Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ancak girebildim ya kusura bakmayin

Sabah cok erken kalktim misafirimiz gelecekti kahvaltiya
Hazirlik yaptik oglene kadar
Onlardan hemen sonra da ben disari ciktim
Aksam gec geldim
Gecmisi oku vs ancak yazabiliyorum

Ben tahmin ettim zaten inşallah kaçamak yapmamışsındır diyecektim bir sonraki mesajı okudum diyemiyorum artık :47:

Bu arada biraz geç olacak ama, ben de okudum :)

Önemli olan okumandı Seda'cım. :16:

Herkes de cikti neyse gecmisle ilgili yorumlarimi yapayimm

Yasemin gecmis olsun ama senin tavrin cok super
Bos ver doktoru biz yanindayiz

Zeliha menun cok kotu olmus
Sabah pizzanin yaninda peynir domates vs de yiyebilrdin
Aksam da daha iyi seyler yemeliydin kizlar da demis zaten

Ebruu toparla kendiniii
Ya hedefimize yaklastik ve kucuk beden kiyafetler almaya basladik ya bence onun etkisi bu motivasyon
Ne yedigimi yazmayayim ama sevgilim bana bugum bir seyler yedirdi ye ye ye diye
Ben de aptal kafam niye uyduysam yedim
Cumartesi geliyorlar kesinlesti..

Ferhan iyi ki o sutlactan sonra aksam yemegi yemissin cunku hem hafif yemissin hem de diger ogunlerin de guzel

Tatlım ben toparladım kendimide seni nasıl toparlayacağız onu bilmiyorum. Ne yediysen bari az yeseydin, geç yemeseydin. Ayy şimdi ben bile heyecanlandım ama stres yapma en çok istediğin şeylerden biriydi zaten. İnşallah hayırlısıyla güzel geçer tanışmaları. Şu kaçamak olayınada çözüm bul artık, hani bu hafta bir kilo verecektin? Umarım verirsin :47:

günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem :21:

Eee hadi bakalım bu cuma bireysel derece bekliyoruz inşallah senden. Ferhan'ın söylediği şey eğer takıma katıldığın günden itibaren 14 günü doldurmuş olsaydın kilonu 2 ye bölmemiz gerecekti. Ama seninkisi tam iki hafta olmadığı için olduğu gibi gireceksin listeye. Ama Yasemin'in kilosu ikiye bölünecek. Çünki tam iki hafta olacak ona.

günaydin kizlarrr,

dün gece dayanamayip tartildim :))) sukadarini söyliyimgecen önceki haftabildirdigim reglimden önceki kilomun altindayim :))) pazartesi daha ayni kilodaydim..10 gundur hicmi vermedim diye uzuluyordum..vermisim biraz ,,cumayada daha 2 gün var :)

Hadi bakalım sendende güzel bir sonuç alırız inşallah Ferhan'cım. Ama kızlar tartılıp durmayın haftada bir tartılın yeter. Çünki bazen insanın moralini bozuyor tartı ve motivasyon eksiltiyor. :34:

Ayyy dün çok kızmışım doktora, akşam iş çıkışı motivasyonumu kazanmak için alışveriş yapmaya gittim. LC nin ama olsun daha önce giremediğim slim fit 44 beden pantalonlarının içine girdim :32: ve hemen aldım 2 tane, moralim yerine geldi. 2-3 ayı bırak 2 hafta önce bile giyemiyordum ben bu bedeni. Ablamla annem şok oldu, gözleri yuvasından fırladı, uzun zamandır bol giyiyorum ya göremediler hehehheheheheh:9::9::9::1::1::1::1:

Akşamları bende mi nesfit yapsam acaba. Menün güzel olmuş canım.

Menün güzel olmuş canım. BU akşam ekmek yemezsin olur biter:34:
Dukan diyetini yapan arkadaşımı 2 hafta önce acile kaldırdık. Kan değerlerine bakılmadan öyle standart diyetlerin yapılmasına karşıyım:47:

Günaydın canım :) Bende dün doktorda tartıldım. 1 kilo su tutmuş görünüyo ya vücudum hadi hayırlısı, yeşilçaya yüklenmem lazım.

Bugünki menüm güzel oldu zaten canım. Bence akşamları nesfit yemeni öneririm. Ben genelde yiyorum güzel oluyor. Resimlerini eklesene pantolonlarının? İnşallah daha düşük bedenlerde göreceğiz seni. Bende ikinci bebeği düşündüğüm için büyük beden kıyafetlerimi kaldırdım. Hamilelikte işe yarar diye düşündüm :9:

Eğer vücudun su tuttuysa bol iç yeşil çayı. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Böyle alakasız alakasız gibi oldu ama hepsine bişeyler yazmak istiyorum. Dukan konusuna daha önce söylediğim gibi bende karşıyım. Düzenli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor bence.

ya bir yazi buldum .sürekli birbirimize sordugumuz , bazen anlaymaadigimiz diyet le ilgili olurlar olmazlar cok guzel ama kopyalanmiyo :S /
link de veremeyiz

mesela az karbonhidrat bol proteinle neden hizlica kilo veriliyo? dogrumu?
diyette tamamen yagi cikarmak dogrumu
makarna yiyebilirmiyiz
kac porsiyon meyve
hangi ekmek

aslinda bildigimiz seyler gibi ama okadar kisa ve anlasilir anlatilmiski

Tatlım banada linkini atsana özelden.

Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum :9::8: özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii :60: :60:

Kız turti zaten bu hafta paylaşımların berbattı. Hiç uğramadın takıma. Bende diyorum bunun altında bişey var. Hadi bakalım sana iyi eğlenceler. Nereye gidiyorsunuz tatile? Özlenmeyecek kızmısın kide özleyin beni diyosun delü :9:

Herkese Merhabalar:16: Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.

Oyy kim gelmiş, hoşgeldin kuzucum çok özledim valla seni ben yaaaa :16:

Teşekkürler canım benimmmmm :16: Ama daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söyledi:16:Kilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar:53:Ama söylemiyorum:1: Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:

Ayyy ne güzel ne güzel. Yarın tartıl bakalım eğer güzel çıkarsa kilon cumaya listede ol sende. Şehir dışına çıkacağın zamanlar izinli yazarız seni:34:

Hatice hanım falan :1: Ödem var sanırım.İleri sayfalarda eksiye düştüğünü yazmışsın,ödemin gitmiş sanırım:16:

Canım aynı gün regle olmuşuz:1: Ben yoldaydım ve çok ağrılı geçti.Bir gün Bolu Abantta kaldık.Çok güzel bir yer.Dinlenip dün annemlere ulaştık.Bu arada Ebrucum xs tişört almışsın süpersin canım.Maşallah sana:16:

Hoşbuldum Yasemincim :16:

Teşekkürler canım yaaa sorma artık mağazaya girdiğim zaman artık neyi beğeniyorsam onları deniyorum ve hepsi cuk diye oluyor. Buda beni çok mutlu ediyor.

Kazasız belasız sapa sağlam ulaştığınıza sevindim canım :16:

Kizlar merhabaa

Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu :34: :1:

Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun

Neden canını sıkıyorsun anlamıyorum. Anlatmadğın bişeyler mi var bize yoksa sadece heyecandan mı?

Ben yokum diye sevindin öylemi hain:1: Annemler Edirne de.Bizde tatilde burdayız canım.Tek problem ara ara yazlığa,il dışına falan gideceğiz.O zamanlar biraz problem olacak.Onun dışında buralardayım.Gittiğim yerlerde de giremezsem haber veririm:16:

Haber vermezsen zaten kötü kötü şeyler söylerim sana haberin olsun :9:

2- 3 TEMMUZ MESAJ SAYILARI
Laydline ---- -- 28 -29
Betuld ---------11 -3
Mersinli42 ------21 -13
Akashha -------10 -7
Yasminyaso ----18 -23
Pia ------------ 21 -18
kbra23 ---------18 -33
nesdii28 --------13 -5
nur84 ----------???
elmalıturta ------???
zaum -----------???
uzayım ---------izinli :)

unuttuğum kişi varsa , hatalı bişi varsa söyleyin kızlar !..

Ellerine sağlık canım. Kızlar atmayanlar atsın biran önce yoksa 0 yazılıyor haberiniz olsun.

Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti:60:
"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."

:60::60::60::60::60:

Çok iyi yaaaaaaaaaa :60::60::60::60::60:

benim msj sayım11 ve 3 ablacım maalesef modem yüzünden ve gün içinde ders çalıştığım için paylaşımım düştü :50:

Not aldım canım ama biliyorsun takım kurallarını. Lütfen biraz daha gayret et paylaşım için. Benim ne kadar önem verdiğimide biliyorsun. Sonra kızmayayım sana. :20:

dünki menümü neden beğenmediniz çok üzüldüm bana güzel gelmişti demeki yanlışım var yinnee:30:

bu gün regl oldum ama 15 gün geçikmeli oldu sizce tartıyı bu etkiliyor olabilirmi :44:

ve annem benim için birsürü light bisküvi kraker falan almış sizce yesem sorun olurmu :44:

Haklısın canım oda sebep oluyor olabilir. Bu arada zayıfladıkça reglinde düzene girecek bence. Dünki menün çok sağlıksız olduğu için beğenmedik. Önemli olanın az yemek olmadığını biliyorsun zaten sağlıklı beslenmek en önemli düşüncemiz olmalı. Diyet ürünlerini mümkün olduğunca yeme, ayrıca annen neden sana sormadan almış? Galiba annen daha kabullenememiş senin genç kız olmanı. Ben kızım hakkında vereceğim kararlarda ki daha 6,5 yaşında mutlaka fikrini sorarım. Ara ara ye ama mümkün olduğunca az ye. Başkasına yedirebilirsen sen yeme daha iyi.

menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşilliik
şekersiz
çay

öğlen
ton balığı
yeşillik
2 dilim ekmek

akşam
1 kase korn flakes

su :bu gün ölçemedim

spor :yaklaşık 3 saat çarşıda dolandım :1:

FErhanin bahsettigi linkteki yazi

Yağı ve ekmeği kesmeden diyet yapmalısınız. Diyette yapılan en büyük hata ekmeksiz ve yağsız beslenmek. Sağlıklı zayıflamak için her gün en az 4-5 dilim ekmek tüketmelisiniz. Yağ alımını azaltın ama tamamen kesmeyin. Yağsız diyet yağda erieyen A, D, E, K vitaminlerinin vücutta kullanılmasını engelliyor.

Zayıflama diyetleri kaç kalorilik olmalı ? 1000 kalori altındaki zayıflama diyetleri, acil ameliyat gibi durumlarda, hastanede yatarak, ancak gözetim altında uygulanır. Kadınlar için ortalama 1000-1400 kalori, erkekler ise 1200-1600 kalori olarak düşünülebilir.

Diyet yapan kişilerin aylık kaç kilo vermesi sağlıklı? Kilo fazlası çoğaldıkça, yapılacak diyette bir değişiklik olmalı mı ? Haftada 500 gram, 1000 gram arası zayıflanması sağlık için uygundur. Bu hızla ayda ortalama olarak 3-4 kilo zayıflayabilirsiniz. Kişi düzenli egzersiz yaparsa, bu miktar aylık en fazla 6 kiloya kadar çıkmalı. Kişinin kilo fazlasına göre, uzun süreli bir programda hedefler aylık planlanır. Başlangıçta çok hızlı kilo verilirse, daha sonra kilo verme hızı yavaşlar, hatta durur.

Ekmek yendiğinde çok kilo alınır mı ? Hayır, ekmek iyi bir karbonhidrat kaynağıdır ve dengeli beslenme açısından çok önemlidir. Bu nedenle, her öğünde ekmeğe veya ekmek yerine geçebilecek bir besine yer vermek gerekir. Kepekli ekmek ve beyaz ekmek kalori değeri açısından çok farklı değil. Ancak bunlardan ziyade tam buğday ve çavdar gibi saflaştırılmış tahıl ekmeklerini diyet programlarında kullanmanız, daha sağlıklıdır. Çünkü tam buğday ve çavdar ekmeği daha fazla lif içeriyor, uzun süre tok tutuyor. Ayrıca bu ekmekler vitamin ve mineral yönünden daha zengin. Diyette en büyük hata, ekmeği tamamen kesmektir. Bireyin yaşına ve aktivite düzeyine göre değişmekle birlikte, her gün en az 4-5 dilim ekmek tüketmek gerekir. Bazı kişiler hiç ekmek yemediğini iddia etse de, bazı besinler ekmek yerine geçer.

Örneğin, 1 haşlanmış patates, 3 kestane, 2 çorba kaşığı mısır, çeyrek simit, 2 grissini, 2 yemek kaşığı pirinç veya yarım paket diyet bisküvi, 1 ince dilim ekmeğe eşittir.

Diyette ekmek kullanmamanın sakıncaları ve zararları nelerdir? Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri tamamen kesenlerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı, glikojen deposu ve kandaki şeker bitince kas içindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar. Bu da “kas kaybı” anlamına gelir ve vücut beraberinde su kaybeder. Yani diyette karbonhidratı kesen kişi, tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer. Ancak gerçek olan, vücudun yağ değil, kas ve su kaybetmiş olduğudur. Çünkü yüksek protein, düşük karbonhidrat içeren, düşük kalorili diyetler metabolizmayı hızlandırdığı için hızlı kilo kaybı sağlar.

Fakat tartıda görülen, yağ kaybı olmayıp sadece kas ve su kaybıdır. 1 gram kas kaybettiğinizde, yaklaşık olarak 2,7 gram su kaybedersiniz ve böylece hızla zayıfladığınızı sanırsınız. Zayıflamaya çalışırken doğru yolda olup olmadığınızı anlamanın en kolay yolu, aynaya bakmaktır. Eğer tartıda kilo vermenize rağmen, yüzünüz, kollarınız inceliyor ve yağ deposu olan karın, kalça bölgeniz incelmiyorsa, siz yağ kaybetmiyor ve doğru zayıflayamıyorsunuz demektir.

Beslenmeden yağı çıkararak kilo verilmesi doğru mu ? Kesinlikle, doğru değildir. Biz protein, karbonhidrat ve yağdan enerji alırız. Bunların içinde en çok enerji veren ise, gramı başına 9 kalori ile yağlardır. Bunun için diyetten yağı tamamen çıkarmamak ancak belli miktarlarda yağ tüketimi yapmak gerekir. Çünkü yetersiz yağ alımlarında yağda eriyen vitaminlerin A, D, E, K vücutta kullanımı gerçekleşmez.

Gün içinde diyet programlarında, kaç öğün beslenmeliyiz ? Kilo ile ilgili probleminiz, olsun olmasın, yaşam kalitenizi arttırmak için sık ve az miktarlarda beslenmek önemlidir. Öğünleriniz arasında 3-4 saat olacak şekilde yapılacak, beslenme düzeni en uygun olanıdır.

Makarna şişmanlatır mı ? “Makarna tek başına şişmanlığın suçlusudur” diyemeyiz. Doğru miktarda ve az yağlı sosla tüketildiğinde, ekmek yerine diyette yenebilir. 2 yemek kaşığı pişmiş makarna 1 dilim ekmeğin enerjisine eşittir. Öğle yemeğinde yiyeceğiniz, bir porsiyon makarna ile günlük ekmek ihtiyacınızın tamamını tüketip akşam yemeğini daha hafif geçirirseniz, makarna sizi şişmanlatmaz. Makarnanızın kepekli ve rafine edilmemiş undan yapılması, üzerinde domatesli, bol sebzeli veya yoğurtlu ya da az yağlı bir peynir olması doğru seçimdir. Beraberinde yeşil salata tüketmek de dengeleyici olacaktır.

Yemeklerde su içmek selülit yapar mı ? Hayır, yapmaz. Selülit bir dolaşım problemidir. Oluştuktan sonra tamamen yok etmek, ne yazık ki mümkün değildir. Ancak görüntüyü azaltmak için egzersiz, dengeli beslenme ve bol su tüketimi önemlidir.

Zayıflarken, diyet programlarımızda meyveyi sınırsız tüketebilir miyiz ? Günlük olarak 3-4 porsiyon meyveden fazla tüketilmesi halinde fazlası yağa dönüşür. Çünkü vücudumuz fazla yenilen herşeyi yağa dönüştürür. Sadece yağ yemekle vücutta yağ artmaz. Bazı meyvelerin 1 porsiyon miktarları şöyle örneklendirebilir. 15 üzüm, yarım nar, 1 portakal, 2 mandalina, yarım muz, 1 elma, 1 incir, 3 kayısı gibi. Bu zayıflama bilgisi, diyette yağ kullanımı, diyette ekmek kullanımı, zayıflamada yağ kullanmalımıyız, diyette yağ kullanmalımıyız, diyet programlarında hangi ekmek kullanılmalı, gibi kelimelerde sizlere yardımcı olabilecek, diyetisyen Dilara Koçak’ın zayıflama önerilerini içeren, sağlıklı zayıflama bilgisidir.

Onlar light değilki aslında, tamamen kandırmaca. Aburcuburun hepsinden light deseler bile uzak durmak lazım.

Tamamen katılıyorum canım düşüncelerine.

Hoşgeldin Canım :16:

Hoşbulduk Kübra'cım :16:

bugün ki menüm

SABAH: 2 dilim ekmek,beyaz peynir, 5 cherry domates

ara:1 fincan kahve

ÖGLE: 1 dilim ekmek , 1 tabak zeytinyagli pirasa , 1 bardak kefir

AKSAM: 1 parca biftek ve yesillik

700 ml yesil cay
2lt su

SPOR 1 saat yürüyüs

Menün gayet güzel olmuş şekerim alkışlıyorum seni örnek bir menü :46:

Bende menümü yazayım :
Sabah :

[TABLE="width: 677"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]çay(şekersiz)
Yeşil zeytin (5adet)
1dilim kepekli ekmek.
Beyaz peynir
Reçel kepekli ekmeğin yarısına :)

[/TD]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 679"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD="colspan: 2"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÖGLE:

1.kase yumurta salatası Bitki çayıyla beraber
ARA

4 tane acıbiber
1tane kuru kayısı

AKŞAM:

1Kase domates çorbası
Yanında 40gr ton balıgı.
1dilim kepekli ekmek ..
2.5 litre su ..
15dk twister.

Reçel haricinde menün güzel olmuş canım. Ama sporun birazcık az. Dışarı çıkıp yürüyüş yapma imkanın varsa eğer sana yürüyüş öneririm.

menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşilliik
şekersiz
çay

öğlen
ton balığı
yeşillik
2 dilim ekmek

akşam
1 kase korn flakes

Bugün ki menünü beğendim canım ama azda olsa ekstradan spor yapmaya çalış bu hafta reglde oldun + çıkma sonra.

Ben tahmin ettim zaten inşallah kaçamak yapmamışsındır diyecektim bir sonraki mesajı okudum diyemiyorum artık :47:

Tatlım ben toparladım kendimide seni nasıl toparlayacağız onu bilmiyorum. Ne yediysen bari az yeseydin, geç yemeseydin. Ayy şimdi ben bile heyecanlandım ama stres yapma en çok istediğin şeylerden biriydi zaten. İnşallah hayırlısıyla güzel geçer tanışmaları. Şu kaçamak olayınada çözüm bul artık, hani bu hafta bir kilo verecektin? Umarım verirsin :47:

Eee hadi bakalım bu cuma bireysel derece bekliyoruz inşallah senden. Ferhan'ın söylediği şey eğer takıma katıldığın günden itibaren 14 günü doldurmuş olsaydın kilonu 2 ye bölmemiz gerecekti. Ama seninkisi tam iki hafta olmadığı için olduğu gibi gireceksin listeye. Ama Yasemin'in kilosu ikiye bölünecek. Çünki tam iki hafta olacak ona.

Hadi bakalım sendende güzel bir sonuç alırız inşallah Ferhan'cım. Ama kızlar tartılıp durmayın haftada bir tartılın yeter. Çünki bazen insanın moralini bozuyor tartı ve motivasyon eksiltiyor. :34:

Bugünki menüm güzel oldu zaten canım. Bence akşamları nesfit yemeni öneririm. Ben genelde yiyorum güzel oluyor. Resimlerini eklesene pantolonlarının? İnşallah daha düşük bedenlerde göreceğiz seni. Bende ikinci bebeği düşündüğüm için büyük beden kıyafetlerimi kaldırdım. Hamilelikte işe yarar diye düşündüm :9:

Eğer vücudun su tuttuysa bol iç yeşil çayı. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Böyle alakasız alakasız gibi oldu ama hepsine bişeyler yazmak istiyorum. Dukan konusuna daha önce söylediğim gibi bende karşıyım. Düzenli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor bence.

Kız turti zaten bu hafta paylaşımların berbattı. Hiç uğramadın takıma. Bende diyorum bunun altında bişey var. Hadi bakalım sana iyi eğlenceler. Nereye gidiyorsunuz tatile? Özlenmeyecek kızmısın kide özleyin beni diyosun delü :9:

Ayyy ne güzel ne güzel. Yarın tartıl bakalım eğer güzel çıkarsa kilon cumaya listede ol sende. Şehir dışına çıkacağın zamanlar izinli yazarız seni:34:

Teşekkürler canım yaaa sorma artık mağazaya girdiğim zaman artık neyi beğeniyorsam onları deniyorum ve hepsi cuk diye oluyor. Buda beni çok mutlu ediyor.

Neden canını sıkıyorsun anlamıyorum. Anlatmadğın bişeyler mi var bize yoksa sadece heyecandan mı?

Ellerine sağlık canım. Kızlar atmayanlar atsın biran önce yoksa 0 yazılıyor haberiniz olsun.

Not aldım canım ama biliyorsun takım kurallarını. Lütfen biraz daha gayret et paylaşım için. Benim ne kadar önem verdiğimide biliyorsun. Sonra kızmayayım sana. :20:

Haklısın canım oda sebep oluyor olabilir. Bu arada zayıfladıkça reglinde düzene girecek bence. Dünki menün çok sağlıksız olduğu için beğenmedik. Önemli olanın az yemek olmadığını biliyorsun zaten sağlıklı beslenmek en önemli düşüncemiz olmalı. Diyet ürünlerini mümkün olduğunca yeme, ayrıca annen neden sana sormadan almış? Galiba annen daha kabullenememiş senin genç kız olmanı. Ben kızım hakkında vereceğim kararlarda ki daha 6,5 yaşında mutlaka fikrini sorarım. Ara ara ye ama mümkün olduğunca az ye. Başkasına yedirebilirsen sen yeme daha iyi.

ben annemden nesfit istemiştimde oda yanına onlarıda almış :1:

ama haklısın annem hala çoçuk gibi davranıyo bana sokakta giderken oramı buramı düzeltir sinir oluyorum pek anlaşamıyoruz zaten :50:

Akşamları yemeğim çok geç kalıyor. Sanırım ofiste 5 gibi akşam yemeğimi nesfitle yapıp günü kapayacağım artık. Bu Cumadan itibaren öyle yapmaya başlarım artık.
Fotograf çekmek aklıma gelmişti benimde :)) akşam eve gidince bir bakayım :))
Bu hafta listeye gircem dimi çok heyecan yaptım. Bu haftaki kilom mu 2 ye bölüncek, 2 haftanın toplamı mı :D

ben annemden nesfit istemiştimde oda yanına onlarıda almış :1:

ama haklısın annem hala çoçuk gibi davranıyo bana sokakta giderken oramı buramı düzeltir sinir oluyorum pek anlaşamıyoruz zaten :50:

Kızma o kadar annene. Onun gözünde eminim hala çocuksundur. Daha aklı başında bir şekilde onu üzmeden kırmadan büyüdüğünü göster. Genelde birçok anne kız arasında yaşanır böyle sorunlar. Ben yaşadım zamanında hala da yaşıyor sayılırım çünki annem bu yaşıma geldim hala herşeye karışır. Ama anne sonuçta. Diyecek bişey yok. Sen hoşgör bence daha iyi olur hayatınız.

Yok ebrucum anlatmadigim bir sey
Ama ben genel olarak yapmam gereken bir seyler oldugunda bir ic sikintilari edinirim kendime
Canim hic bir sey yapmak istemez
Ordan oraya atarim kendimi
Tembellikten mi bilmem artik

Stres yapacak bir sey yok aslinda
Uykularim da iyice duzensiz
Dun sabah cok erken kalkmistim ama gece 3 te yattim bu sabah ta bu sefer 12 ye kadar fln uyudum
O da etkiliyo beni
Hala uyuyasim var deli gibi :1:

Akşamları yemeğim çok geç kalıyor. Sanırım ofiste 5 gibi akşam yemeğimi nesfitle yapıp günü kapayacağım artık. Bu Cumadan itibaren öyle yapmaya başlarım artık.
Fotograf çekmek aklıma gelmişti benimde :)) akşam eve gidince bir bakayım :))
Bu hafta listeye gircem dimi çok heyecan yaptım. Bu haftaki kilom mu 2 ye bölüncek, 2 haftanın toplamı mı :D

5 çok erken olur Yasemin'cim 18:00-18:30 gibi yee bence. Malum yaz aylarındayız günler uzun. Kış olsa 5 normaldi. Emin ol çok işe yarayacak nesfit. Bu cuma listedesin canım. Takıma girerken ki kilon 2 ye bölünecek. Yani başlangıç kilon 89 olacak. Bu arada sen o 1 kiloluk ödemi atmaya çalış biran önce :34:

Kızma o kadar annene. Onun gözünde eminim hala çocuksundur. Daha aklı başında bir şekilde onu üzmeden kırmadan büyüdüğünü göster. Genelde birçok anne kız arasında yaşanır böyle sorunlar. Ben yaşadım zamanında hala da yaşıyor sayılırım çünki annem bu yaşıma geldim hala herşeye karışır. Ama anne sonuçta. Diyecek bişey yok. Sen hoşgör bence daha iyi olur hayatınız.

anlatmaya çalışsamda dinlemez beni bende artık pek oralı olmuyorum tamam diyip susuyorum yapıcak bi şey yok

Yok ebrucum anlatmadigim bir sey
Ama ben genel olarak yapmam gereken bir seyler oldugunda bir ic sikintilari edinirim kendime
Canim hic bir sey yapmak istemez
Ordan oraya atarim kendimi
Tembellikten mi bilmem artik

Stres yapacak bir sey yok aslinda
Uykularim da iyice duzensiz
Dun sabah cok erken kalkmistim ama gece 3 te yattim bu sabah ta bu sefer 12 ye kadar fln uyudum
O da etkiliyo beni
Hala uyuyasim var deli gibi :1:

Şimdi anladım ben seni. Bende de aynısı olur, eskiden daha çok olurdu son zamanlarda fazla takmamayı öğrendim ve stres yapmıyorum. Takma kafana sende herşey halledilir, ama uykuna bir çözüm bul çünki biliyorsun kiloyuda çok etkiliyor. Bu arada bence tembellik, aynısı bende de var :9:

bugün ki menüm

SABAH: 2 dilim ekmek,beyaz peynir, 5 cherry domates

ara:1 fincan kahve

ÖGLE: 1 dilim ekmek , 1 tabak zeytinyagli pirasa , 1 bardak kefir

AKSAM: 1 parca biftek ve yesillik

700 ml yesil cay
2lt su

SPOR 1 saat yürüyüs
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Bende menümü yazayım :
Sabah :

[TABLE="width: 677"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]çay(şekersiz)
Yeşil zeytin (5adet)
1dilim kepekli ekmek.
Beyaz peynir
Reçel kepekli ekmeğin yarısına :)

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 679"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD="colspan: 2"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÖGLE:

1.kase yumurta salatası Bitki çayıyla beraber
ARA

4 tane acıbiber
1tane kuru kayısı

AKŞAM:

1Kase domates çorbası
Yanında 40gr ton balıgı.
1dilim kepekli ekmek ..
2.5 litre su ..
15dk twister.
Afiyet olsun Kübra.Acı biberi anlamadım.Ara öğünde yemişsin.Sadece biber yiyince dikkat et midem zarar görmesin.

Hoşbuldum canım valla bende özledim :16:
Allaha şükür sağsağlim ulaştık,teşekkürler:16:
Arkamdan sakın kötü kötü konuşmayın tamam mı:1:Zaten Ferhan konuşmaya başlamış hemen müdehale ettim :60::60:

menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşilliik
şekersiz
çay

öğlen
ton balığı
yeşillik
2 dilim ekmek

akşam
1 kase korn flakes

Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.

Ben de bugunku menumu yazayim
Aksami yememe daha cok var gerci ama belli

Niyetliydim bugun

Sahur
3 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalik

Aksam

Balik ve salata yiycem ekmeksiz

5 çok erken olur Yasemin'cim 18:00-18:30 gibi yee bence. Malum yaz aylarındayız günler uzun. Kış olsa 5 normaldi. Emin ol çok işe yarayacak nesfit. Bu cuma listedesin canım. Takıma girerken ki kilon 2 ye bölünecek. Yani başlangıç kilon 89 olacak. Bu arada sen o 1 kiloluk ödemi atmaya çalış biran önce :34:

Tamam canım :16: Yeşil çayla kanki olduk zaten, biraz daha içeyim bari:21:

Niyetliydim bugun

Sahur
3 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalik

Aksam

Allah kabul etsin canım gayet güzel olmuş menün.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Küçük bir dilim börek (yanındaki yemek yenecek gibi değildi, mecburen yedim)
1 tane ayran

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su + 2 fincan yeşilçay

Şimdi anladım ben seni. Bende de aynısı olur, eskiden daha çok olurdu son zamanlarda fazla takmamayı öğrendim ve stres yapmıyorum. Takma kafana sende herşey halledilir, ama uykuna bir çözüm bul çünki biliyorsun kiloyuda çok etkiliyor. Bu arada bence tembellik, aynısı bende de var :9:

Dogru tembelliktendir, isler ustume ustume geliyor :1:

Yoksa her seu yolunda ve mutluyum
Sevgilim de sagolsun cok dikkat ediyor, normalde de beni cok uzmez zaten ama kendisi de diyor aileler fln isin icine giriyor ya, bu donemde seni kiracak yanlis bir sey yapmaktan korkuyorum falan.:nazar:

Uyku konusunda haklisin ama bu bende kronik bir seydir
Resmen geceleri zihnim bunyem acilir benim
Gece oturayim sabah yatayim isterim
Yanlis bir sey tabi ama yillardir boyleyim degistirmem cok zor oluyo

YEsil cayi cok da fazla icmemek laz diye biliyorum ben
2 fincandan fazla mesela
Yanlis biliyorsam duzeltin beni:))

Niyetliydim bugun

Sahur
3 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalik

Aksam

afiyet olsun ve allah kabul etsin ablacım :16:

biz ramazanda napcaz ya hiçbi fikrim yokk :26:

afiyet olsun ve allah kabul etsin ablacım :16:

biz ramazanda napcaz ya hiçbi fikrim yokk :26:

Ramazanda da uygun bir şekilde devam edeceğiz artık, bakalım hayırlısı. Eğer dikkatli olursak çok güzel kiloda verebiliriz bence.

Back
X