyazı güzeldir ama yaa sarısı un gibi yapışır:51:

Ben de anneme veririm beyazini genelde ama sanirim beyazi asil daha faydali kismi

ikisi de faydalıdır kızlar.özellikle biz bayanların yemesi gereken önemli bir besin yumurta..
Rabbim küçücük yuvarlak kabuğun içine tüm önemli vitamin ve besin değerlerini koymuş yaratmış bizlerin hizmetine sunmuş hamdolsun..

Back
X