ben resim yükledim isteyen bakabilir ama 107 kg lık halim yani çok şişkoyum ona göre![]()
görünmüyooki profilinde nerde foto
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben resim yükledim isteyen bakabilir ama 107 kg lık halim yani çok şişkoyum ona göre![]()
görünmüyooki profilinde nerde foto
arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur nurgül abla ekledim seni kabul et
cahillik zor işteanaammm kısss sen ne kadan da tatlısın öle maşallah allah nazarlardan saklasın. bak kilo vermişsin demekki verebiliyosun işi sıkı tut ben güveniyorum sana incecik olursun sen. hadi görim seni gözüm üstünde dikkatli dikkatli bakıcam ne yediğine sporuna ona göre
h20 tam bilgi tvde gösterdikleri herşeyi aynen yapıyor..sahtesini almayın yeter..herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.
başınız saolsun zeliş..sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürler
ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:
hehehehe benmiyim çıtır![]()
geçmiş olsun ablacım dikkat et
evet akşam 2ye kadar oturdukta![]()
çok geç çok..meteo yavaşlıyor bu şekilde kilo almak kaçınılmaz kuzu..8 de kalak 8:30-9:00 gibi en geç kahvaltı yapmaya çalışki kilo vermen kolaylaşsın..herkese günaydın yine geç uyandım ben amma uykucuyum bu aralar :108:
bende gidip kızıma çorba yapayım iki gündür prinç unu süt falan yiyor belki çorbada yer bugün.sonra biraz iş öğleden sonrada tahlillerimi alayım 3 gündür çıkmadı karışmışmı ne olmuş şansa bak.neyse görüşürüz sonra kızlar.
zeytin gözlü güzellik çok tatlısın..sen yeterince istesen bu işi çabucak çözersin diyorum..ben resim yükledim isteyen bakabilir ama 107 kg lık halim yani çok şişkoyum ona göre![]()
özelden nasıl mesaj yazılıyo![]()
![]()
şımardım şimdi ben :78: :78:
dünde zaten hiç tanımadığım bi kadın önümden geçerken çok tatlısın dediydi![]()
zeytin gözlü güzellik çok tatlısın..sen yeterince istesen bu işi çabucak çözersin diyorum..
nasıl çözdün bajım bizede deseydin ya sıkıntısı olan var olmayan var..tek tek özleden mi yazıcan de bakemmmmmm..
![]()
itiraf ediyorum o bendim aslında![]()
doru demiş ama bu kadar güzel söze kendini salma sakın
kabızlıkl ilgili çok iyi bir çözümüm var istersen özelden uzun uzun yazabilirim. yıllardır çekiyordum sorunuma bir dahiliye doktoru ile çözüm buldum
h20 tam bilgi tvde gösterdikleri herşeyi aynen yapıyor..sahtesini almayın yeter..marka model
h2o stem mop 5 ın 1 bu şekil ..fakir alf onlarda da var ama çok pahalı ve sistem aynı basınçlı buhar+mikrofiber bez..malzemeleri temizlik sonrası 15 dk kısa programda çamaşır makinasına tek atıyoruım azcukta kosla vaniş halı koltuk silinen ondan deterjan bölümüne koyuyorum tertemiz oluyorlar..normal çamaşırlarlada yıkanabiliyolra ama pis bekletmemek ve karıştırmamak için tek yıkıyorum..
başınız saolsun zeliş..
elbiselerle değil mümkünse çıplak yada iç çamşırı ile sabah idrara çıktıktan sonra tartıl doğru kilo bu şekilde ölçülür..
teşekkür ederim canım hala çok halsizim..de işin ilginci hasta adamda iştah olmaz benim midemin dibi delindi sanki
çok geç çok..meteo yavaşlıyor bu şekilde kilo almak kaçınılmaz kuzu..8 de kalak 8:30-9:00 gibi en geç kahvaltı yapmaya çalışki kilo vermen kolaylaşsın..
kolay gelsin ..aman dikkat et yanlış test sonucu vermesinlerde..:18:
üniversteye hazırlanıyorum ablacım ama çalışamadım yaa kardeşim arkadaşlarıyla yüzmeye gitti benimde iyice çalışma hevesim gitti![]()
neyse az çok anlaşılıyor herhalde idare edin
Uçtu uçtu Yasemin uçtu
Eline sağlık canım. Seçil yok, Ferhan yok listede.
Güzel olmuş menün ama haşlanmış yumurta değil tabiki haşlanmış tavuk kısmının espirisini anlatsana gülelim biraz
Artık lütfen kusura bakma ama annen hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Oraya kadar gidiyorsunuz ve ertesi gün gitmeye üşeniyor. Hiç bişey diyemeyeceğim Zeliş. Neden ısrar etmedin gidelim diye? 2 sene çok uzun bir zaman.
Hoşgeldin Melek'cim.
Teşekkürler canım bilgiler için. Çokta uygun almışsın. Şu reklamlarda doğrudan satışlarda gösterilenlerden galiba.
Çatla emi sen gezenti Nurgül nolcak
Hala göndermeyenler var yaaaa, kızlar yakında pataklayacağım bu unutanları. Hatta listede yanına yıldız koyacağım sürekli yapanlara iyi bir cezam olacak.
Hemde ne geçtim 6 kilo fark attım inşallah mezun olcam yakında
Hani sen iki gün önce başlıyordun, son ciplerimi yedim diyordun, başlayamadın dimi![]()
arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
bende gidip kızıma çorba yapayım iki gündür prinç unu süt falan yiyor belki çorbada yer bugün.sonra biraz iş öğleden sonrada tahlillerimi alayım 3 gündür çıkmadı karışmışmı ne olmuş şansa bak.neyse görüşürüz sonra kızlar.
sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürler
ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:
hehehehe benmiyim çıtır![]()
geçmiş olsun ablacım dikkat et
evet akşam 2ye kadar oturdukta![]()
herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bugun tartıldım sabah galiba yarım kilo verdim bile çok mutlu oldum![]()
kabızlıkl ilgili çok iyi bir çözümüm var istersen özelden uzun uzun yazabilirim. yıllardır çekiyordum sorunuma bir dahiliye doktoru ile çözüm buldum
özelden nasıl mesaj yazılıyo![]()
![]()
ben bi koşu bandı almak istiyorum ama ucuz olucak 2. elde olur tavsiyeniz varmı :44: