canım listen güzel olmuş afiyet olsun.ben leslienin 3 millik videosunu buldum 48 dk.sürüyor 5 milliği nereden indirdin.
indirmedim canım,you tube den izliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım listen güzel olmuş afiyet olsun.ben leslienin 3 millik videosunu buldum 48 dk.sürüyor 5 milliği nereden indirdin.
Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar![]()
sagol teşekkürler..
kız sendemi benden küçüksün yoksa![]()
zeliş ,ebruya katılmamak elde değil. 2 yıldan bahsediyoruz,iki günden değil.bence sende biraz bastır.bu hastane ilçede değil mi?koca kızsın neden illa annenle gidiyorsun.git tek başına.kararlı olduğunu anlasın annen böylece.
menüm
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim ekmek
ara:5 badem,1 avuç beyaz leblebi
öğle:şeftalili,yulaf kepekli ,tarçınlı yoğurt
ara:1 küçük salatalık
akşam:çorba
zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 dilim ekmek
su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile
allah sabır versin ozaman ne diyeyim.annem beni sokağa göndermiyo hastaneye hayatta göndermez kii ısrar etsem bile annem kararını verdiyse değiştirmek imkansız maalesef böyle
merhabalar..........
nasılsınız arkadaşalr.......
ben idare edeim eşimin hala görevi bitmedi ah istanbul ne ettin sen ya.......
sıkıntıdan çiko dondurma hak getire ama sporuda bırakmıyorum..canım sıkılıyor akşam akşam ev temizliyorum.
yalnız vakitte geçmiyor..of fo..
h2o buharlı temizleyici aldım..ve gerçekten muhteşem bir ürünmüş..halı koltuk duvarlar yerler heryer pırıl pırıl oldu..ve çok kısa sürede bu işleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz..![]()
bugünkü menümü yazayım
sabah.domates haşlanmış yumurta peynir kırmızı biber şekersiz çay
öğlen 1 kase nesfit
akşam haşlanmış yumurta değil tabiki haşlanmış tavuk:) salata yoğurt
1 bardak bitki çayı
2.5 litre su
Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar![]()
menüm
sabah 1 yumurta,domates,peynir,bir dilim ekmek
öğlen
kahvaltıyı 10:30da yaptığım için bir kase yoğurt yedim
akşam
bir kase çorba salata bir dilim ekmek
3 lt su içmişimdir.12:00 gibi leslienin 30 dk egzersizini yaptım,çocuklar yattıktan sonra tekrar yapıcam
menüm
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim ekmek
ara:5 badem,1 avuç beyaz leblebi
öğle:şeftalili,yulaf kepekli ,tarçınlı yoğurt
ara:1 küçük salatalık
akşam:çorba
zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 dilim ekmek
su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 porsiyon patlıcanlı et yemeği
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su
afiyet olsun kaptan.simitçileri sen zengin ediyorsun galiba
spor nerdehep sen mi sorcan
![]()
afiyet olsun ebrucum.ben birkere nesfit aldım yiyemedim.gerçekten tok tutuyormu.
bu arada yeşil çay almıştım nasıl demlerim
Benim menümm..
Sabah - 2 çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost, domates, salatalık
Öğlen - mercimek çorbası, tavık döner (sadece etini aldım), yoğurtlu semiz otu salatası
Ara - 1 bardak zero içtimmm:44:
Akşam - taze fasulye, cacık
Su 2,5 lt
Afiyet olsun canım
görüşürüzzz sevgili partnerimm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsunn canımm
Afiyet olsun canım
Benim menümm..
Öğlen - mercimek çorbası, tavık döner (sadece etini aldım), yoğurtlu semiz otu salatası
Su 2,5 lt
zero kola değilmigerisi güzel.afiyet olsun.spor yok mu seda:26:
Sorma canım yaaa bir simidi iki günde yiyorum yalnızŞimdilik bir spor yok ama eşim gelince bisikletle çıkmayı düşünüyoruz. Belki yürürüz. Yaparsam yazarım.
Farkettiysen Bilgen'cim benim menülerde genelde nesfit oluyor. Bugün yemekte kabak vardı. Canım yemek istemedi. Çünki akşam yemeklerinde ekmek yemek istemiyorum. Ekmek yemezsemde doymuyorum. Nesfit kurtarıcı gibi oluyor. Ben seviyorum karışık meyvelisi hem şeker ihtiyacımıda karşılıyor. Sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Sütle aram çok yoktur. Tavsiye ederim. Özellikle senin nöbet zamanlarında işe yarar.
Yaprak şeklinde aldın dimi? Geçen gün arkadaşım iş yerinde demledi yalnız tek bardaklık bikaç parça yeşil çayı sıcak suyun içine attı. Sonra yapraklarını çıkarttı tadı güzel olmuştu. Sen evde normal çay gibi demleyebilirsin. Ben poşetini kullanıyorum oda işe yarıyor.
Zero kola ama dukana göre hiç bir sakıncası yok çünki 0 şeker. Ama bende kolanın herşekline karşıyım.
Benim menümm..
Su 2,5 lt
allah sabır versin ozaman ne diyeyim.![]()
sağol ablacım
bizim yine bi akrabamız vefat etti oraya gitmemiz gerekiyo iyi geceler herkese şimdiden![]()
zero kola değilmigerisi güzel.afiyet olsun.spor yok mu seda:26:
Zero kola ama dukana göre hiç bir sakıncası yok çünki 0 şeker. Ama bende kolanın herşekline karşıyım.
menün güzel olmuş.afiyet olsun canım.ben asitli şeylere karşı olduğum için bidtek zeroyu beğenmedim
ebru bildiğin çay gibi,yaprak değil.en iyisi sıcak suyla biraz demlemek.bu arada ben hiç kilo verememişim.nerde hata yapıyorum sizce gödüşlerinizi ihtiyacım var.
sağol ablacım
bizim yine bi akrabamız vefat etti oraya gitmemiz gerekiyo iyi geceler herkese şimdiden![]()
Yapmadım canım daha, ama bugün eve erken geldim, birazdan babamla yürüyüşe çıkacağız sahile doğru..
Ben de çok kola içen biri değilim aslımda ama yanımda içiyorlardı buz gibi, hayır diyemedim :44:
köfteden hiç bahsetmemişsin:26: