Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar
nasılsınız..

menümü yazayım

sabah
1 dilim dukan ekmek
peynir
güllü yeşilçay
öğle
tavuklu çorba
semizotu salatası (yoğurtlu)
zero

ara
özel günler çayı
3 erik

akşam
kıymalı semizotu
sarmısaklı yoğurt
1 dilim dukan ekmek
özel günler çayı

Erik haricinde gayet güzel olmuş Reyhan abla ..

afiyet olsun Reyhan abla
guzel olmus menun..

-Hilal o zaman sen bisiklet surerken cektigim videoyu hic izleme :D
ama iki elimi birakamiyorum ben surerken o fotograf icin oldugum yerde poz verdim :9:

Kız el bırakmadan korkuyorum ikisini de yoksa bir şey olmaz ama o elin teki de olsa orada olacak :1:

arkadaslik talebi gonderdim sana kabul edersen bakabilrsin:)

bu arada bugun bir ogrencimin babaannesi almanyadan gelmis, bana cikolata gondermisler 1 paket
ama hic yemedim :) mis gibi kokuyordu var ya..

cocuklara paylasip dagittim, kalan 4 minik parcayi da eve getirdim
dukan diyetim bitince yemek gibi cilginca bir dusuncem var :D
ama ya bozulur o zamana kadar ya da benim gozum donebilir.. :D

Bence de o çikolatalar dayanmaz :1:

Hilalcim yorumunda haklisin artik sporu eklemem lazim, spor arti diyet ne guzel kilolar vermistim ben, anladim ki
diyet tek basina bir ise yaramiyor ..

Insallah gunden gune daha da toparlanip baslayacagim sporuma ..

Bu arada hilal cim yarin babanla goruseceksin sanirim dilerim olumlu sonuc alirsiniz sevdicegin ve senin hakkinda hayirlisi olsun canim benim saglik konularinida lutfen ihmal etme
bak bana erteledim erteledim bi yerde patlak verdi herzaman erken adim atmak en iyisidir ..

Ebrucum sanirim daha iyisin Allah sifani versin ..

Menumu yazip cikacagim arkadasim almaya geliyor biraz kendime geleyim diye ..

Erik haricinde gayet güzel olmuş Reyhan abla ..

Kız el bırakmadan korkuyorum ikisini de yoksa bir şey olmaz ama o elin teki de olsa orada olacak :1:

Bence de o çikolatalar dayanmaz :1:

Ya cikolatalarin hepsini dagitsam tam yetmyor cocuklara
Bu sefer baslarlar ogretmenim neden onlara iki tane verdin falan :1:

Yok ya yemiycem annemlere falan mi versem ki :))

Ne dedi Gönül doktor ne oldu ?

Agrnin haaaala gecmemesine cok sasirdi, o halde cekecegiz dedi haaayiiirr cektirmek istemiyorum dedim,

daha once kullandigimdan daha agir antibiyotik verdi ve bir hafta boyunca gunde uc kere almam gerektigini soyledi haa ayriyeten dolgu yaptigi sorunlu disime yani
delik acti icerdeki basinc disari aksin diye ve varsa mikrop ki muhtemelen vardir daha iyi dagilirmis bilmiyorum fazla anlamiyorum tib dilinden
...

Yani boylelikle disimi cektirmedim canim antibiyotik kullanip haftaya gene gidicem duruma gore bakacak insallah cektirmek durumunda kalmam ama
suan cok sukur daha iyiyim ..

betül çok tatlısın.. çok genç ve güzelsin tatlım..ve fotoğraflarda bi nostalji havası var çok beğendim.ada
da mısın sen canım?

Cok gecmis olsun gonul
Bu hafta sonunda iyilesir insallah disin
Cekilmemesi iyi bence de

Bence de annenlere ver Betül o tam bir risk faktörü ..

gülüm daha önce de ps günümde erik yedim etkilemedi ..meyve şekeri çok olmadığından eriği salatalık kategorisine koyup yiyorum çok az.çünkü yemezsem erik bitmeden ben bu diyeti sırf bu yüzden bırakırım biliyorum çünkü kendimi..:30:

Ben de yiyeyim dimi o zaman bir şey olmaz :17:

Kuzular simdi cikmam lazim
menumu yazayim diycemde pek bisey yemedim
5_6 izgara tavuk o da derisi alinmis bikac kasik salata bir dilim ekmek(antibiyotk icin zoraki yedim yoksa afedersiniz kusmak zorunda kaliyorum )

Bu arada merak edip durumumu soran herkese cok tesekkur ediyorum iyi ki varsiniz :54:

Agrnin haaaala gecmemesine cok sasirdi, o halde cekecegiz dedi haaayiiirr cektirmek istemiyorum dedim,

daha once kullandigimdan daha agir antibiyotik verdi ve bir hafta boyunca gunde uc kere almam gerektigini soyledi haa ayriyeten dolgu yaptigi sorunlu disime yani
delik acti icerdeki basinc disari aksin diye ve varsa mikrop ki muhtemelen vardir daha iyi dagilirmis bilmiyorum fazla anlamiyorum tib dilinden
...

Yani boylelikle disimi cektirmedim canim antibiyotik kullanip haftaya gene gidicem duruma gore bakacak insallah cektirmek durumunda kalmam ama

Gönül'cüm neden çektirmek istemiyorsun çok ağrı yapıyorsun baksana sana ..

