Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar:34:

sagol teşekkürler..
kız sendemi benden küçüksün yoksa :1:

zeliş ,ebruya katılmamak elde değil. 2 yıldan bahsediyoruz,iki günden değil.bence sende biraz bastır.bu hastane ilçede değil mi?koca kızsın neden illa annenle gidiyorsun.git tek başına.kararlı olduğunu anlasın annen böylece.

menüm
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim ekmek

ara:5 badem,1 avuç beyaz leblebi

öğle:şeftalili,yulaf kepekli ,tarçınlı yoğurt

ara:1 küçük salatalık

akşam:çorba
zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 dilim ekmek

su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile

annem beni sokağa göndermiyo hastaneye hayatta göndermez kii ısrar etsem bile annem kararını verdiyse değiştirmek imkansız maalesef böyle

merhabalar..........:9::54:
nasılsınız arkadaşalr.......:9::16:
ben idare edeim eşimin hala görevi bitmedi ah istanbul ne ettin sen ya.......:ssz:
sıkıntıdan çiko dondurma hak getire ama sporuda bırakmıyorum..:8:canım sıkılıyor akşam akşam ev temizliyorum.:27:yalnız vakitte geçmiyor..of fo..:14:
h2o buharlı temizleyici aldım..ve gerçekten muhteşem bir ürünmüş..halı koltuk duvarlar yerler heryer pırıl pırıl oldu..ve çok kısa sürede bu işleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz..:21:

Selam canım,Seda ben bu arada :)

Bir sorum olacaktı:44: Ben ekimde evleniyorum da, şu buharlı temizleyicilerden alsam mı diye düşünüyordum, gerçekten kullanışlı mı? Mesela vileda yerine bunu mu kullanıyorsun? Bir de camlar için falan kullanılınca sonuç başarılı mı? Bir de şu katlanan sert kumaşlı perdelerden alsam, onların temizliğinde kullanılıyor mu ? Çok sordum sanırım :34:

bugünkü menümü yazayım
sabah.domates haşlanmış yumurta peynir kırmızı biber şekersiz çay
öğlen 1 kase nesfit
akşam haşlanmış yumurta değil tabiki haşlanmış tavuk:) salata yoğurt
1 bardak bitki çayı
2.5 litre su

Afiyet olsun canım

Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar:34:

görüşürüzzz sevgili partnerimm :5:

menüm

sabah 1 yumurta,domates,peynir,bir dilim ekmek

öğlen

kahvaltıyı 10:30da yaptığım için bir kase yoğurt yedim

akşam

bir kase çorba salata bir dilim ekmek

3 lt su içmişimdir.12:00 gibi leslienin 30 dk egzersizini yaptım,çocuklar yattıktan sonra tekrar yapıcam

Afiyet olsun canımm

menüm
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim ekmek

ara:5 badem,1 avuç beyaz leblebi

öğle:şeftalili,yulaf kepekli ,tarçınlı yoğurt

ara:1 küçük salatalık

akşam:çorba
zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 dilim ekmek

su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile

Afiyet olsunn canımm

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 porsiyon patlıcanlı et yemeği
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su

Afiyet olsun canım

Benim menümm..

Sabah - 2 çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost, domates, salatalık

Öğlen - mercimek çorbası, tavık döner (sadece etini aldım), yoğurtlu semiz otu salatası

Ara - 1 bardak zero içtimmm:44:

Akşam - taze fasulye, cacık

Su 2,5 lt

Son düzenleme:
afiyet olsun kaptan.simitçileri sen zengin ediyorsun galiba:9:
spor nerde:53:hep sen mi sorcan:27:

Sorma canım yaaa bir simidi iki günde yiyorum yalnız :9: Şimdilik bir spor yok ama eşim gelince bisikletle çıkmayı düşünüyoruz. Belki yürürüz. Yaparsam yazarım.

afiyet olsun ebrucum.ben birkere nesfit aldım yiyemedim.gerçekten tok tutuyormu.

Farkettiysen Bilgen'cim benim menülerde genelde nesfit oluyor. Bugün yemekte kabak vardı. Canım yemek istemedi. Çünki akşam yemeklerinde ekmek yemek istemiyorum. Ekmek yemezsemde doymuyorum. Nesfit kurtarıcı gibi oluyor. Ben seviyorum karışık meyvelisi hem şeker ihtiyacımıda karşılıyor. Sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Sütle aram çok yoktur. Tavsiye ederim. Özellikle senin nöbet zamanlarında işe yarar.

bu arada yeşil çay almıştım nasıl demlerim

Yaprak şeklinde aldın dimi? Geçen gün arkadaşım iş yerinde demledi yalnız tek bardaklık bikaç parça yeşil çayı sıcak suyun içine attı. Sonra yapraklarını çıkarttı tadı güzel olmuştu. Sen evde normal çay gibi demleyebilirsin. Ben poşetini kullanıyorum oda işe yarıyor.

