- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
Yok canım minyon değilim 170 boyum.
Beyaz tenliyim saçlarım kahverengi ama çok koyu tonu değil.
Gözlerim de kahverengi ..
Pek klasikmişim be![]()
bence güzel bi kızsın seni öyle canlandırdım gözümde ayrıca zayıfsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım minyon değilim 170 boyum.
Beyaz tenliyim saçlarım kahverengi ama çok koyu tonu değil.
Gözlerim de kahverengi ..
Pek klasikmişim be![]()
Kızlar çok gerginim çok canım sıkkın cumartesi babamla konuşmaya gideceğim ..
Canım senin kızın geçmiş senelerde olduğu gibi normal yaşında okula başlayacak.Küçük yaş grubunun gelmeside bu yıla rastlayınca durum biraz karıştı.Ancak bildiğim kadarıyla küçük ve normal yaş grupları ayrı sınıflarda toplanacak.O yüzden endişe etme kızın bu yıl okuma yazma öğrenmeye başlayacak.Müfredat ile ilgili bilgi seminer döneminde netleşir.O zamanda sana net bilgi vermeye çalışırım .
bence güzel bi kızsın seni öyle canlandırdım gözümde ayrıca zayıfsın :)
Hayırlısı bakalım Hilal'cim ama bence evrene olumsuz mesaj verme. Anladın ne demek istediğimi. Bence olacak ama baban okul konusunda haklı. Ama sen bi şekilde gireceksin kanına. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.
Çok teşekkürler Hatice'cim. Bu konuda o kadar endişeliyim ki anlatamam. Allahtan benim kızım yaşıtların göre daha büyük olacak çünki Ocak doğumlu. Ben Aralık doğumluyum çok çektim. Konu hakkında yeni bilgi olursa banada söylersen sevinirim canım. Bu arada çok şanslıyım ki burda sizlerle tanıştım
Sonunda zayıfım diyebiliyorumm ..
Muhtemelen şu evlilik konusunu halletmeye çalışırken aşırı zayıf olacağım.
Kızlar demişti de inanmamıştım
Haklı canım haklı o yüzden zaten gerginliğim ama güzel olacak tamam gideceğim konuşacağım tamam kızım diyecek dimi ..
kızlar geçen gece rüyamda babamı gördüm(wft etti) rüyamda bana zeliş sen çok zayıflamışsın dedi sonra kendime bi baktım incecik olmuşum sizce bu bi işaret mi
?:)
Off kızlar bilmiyorum ya
Babam olmaz deyip duruyormuş etrafındakilere, ilk gün tamam biraz olumsuz düşünebilirdi zamanla atması gerekmiyor muydu bunu üstünden ?
BAna ters geliyor işte Ayşe'cim hayır diyecek gibi.
HAtice'cim ne kadar mantıklı konuşsam da okulun bitsin diyecek hacettepe varken orada ne işin var vs.
Ben de burada bitiremem ben bu okulu bu gerginlik bu stres vs diye konuşmayı düşünüyorum.
İkna etmek için neler diyebilirim fikir bekliyorum sizden.
Nihal'cim cidden bir konuşsam en azından belirsizlik kalkacak bana o an ne derse o fikri net olacak .
Bence onu sen etkileyeceksin. Mantıksal açıdan olmaz demesi çok normal, diyebilirde. Sende o zaman ne kadar çok sevdiğini onsuz olamayacağını anlat. Babanı sen daha iyi tanırsın. Mutlaka zayıf bir noktası vardır.
kızlar geçen gece rüyamda babamı gördüm(wft etti) rüyamda bana zeliş sen çok zayıflamışsın dedi sonra kendime bi baktım incecik olmuşum sizce bu bi işaret mi
?:)
hilalcim bilemiyorum ama babanın suan tepkisi çok normal,birden bire çıkan bir karar, bu kolay evet demesini bekleme zaten. ama senin konuşman daha etkili olacaktır.okul işine önem ver detaylı anlat babana,okulunu bırakmayacağına bitireceğine ikna olsun
Bence bir işaret Zeliş'çim. Çünki buraya geldin bizi buldun. Eminim sende istediğin kadar zayıf olacaksın. Benim tickerımı gördün dimi. 16 kiloyu burda verdim ben
Onun için uğraşacağım Ayşe'cim sadece babamla baş başa konuşmayı deneyeceğim önce bakalım kimse olmadan nasıl tepki verecek neler diyecek ..
ewt ben bakıyorum kilo vermeyen tek bi kişi bile yok inşallah çok isterim allaha çok dua ettim we karşıma siz çıktınız:)
inş. olumlu tepki verir cnm bize de hemen haber konuşunca merakta bırakma
Oy kuzum benim kıyamam ben sana. Sen bizi bırakma yeter. Bak gör ne kadar zayıf ve güzel bir genç kız olarak gideceksin üniversiteye.
kendimi 3 yıl önce zayıf görmüştüm ve zayıfladım ama tekrar aldım o ayrı mesele şimdi de çok umutluyum:)
BU sefer son olacak inşallah Zeliş'cim ..
Sonuçta üniversiteye zayıf başlamayı istiyorsun değil mi ?
Bunu hiç aklından çıkarma ..
ewt en çok istediğim şey bu sonuçta yeni bi hayata başlıycam ve ben böyle başlamak istemiyorum![]()
bu konuda bende çok duygusalımdır neler neelr var hayatta üniversitede hamile kalıp memleketine giderken mola yerindeki tuvalette doğurup çöpe atıp yola devam etmiştide bir kız şoförler farkedince bulmuşlardı.ne insanlar var allah ölelerinden etmesin ya bazen kızıma kızıyorum bağırıyorum sonra üzülüyorum isteyipte çocuğu olmayanlar var diye.
Off kızlar bilmiyorum ya
Babam olmaz deyip duruyormuş etrafındakilere, ilk gün tamam biraz olumsuz düşünebilirdi zamanla atması gerekmiyor muydu bunu üstünden ?
BAna ters geliyor işte Ayşe'cim hayır diyecek gibi.
HAtice'cim ne kadar mantıklı konuşsam da okulun bitsin diyecek hacettepe varken orada ne işin var vs.
Ben de burada bitiremem ben bu okulu bu gerginlik bu stres vs diye konuşmayı düşünüyorum.
İkna etmek için neler diyebilirim fikir bekliyorum sizden.
Nihal'cim cidden bir konuşsam en azından belirsizlik kalkacak bana o an ne derse o fikri net olacak .
Canım benim inşallah babanla uzlaşırsınız.Hani burdan tanımadan konuşup sana yön vermek biraz anlamsız.Ama kalbim mutlu olman yönünde.Babanla ilişkin iyi sanırım.Okulun bitmesini,ayaklarının üstünde durup evlenmeni istemesi her baba gibi normal.Cumartesi konuşup olumsuz bir durum olursa ki inşallah olmaz sakın çat kapı gidip babanla aranı bozma.Başlangıç olumsuz olsada pazartesi ye kadar onun gözünün önünde ol.Israrcı değil kararlı bir tavır sergile.Senin o halini görünce kızının mutsuz olmasını istemez.Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Canım cumartesi gideceğim konuşmaya eğer pazar sabaha kadar gelip haber vermediysem bilinki olumlu durum en azından ılımlı yaklaşıyor pazartesi falan dönerim ama olumsuz olursa direk asla gibi bir tepki verirse cumartesi geri dönerim.
Orada yazma şansım olmaz çok büyük ihtimalle.