- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Kizlar ancak girebildim ya kusura bakmayin
Sabah cok erken kalktim misafirimiz gelecekti kahvaltiya
Hazirlik yaptik oglene kadar
Onlardan hemen sonra da ben disari ciktim
Aksam gec geldim
Gecmisi oku vs ancak yazabiliyorum
Ben tahmin ettim zaten inşallah kaçamak yapmamışsındır diyecektim bir sonraki mesajı okudum diyemiyorum artık

Bu arada biraz geç olacak ama, ben de okudum :)
Önemli olan okumandı Seda'cım.

Herkes de cikti neyse gecmisle ilgili yorumlarimi yapayimm
Yasemin gecmis olsun ama senin tavrin cok super
Bos ver doktoru biz yanindayiz
Zeliha menun cok kotu olmus
Sabah pizzanin yaninda peynir domates vs de yiyebilrdin
Aksam da daha iyi seyler yemeliydin kizlar da demis zaten
Ebruu toparla kendiniii
Ya hedefimize yaklastik ve kucuk beden kiyafetler almaya basladik ya bence onun etkisi bu motivasyon
Ne yedigimi yazmayayim ama sevgilim bana bugum bir seyler yedirdi ye ye ye diye
Ben de aptal kafam niye uyduysam yedim
Cumartesi geliyorlar kesinlesti..
Ferhan iyi ki o sutlactan sonra aksam yemegi yemissin cunku hem hafif yemissin hem de diger ogunlerin de guzel
Tatlım ben toparladım kendimide seni nasıl toparlayacağız onu bilmiyorum. Ne yediysen bari az yeseydin, geç yemeseydin. Ayy şimdi ben bile heyecanlandım ama stres yapma en çok istediğin şeylerden biriydi zaten. İnşallah hayırlısıyla güzel geçer tanışmaları. Şu kaçamak olayınada çözüm bul artık, hani bu hafta bir kilo verecektin? Umarım verirsin

günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem![]()
Eee hadi bakalım bu cuma bireysel derece bekliyoruz inşallah senden. Ferhan'ın söylediği şey eğer takıma katıldığın günden itibaren 14 günü doldurmuş olsaydın kilonu 2 ye bölmemiz gerecekti. Ama seninkisi tam iki hafta olmadığı için olduğu gibi gireceksin listeye. Ama Yasemin'in kilosu ikiye bölünecek. Çünki tam iki hafta olacak ona.
günaydin kizlarrr,
dün gece dayanamayip tartildim :))) sukadarini söyliyimgecen önceki haftabildirdigim reglimden önceki kilomun altindayim :))) pazartesi daha ayni kilodaydim..10 gundur hicmi vermedim diye uzuluyordum..vermisim biraz ,,cumayada daha 2 gün var :)
Hadi bakalım sendende güzel bir sonuç alırız inşallah Ferhan'cım. Ama kızlar tartılıp durmayın haftada bir tartılın yeter. Çünki bazen insanın moralini bozuyor tartı ve motivasyon eksiltiyor.

Ayyy dün çok kızmışım doktora, akşam iş çıkışı motivasyonumu kazanmak için alışveriş yapmaya gittim. LC nin ama olsun daha önce giremediğim slim fit 44 beden pantalonlarının içine girdimve hemen aldım 2 tane, moralim yerine geldi. 2-3 ayı bırak 2 hafta önce bile giyemiyordum ben bu bedeni. Ablamla annem şok oldu, gözleri yuvasından fırladı, uzun zamandır bol giyiyorum ya göremediler hehehheheheheh
Akşamları bende mi nesfit yapsam acaba. Menün güzel olmuş canım.
Menün güzel olmuş canım. BU akşam ekmek yemezsin olur biter
Dukan diyetini yapan arkadaşımı 2 hafta önce acile kaldırdık. Kan değerlerine bakılmadan öyle standart diyetlerin yapılmasına karşıyım
Günaydın canım :) Bende dün doktorda tartıldım. 1 kilo su tutmuş görünüyo ya vücudum hadi hayırlısı, yeşilçaya yüklenmem lazım.
Bugünki menüm güzel oldu zaten canım. Bence akşamları nesfit yemeni öneririm. Ben genelde yiyorum güzel oluyor. Resimlerini eklesene pantolonlarının? İnşallah daha düşük bedenlerde göreceğiz seni. Bende ikinci bebeği düşündüğüm için büyük beden kıyafetlerimi kaldırdım. Hamilelikte işe yarar diye düşündüm

Eğer vücudun su tuttuysa bol iç yeşil çayı. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Böyle alakasız alakasız gibi oldu ama hepsine bişeyler yazmak istiyorum. Dukan konusuna daha önce söylediğim gibi bende karşıyım. Düzenli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor bence.
ya bir yazi buldum .sürekli birbirimize sordugumuz , bazen anlaymaadigimiz diyet le ilgili olurlar olmazlar cok guzel ama kopyalanmiyo :S /
link de veremeyiz
mesela az karbonhidrat bol proteinle neden hizlica kilo veriliyo? dogrumu?
diyette tamamen yagi cikarmak dogrumu
makarna yiyebilirmiyiz
kac porsiyon meyve
hangi ekmek
aslinda bildigimiz seyler gibi ama okadar kisa ve anlasilir anlatilmiski
Tatlım banada linkini atsana özelden.
Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canumözleyin uleeeeen beniiiiiiiiii
![]()
![]()
Kız turti zaten bu hafta paylaşımların berbattı. Hiç uğramadın takıma. Bende diyorum bunun altında bişey var. Hadi bakalım sana iyi eğlenceler. Nereye gidiyorsunuz tatile? Özlenmeyecek kızmısın kide özleyin beni diyosun delü

Herkese MerhabalarNasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.
Oyy kim gelmiş, hoşgeldin kuzucum çok özledim valla seni ben yaaaa

Teşekkürler canım benimmmmmAma daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söylediKilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar
Ama söylemiyorum
Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:
Ayyy ne güzel ne güzel. Yarın tartıl bakalım eğer güzel çıkarsa kilon cumaya listede ol sende. Şehir dışına çıkacağın zamanlar izinli yazarız seni

Hatice hanım falanÖdem var sanırım.İleri sayfalarda eksiye düştüğünü yazmışsın,ödemin gitmiş sanırım
Canım aynı gün regle olmuşuzBen yoldaydım ve çok ağrılı geçti.Bir gün Bolu Abantta kaldık.Çok güzel bir yer.Dinlenip dün annemlere ulaştık.Bu arada Ebrucum xs tişört almışsın süpersin canım.Maşallah sana
Hoşbuldum Yasemincim
Teşekkürler canım yaaa sorma artık mağazaya girdiğim zaman artık neyi beğeniyorsam onları deniyorum ve hepsi cuk diye oluyor. Buda beni çok mutlu ediyor.
Kazasız belasız sapa sağlam ulaştığınıza sevindim canım

Kizlar merhabaa
Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu![]()
Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun
Neden canını sıkıyorsun anlamıyorum. Anlatmadğın bişeyler mi var bize yoksa sadece heyecandan mı?
Ben yokum diye sevindin öylemi hainAnnemler Edirne de.Bizde tatilde burdayız canım.Tek problem ara ara yazlığa,il dışına falan gideceğiz.O zamanlar biraz problem olacak.Onun dışında buralardayım.Gittiğim yerlerde de giremezsem haber veririm
Haber vermezsen zaten kötü kötü şeyler söylerim sana haberin olsun

2- 3 TEMMUZ MESAJ SAYILARI
Laydline ---- -- 28 -29
Betuld ---------11 -3
Mersinli42 ------21 -13
Akashha -------10 -7
Yasminyaso ----18 -23
Pia ------------ 21 -18
kbra23 ---------18 -33
nesdii28 --------13 -5
nur84 ----------???
elmalıturta ------???
zaum -----------???
uzayım ---------izinli :)
unuttuğum kişi varsa , hatalı bişi varsa söyleyin kızlar !..
Ellerine sağlık canım. Kızlar atmayanlar atsın biran önce yoksa 0 yazılıyor haberiniz olsun.
Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti
"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."
Çok iyi yaaaaaaaaaa

benim msj sayım11 ve 3 ablacım maalesef modem yüzünden ve gün içinde ders çalıştığım için paylaşımım düştü![]()
Not aldım canım ama biliyorsun takım kurallarını. Lütfen biraz daha gayret et paylaşım için. Benim ne kadar önem verdiğimide biliyorsun. Sonra kızmayayım sana.

dünki menümü neden beğenmediniz çok üzüldüm bana güzel gelmişti demeki yanlışım var yinnee
bu gün regl oldum ama 15 gün geçikmeli oldu sizce tartıyı bu etkiliyor olabilirmi :44:
ve annem benim için birsürü light bisküvi kraker falan almış sizce yesem sorun olurmu :44:
Haklısın canım oda sebep oluyor olabilir. Bu arada zayıfladıkça reglinde düzene girecek bence. Dünki menün çok sağlıksız olduğu için beğenmedik. Önemli olanın az yemek olmadığını biliyorsun zaten sağlıklı beslenmek en önemli düşüncemiz olmalı. Diyet ürünlerini mümkün olduğunca yeme, ayrıca annen neden sana sormadan almış? Galiba annen daha kabullenememiş senin genç kız olmanı. Ben kızım hakkında vereceğim kararlarda ki daha 6,5 yaşında mutlaka fikrini sorarım. Ara ara ye ama mümkün olduğunca az ye. Başkasına yedirebilirsen sen yeme daha iyi.