Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur nurgül abla ekledim seni kabul et

cahillik zor işte :27::27::27: anaammm kısss sen ne kadan da tatlısın öle maşallah allah nazarlardan saklasın. bak kilo vermişsin demekki verebiliyosun işi sıkı tut ben güveniyorum sana incecik olursun sen. hadi görim seni gözüm üstünde dikkatli dikkatli bakıcam ne yediğine sporuna ona göre

cahillik zor işte :27::27::27: anaammm kısss sen ne kadan da tatlısın öle maşallah allah nazarlardan saklasın. bak kilo vermişsin demekki verebiliyosun işi sıkı tut ben güveniyorum sana incecik olursun sen. hadi görim seni gözüm üstünde dikkatli dikkatli bakıcam ne yediğine sporuna ona göre

şımardım şimdi ben :78: :78:

dünde zaten hiç tanımadığım bi kadın önümden geçerken çok tatlısın dediydi :9:

herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.
h20 tam bilgi tvde gösterdikleri herşeyi aynen yapıyor..sahtesini almayın yeter..:34:marka model
h2o stem mop 5 ın 1 bu şekil ..fakir alf onlarda da var ama çok pahalı ve sistem aynı basınçlı buhar+mikrofiber bez..malzemeleri temizlik sonrası 15 dk kısa programda çamaşır makinasına tek atıyoruım azcukta kosla vaniş halı koltuk silinen ondan deterjan bölümüne koyuyorum tertemiz oluyorlar..normal çamaşırlarlada yıkanabiliyolra ama pis bekletmemek ve karıştırmamak için tek yıkıyorum..
sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürler :16:

ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:

hehehehe benmiyim çıtır :9:

geçmiş olsun ablacım dikkat et

evet akşam 2ye kadar oturdukta :17:
başınız saolsun zeliş..
elbiselerle değil mümkünse çıplak yada iç çamşırı ile sabah idrara çıktıktan sonra tartıl doğru kilo bu şekilde ölçülür..:34:
teşekkür ederim canım hala çok halsizim..de işin ilginci hasta adamda iştah olmaz benim midemin dibi delindi sanki :37::52:
herkese günaydın yine geç uyandım ben amma uykucuyum bu aralar :108:
çok geç çok..meteo yavaşlıyor bu şekilde kilo almak kaçınılmaz kuzu..8 de kalak 8:30-9:00 gibi en geç kahvaltı yapmaya çalışki kilo vermen kolaylaşsın..
bende gidip kızıma çorba yapayım iki gündür prinç unu süt falan yiyor belki çorbada yer bugün.sonra biraz iş öğleden sonrada tahlillerimi alayım 3 gündür çıkmadı karışmışmı ne olmuş şansa bak.neyse görüşürüz sonra kızlar.

kolay gelsin ..aman dikkat et yanlış test sonucu vermesinlerde..:18:

ben resim yükledim isteyen bakabilir ama 107 kg lık halim yani çok şişkoyum ona göre :17:
zeytin gözlü güzellik çok tatlısın..sen yeterince istesen bu işi çabucak çözersin diyorum..
özelden nasıl mesaj yazılıyo :52::52::52::52::52: :1::1::1::1:

nasıl çözdün bajım bizede deseydin ya sıkıntısı olan var olmayan var..:52:tek tek özleden mi yazıcan de bakemmmmmm..:52::27:

ben bi koşu bandı almak istiyorum ama ucuz olucak 2. elde olur tavsiyeniz varmı :44:

zeytin gözlü güzellik çok tatlısın..sen yeterince istesen bu işi çabucak çözersin diyorum..

nasıl çözdün bajım bizede deseydin ya sıkıntısı olan var olmayan var..:52:tek tek özleden mi yazıcan de bakemmmmmm..:52::27:

çok sıkıcı uzun bi mevzuda o yüzden herkesi sıkmak istemedim sana atim mesaj hazırda oluştu bi tane zaten :1::1::1:

483939_10151025514732789_1706385137_n.jpg

h20 tam bilgi tvde gösterdikleri herşeyi aynen yapıyor..sahtesini almayın yeter..:34:marka model
h2o stem mop 5 ın 1 bu şekil ..fakir alf onlarda da var ama çok pahalı ve sistem aynı basınçlı buhar+mikrofiber bez..malzemeleri temizlik sonrası 15 dk kısa programda çamaşır makinasına tek atıyoruım azcukta kosla vaniş halı koltuk silinen ondan deterjan bölümüne koyuyorum tertemiz oluyorlar..normal çamaşırlarlada yıkanabiliyolra ama pis bekletmemek ve karıştırmamak için tek yıkıyorum..

başınız saolsun zeliş..
elbiselerle değil mümkünse çıplak yada iç çamşırı ile sabah idrara çıktıktan sonra tartıl doğru kilo bu şekilde ölçülür..:34:
teşekkür ederim canım hala çok halsizim..de işin ilginci hasta adamda iştah olmaz benim midemin dibi delindi sanki :37::52:

çok geç çok..meteo yavaşlıyor bu şekilde kilo almak kaçınılmaz kuzu..8 de kalak 8:30-9:00 gibi en geç kahvaltı yapmaya çalışki kilo vermen kolaylaşsın..

kolay gelsin ..aman dikkat et yanlış test sonucu vermesinlerde..:18:

tahlil sonuçları normal dedi doktor eşimde aynı şeyi söyledi bana yanlış vermiş olmasınlar diye olurmu olur cumadan bu yana neyse olmamıştır karışıklık inşsllah ,:

üniversteye hazırlanıyorum ablacım ama çalışamadım yaa kardeşim arkadaşlarıyla yüzmeye gitti benimde iyice çalışma hevesim gitti :1:

ayy canım ya inşallah istediğin yeri kazanırsın çalış çalış güzel bir yer kazan kadınların ayaklarının üstünde durması çok önemli bence:34::34::34::34:

selam millet.bi uğrayayım dedim.sabahtan beri koşturup duruyorum.
zeliş,kilo vermeye karar vermen çok yerinde bir karar olmuş.güzel bir kızsın.bu yıllarını kilolu harcama.

Uçtu uçtu Yasemin uçtu :9:

Eline sağlık canım. Seçil yok, Ferhan yok listede.

Güzel olmuş menün ama haşlanmış yumurta değil tabiki haşlanmış tavuk kısmının espirisini anlatsana gülelim biraz :9:

Artık lütfen kusura bakma ama annen hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Oraya kadar gidiyorsunuz ve ertesi gün gitmeye üşeniyor. Hiç bişey diyemeyeceğim Zeliş. Neden ısrar etmedin gidelim diye? 2 sene çok uzun bir zaman.

Hoşgeldin Melek'cim.

Teşekkürler canım bilgiler için. Çokta uygun almışsın. Şu reklamlarda doğrudan satışlarda gösterilenlerden galiba.

Çatla emi sen gezenti Nurgül nolcak :60::60::60::16:

Hala göndermeyenler var yaaaa, kızlar yakında pataklayacağım bu unutanları. Hatta listede yanına yıldız koyacağım sürekli yapanlara iyi bir cezam olacak.

Hemde ne geçtim 6 kilo fark attım inşallah mezun olcam yakında :9:

Hani sen iki gün önce başlıyordun, son ciplerimi yedim diyordun, başlayamadın dimi :9::60::60::60:

off başlayamadım valla ebru :1:

razamana kaldım artık :9:

arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.

Geçmiş olsun Bilgen'cim umarım biran önce düzelir. Çok zor oluyor çocuğun hastalığı.

bende gidip kızıma çorba yapayım iki gündür prinç unu süt falan yiyor belki çorbada yer bugün.sonra biraz iş öğleden sonrada tahlillerimi alayım 3 gündür çıkmadı karışmışmı ne olmuş şansa bak.neyse görüşürüz sonra kızlar.

Yok canım o kadar salak değillerdir karıştırırlarsa büyük skandal. Eğer hormon testleri varsa içinde geç çıkar canım.

sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürler :16:

ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:

hehehehe benmiyim çıtır :9:

geçmiş olsun ablacım dikkat et

evet akşam 2ye kadar oturdukta :17:

Zeliş elbiselerler tartılınır mı canım hiç burda ben kaç defa yazdım. Daha dün Bilgen'e nasıl tartıldığımı anlattım. Sen geçmişi okumuyor musun hiç? Kızcam bak ben sana. Derya anlatmış ben yeniden yazmayayım aynı şeyleri.

herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.

Canım hiç okada uzun vaktim olmadı. Ama yakında bir yazı hazırlayıp başarı öykülerinde kendime ait bir topik açmayı düşünüyorum. Yakında yazarım. Şuan çok vaktim yok. Ama en kısa zamanda sana özel bir açıklama yapacağım.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bugun tartıldım sabah galiba yarım kilo verdim bile çok mutlu oldum :52::52::52::52:

Daha dur bakalım inşallah daha iyi kilolar vereceksin ama yemeklerine ve öğünlerine dikkat ederek, sağlıklı beslenerek.

QUOTE=akashha;25558828]Kızlar merhaba tekrar,

Ben az önce intolerans testi yaptırmak için randevu aldım.. Belki gereksiz ama merak ediyorumm :) Bu cumartesi yapılacak, sonuçlar 3 hafta sonra gelecekmiş. İş yerinde biri yaptırmıştı, ona kırmızı olan besinleri tüketmiyor. Zaten zayıflamak için değil de, yediğinizde vücudu rahatsız eden, mide ağrısı, baş ağrısı vs yapan yiyeceklerin testi gibi düşünülebilir daha çok.

York testi var kan alınarak yapılıyor, bu manyetik bir cihazla yapılıyormuş.. Annemi de götürüyorum, senelerdir doktorların çözemediği bir mide şişkinliği var onda, bi ihtimal işe yarar..[/QUOTE]

Sonucunu bizede yaz canım şimdi bende merak ettim. Umarım bi işe yarar.

kabızlıkl ilgili çok iyi bir çözümüm var istersen özelden uzun uzun yazabilirim. yıllardır çekiyordum sorunuma bir dahiliye doktoru ile çözüm buldum

Tatlım bende istiyorum banada yazsana. Ben bu sene çözdüm kendi kendime sorunu ama seninkinide merak ettim.

özelden nasıl mesaj yazılıyo :52::52::52::52::52: :1::1::1::1:

İlahi Nurgül öldürürsün sen adamı :9::9:

ben bi koşu bandı almak istiyorum ama ucuz olucak 2. elde olur tavsiyeniz varmı :44:

bende var geçekten kullanacaksan al..doğru düzgün kullanılırsa gerçekten süper bir alet..
marka şuan aklıma gelen voit var ana aklım durdu başak gelmyor :44:nete yaz çıkar kız..
ama az bilgi dersen bant genişliği 40 cm den az olmalı ve motor gücü önemli bunları iyice araştır zeliş..

Kızlar yazamadm kayserıdeym ercıyese cıktık :) teleferik íle daga cıktık mukemmeldııı hersey ...
Bırazdan aksam yemegı yazcm sonra kusura bakmayın..

Back
X