Benim menümm..

Öğlen - mercimek çorbası, tavık döner (sadece etini aldım), yoğurtlu semiz otu salatası

Su 2,5 lt

zero kola değilmi:20:gerisi güzel.afiyet olsun.spor yok mu seda:26:

Afiyet olsun canım

görüşürüzzz sevgili partnerimm :5:

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsunn canımm

Afiyet olsun canım

Teşekkürler Seda'cım.

Benim menümm..

Su 2,5 lt

Menün güzel olmuş afiyet olsun.

Sorma canım yaaa bir simidi iki günde yiyorum yalnız :9: Şimdilik bir spor yok ama eşim gelince bisikletle çıkmayı düşünüyoruz. Belki yürürüz. Yaparsam yazarım.

Farkettiysen Bilgen'cim benim menülerde genelde nesfit oluyor. Bugün yemekte kabak vardı. Canım yemek istemedi. Çünki akşam yemeklerinde ekmek yemek istemiyorum. Ekmek yemezsemde doymuyorum. Nesfit kurtarıcı gibi oluyor. Ben seviyorum karışık meyvelisi hem şeker ihtiyacımıda karşılıyor. Sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Sütle aram çok yoktur. Tavsiye ederim. Özellikle senin nöbet zamanlarında işe yarar.

Yaprak şeklinde aldın dimi? Geçen gün arkadaşım iş yerinde demledi yalnız tek bardaklık bikaç parça yeşil çayı sıcak suyun içine attı. Sonra yapraklarını çıkarttı tadı güzel olmuştu. Sen evde normal çay gibi demleyebilirsin. Ben poşetini kullanıyorum oda işe yarıyor.

ebru bildiğin çay gibi,yaprak değil.en iyisi sıcak suyla biraz demlemek.bu arada ben hiç kilo verememişim.nerde hata yapıyorum sizce gödüşlerinizi ihtiyacım var.

Benim menümm..

Su 2,5 lt

menün güzel olmuş.afiyet olsun canım.ben asitli şeylere karşı olduğum için bidtek zeroyu beğenmedim

zero kola değilmi:20:gerisi güzel.afiyet olsun.spor yok mu seda:26:

Yapmadım canım daha, ama bugün eve erken geldim, birazdan babamla yürüyüşe çıkacağız sahile doğru..

Zero kola ama dukana göre hiç bir sakıncası yok çünki 0 şeker. Ama bende kolanın herşekline karşıyım.

menün güzel olmuş.afiyet olsun canım.ben asitli şeylere karşı olduğum için bidtek zeroyu beğenmedim

Ben de çok kola içen biri değilim aslımda ama yanımda içiyorlardı buz gibi, hayır diyemedim :44:

ebru bildiğin çay gibi,yaprak değil.en iyisi sıcak suyla biraz demlemek.bu arada ben hiç kilo verememişim.nerde hata yapıyorum sizce gödüşlerinizi ihtiyacım var.

Dedim ya canım normal çay gibi demle. Ne zaman tartıldın?

sağol ablacım :16:

bizim yine bi akrabamız vefat etti oraya gitmemiz gerekiyo iyi geceler herkese şimdiden :16:

Başınız sağolsun Zeliş'cim.

Yapmadım canım daha, ama bugün eve erken geldim, birazdan babamla yürüyüşe çıkacağız sahile doğru..

Ben de çok kola içen biri değilim aslımda ama yanımda içiyorlardı buz gibi, hayır diyemedim :44:

Arada bi bardaktan bişeycikler olmaz. Yürüyüş yapmanızda güzel olur. Ben zaten akşamki menüden anlamıştım evde olduğunu :9:

köfteden hiç bahsetmemişsin:26:

Canım senın dedgn yerde yıyemedm ogle vaktı pasabahceye gıttık .orda ekmek arası yedk genclıksporun yemeklerı oldugundan yemek secemyrm ya ac kalrm ya yerm yanı :(
Menum:
Sabah :
2 zeytın azıcık peynır sut
Ogle: durum kofte
Aksam :
Tavuk ekmeksız su 2.5u gecmstr ama trende sıskınlk sorunum vr :(
Sabah 8den aksam 7ye kadar gezdıkk . Cok acıkmstm
Ama ekmegı yedm dıye cok morlm bozuldu :(

Back
X