Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum :9::8: özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii :60: :60:

Son düzenleme:
Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum :9::8: özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii :60: :60:

iyi tatiller.bol bol yüz,sıkılaş,tadını çıkar:3:

kilo bölünmek ne demek,anlamadım ben.yarısını falan mı alıyorlar:26:

oh ne güzel küçülmek.ama keşke 1 tane alsaydın.zayıflayınca ne olacak o iki pantolon:34:
bende dukana çok taraftar değilim zatem sadece 2 gün yapcaz.yoksa gelemem öle sebze yok ,meyve yok:56:

Diğer bol pantalonları giymemek için aldım canım, zaten indirimdelerdi :21: 42 bedene inene kadar bunları giyerim :D

Ayyy sebzesiz bir hayat hayal bile edemiyorum. Et sevmiyorum, etsiz yaşarım ama sebzesiz asla :52::9:

Ayyyy süperrrr :1: Benim içinde yüz güneşlen canım :3:

kilo bölünmek ne demek,anlamadım ben.yarısını falan mı alıyorlar:26:

oh ne güzel küçülmek.ama keşke 1 tane alsaydın.zayıflayınca ne olacak o iki pantolon:34:
bende dukana çok taraftar değilim zatem sadece 2 gün yapcaz.yoksa gelemem öle sebze yok ,meyve yok:56:

bende tam bilmiyorum ya..ama sana olmiycak zaten heralde..gerekirse gelince ebru anlatir..2 haftadan fazla burda osaydin ilk listeye girerken kilomu bölünuyor ne..yanlis bilgi vermiyeyim simdi:)

hallöcheeeeennn vay vay vay iyi bakalim bas havani..sen geliceksin ben gidicem ..sana iyi tatiller canim

Merdiven çıkarak ancak kalbini yorarsın canım.
.
Ciddenmi Canım :S ben bilmiyorum yararlı diye biliyorum basenlerim falan var ... çıkınca bayağı yoruluyorum ..

Günaydın Kızlar..
Bende her sabah tartılıyorum .. Meraklıyım işte naparsın.. Yeniyim ama çok hızlı kaybediyorum sanki :(
Belkide az yediğimden .. Kasmı kaybediyorum .. hiçbirşey bilmiyorum :( kilo verdiğine üzülen tek ben varım sanırım..

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar:16: Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.

sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr
Teşekkürler canım benimmmmm :16: Ama daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söyledi:16:Kilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar:53:Ama söylemiyorum:1: Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:

günaydinnnnn:16:

nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)

haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum

bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam:41:
Hatice hanım falan :1: Ödem var sanırım.İleri sayfalarda eksiye düştüğünü yazmışsın,ödemin gitmiş sanırım:16:

Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.
Canım aynı gün regle olmuşuz:1: Ben yoldaydım ve çok ağrılı geçti.Bir gün Bolu Abantta kaldık.Çok güzel bir yer.Dinlenip dün annemlere ulaştık.Bu arada Ebrucum xs tişört almışsın süpersin canım.Maşallah sana:16:
Aaaaaa Hatice gelmiş hoşgelmiş :32::3:
Hoşbuldum Yasemincim :16:

Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
Hoşgeldin Kübra .Ben Hatice.

evet bizim takımda ağırlıkta öğretmenler var :1:
Evet evet.Fundacım neden takılmadı acaba:44:.Bu öğretmenlerin hepside neden kilolu diye :1:

@Kübracim

burda herkes ögretmen :)) ben haric ama bende özel davet oldugunda abiturientlere(uni öncesi 3 yillik egitim alan ogrenciler) kisa süreli derslerine katiliyorum
birde onlarin bazi projeleri hep bizim kuruldan geciyor bisekilde iliskim var yani ogrenci ögretmenlerle

ama burasi ögretmen dolu ve hepsi cok bilmis :)))) ebru haric o saglikci o yuzden cok sevkatli :))) * hatice olsaydida ogretmenlere lafima takilsaydi hemen keske :))
Geldim geldim merak etmeyin.Bak cadılara yerimiz boşmu sandınız bakem:47:Hepsi çok bilmiş ha :33::33::33:Bizi kıskananlar mı var nedir:1:
en cok ben sekerim:emir_bebek:

yarin falan hatice gelirse görsün:))
Ben gidince tahtıma konacağını mı sandın sen:27::27:EN TATLI BENİM.Ben geldim, in bakayım ordan,bir daha görmeyeyim seni:60:

Bırakıp gitmeseydi oda :9:Kulakları çınlıyordur şimdi, yeride yokluğuda belli hatunun. Gelir inşallah en kısa zamanda. Giden bir gidiyor gelmiyor nedense. Gönül'de uğramaz oldu, Nermin'de. Bir ben varım gidipte tekrar gelen. :9:

Canlarım benim, geldim:16:Özlenmek ne güzelmiş:16:Seviyorum sizi.Ferhan hariç:60::60:Yok yok darılmasın şimdi onuda seviyom:1:

Teşekkürler canım benimmmmm :16: Ama daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söyledi:16:Kilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar:53:Ama söylemiyorum:1: Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:

hosgeldiiinnnn :)))) yok yok dal gibisin "gözleri aska güllleeeenn taze sögüt dalisssiiiinnnn"

100% spordan canim..spor yapip 4 kilo veren , spor yapmadan 7-8 kilo verenden daha cok vermis gibi gorunuyor

eee anlat bakalim..anlatmissin biraz ama ..abanta ugramissiniz ne guzel yapmissiniz..ask mi tazelediniz:)) demek akrabalar incecik olmussun diyorlar ha..ee tabi onlar bizi görmedi :)))))))

hosgeldiiinnnn :)))) yok yok dal gibisin "gözleri aska güllleeeenn taze sögüt dalisssiiiinnnn"

100% spordan canim..spor yapip 4 kilo veren , spor yapmadan 7-8 kilo verenden daha cok vermis gibi gorunuyor

eee anlat bakalim..anlatmissin biraz ama ..abanta ugramissiniz ne guzel yapmissiniz..ask mi tazelediniz:)) demek akrabalar incecik olmussun diyorlar ha..ee tabi onlar bizi görmedi :)))))))
Aşk tazeledik evet:1::1:Abantı çok beğendim.Kesinlikle spor çok önemli.Yorumlara çok sevindim.Benim arkaaşlarımda çıtır mı çıtır canım :16:

Hoşgeldin Kübra .Ben Hatice.

Evet evet.Fundacım neden takılmadı acaba:44:.Bu öğretmenlerin hepside neden kilolu diye :1:

Geldim geldim merak etmeyin.Bak cadılara yerimiz boşmu sandınız bakem:47:Hepsi çok bilmiş ha :33::33::33:Bizi kıskananlar mı var nedir:1:

Ben gidince tahtıma konacağını mı sandın sen:27::27:EN TATLI BENİM.Ben geldim, in bakayım ordan,bir daha görmeyeyim seni:60:

Canlarım benim, geldim:16:Özlenmek ne güzelmiş:16:Seviyorum sizi.Ferhan hariç:60::60:Yok yok darılmasın şimdi onuda seviyom:1:

SEN BANA MECBURSUN BILEMEZSINN hehe

allahim deliiiii mesaj sayiyooo

Ciddenmi Canım :S ben bilmiyorum yararlı diye biliyorum basenlerim falan var ... çıkınca bayağı yoruluyorum ..

Günaydın Kızlar..
Bende her sabah tartılıyorum .. Meraklıyım işte naparsın.. Yeniyim ama çok hızlı kaybediyorum sanki :(
Belkide az yediğimden .. Kasmı kaybediyorum .. hiçbirşey bilmiyorum :( kilo verdiğine üzülen tek ben varım sanırım..

canim aman dikkat et...sen yemiyordun diymi ekmek? bak sabah bir yazi okumstum kopyalanmiyordu..bulup linkini yolliyayim özelden..yemeden veridigin kilolari carcabuk alirsin butun emeklerin gider..diyette karbonhidratta proteinde hatta yagda..alinmali dengeli biskeilde..vucudumuz öyle bir dengede ki.. bir bozdun mu..ammmannn

canim aman dikkat et...sen yemiyordun diymi ekmek? bak sabah bir yazi okumstum kopyalanmiyordu..bulup linkini yolliyayim özelden..yemeden veridigin kilolari carcabuk alirsin butun emeklerin gider..diyette karbonhidratta proteinde hatta yagda..alinmali dengeli biskeilde..vucudumuz öyle bir dengede ki.. bir bozdun mu..ammmannn

Evet canım mesajı aldım hemen inceleyecem .. Zaten bugünden itibaren ekmeği tekrar geri aldım 1 dilimcik .. Ve dikkat edecem .. Bunu farkettim zaten boşuna çabalamak istemiyorum saol canım :(

Son düzenleme:
Back
X