...

ne kadar çok çektirdi bu diş sana güzelim yaa..çok geçmiş olsun gülüm Allah kolaylık versin..

*** 13. TAKIM 257. ETAP *** Etap ikincisi :46::46::46:

angelic2 ( 71. 0 / 70.0 / 1.0 / 1.41 % )
betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
Chika ( 90.1 / 90.0 / 0.1 / 0.11 % )
Elmaliturta: ( 65.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
Eski_bir_masal : ( 56.4 / 55.8 / 0.6 / 1.06 % )
LaydLiNe: ( 69.3 / 68 / 1.3 / 1.88 % )
TadLi : ( 57.6 / 57.3 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 62.9 / 0.3/ 0.47 %)
UZAYIM ( 66.4 / 66.4 / 0.0 /% )

13. TAKIM ORTALAMASI: 0,62 %

Evett sonuçlarımız açıklanmış herkesi tebrik ederim kızlae ikinciyiz ..

Yorumlarımıza gelelim.

Reyhan abla; Menülerin gayet güzeldi kaçamaklı bir gün haricinde tebrik ederim sonucunda gayet güzel yalnız sabah da yazdığım gibi paylaşımların çok az lütfen bu hafta daha çok katılmaya çalış izinli yazmak istemiyorum..

Betul ; Eski betülün gittiğini görüyorumi ufak tefek kaçamaklar olsa da her gün arka arkaya kaçamak olmuyor. Böyle devam edersen kısa zamanda bitecek kilo işi ..

Eda; Bu hafta pek iyi değildi kendin de biliyorsun Eda'cım ama mutlaka her gün menünü yaz ki kaçamak yapınca yazmam değil nasıl yazacağım düşüncesi ile kaçamaklarını engelle.

Turtam ; lütfen izindeyim diye kendini bırakma ..

Ebru; maşallah çok güzel bir sonuç aldın bu hafta, söylemediğin o kaçamağın yaradı sana hala ne olduğunu merak ediyorum bu arada :1:

Gönül ; Sporun eksikliğini çok hissediyorsun, spor yaptığın haftalarda nasıl kilolar verdiğini biliyorsun bak yaz gelmişken hazır sıkı tut bu işi ..

Ayşe ; bu hafta reglin bitimi ve stresini üzerinden atarak güzel sonuçlar bekliyorum senden ..

Hatice; Canım bence kesinliklikle kilo vermeni engelleyen bir dış faktör var, menülerin gayet güzel spor dersen yapıyorsun 1-2 hafta engelleyebilir kilo vermeni ama bu kadar zaman etkileyeceğini düşünmüyorum.
Bir yağ oranına baktır bakalım önce eğer çok düşükse verecek kilon olmayabilir aksi durumda mutlaka tahlillerini yaptırmanı tavsiye ediyorum hormonlarla alakalı bir durum olabilir.

Nihal ve Nermin ; Menüleriniz gayet güzeldi, paylaşımlarınız da öyle çok güzel bir giriş yaptınız haftaya listede olacaksınız diye tahmin ediyorum bu motivasyonunuzu kaybetmeyin ve buradan ayrılmayın inanıyorum ki kendiniz bile şaşıracaksınız halinize ..

Zeliş ; Menülerin de pek bir problem yoktu zamanla doğru yanlışı daha iyi öğreneceksin yalnız ben senin menülere olsun mesajlara olsun çok fazla yorum yaptığını görmüyorum bu hafta buna dikkat etmeni istiyorum listede olman için gerekli çünkü.

Genel olarak benim yorumlarım böyle eksiğim varsa affola ..
HAftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah bir kaç haftadır derecede değildik tekrar dereceli günlerimize döndüğümüz için de ayrıyetten teşekkür ediyorum :71::71:

tebrik ederim :46::46: ay yok hilalim ya spor yapamıyorumdiye aksine daha cok dikkat ediyorum

bu arada alıntıladım ama çıkmadı hem kalbim sıkışıyor diyorsun hem sigara içiyorsun :47::47::20::20: dikkat etmen lazım senin birde stres sana yaramıyor yani

betül çok tatlısın.. çok genç ve güzelsin tatlım..ve fotoğraflarda bi nostalji havası var çok beğendim.ada
da mısın sen canım?

Tesekkur ederim Reyhan ablacim
Fotograflarla instagram programinda oynandi abla o dogal halleri degil :))
Adada degilim, gecen haftasonu gittik arkadasimla 4-5 saatligine

kaçamak karşılığı cezamı uyguladım ve geldim ama yorgunluktan ölüyorum :)

tebrik ederim :46::46: ay yok hilalim ya spor yapamıyorumdiye aksine daha cok dikkat ediyorum

bu arada alıntıladım ama çıkmadı hem kalbim sıkışıyor diyorsun hem sigara içiyorsun :47::47::20::20: dikkat etmen lazım senin birde stres sana yaramıyor yani

Farkındayım turtam da gideceğim ya şimdi tembihliyorum :1:

Ahh ahh sorma ne desen haklısın şu stresle iyice arttırdım zaten sigarayı sayamıyorum ..

kaçamak karşılığı cezamı uyguladım ve geldim ama yorgunluktan ölüyorum :)

Aferin sana Zelişcimm ..

Kızlar ben kaçıyorum kendinize dikakt edin.
Ne zaman gelirim nasıl gelirim bilemiyorum ama ne olur bana bol bol dua edin ..
Hepinizi öpüyorumm 16:

Back
X