Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa dimi doğru Eda'cım öyle anlaşılabilir ben sözde orada duygusallık yapmak istemiiştim.
Burada yalnız olmanın çok zorladığını bu sorunlar varken böyle sıkılmışken okulu burada çok fazla uzatabileceğimden korkuyorum falan diye de devam edebilirim hani burada olmanın asıl okuluma ters etki yapacağını ifade edebilirim ..

Hilal'cim şimdi sen burda ne düşünürsen düşün boş bence. Sonuçta konuşma babana göre yönlenecek. O yüzden şimdi şöyle söyleyeyim böyle söyleyeyim diye düşünme. Ben olumlu bir sonuç çıkacak diye düşünüyorum. Sonuçta annende senin yanında olacak.

Maaşallah valla, darısı başımıza topikçek :1:
Bi 80 olsammm gi görsem 79,9'u falann, rüyamda bile egzersiz yapacak kadar hırslanırım, 60a inmeden de durmam biliyorum da işte.. offf :31:

Ben ilk geldiğimde takımın en şişmanıydım kızlar. Hatta Hilal çok iyi hatırlar. 69 u görmek rüya gibiydi benim içinde. Emin olun bi gün sizde göreceksiniz o kiloları. Bu arada siz benim fotoğraflarımı gördünüz mü?

kızlar dünkü kaçamakların etkisi yoketmeye çalışıyorum bugün.bol yeşil çay içtim,sabah yürüdüm.
menüm
sabah
bir dilim dukan ekmek
bir parça peynr

öğle
balık

ara
bir kutu süt

akşam
köfte
yoğurt
acıbiber turşusu

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

ha bu arada annem de 2 haftadır dukan yapıyo bayaa da alıştı.2.5 kg verdi.insülin miktarını düşürdü çünkü şekeri çok düştü.süper olcak ya 7-8 kg daha verirse.hiç bozmuyo o da.sadece dün okuma bayramımıza geldiği için o da kaçamak yaptı..

Maşallah ablacım. Ana kız süpersiniz vallahi. Annemide ben zayıflatmak istiyorum. İnşallah bu kış gelebilirse yanıma onuda ben zayıflatacağım.

Hilal'cim şimdi sen burda ne düşünürsen düşün boş bence. Sonuçta konuşma babana göre yönlenecek. O yüzden şimdi şöyle söyleyeyim böyle söyleyeyim diye düşünme. Ben olumlu bir sonuç çıkacak diye düşünüyorum. Sonuçta annende senin yanında olacak.

Ben ilk geldiğimde takımın en şişmanıydım kızlar. Hatta Hilal çok iyi hatırlar. 69 u görmek rüya gibiydi benim içinde. Emin olun bi gün sizde göreceksiniz o kiloları. Bu arada siz benim fotoğraflarımı gördünüz mü?

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

Ahh bir düşünmeden edebilsem :14:

Evet Ebru'cum çok iyi hatırlıyorum takımın en şişmanı benim demiştin, ben de sana sadece şimdilik 3-4 ay sonraki haline kendin bile şaşıracaksın demiştim ..

misafirlerimi yolladım yatığım keketen ağzıma sürmedim nasıl başardım bilemiyorum ama buradaki sorumluluğumdan olsa gerek yersem sanki ceza verecekmişsiniz gibi hissediyorum :)

Evet canım görmüştüm ben, gerçekten büyük bi değişim olmuş ve devam da ediyo, süper!

misafirlerimi yolladım yatığım keketen ağzıma sürmedim nasıl başardım bilemiyorum ama buradaki sorumluluğumdan olsa gerek yersem sanki ceza verecekmişsiniz gibi hissediyorum :)

iyi yapmıssın cnm yarın kilo bildirim günü zatüüüüüüüüüü listede olmasan bile kendini kısıtlaman için bir neden daha sana :45:

hoşbulduk Hilalim

ben de menümü yazayım bari

sabah
1 yumurta
az badem
peynir
kaşar
1 bardak süt

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım karnıyarık
yarım kase ayranaşı
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
1 bardak nescafe
az badem

Afiyet olsun Turticim süper olmuş menü.

hello bebeklerrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzz

Anlamadığım şey Hilal'in senden alıntılayıp hoşgeldin dediği mesaj senin mesajından önce oluyor. Nasıl iş bu :26::9:

$DSC_0183.webp$DSC_0182.webp$DSC_0181.webp$DSC_0179.webp$page1.webp$page.webp$cats.webp$page.webp

hilalciğim benim hikayemide anlatayım belki ilham verir sana:)biz eşimle arkadaş aracılığla tanıştık ben kocaeli o gaziantep 3 ay tl görüştük sonra yüz yüze geldik (o görmeye geldi) sonra dedik biz birbirimizi bulduk 6 ay sonra dedi ailene anlat .ben önce abimi koydum araya oaile meclisi toplandı abim dedi evlenmek istiyorlarmış gaziantepli orada yaşayacaklarmış yalnız bende tık yok babam gaziantepli diyince olmaz deyip kestirip attı.ikna olmadı 1 ay benimle konuşmadı senden bunu beklemzdim diyip duruyordu hep ne ağlamıştım ama.bir yanda sevdiğin adam bir yanda ailen sonra amcam girdi araya derken zorla gelsinler görüşelim dedi eşimi gördükten sonra hepsi yumuşadı nedense:)1 ayın içinde nişan taktık nişandan sonra antepe geldik burasını beğendi aileyi beğendi anlaştılar iş oldu anlayacağın. yani ilk başta bütün kız babaları nazlanır.alttan alın araya büyükler girsin sen fazla karışma bence sonra aileler falan tanışınca sevdiğinide tanıyınca geçer gider hayırlısıyla o da razı olur emin ol.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 kase çorba
3 tane köfte + domates + salatalık

Akşam

1 kase sütlü nesfit
Kızımın pizzasından küçük bir dilim (Cezamı siz belirleyin):26:

2 litre su + yeşil çay

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 kase çorba
3 tane köfte + domates + salatalık

Akşam

1 kase sütlü nesfit
Kızımın pizzasından küçük bir dilim (Cezamı siz belirleyin):26:

2 litre su + yeşil çay

50 mekik çek bence erisin :)

Süpersin canım kendinle gurur duymak ne güzel değil mi..
Veririz tabi çıkar hemen şeytancıklar :47:

hoşbulduk Hilalim

ben de menümü yazayım bari

sabah
1 yumurta
az badem
peynir
kaşar
1 bardak süt

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım karnıyarık
yarım kase ayranaşı
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
1 bardak nescafe
az badem

Afiyet olsun turtam.
Yüzün sorun çıkarmıyor sanırım artık.

Anlamadığım şey Hilal'in senden alıntılayıp hoşgeldin dediği mesaj senin mesajından önce oluyor. Nasıl iş bu :26::9:

Ben turta iki kez gönderdi heralde teki geride kaldı demiştim dönüp de bakmadım sonra ..

hilalciğim benim hikayemide anlatayım belki ilham verir sana:)biz eşimle arkadaş aracılığla tanıştık ben kocaeli o gaziantep 3 ay tl görüştük sonra yüz yüze geldik (o görmeye geldi) sonra dedik biz birbirimizi bulduk 6 ay sonra dedi ailene anlat .ben önce abimi koydum araya oaile meclisi toplandı abim dedi evlenmek istiyorlarmış gaziantepli orada yaşayacaklarmış yalnız bende tık yok babam gaziantepli diyince olmaz deyip kestirip attı.ikna olmadı 1 ay benimle konuşmadı senden bunu beklemzdim diyip duruyordu hep ne ağlamıştım ama.bir yanda sevdiğin adam bir yanda ailen sonra amcam girdi araya derken zorla gelsinler görüşelim dedi eşimi gördükten sonra hepsi yumuşadı nedense:)1 ayın içinde nişan taktık nişandan sonra antepe geldik burasını beğendi aileyi beğendi anlaştılar iş oldu anlayacağın. yani ilk başta bütün kız babaları nazlanır.alttan alın araya büyükler girsin sen fazla karışma bence sonra aileler falan tanışınca sevdiğinide tanıyınca geçer gider hayırlısıyla o da razı olur emin ol.

İnşallah biz de böyle sonuçlar alırız.
Yalnız bizim sorunumuz acele çözülmesi gerekiyor iş.
Yoksa belki dediğin gibi zamanla olurdu.
Araya girenler girdi konuştu zaten ama artık senin babanla yüz yüze konuşman lazım sana dayanamaz dediler ondan ben konuşacağım ..

bende menümü yazym öyle çkym :)

sabah:1kk peynir
5zeytin
2 dilim ekmek

öğlen:2 dilim ekmek
1kk peynir
domate
kahve(şekerli)maalesef:(

akşam:1 kk peynir domates 5 zeytin

gün boyunca kahvaltı yemişim :) öğrencilik işte:)

Back
X