Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar merhabaa

Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu :34: :1:

Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun

canim aman dikkat et...sen yemiyordun diymi ekmek? bak sabah bir yazi okumstum kopyalanmiyordu..bulup linkini yolliyayim özelden..yemeden veridigin kilolari carcabuk alirsin butun emeklerin gider..diyette karbonhidratta proteinde hatta yagda..alinmali dengeli biskeilde..vucudumuz öyle bir dengede ki.. bir bozdun mu..ammmannn

Ferhan bana da gonderirr msn o yaziyi ozelden

Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum :9::8: özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii :60: :60:

iyi tatiller canım!..
bizim yerimize de eğlen bakalım :((

Herkese Merhabalar:16: Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.

hoşgeldin canımcım.
özlettin kendini :)

Evet canım mesajı aldım hemen inceleyecem .. Zaten bugünden itibaren ekmeği tekrar geri aldım 1 dilimcik .. Ve dikkat edecem .. Bunu farkettim zaten boşuna çabalamak istemiyorum saol canım :(

annem anlatti az önce..gecen yillarda bir arkadasi incecik olmus "dal" gibi:) ama hic birsey yememis..sonra daha yeni gecen haftalarda görmüs :O sok olmus eskisinden cok cok cok cok daha kilo almis herseyi indiriyormus mideye.. pisikolojide bozuluyor yemiyye yemiye ..ben simdi 3 haftadir diyetteyim hic aclik uzuntu cekmeden basit kurallarla 3 kilo verdim

annem anlatti az önce..gecen yillarda bir arkadasi incecik olmus "dal" gibi:) ama hic birsey yememis..sonra daha yeni gecen haftalarda görmüs :O sok olmus eskisinden cok cok cok cok daha kilo almis herseyi indiriyormus mideye.. pisikolojide bozuluyor yemiyye yemiye ..ben simdi 3 haftadir diyetteyim hic aclik uzuntu cekmeden basit kurallarla 3 kilo verdim

Doğru olanı yapıyorsunda ondan. Beslenme düzenin kilolarının hepsini verince değişmeyecekki, yani zayıfladım diye hamurişlerine gömülmek :52::9: Zamanında dengeyi oturtmadıysan vücut "amanın ben bunları yemeyeli çok oldu kıtlık var sanırım depola depola" diyecek:9::9::9: sonraaaa sonrası malum işte:17::21::1::27::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

simdi sen ne kadar yoksun hatice hanim
Burdayım kız.Biryere gittiğim yok:1: Arada yazlığa falan gideceğiz.Onun dışında buralardayım:16:

Kizlar merhabaa

Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu :34: :1:

Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun
Hoşbuldum canım :16: Neden canın sıkkın?

iyi tatiller canım!..
bizim yerimize de eğlen bakalım :((

hoşgeldin canımcım.
özlettin kendini :)

Hoşbuldum canımcım.Valla bende özledim sizleri.Hep aklımdasınız:16:

hadi yaaaa nasi yani girebilicekmisin?

tühhh yaa..bende ne guzel yoksun diye ................ hehe

annenler nerde canim ?simdi okullar kapaninca siz annenlerde mi kalicaksiniz?

azicik bekliyceksin canimcim
kübra yolladim simdi bekliyorummmmm ayy ne sacma ayol

Bende yeni üyeyim diye mesaj atamıyorum buda çok saçma :)
Gönderdiğini okudum canım ..
Ve artık dikkat edecem yavaş yavaş .. Gencim daha .. geri gelmeyecek şekilde verecem kiloyu ..

Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum :9::8: özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii :60: :60:

İyi tatiller :)

Bir daha vermesi de çok zor olacak onun mesela

Doğru olanı yapıyorsunda ondan. Beslenme düzenin kilolarının hepsini verince değişmeyecekki, yani zayıfladım diye hamurişlerine gömülmek :52::9: Zamanında dengeyi oturtmadıysan vücut "amanın ben bunları yemeyeli çok oldu kıtlık var sanırım depola depola" diyecek:9::9::9: sonraaaa sonrası malum işte:17::21::1::27::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Kesinlikle, eğer bundan önce çok yediğimiz bir günden sonra, ertesi hafta dikkat edip, 1 gün de spor yapsaydık bu hale gelmezdik :)

Herkese Merhabalar:16: Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.

Hoşgeldin canım, biri tatilden geliyor, biri tatile gidiyor :)

Teşekkürler canım benimmmmm :16: Ama daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söyledi:16:Kilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar:53:Ama söylemiyorum:1: Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:

En güzeli de bunları duymak olsa gerek :) Çünkü insan zayıfladığını farkediyor ama başkasından duyunca gururu okşanıyor :) Bir de "aman çok zayıflamışsın sakın daha fazla verme"ciler var tabii.. Mesela benim babannem :D annanem :D

FErhan atabilirsin simdi

Ya canim sikkin aslinda kotu bir sey yok ama cumartesi gelcekler ya stres olusturuyo ustumde biraz

herkeşciklere selam

2 gündür modem yüzünden gelemiyorum çok sinirliyim :15:

hepinizi çok özledim ya 2 gündür aklımdasınız :34:

eee napıyonuz yeni bi gelişme varmı ben geçmişi okiym inş fazla kaynatmamışsınızdır:1:

hadi yaaaa nasi yani girebilicekmisin?

tühhh yaa..bende ne guzel yoksun diye ................ hehe

annenler nerde canim ?simdi okullar kapaninca siz annenlerde mi kalicaksiniz?
Ben yokum diye sevindin öylemi hain:1: Annemler Edirne de.Bizde tatilde burdayız canım.Tek problem ara ara yazlığa,il dışına falan gideceğiz.O zamanlar biraz problem olacak.Onun dışında buralardayım.Gittiğim yerlerde de giremezsem haber veririm:16:

Son düzenleme:
2- 3 TEMMUZ MESAJ SAYILARI
Laydline ---- -- 28 -29
Betuld ---------11 -3
Mersinli42 ------21 -13
Akashha -------10 -7
Yasminyaso ----18 -23
Pia ------------ 21 -18
kbra23 ---------18 -33
nesdii28 --------13 -5
nur84 ----------???
elmalıturta ------???
zaum -----------???
uzayım ---------izinli :)

unuttuğum kişi varsa , hatalı bişi varsa söyleyin kızlar !..

Back
X